GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.365.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
GNK Dinamo Zagreb

kakav si ti fan ! ja ih gledam uvijek svaku utakmicu pa makar nas trpali u ligi i euro ligi , glup ti je razlog {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:10 (4mal).
15 godina
neaktivan
Re: GNK Dinamo Zagreb
tesioni kaže...

Nisam gledao tekmu jer me ne zanima HNL. Dovoljno mi je pogledat kako ih ispodprosječni europski klubovi trpaju svaki put.

Dobro, nije HNL toliko loš ko zadniih godina, ove godine su na tablici klubovi bodovno puno bliže pa je puno zanimljivije gledat Ali ovo večeras je nešto što se rijetko može vidjeti u HNL-u. Od Dinama pogotvo, Ivanković je napokon shvatio tko treba igrat i kako (momčadski!!!). Također treba pohvaliti i golmana Rijeke Vargića, kako čovjek skida.

Edit: Naravno, bilo bi dobro kada bi nastavili igrati upola kako su igrali večeras. Samo nek se ostavi Sammira i Sarea. Jer onaj tko ne želi igrati za momčad zna se gdje mu je mjesto. A sad se i vidi kako to djeluje na igru

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:15 (fighterZu).
13 godina
protjeran
4mal kaže...

kakav si ti fan ! ja ih gledam uvijek svaku utakmicu pa makar nas trpali u ligi i euro ligi , glup ti je razlog {#}

Ja navijam za Dinamo oduvijek navijao bih za njih da su zadnji u drugoj ligi, jedini uvjet je da daju sve od sebe.

Ovi igrači danas sramote ime Dinamo. Ok je izgubit od Reala, PSG-a 3:0, al onako spušit od ludogoreca je po meni sramota.

"The day you stop learning is the day you stop living"
18 godina
GNK Dinamo Zagreb

da sve je to super a zasto tako ne postavi igrace kad igramo euroligu !

13 godina
protjeran
4mal kaže...

Eto tu se vidi koliko je loš HNL. Ovdje izgledaju kao megamomčad, a u euroligi kao luzeri.

Al eto ja se nadam da ipak mogu do drugog mjesta u skupini..

15 godina
neaktivan
4mal kaže...

To ni meni nije jasno, hoće li opet čuvati Sammira i Sarea za europu?. A kad vidiš da su danas imali 70% loptu u nogama, i trkački bili na posve drugoj razini, samo budala ne bi stavila početni sastav kao danas.

18 godina
GNK Dinamo Zagreb

heh zivi bili pa vidjeli {#}

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Moja teorija je da su Mamići određenim igračima menadžeri (Rukavina, Čop, Bećiraj, Sare, Sammir...) i onda ih moraju forsirati da im se isplati ulaganje kad ga prodaju.

A igrači koji ih odbiju budu potjerani. I ono glavno, treba im trener bez karaktera kod kojeg će igrat sastav kakav Mamić naredi.

I tu se gubi smisao navijanja za Dinamo. Umjesto da gledamo dinamovog dečka Kramarića, mi gledamo nesposobne sirovine Čopa, Rukavinu i Bećiraja.

Sammir zbog svog ponašanja nebi igrao ni u jednom klubu na svijetu, a u Dinamu je Bog. Pa dok drugi treniraju Sammir tučumari po Jadranu.

Mamić ima nos za dovest igrače? Pa stostruko više ima propalih slučajeva tipa Sare nego dobrih pojačanja tipa Tonel.

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Danas su pokazali nešto, dominacija cijelu utakmicu, ali Soudani opet spašava.

Dobar sastav, protok lopte, ali mislim da je sve u glavi igrača.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Danas su pokazali nešto, dominacija cijelu utakmicu, ali Soudani opet spašava.

Dobar sastav, protok lopte, ali mislim da je sve u glavi igrača.

Još da to pokažu izvan HNL-a..

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Rijeka je momčad koja je povela protiv Betisa i odigrala X.

Nisu bezazleni, a ovi naši zeleni koji su odigrali onako protiv Črnomerca, katastrofa.

Dinamo ima igrače i možda sredstva, uvjete među najboljima na Balkanu. Ako to ne znaju sami iskoristit, nitko im drugi ne može pomoć.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

To što je Rijeka odigrala 1:1 s Betisom nema nikakve veze. Svatko ko se imalo kuži u nogomet zna da se to ne gleda tako.. Tipa Betis je dobio Valenciu i Villareal pa da je Rijeka odmah klasa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 22:26 (tesioni).
17 godina
neaktivan
tesioni kaže...

To što je Rijeka odigrala 1:1 s Betisom nema nikakve veze. Svatko ko se imalo kuži u nogomet zna da se to ne gleda tako..

Okej, zašto je onda koef. u kladionicama na Dinamo bio tako visok?

13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Okej, zašto je onda koef. u kladionicama na Dinamo bio tako visok?

Kakve veze s ovim imaju kladionice? To je jedna sasvim druga priča, pa i na Real protiv Dinama je bio 1.5..

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Real protiv Dinama je bio 1.10, znam jer sam igrao.

Ako ne vjerujes u Dinamo, ne znam sto trazis ovdje.

13 godina
protjeran

Prvu utakmicu u Zagrebu je bio 1.5, možeš ti pričat šta hoćeš i ja sam uplatio.

Citiraj mi kojom rečenicom ja govorim da ne vjerujem u Dinamo? Ok dobili su Rijeku, jednu od boljih momčadi u HNL-u.

Ali prvo su pacerski ispali od Austrie, izgubili derbi i upisali oba poraza u europi... Tako da ovu sezonu nisu mogli lošije odigrat do sada. To je realnost, a ne moj pesimizam

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 22:58 (tesioni).
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pa nisu, ali nakon izjava igrača vjerujem da će se potrgnut.

13 godina
protjeran

Da i ja se nadam.

Samo imam dojam da ih hvata neka euforija odmah nakon jedne-dvije pobjede..

13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

pa da - dobili su rijeku i sad us mirni do 10.12. {#}

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Šta je ovo više ni u HNL-u ne dominiramo. Katastrofa

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Gledao sam tekmu, igrači su čak dobro bili pripremljeni, ali taktika i formacija nevjerojatno loše.

Pa ovaj Ivanković doslovno kao da namjerno želi izgubiti, stavi 2 stopera (Šimunić, Šimunović) na jedan Split koji ima sada možda najbolji krila u HNLu uz Rijeku.

Jedino je Pamić kiksao od prve 11-orke

13 godina
protjeran

Nisam gledao tekmu, ali kako god bilo ovo je sramota.

Zašto bi bio Ivanković kriv? Čovjek nema veze s nogometom, ukaže mu se prilika da zaradi nešto para i dokaže treći put da nema pojma i naravno da hoće zaraditi pare..

Pitanje onima koji krive trenera i igrače.. Tko je doveo trenera i skautirao igrače?

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Gospodin Branko Ivanković više nije trener Dinama! Momčad Modrih do kraja polusezone vodit će sportski direktor Zoran Mamić i pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović.

15 godina
plavi08 kaže...

Gospodin Branko Ivanković više nije trener Dinama! Momčad Modrih do kraja polusezone vodit će sportski direktor Zoran Mamić i pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović.

Šteta, očekivao sam Jurčića. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Što je najgore, opet će se dovesti neki hrvatski trener, koji nema pojma, i sve će opet propasti.

Što se tiče ovog gore komentara za dovođenje igrača, mislim, da je ovo jedna od rijetkih godina, kad su skauti odradili odličan posao.

Pinto, Fernandez i Sudani su po meni top igrači, potrebno je samo da ih se malo posloži.

Kao što sam več prije rekao, Ivanković nije loš trener, ali ovaj Dinamo, ima par zvjezdica previše za njega.

Dinamu nažalost može sad pomoći samo strani trener, s velikim imenom, jer tko god da sad dođe, imat će problema u svlačionici, jer će se neki igrači postaviti iznad njega.

Od hrvatskih, eventualno možda Prosinečki, ali ipak, bilo bi idealno kad bi to bio neki trener koji več ima Europskog iskustva...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nista drugo nego kvazi, prcija klub... nek se ugasi. Sad ce im PSV natrpat jedno 5 komada i onda ce i Zoki dobit otkaz {#}

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Teško da ćemo vidit stranca, ako već mora biti domaći nek ostavi Mamića i Krznara. Možda nešto i bude od toga. Ovaj Krznar je možda ima mogućnost da postane odličan trener. Meni se on čini najsposobnijim od svih njih trenutno samo mu treba dati priliku. Teško je prosuditi kakva je kvaliteta njihova rada nakon one jedne utakmice u Beču. Ali bar su imali motiva za tu utakmicu. Treba bar taj dio pokušati vratiti, ali to je jako teško jer stanje je takvo da gore ne može biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 18:35 (fighterZu).
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Krznar je OK, ali iskreno kod nas ni nema nešto boljih Hrvata trenera,

recimo Kranjčar je možda jedini bolji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice