Sterling pogodio za 1-0
Presretan sam što je baš on zabio taj gol, zaslužio je svojim igrama.
gledao sam Liverpool dosta puta ove godine i samo čekao da on zabije gol, stvarno mali je već sad igračina.
Sterling pogodio za 1-0
gledao sam Liverpool dosta puta ove godine i samo čekao da on zabije gol, stvarno mali je već sad igračina.
Jako mi je drago da su REDDSI kOOOOonačno počeli i doma pobjeđivati, i da konačno su ozbiljno shvatili kako treba funkcionirati kvalitetna obrana, obzirom nisu primili doma gola, što ukratko znači CLEAN SHIT!!
Ali mi se ne sviđa činjenica da su sa realizacijom na VI, da ovako neće moći baš olako se penjati na tablici pomoću gol razlike, možda bodovne, ali za tri boda osvojiti, u ovom Premiershipu, ove sezone, ima preko nekoliko klubova koji će moći samo uzeti sva bodove, nikako ih pokloniti!!
Sterling pogodio za 1-0
Odličan igrač, samo da ga ne prodaju brže bolje...
redsi rules!
koja razlika od prošle godine.vidi se napredak, igraju fantastičan nogomet
Je,samo se rezulti ne slazu s tim
M*mu mu j**** kako poništi regularan gol. Smeće jedno. NI BLIZU ZALEĐA ! 

Evo jedne dobre vijesti koja bi moguće podignula kvalitetu igre kod REDDSA
!!!!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/walcott-seli-na-anfield-on-i-liverpool-bi-bili-sjajna-kombinacija/644766.aspx
P. S.; što se mene tiče, još kada bi maknuli i Brendon Rogersa, nije on materijal za trenera ovakvog kluba i.
Evo jedne dobre vijesti koja bi moguće podignula kvalitetu igre kod REDDSA
!!!!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/walcott-seli-na-anfield-on-i-liverpool-bi-bili-sjajna-kombinacija/644766.aspx
P. S.; što se mene tiče, još kada bi maknuli i Brendon Rogersa, nije on materijal za trenera ovakvog kluba i.
Ak on bude došao to će bit jedan od najboljih stvari koje je Liverpool napravio u zadnje 3 godine. Igra stvarno fenomenalno i neam pojma zašto ga Wenger ne trpa u 1. sastav svaku tekmu.
EDIT:
Gledam sad na SS i vidim da je sutra na Newcastle koeficjent 5.50 (na Liverpool 1.50). Mene nimalo nebi iznenadilo da on čak sutra i dobije tu utakmicu jer su iznimno kvalitetna ekipa.
Kakav gol Cabayea i kakvo štopanje Suareza! 
http://www.dailymotion.com/video/xuu3kb_yy-yy-footyroom-com_animals
Kakav gol Cabayea i kakvo štopanje Suareza! 
http://www.dailymotion.com/video/xuu3kb_yy-yy-footyroom-com_animals
Gledao sam utakmicu, i mogu kazati da sam ju pogledao sa jako puno emocija, makar, moglo se je i do sva tri boda, da nije bilo nekih pomalo diletantskih odigravanja
!!
Makar za sebe mogu reći da sam do srži fan i navijač FC Liverpoola, najviše imam nekakvih "sukoba" sa trenerom Brendonom Rogersom, ali, nakon što sam dopustio da malo sredim sam sa sobom svoje misli, zaključio sam kako je čovjek možda ipak na dobrom putu razvoja i stvaranja jednog novog jačeg i boljeg Liverpoola!
Kada samo pomislim i razmislim kako je već sada u legendu ušetao Sir Alex Ferguson, možda ipak treba i sa BR-om pričekati, ne samo ovu sezonu, već čak i slijedjeću, a još ako dođu u klub u međuvremenu neka nova kvalitetna pojačanja, puno je toga moguće i ništa nije nemoguće, treba samo biti strpljiv.
Istina, nisam sasvim siguran zašto nije danas branio Pepe Reina, čisto iz razloga što sam podosta siguran da on ne bi primio onako olako onakav gol, on ipak ima puno bolji refleks od čovjeka koji nosi na leđima broj 1, a stvarno bez obzira na sve, onaj tko nosi taj broj, taj broj nakon što zasluži, mora ga i opravdati svojim obranama, bravurama, paradama!
Shelvey je danas mašio večeru. Suarezu svaka čast na igri i fenomenalnom primanju i pogotku, samo vrsni napadači mogu takav gol zabit.
ako ne počnu vlasnici ulagat masne pare, ode liverpool u drugu ligu....
Tko će drugi nego Suarez. Odlična asistencija Carraghera i odlična partija Enrique-a (da je zabio onaj gol u 94' to bi bio samo šećer na kraju).
Gledao sam utakmicu, i iskreno, nisam vjerovao da će moći izvući nekakav pozitivan rezultat, ovako mogu samo kazati kako se polako nešto ipak nazire u radu trenera, konačno!
Gledao sam utakmicu, i iskreno, nisam vjerovao da će moći izvući nekakav pozitivan rezultat, ovako mogu samo kazati kako se polako nešto ipak nazire u radu trenera, konačno!
šta se nazire?!
posjed lopte?!
neka više počnu zabijat golove kako spada :D
Teško je zabijat golove kad je Suarez jedini istureni napadač. Jučer se igralo ak se ne varam s 5 defenzivnih igrača (carag, john, agger, wisdom, enrique). Meni se sviđa pristup BR treba mu dat malo vremena i bude on to dobro posložio. Jedino da su još krilni napadači malo ofenzivniji i da ne bude opet kupnje beskorisnih igrača u sljedećem prijelaznom roku za 35 m funti (tipa Caroll).
Bit će sve kako treba ako vlasnici daju Brendanu vremena i love za nove igrače, ali naravno koji će valjat. Nadam se kvalitetnoj kupovini na zimu i da završimo ispred prošlosezonskog mjesta.
Evo Liverpool-a i u vodstvu 2 : 1, a gol je zabio Joe Cole, yeah man
!!!!
2-2 :(
Ljudi šta je sa Borinijem? Nema ga nigdje, ozljeđen ili?
Stopalo je slomio ili tako nešto.
e moj liverpool...žalosno ej to što im ovo kao nije nikakvi trofej i stavljaju žnj ekipu....
Mene zanima sta je bilo sa Dirkom Kuytom? Jako dobar igrac je bio.
Mene zanima sta je bilo sa Dirkom Kuytom? Jako dobar igrac je bio.
On više nije u Liverpool-u sad je u Fenerbahce-u
On više nije u Liverpool-u sad je u Fenerbahce-u
ošo prije početka ove sezone u Fener za nešto manje od milju €.
hoće lfc više pobjedit u PL?!
Prošlu su pobjedili, danas nerješeno!
Prošlu su pobjedili, danas nerješeno!
pa i danas su trebali pobjedit, sve je to ekipa za midtable...a oni se muče, s wiganom su ajmo reći igrali dobro...
"Liverpool has been linked to CSKA Moscow midfielder Keisuke Honda in a reported £12m move."
Kako bi volio da ta igračina dođe u Liverpool