FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Liverpool
AmonZero kaže...

Sterling pogodio za 1-0

Presretan sam što je baš on zabio taj gol, zaslužio je svojim igrama.

gledao sam Liverpool dosta puta ove godine i samo čekao da on zabije gol, stvarno mali je već sad igračina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Liverpool

Jako mi je drago da su REDDSI kOOOOonačno počeli i doma pobjeđivati, i da konačno su ozbiljno shvatili kako treba funkcionirati kvalitetna obrana, obzirom nisu primili doma gola, što ukratko znači CLEAN SHIT!!

Ali mi se ne sviđa činjenica da su sa realizacijom na VI, da ovako neće moći baš olako se penjati na tablici pomoću gol razlike, možda bodovne, ali za tri boda osvojiti, u ovom Premiershipu, ove sezone, ima preko nekoliko klubova koji će moći samo uzeti sva bodove, nikako ih pokloniti!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Sterling pogodio za 1-0

Presretan sam što je baš on zabio taj gol, zaslužio je svojim igrama.

Odličan igrač, samo da ga ne prodaju brže bolje...

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

redsi rules!

koja razlika od prošle godine.vidi se napredak, igraju fantastičan nogomet

PRODAJEM AJVAR
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Je,samo se rezulti ne slazu s tim{#}

16 godina
FC Liverpool

M*mu mu j**** kako poništi regularan gol. Smeće jedno. NI BLIZU ZALEĐA ! {#}{#}{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
FC Liverpool

Evo jedne dobre vijesti koja bi moguće podignula kvalitetu igre kod REDDSA {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/walcott-seli-na-anfield-on-i-liverpool-bi-bili-sjajna-kombinacija/644766.aspx

P. S.; što se mene tiče, još kada bi maknuli i Brendon Rogersa, nije on materijal za trenera ovakvog kluba i. 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

Evo jedne dobre vijesti koja bi moguće podignula kvalitetu igre kod REDDSA {#} !!!!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/walcott-seli-na-anfield-on-i-liverpool-bi-bili-sjajna-kombinacija/644766.aspx

P. S.; što se mene tiče, još kada bi maknuli i Brendon Rogersa, nije on materijal za trenera ovakvog kluba i. 

Ak on bude došao to će bit jedan od najboljih stvari koje je Liverpool napravio u zadnje 3 godine. Igra stvarno fenomenalno i neam pojma zašto ga Wenger ne trpa u 1. sastav svaku tekmu.

EDIT:

Gledam sad na SS i vidim da je sutra na Newcastle koeficjent 5.50 (na Liverpool 1.50). Mene nimalo nebi iznenadilo da on čak sutra i dobije tu utakmicu jer su iznimno kvalitetna ekipa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 11:42 (AmonZero).
17 godina
FC Liverpool

Kakav gol Cabayea i kakvo štopanje Suareza! {#}

http://www.dailymotion.com/video/xuu3kb_yy-yy-footyroom-com_animals

14 godina
Balvan8 kaže...

Kakav gol Cabayea i kakvo štopanje Suareza! {#}

http://www.dailymotion.com/video/xuu3kb_yy-yy-footyroom-com_animals

Gledao sam utakmicu, i mogu kazati da sam ju pogledao sa jako puno emocija, makar, moglo se je i do sva tri boda, da nije bilo nekih pomalo diletantskih odigravanja {#} !!

Makar za sebe mogu reći da sam do srži fan i navijač FC Liverpoola, najviše imam nekakvih "sukoba" sa trenerom Brendonom Rogersom, ali, nakon što sam dopustio da malo sredim sam sa sobom svoje misli, zaključio sam kako je čovjek možda ipak na dobrom putu razvoja i stvaranja jednog novog jačeg i boljeg Liverpoola!

Kada samo pomislim i razmislim kako je već sada u legendu ušetao Sir Alex Ferguson, možda ipak treba i sa BR-om pričekati, ne samo ovu sezonu, već čak i slijedjeću, a još ako dođu u klub u međuvremenu neka nova kvalitetna pojačanja, puno je toga moguće i ništa nije nemoguće, treba samo biti strpljiv.

Istina, nisam sasvim siguran zašto nije danas branio Pepe Reina, čisto iz razloga što sam podosta siguran da on ne bi primio onako olako onakav gol, on ipak ima puno bolji refleks od čovjeka koji nosi na leđima broj 1, a stvarno bez obzira na sve, onaj tko nosi taj broj, taj broj nakon što zasluži, mora ga i opravdati svojim obranama, bravurama, paradama!  

ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool

Shelvey je danas mašio večeru. Suarezu svaka čast na igri i fenomenalnom primanju i pogotku, samo vrsni napadači mogu takav gol zabit.

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

ako ne počnu vlasnici ulagat masne pare, ode liverpool u drugu ligu....

16 godina
FC Liverpool

Tko će drugi nego Suarez. Odlična asistencija Carraghera i odlična partija Enrique-a (da je zabio onaj gol u 94' to bi bio samo šećer na kraju).

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 19:21 (AmonZero).
14 godina
FC Liverpool

Gledao sam utakmicu, i iskreno, nisam vjerovao da će moći izvući nekakav pozitivan rezultat, ovako mogu samo kazati kako se polako nešto ipak nazire u radu trenera, konačno!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Gledao sam utakmicu, i iskreno, nisam vjerovao da će moći izvući nekakav pozitivan rezultat, ovako mogu samo kazati kako se polako nešto ipak nazire u radu trenera, konačno!

šta se nazire?!

posjed lopte?!

neka više počnu zabijat golove kako spada :D

16 godina
FC Liverpool

Teško je zabijat golove kad je Suarez jedini istureni napadač.  Jučer se igralo ak se ne varam s 5 defenzivnih igrača (carag, john, agger, wisdom, enrique). Meni se sviđa pristup BR treba mu dat malo vremena i bude on to dobro posložio. Jedino da su još krilni napadači malo ofenzivniji i da ne bude opet kupnje beskorisnih igrača u sljedećem prijelaznom roku za 35 m funti (tipa Caroll).

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Bit će sve kako treba ako vlasnici daju Brendanu vremena i love za nove igrače, ali naravno koji će valjat. Nadam se kvalitetnoj kupovini na zimu i da završimo ispred prošlosezonskog mjesta.

17 godina
FC Liverpool

Never walk alone.... he walks alone... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:30 (Balvan8).
14 godina
FC Liverpool

Evo Liverpool-a i u vodstvu 2 : 1, a gol je zabio Joe Cole, yeah man {#} {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

2-2 :(

15 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ljudi šta je sa Borinijem? Nema ga nigdje, ozljeđen ili?

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Stopalo je slomio ili tako nešto.

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

e moj liverpool...žalosno ej to što im ovo kao nije nikakvi trofej i stavljaju žnj ekipu....

14 godina
FC Liverpool

Mene zanima sta je bilo sa Dirkom Kuytom? Jako dobar igrac je bio. 

15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Mene zanima sta je bilo sa Dirkom Kuytom? Jako dobar igrac je bio. 

On više nije u Liverpool-u sad je u Fenerbahce-u

17 godina
Liverpool1892 kaže...

On više nije u Liverpool-u sad je u Fenerbahce-u

ošo prije početka ove sezone u Fener za nešto manje od milju €.

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

hoće lfc više pobjedit u PL?!

15 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

Prošlu su pobjedili, danas nerješeno!

13 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
HDesignz kaže...

Prošlu su pobjedili, danas nerješeno!

pa i danas su trebali pobjedit, sve je to ekipa za midtable...a oni se muče, s wiganom su ajmo reći igrali dobro...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 19:43 (HDesignz).
16 godina
FC Liverpool

"Liverpool has been linked to CSKA Moscow midfielder Keisuke Honda in a reported £12m move."

Kako bi volio da ta igračina dođe u Liverpool {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 11:14 (AmonZero).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice