GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.361.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Imamo Dinamo!!!

Na današnji dan Zeko je prije 17 uskliknuo: "Imamo Dinamo!!!

A, mi koji smo bili podno zapadne tribine, svi u momentalno pali u trans....to je bilo to...tolike godine, borbe za povratak imena....

I, danas je borba, dinamovci će kao i onda izboriti za svoj voljeni klub NK Dinao, te dobiti sve svoje bitke.

Za Dinamo bez mafije!!!!

Dinamovac, nego kaj!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
18 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eno Šuker pada, možda se vidi svjetlost na kraju tunela.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb

@Prince-Artas

Maybe.

Mada, osobno hoću da u NK Dinamu budu provedni izbori, al' to nije moguće bez političke volje(državne i lokalne(čitaj,Bandić)).

18 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Po meni, bit će dovoljno da se USKOK obračuna s Banditosom, vjerujem da su sposobni barem spriječiti da ostane gradonačelnik do smrti.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Pratio sam danas tekmu sa nekadašnjim vinkovačkim imenjakom preko portala, te sam već mislio da smo spušili dva boda, te da je prvenstvo gotovo, al' u posljednji čas smo se spasili penalom.

Međutim, kao što sam se i bojao(ne samo ja...) kao iskreni i zagovoratelj fer igre, već je krenula sudačka režija pomaganja Dinamu.

Čitam da je penal poklonjen, te da su boysi vraćali dresove igračima.

Eh, već mala djeca iz rodilišta znaju kakvo je stanje u i oko Dinama.

Sramota!

Kao iskren i pošten dinamovac ograđujem se od uspjeha mojeg voljenog kluba Dinama do koji je došao na nepošten način.

Mafijaška posla!

10 godina
Dinamo loš, bez imalo volje i želje za pobjedom, doslovno su igrali kao kornjače.

Penal je vidio samo sudac, teška krađa Cibalije koja je zaslužila barem bod.

Ne znam što su dinamovci vježbali na pripremama, ali nogomet sigurno nisu.

Uz ovakav Dinamo se Rijeka nema čega bojati, bit će prvaci i u obje tekme Dinamu zabiti barem 3 komada.
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sudac Batinic je iz Osijeka i poznat je u krim miljeu. Suvlasnik dosta nocnih klubova po osijeku. Uglavnom mafijoza i nije mi jasno kako on tamo sudi

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
10 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Novi koeficijenti u kladionicama Penal za Dinamo 1,02

Rijeka se itekako ima čega bojati jer u svakoj utakmici igraju s igračem manje nego Dinamo, naime Dinamo ima dvanaestog igrača a to je sudac. Mislim, koga više zanima i tko želi gledati ovakvu sjebanu ligu koja je u rukama šačice ljudi?

14 godina
drummond kaže...

Novi koeficijenti u kladionicama Penal za Dinamo 1,02

Rijeka se itekako ima čega bojati jer u svakoj utakmici igraju s igračem manje nego Dinamo, naime Dinamo ima dvanaestog igrača a to je sudac. Mislim, koga više zanima i tko želi gledati ovakvu sjebanu ligu koja je u rukama šačice ljudi?

Tiše malo, to se ne smije, biti ćeš proglašen dalmošon koji kmeči i drogira se po Splitu.

Ubi bene, ibi patria.
10 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Tiše malo, to se ne smije, biti ćeš proglašen dalmošon koji kmeči i drogira se po Splitu.

Nije ovo Index.hr/rs., bar nisam primjetio. Ljudi su ovdje realni i ne zatvaraju oči pred očitim a to je da su zaista HNS pederi nogomet sjebali. Pogledajte gdje nam je liga i kvaliteta iste radi njih. Klub koji je više od desetljeća zaredom prvak obara rekorde u Europi, ali one najnegativnije, svi se ismijavaju. Dok Ciparski, Izraelski i klubovi iz sličnih liga bez problema dođu do proljeća u Europi onda se moramo pitati gdje smo mi jer zadnji klub koji je to napravio je Hajduk ako se ne varam, tamo dok je još rat trajao. Danas Boysi vraćali bacali natrag dresove igračima koji su im ih dali i to nakon pobjede, zar to nije žalosno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 19:27 (drummond).
9 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Pogledao video "penala", pa to je sprdačina, Rijeka ne smije biti prvak. Koja kaljuža i močvara od saveza, a niko se ne mijenja.

My pleasure darlin
11 godina
odjavljen
NK Mamić više nije sramota samo u europskim natjecanjima, već sad i u hnl-u. Prije bojkota, prije 8-9 god sam jedva čekao da idem na tekmu, a svaka tekma mi je bila gostovanje, potrošio para i para al za ovo nebi dao ni kune, ovakvu sramotu i krađu ne podržavam, dno dna. Iskreno se nadam da će Rijeka osvojit.
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ademi se vraća na teren u listopadu

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran

@Hexfire

Baš mi je drago da je sve nekako dobro završilo...dobar je dečko...skroman, normalan, nije bahat....

Nadam se da bu se naš Ademi, vratio još jači i bolji. Ovo jesen je njegova...vraća se u listopadu, budem nam dobro došao u europskoj jeseni...

15 godina
PzKpfw kaže...

@Hexfire

Baš mi je drago da je sve nekako dobro završilo...dobar je dečko...skroman, normalan, nije bahat....

Nadam se da bu se naš Ademi, vratio još jači i bolji. Ovo jesen je njegova...vraća se u listopadu, budem nam dobro došao u europskoj jeseni...

Teško da će ozbiljnije konkurirati za sastav prije zimske stanke.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Za sve dinamovce sa strane kluba, podignuta je mrežna stranica vezana za 50 godina od osvajanja Kupa velesajamskih gradova.

Tople preporuke za vidjeti slavne dane našega voljenoga kluba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 22:18 (PzKpfw).
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

"Nije mi jasno zašto se spominje suđenje u negativnom kontekstu jer to stavlja crnu sliku na odlično odsuđenu utakmicu. Kontakta je u toj situaciji bilo, ali igrač Dinama je samo stavio ruke na protivničkog igrača koji je, kad je vidio da ne može doći do lopte, iskoristio taj dodir i pao ne bi li iznudio najstrožu kaznu. Dakle, po meni je sudac donio odličnu odluku što nije svirao penal."

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
9 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo Mamic Bog i Hrvati!!!

...
11 godina
odjavljen
Ja se jednostavno sramim kaj sam nekad navijal i odlazil na tekme ovog kluba. Očekivano dva penala. Nadam se da će Rijeka izdržat, možda se dese neke promjene
16 godina
kbenzema kaže...
Ja se jednostavno sramim kaj sam nekad navijal i odlazil na tekme ovog kluba. Očekivano dva penala. Nadam se da će Rijeka izdržat, možda se dese neke promjene

Puštena utakmica, da nije bilo penala lokomotiva bi sebi zabila autogolove. Šemper se baca sekundu prije nego li igrač uopće uputi udarac. Komentiranje blažička na areni je za izrigati se, dinamo sa ovim igračima ne može dobiti jednu osrednju momčad hnla to je teška tragedija.

Ukoliko suci ne pokradu rijeku ili se ne dogodi neko čudo rijeka prvak zasluženo.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

- Ovo je više žalosno za gledat. Kad misliš da ne može lošije, Dinamo odigra uvjerljivo najgoru utakmicu sezone i to u finalu kupa. Čestitke Rijeci na osvojenom prvenstvu i kupu. Ne znam što bih više mogao reći. Jedini koji su odigrali danas nešto su Olmo i Soudani. Ostale neću ni komentirat za ovu utakmicu.
- Ne trebaju nam više Pivarići, Antolići, Sammirovci. Ne znaju dodat loptu na pola metra, a da ne govorim o ubačajima. Ako treba od sljedeće sezone krenuti sve sa mladim igračima pa nek ne budemo prvaci još par godina. Nešto treba hitno mijenjati. Realno Dinamo ove sezone nema nikakvu igru, a nema ni igrača koji su iskakali posljednjih par sezona i osiguravali Dinamu naslov. Dati kapetansku traku Antoliću i dokapetansku Pivariću, igrom i ponašanjem na terenu ove sezone to uopće nisu zaslužili. Treba naglasiti kako Dinamo nema prvu momčad, mijenjaju se kao na traci u prvom sastavu što je itekako još jedan problem (dovodi do neuigranosti i nekoordinacije između igrača). Momčad je ujedno izgubila agresivnost koju je imala uz posjed lopte, a kondicijski nisu spremni za 90 minuta. Najgore od svega je pristup igrača tijekom utakmice, uprave i stručnog stožera prilikom vođenja kluba i momčadi. Loše da ne može biti lošije. Za sljedeću sezonu bih sigurno ostavio Livakovića, Olma, Soudanija, Gojaka, Moru, Sigalija, Benkovića, Sosu, Hodžića.

Oni koji žele mogu pročitatati i moj kratak osvrt na igrače za ovu sezonu (prvenstveno se to odnosi na maxtv prvu ligu) - Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 0:04 (fighterZu).
12 godina
protjeran

@fighterZu

Frende, lajkam tvoj osvrt, te onaj koji si linkao.

Kaj se tiče Sammira, on jednostavno nije karakterno igrač, nego se ponaša kao kakav pubertelija. Takvo njegovo privatno ponašanje, ne bi moglo proći ni u II. zagrebačkoj ligi, a kamoli u Dinamu. Međutim, zna se čiji je on miljenik.

Ove strance kaj dovedu ne mogu ostaviti traga, jerbo se previše rotira, te ne slažu momčad, nego igrače stavljaju na teren kao da slažu robu u nekakav izlog. Igrač se mora malo pokazati, neki dobar potez, te da može što prije otpočeti ples milijuna od transfera.

Rijeka je pravi nogometni klub, te nam može biti putokaz kako se gradi momčad u nogometnom klubu. 

Stoga, čestitke Rijeci na osvojenom prvenstvu i Kupu.

Kao i većina nas dinamovaca, brijem da nije problem toliko u momčadi, stručnom stožeru, nego u klupskoj politici koja vodi klub, te nameće struci svoje financijske interese.

Toplo se nadam da ćemo jednog dana mi dinamovci moći uživati samo u nogometu, te da će nam klub biti ono kaj i treba biti. Nogometni klub, a ne OPG.

Osobno sam za narodni Dinamo, jer smo dovoljno kao navijači-dinamovci, ljubitelji plave boje, nogometne igre, sporta...propatili u ovih 20-ak otkako smo dobili "neovisnu" državu, prvo pod čizmom Tuđmana, a sada(još uvijek) pod terorom Zdravka Mamića...

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Uz minimalno zakašnjenje, čestitam našem NK Dinamu 72. rođendan, te svim dinamovcima koji slave jučerašnji dan kao jedini pravi dan osnutka našega voljenog kluba: 

NK Dinamo!!!

dinamo to smo mi!

18 godina
moderator
Dinamova prva pripremna utakmica s Murom (počela u 18h) uživo se prenosi na službenoj stranici GNK Dinamo.

Prijenos je kvalitetan, s više kamera i s komentarom, pa koga zanima neka na fejsu potraži link.
...
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Također će se prenositi i druga pripremna utakmica protiv FC Tosna. Prijenos bi trebao biti na službenim stranicama i HNTV u 18h.

Ono što me brine što su se na pripremama već ozljedila 4 igrača - link. Pa što rade ti kondicijski treneri i liječnici u Dinamu. Već ja dugo govorim da tu nešto ne funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 15:00 (fighterZu).
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

U tijeku je utakmica s Tosnom (počela u 18h), a izravan prijenos je i na YouTubeu:

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 18:11 (Miro).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eh, došao na posljednjih 10-ak minuta. Međutim, nisam nekaj puno vidio u tome vremenu od naših igrača.

Vi koji ste gledali tekmu kako vam je danas bio povratni Frendy??

Naime, pod čudnim okolnostima je otišao, jer je jednostavno nekome smetao, a po statistci kako su to izmjerili na Telesportu(imali su neki softver kaj mjeri sve kaj igrači pokažu na terenu) nije bio ništa lošiji od Soduanija. Al' taj njegov odlazak nema veze sa sportskim motivima, nego pređimo na stvar...Kakav je danas bio Frendy??

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Fernandes je bio najbolji, ali lošiji nego u prvoj (šut ga nije išao), no nije to problem - na svim drugim pozcijama je škripalo.

Drugo krilo je igrao Fiolić, a vidjelo ga se samo kada je izvodio kornere... Sredine ko da nema (Antolić i Moro)... Čorić je isto bio nevidljiv, ali kako je brzo izašao vjerojatno je ozlijeđen.

Jednostavno nema defanzivnog veznog - strašno nedostaje netko poput Ademija (on ima pravo nastupa tek u listopadu) i to je ogroman problem za Dinamo. Ništa ne vrijedi jedan raspoloženi igrač kao što im je trenutno Fernandes u napadu, kada curi prema golu ko da kuća nema krova.

U drugom poluvremnu je Pivarić ušao na stopera koji je dosta išao u sredinu i u stvari poput libera se ponašao i kao def vezni, odmah je to bolje izgledalo.

Ali cijeli Dinamo mi djeluje neozbiljno - pa što su oni promijenili nakon najlošije sezone u prošlih deset godina? Ništa! Do sada doveli jednog igrača (lijevi bek) i pustili stopera da ode... Da, "riješili" su se i igrača koji je najviše trčao i bio najagilniji, što god da je igrao (Šitum)...

Ne sluti mi sve to na dobro, a najviše skepse potiče odluka da sada kada se stvara nova momčad za iduću sezonu, za sportskog direktora vrate čovjeka koji je prošle godine otpisao Andrijaševića - nakon toga najboljeg igrača lige! Nikada nećemo saznati jel on u potpunosti za to kriv ili je samo izvršavao tuđi nalog, ali nebitno - on je po funkciji bio taj koji je tu odluku potpisao. I sad ista osoba odlučuje kako će izgledati momčad za novu sezonu...

...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Baš sam mislio ovih dana napisati kako je dobro da je i Dinamova struka uočila ono što je i gledateljima, poput mene, jasno kako je kritična situacija u zadnjem veznom redu. Jednostavno u postojećem kadru nitko ne igra dobro na poziciji defanzivnog vezno i Dinamo zbog toga lako prima golove, kao što je bilo i prošle sezone.

I danas umjesto da predstave novog igrača - sve propadne na zadnjoj stepenici:

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/sok-za-dinamovce-usred-priprema-ogromno-pojacanje-ipak-nece-potpisati-pao-na-lijecnickom-pregledu-propao-veliki-posao-modrih/6341137/

Koliko znam on je i bio ozlijeđen prošlo sezone, tako da moguće da i nije zaliječen do kraja. Šteta - tko zna koliko je vremena potrošeno da pripremu transfera, a sada su opet na nuli. Jako loše mi izgleda ovaj ulazak u novu sezonu, ništa ne sluti na dobro...

Btw - malo me čudi kako na isti način nije liječnička ekipa reagirala prošle godine kada je dolazio Lešković, podsjećam da je on došao ozlijeđen i nije šest mjeseci odigrao ni minute zbog toga. Moguće da je tada procijenjena kako se radi o prolaznoj ozljedi, dok valjda Malijac ima neki kronični problem.

...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice