GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.080
|
čitano: 1.551.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo Zagreb
Sta je ovo bilo, gledam u baru, pijan u 4.35 popodne cu bit, svaka cast momci
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koji je koeficijent bio na prolaz? 

Lč
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hahaha epic! Murinjova faca na kraju - neprocjenjivo

Oršiću majstore

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jebem ti kovid, da ti jebem. Koja bi to fešta na Maksimiru bila. Svaka čast Krznaru, svaka čast dečkima. Najbolja utakmica PLAVIH u Europi ikad.

مرګ ژوبله
5 godina
protjeran
Mamić sutra šalje usb s dokazima da je kupio utakmicu.

Uefa na aparatima
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Svaka cast Dinamo,naklon do poda!

Tekmu sam gledao preko BT sporta sa Engleskim komentatorima...neprocjenjivo iskustvo slusati im tihi ocaj u glasu

...inace,tokom utakmice na praznome Maksimiru,uz prijenos su pustali zvukove publike...neprocjenjivo slušati kako "pubika podivlja" kada je Tottemham blizu Dinamovoga gola

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
18 godina
neaktivan
Gledam ocjene na portalima i razmišljam koji idiot daje thumb down bilokome od igrača, pogotovo Orsicu ili Livakovicu?

Oršić je od prvih utakmica otakako je u Dinamu igrač koji donosi prevagu i kad on igra Dinamo pobjeđuje.
The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Nakon prve osude bolesne braće i njihovog izgona-proljeće u europi nakon četrdeset godina, nakon drugog- četvrtfinale i jedna od najvećih dinamovih pobjeda buhhaahaha

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Proklet bio taj šišmiš u Wuhanu za što nas je zakinuo!

8 godina
Milka30 kaže...

Tekmu sam gledao preko BT sporta sa Engleskim komentatorima...neprocjenjivo iskustvo slusati im tihi ocaj u glasu

...inace,tokom utakmice na praznome Maksimiru,uz prijenos su pustali zvukove publike...neprocjenjivo slušati kako "pubika podivlja" kada je Tottemham blizu Dinamovoga gola

I ja. Užas koliko su prepotentni. Spominjao sam im mame, inače to ne radim ni pod razno, al toliko su bili uvjereni da će ovo bit kao lagani trening prije FA kupa, ili čega već, samo rutinska utakmica. 

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
16 godina
.
Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dečkima, kapa do poda, i još dublje, dalje  !!!!!!! 
Uopće mi niti u malom prstu nije bilo da bi se moglo desiti nešto sličnoga, pogotovu nakon što sam odgledao "samo" prvo poluvrijeme! 
Ali, bolje je i ovako, neka ih nisam gledao, a DINAMO je prošao dalje!!!!!!! 

Još jednom, dečkima i kapa i naklon do poda! 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Zagrebu se zbilja otvorilo ovih dana: prvo bandić, onda mamići i na kraju oršić-hattrick na i van terena 😁

12 godina
Milka30 kaže...

Ja sam gledao neki strim sa Engleskim komentatorom bio potpuno na zemlji i u utakmici. Mislim za nas balkanjerose čovjek je bio više nego objektivan. Na kraju je pohvalio Dinamo, Livakovića, Oršića kao da je Hrvat imenom i prezimenom. Jer tako je i bilo, Dinamo je bio bolji i drugačije nije ni mogao iskomentirati.

مرګ ژوبله
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

I kad sam nesrećan, srećan sam iz inata...

Ovo je fantastično! Kup je naš!

Toliko prepucavanja ovih dana oko Dinama, toliko crnila, a ovu noć explozija pozitivnih emocija. 

Dinamov navijač je u Evropi naviknut na ne baš dobre reze, te se za ovakve noći jednostavno živi.

Slično kao kada smo prije 15-ak godina prošlih Ajax. Glavni baja je spominao YT u negativnom kontekstu, svi mediji razapeli Dinamo zbog one novinarke, što ju je ovaj isprozivao, te nas pokopali u Amstredamu....

Kako god bilo, rezultati ostaju. Više nogometa, manje loših stvari.

Divno je čuti opet po gradu da je plavi Dinamov puk jednostavno opet sretan, ulice, sokaci, kalelarge ...opet odjekuju sa Dinamovim imenom....

Nogomet je igra koja se igra 90 minuta + produžeci i u kojoj Dinamovci pobjeđuju.

Panzerkampfwagen.dzg-C++-USA. :-) CZ-75
12 godina
protjeran
Super64 kaže...
Milka30 kaže...

Ja sam gledao neki strim sa Engleskim komentatorom bio potpuno na zemlji i u utakmici. Mislim za nas balkanjerose čovjek je bio više nego objektivan. Na kraju je pohvalio Dinamo, Livakovića, Oršića kao da je Hrvat imenom i prezimenom. Jer tako je i bilo, Dinamo je bio bolji i drugačije nije ni mogao iskomentirati.

I ja sam primjetio tu njihovu nepristranost i objektivnost u više navrata, baš galantno to zvuči, nema tu povisivanja tonova, okrivljavanja suca i neprozivanja trenera/izbornika, to bi trebao biti neki komentatorski standard. A onda usporedi to s brkićem, blažičkom i inim našim neprofesionalnim debilima, di samo skupljaju taj ološ od komentatora? 

Čak im je i sam glas iritantan, i kad ne bi razumio njihovo onaniranje/kmečanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2021 22:21 (Spitfire_zg).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Svaka čast Dinamo!

Inače mi je Osijek jedini klub, ali uvijek navijam za naše kad igraju u Europi, ovo danas je bilo epski!

5 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Oršić kao Maradona.

Sad na ždrijebu svi se samo nadaju da neće izvući Dinamo.

12 godina
MV player kaže...

Oršić kao Maradona.

Sad na ždrijebu svi se samo nadaju da neće izvući Dinamo.

Da. Od centra je doveo loptu do trećeg gola

مرګ ژوبله
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke Dinamu na povjesnom uspjehu 

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kako zalim sto nisam mogao biti na tribinama. Orsicu treba spomenik dici.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

مرګ ژوبله
12 godina
Meni su najdraži komentari tipa: Tottenham izgubio od nekih tamo farmera iz Hrvatske. Kako to da smo izgubili od nekog tamo Dinama.
Čovjek bi pomislio da je hrvatski nogomet vrijedan respekta nakon uspjeha na svjetskom prvenstvu, neki Englezi misle da je Dinamo poput klubova iz Andore, Cipra itd
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mourinho ko pravi gospodi došao čestitati ekipi Dinama na odigranoj utakmici

https://twitter.com/Sachk0/status/1372658501256765444

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Kakva noć za pamćenje!

Nakon prvog poluvremena bio sam ponizno zadovoljan što se dobro držimo, pa makar tako i završilo, nakon 1:0 presretan što ćemo ih možda pobijediti s tim rezultatom, nema veze što nismo prošli, nakon 2:0 izvan sebe, ljudi zar je to moguće, tko će sad preživjeti penale? Kada je Orša izveo onaj slalom i zabio treći totalno samo "odlijepio", a kada je Ivanušec propustio onu idealnu priliku za 4:0 preplavila me panika da će se ponoviti Šahtar, i onda se pojavio Livi na steroidima, obranio čuda! 

Stvarno su dečki odigrali maestralnu utakmicu, grozna je ironija sudbine da smo takvo što čekali pedeset godina i nismo mogli gledati uživo.

I tek sada je Dinamo, doista, dočekao proljeće u Europi, o kojem je pokojni Tomislav Židak pisao trideset godina, ali ga eto nije doživio. Srećom, pa eto mi neki jesmo! 

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2021 0:35 (Miro).
9 godina
protjeran
lovvro kaže...

Koji je koeficijent bio na prolaz? 

13

5 godina
protjeran
Čestitke. Pozdrav za ekipu koja je imala muda stavit na Dinamo.
Life is meant to die. Accept your fates.
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Priznajem da se ovako nisam "tresao" od Rusije i 2018! Ova ekipa je pokazala koliko zna i koliko može. Mislim da je i onih 2:0 u Londonu bilo nezasluženo. Bravo momci! Sada bi želio Romu, nakon talijana smo uvijek zadovoljni.

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jaluški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Takvi i slični njima, brzo bi prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ne znam zašto se ljudi čude kad Dinamo dobije Tottenham doma, istina je da 3:0 nije nitko očekivao ali ja sam bio siguran da će Dinamo dobit doma utakmicu, čak sam ranije tog dana rekao kumu kad sam ga vidio, "kume danas Dinamo dobiva s lakoćom Tottenham, pazi šta sam ti rekao" on se nasmijao i rekao vidjet ćemo, inače radi se o čovjeku koji je proveo više od pola života na utakmicama Dinama, o čovjeku koji je nogometna enciklopedija na dvije noge ali kako on, tako i velika većina fanatika, prestala je odlaziti na utakmice radi stanja u klubu i sličnih oko njega.

Nije ovo ništa čudno, pa Dinamo ima solidnu momčad već nekoliko sezona a i Bjelica ih je posložio kako treba, tako da je Zoki to samo još malo "doradio" jer ruku na srce dečki su uigrani, njih i da Mourinho vodi, napravili bi vrlo vjerojatno jednak rezultat. Majer je po meni igrač koji može biti veći i od Modrića, dečko je skroman i igra odlično, još mu treba samo malo više fizičke pripreme i taj dečko će se prodati u neki od velikih klubova lige 5 gotovo sigurno. Kad čovjek pogleda od kud je Oršić došao i kakav je igrač, to samo govori o činjenici da ne moraš biti plaćen 100 milja eura i da nije sve u novcu da bi bio dobar igrač, mislim da je za njega najbolje da ostane u Dinamu do kraja karijere i da jednostavno piše povijest za Dinamo, jer smatram da ima i više nego dovoljno novaca a sad bio zvijezda i motor Dinama ili rezerva Arsenala ili nedaj bože napadač Rangersa, da sam on u toj situaciji bi uvijek odabrao DInamo. Livaković je isto skroman dečko i to se vidi dečku po izjavama i po obranama, znači on kad je obranio neke udarce, dečko je ležao na podu doslovno sa suzama u očima jer nije vjerovao šta se događa njemu i suigračima, znači dečko je zamalo zaplakao od sreće na terenu, to nećeš vidjeti od jednog Buffona ili Cecha koji su zaradili milijune i milijune, već od dečki koji imaju ali koji žive za taj trenutak.

Šta je problem, problem je zadržati ovakvu momčad još 2-3 sezone na okupu, jer da takva momčad uz još 2-3 pojačanja ostane na okupu uz normalne ljude i vodstvo kluba 2-3 sezone, mogu igrati 16-inu lige prvaka svaku sezonu bez problema, naravno neki će se smijati ali treba biti realan.

Na kraju krajeva, svakako veliki uspijeh obzirom na stanje u klubu, van kluba, oko njega kao i u državi, da se manje kralo i da se više ulagalo u sport i razvoj sportaša, domaćih firmi i slično, naša liga je mogla imati 2 stalna predstavnika u ligi prvaka i barem jednog dodatnog u europa ligi svake sezone, da ne govorim koliko je repka mogla biti jaka i koliko bi bilo dobro da se u 30 godina srušio kako Maksimir, tako i Krančevićeva, Gradski Vrt, Kantrida, koja je na kraju i dobila stadion i slično, te da se uložilo u arhitekturu i omladinski pogon, bili bi svi kao Dinamo i bio bi ti gušt doći pogedat dečke kako hendlaju 90 minuta a ne otići na stadion kada igra samo Dinamo sa Realom i sličnim klubovima.

Dinamovac sam i rođen Zagrepčanin ali kad vidim stanje u jednom Hajduku i kad vidim da je klub i institucija poput Hajduka tu di je, da ne može dobit jednu Goricu u 5 utakmica mi je stvarno žalosno za gledati, ruku na srce, Hajduk su upropastili isto kao i RK Zagreb, tako da treba biti realan, bio ti navijač Zagreba, Dinama, Osijeka ili Hajduka, mislim da bi svi trebali gledati da nogomet i razvoj sporta bude što bolji i veći a ne tko nosi čiji dres.

Sad idemo na Manchester pa ćemo vidjeti dalje :D

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kakva večer! Fantastično! Bravo! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice