FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Haha najbolji klub 21. stoljeca a od 100 je proslo tek 15g i u tih 15 tek 2009.god. pukim slucajem rodenja Messija i njegovog dovodenja u Barcelonu je nastao klub FC Barcelona.... 

Da, a igrači poput Cruyffa, Romaria, Rivalda, Ronaldinha, Kubale su u prošlosti igrali za Inter Zaprešić a ne za Barcu, jelda? Klub koji je odigrao najviše europskih finala u povijesti je nastao 2009. godine? Moj savjet ti je da uzmeš knjigu u ruke i pročitaš malo o povijesti Barcelone prije nego se sramotiš po forumima.

I eto vam ta titula kraljevskog kluba, kao da nekoga uopće briga kako nazivate taj svoj klub kad ste potrošili milijarde da bi osvojili jednu ligu u zadnjih 7 godina. Shvatite da ste nebitni u 21. stoljeću i da ste klub u sjeni Barcelone u tom periodu. Živi se u sadašnjosti, ne u prošlosti. Zato vas toliko i bole svi ovi uspjesi Barcelone u zadnjem desetljeću. Šteta za tebe što se nisi rodio ranije i imao priliku slaviti trofeje Reala sa svojim pradjedom.

Niko nije rekao da to sve redom nisu top igraci, ali Messi i CR pa i Zidane su nesto drugo tu se svi slazemo ja mislim.... 

Nije vam nesto velika ta sjena, bjezite nam za cca 3 trofeja u 21. st. da budemo precizni i to za ova 3 koja ste osvojili ove godine na temelju ozljeda i viroza.... 

Kad pogledas za to vam je bio potreban Messi koji se vise nece ponoviti narednih 50g, i kad pridodas da 100g prije toga prakticki niste postojali nemamo na cemu biti zavidni ni iskompleksirani :)

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Haha najbolji klub 21. stoljeca a od 100 je proslo tek 15g i u tih 15 tek 2009.god. pukim slucajem rodenja Messija i njegovog dovodenja u Barcelonu je nastao klub FC Barcelona.... 

Da, a igrači poput Cruyffa, Romaria, Rivalda, Ronaldinha, Kubale su u prošlosti igrali za Inter Zaprešić a ne za Barcu, jelda? Klub koji je odigrao najviše europskih finala u povijesti je nastao 2009. godine? Moj savjet ti je da uzmeš knjigu u ruke i pročitaš malo o povijesti Barcelone prije nego se sramotiš po forumima.

I eto vam ta titula kraljevskog kluba, kao da nekoga uopće briga kako nazivate taj svoj klub kad ste potrošili milijarde da bi osvojili jednu ligu u zadnjih 7 godina. Shvatite da ste nebitni u 21. stoljeću i da ste klub u sjeni Barcelone u tom periodu. Živi se u sadašnjosti, ne u prošlosti. Zato vas toliko i bole svi ovi uspjesi Barcelone u zadnjem desetljeću. Šteta za tebe što se nisi rodio ranije i imao priliku slaviti trofeje Reala sa svojim pradjedom.

Niko nije rekao da to sve redom nisu top igraci, ali Messi i CR pa i Zidane su nesto drugo tu se svi slazemo ja mislim.... 

Nije vam nesto velika ta sjena, bjezite nam za cca 3 trofeja u 21. st. da budemo precizni i to za ova 3 koja ste osvojili ove godine na temelju ozljeda i viroza.... 

Kad pogledas za to vam je bio potreban Messi koji se vise nece ponoviti narednih 50g, i kad pridodas da 100g prije toga prakticki niste postojali nemamo na cemu biti zavidni ni iskompleksirani :)

Da samo kaj od tih 79 trofeja koje Real ima, 70% osvojeno u kamenom dobu dok je Barca u "zadnje" vrijeme osvajala trofeje. U tome je razlika i pomirite se da ste u Barcinoj sjeni isto kolko i CR u Messijevoj. Do sada je Barca definitivno najbolji klub 21. st. koje traje još jako dugo, ali sumnjam da će prestat dominacija. Uživaj poz!

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
fakEEE kaže... 

Real Madrid: 18 trofeja u 21. stoljeću
Barcelona: 25 trofeja u 21. stoljeću

http://www.realmadrid.com/en/about-real-madrid/honours/football

http://www.fcbarcelona.com/football/detail/card/honours-football

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 15:38 (sirka666).
13 godina
fakEEE kaže...

1)Prvo napises cirka (cca), a zatim napises "da budemo precizni"
2) nije tacno da bjezimo za 3 nego za 7 trofeja

3) dogovori se sam sa sobom pa se dodji radovat tome sto je Bilbao uspjesniji klub ove sezone od vaseg toliko uzvisenog Reala
Toliko od mene :D

14 godina
neaktivan

Ma neznam zašto se uopće Real nama smije, umalo je Schalke prošao dalje u LP, mada su igrali samo bez Modrića -> dok smo mi prvu igrali bez Neymara Piquea Albe Inieste i Rakitića

Sunce ti žarko pa vama klupa vrijedi 200 mil eura

VRIJEDNOST KLUPE REAL MADRIDA

Kiko Casilla - 7,5 milijuna eura

Daniel Carvajal - 25 miljuna eura

Nacho Fernández - 5 milijuna eura

Raphaël Varane - 25 milijuna eura

Fábio Coentrão - 18 milijuna eura

Asier Illarramendi - 15 milijuna eura

Lucas Silva - 13 milijuna eura

Isco - 45 milijuna eura

Mateo Kovacic - 35 milijuna eura

Denis Cheryshev - 10 milijuna eura

Jesé - 14 milijuna eura

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 17:40 (Hrvek1909).
15 godina
Hrvek1909 kaže...

Ma neznam zašto se uopće Real nama smije, umalo je Schalke prošao dalje u LP, mada su igrali samo bez Modrića -> dok smo mi prvu igrali bez Neymara Piquea Albe Inieste i Rakitića

Sunce ti žarko pa vama klupa vrijedi 200 mil eura

VRIJEDNOST KLUPE REAL MADRIDA

Kiko Casilla - 7,5 milijuna eura

Daniel Carvajal - 25 miljuna eura

Nacho Fernández - 5 milijuna eura

Raphaël Varane - 25 milijuna eura

Fábio Coentrão - 18 milijuna eura

Asier Illarramendi - 15 milijuna eura

Lucas Silva - 13 milijuna eura

Isco - 45 milijuna eura

Mateo Kovacic - 35 milijuna eura

Denis Cheryshev - 10 milijuna eura

Jesé - 14 milijuna eura

Coentrao vrijedi 3m, Isco 25m, Illaramendi -30m, Carvajal 10. Sve skupa cca 100m.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Preuzeo sam sa goal.com :)

15 godina
FC Barcelona

Mourinho: "CL final could've gone in 2 directions, but as I always say, the team that has Messi is a different team. Even if it wasn't the best game of his career, far from it, he got the ball, started the move, goalkeeper saved his shot and Suarez scored. Messi makes the difference and the reality is that he won 3 CL titles with Barcelona under 3 different managers. That says something. I prefer the CL title I won against Messi, it means a lot to win the CL with Inter playing the 2 semi-finals against him. Because Messi is Messi and when he will finish his career, I think the map of european football is going to change a little bit."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Današnja naslovnica El Munda Deportiva: 
uglavnom ima vise toga ali ovo mi je najvaznije iako nemora znacit da ce bit tak 
Luis Enrique će biti primoran na San Mamesu na štoperske pozicije postaviti Bartru i Vermaelena
uglavnom mislim da ce nam bit tezak start zbog svih ozljeda i suspenzija

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 13:05 (wowrules).
13 godina
protjeran
wowrules kaže...

Današnja naslovnica El Munda Deportiva: 
uglavnom ima vise toga ali ovo mi je najvaznije iako nemora znacit da ce bit tak 
Luis Enrique će biti primoran na San Mamesu na štoperske pozicije postaviti Bartru i Vermaelena
uglavnom mislim da ce nam bit tezak start zbog svih ozljeda i suspenzija

ako bartra bude igrao dobivamo gol sigurno,pedro potpisuje za celzi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique je dobio 4 tekme zbog vrijeđanja suca...stvarno je budala,razumijem da je bio ljut u datom trenutku,ali nemozes takve stvari izgovorit,ako je istina naravno...uglavnom,sad je sve ocito na Bartri i Vermaelenu,nadam se da ce doc sebi i odigrat pravu utakmicu,sad kad je najbitnije

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 14:45 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona

Pique je napravio glupost i treba biti kažnjen. Ali Ronaldo je dobio 2 utakmice kazne za UDARANJE protivnika dvaput. I nije dobio nikakvu kaznu za vrijeđanje suca Lahoza u El Clasicu, koje je dokazano vidromaterijalom. Dakle za sve ovo UKUPNO na slikama 2 utakmice kazne. Pa mi onda recite da u Španjolskoj vrijede jednaka pravila za sve. Ali navikli smo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 15:11 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona
Nije nikakav problem što je Pique kažnjen, pa da je i 10 utakmica. Problem je što ne vrijede ista pravila za sve. I ne samo u ovom slučaju, pa sjetite se za što je Alba bio kažnjen sa par utakmica prošle sezone u onoj utakmici protiv Espanyola, smijurija.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne trebaš biti previše pametan da na 200+ kamera nađeš sliku na kojoj izgleda da neko nekoga udara pogotovo kad se radi o sportu sa puno kontakta kao nogomet, a još manje trebaš bit pametan da povjeruješ u te jadne slike koje izvlače "hardcore" barca fanovi. Uostalom kad se priča o udaranju i sl opće je poznato da u Španjolskoj postoje 2 udava i oba su u Barci

Jedan davi zubima drugi rukama 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 16:01 (Predator003).
15 godina
Predator003 kaže...

Ne trebaš biti previše pametan da na 200+ kamera nađeš sliku na kojoj izgleda da neko nekoga udara pog, znao bi da je pogotovo kad se radi o sportu sa puno kontakta kao nogomet, a još manje trebaš bit pametan da povjeruješ u te jadne slike koje izvlače "hardcore" barca fanovi. Uostalom kad se priča o udaranju i sl opće je poznato da u Španjolskoj postoje 2 udava i oba su u Barci

Da si pratio tu situaciju i El Clasico, znao bi da je Canal+ objavio VIDEO na kojem se sve vidi što je Ronaldo rekao sucu Lahozu, to je bila velika vijest poslije El Clasica, i na kraju nije kažnjen. Taj video još uvijek možeš pogledati na Internetu. Ali lakše se praviti glup.

Sad očekujem da kažeš da je i video zapravo namontiran. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 16:05 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Evo ga, sve "namontirano" od strane "hardcore" Barca fanova 

2 utakmice kazne ukupno za sve ovo. Nastavite pravdati španjolski savez za njihvove vrhunske odluke.

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ne trebaš biti previše pametan da na 200+ kamera nađeš sliku na kojoj izgleda da neko nekoga udara pogotovo kad se radi o sportu sa puno kontakta kao nogomet, a još manje trebaš bit pametan da povjeruješ u te jadne slike koje izvlače "hardcore" barca fanovi. Uostalom kad se priča o udaranju i sl opće je poznato da u Španjolskoj postoje 2 udava i oba su u Barci

A misic mali ima srece da je ovaj ostao iscilan kad ga je ulovio za vrat jer kad bi ga ovaj udario Neymar bi odmah ostao jos tjedan dana duze u bolnickom krevetu..... 

Calma, calma ekipa..... Sta je bilo bilo je, Kovacic i Danilo su kod nas sta sad... Sigurno ima jos neko lak na obaracu i na zalazu karijere ko jedva ceka da se uklopi u Barcu poput Turana, Suareza..... 

14 godina

Sigurno i Suarez ima jos koju loptu da uklopi u Realovu mrezu... Calma Calma

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 18:10 (david7).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva hajka na piquea zbog uvrede sucu. Ok, treba biti fer i reci da ukoliko
je to rekao, da nije lijepo, zbog toga je kaznjen i ok. Nastetio je momcadi.  Medutim zasto sada svi 
glume neke svece i slicno. Pa nije pique nikoga ubio. Ljudi smo a ne roboti, ljudi u ljutnji i efektu
znaju reci stvari i uvrede koje ne misle, to nije nista novo. Ljudi igraju rekreacijski nogomet, prijatelji
i medusobno se oko startova i slicno zakrve i kad krv uzavre si je*u majke i slicno. Dakle rekreacijski nogomet,
bez vaznosti i ljudi svejedno puknu i u efektu svasta kazu, a poslje nogometa odu u kafic na pice zajedno
kao da se nista nije dogodilo. A sad se vrijeda i napada piquea kao da je nekog ubio, a ne reko uvredu sucu.
Uostalom, aduriz je vec imao zuti karton kada je provocirao barcinog igraca i unosio mu se u lice i rukom mahao pred ocima,
medutim sudac je na to ostao nijem, a trebao mu zuti pokazat. Takode je u jednoj situaciji prigovarao sucu za nesto pa svejedno
nije dobio drugi zuti karton. Valda kako bi mogao igrati u prvenstvo protiv Barce. Pique je iskljucen i ok,
ali kad vidim kakva se hajka dize, pogotovo od realovaca dobijem.....  Kad se sjetim kolikoje ronaldo znao imat ispada,
te onog ispada od pepea kad je sutao na zemnlji lezeceg igraca getafea, pa udaraca sakom u glavu i cupanja. Ovo sto je
pique napravio je nula napsram toga. Neka je pique kaznjen, ali treba ujednaciti kriterije za sve ispade i sratove.

16 godina
U savezu tetkice u realu tetkice, ovi ovdje navijači ronalda isto tetkice. Da ste pravi navijači reala nebi se ovdje blamirali.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odavno je poznato da oni nisu navijači Reala, već Ronalda ;)

17 godina
x18x05x kaže...
U savezu tetkice u realu tetkice, ovi ovdje navijači ronalda isto tetkice. Da ste pravi navijači reala nebi se ovdje blamirali.

Ja se uvijek sjetim kada netko iz Barce nazove nekog tatkice Busquetovo simuliranje u lp protiv Intera kada je Motta isključen.

Dakle svala čast Barci ali ja nisam vidio momčad koja više voli glumit i padat, doduše ovdje spada i CR

17 godina
FC Barcelona

Cuj ovo udavi....da udavili su 4 trofeja hehehe

25 vs 18...84 vs 82

Lijep pozdrav, brojke govore za sebe :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Cuj ovo udavi....da udavili su 4 trofeja hehehe

25 vs 18...84 vs 82

Lijep pozdrav, brojke govore za sebe :D

Pa zar neznaš da je važnija Decima od prije 100 godina?

12 godina
FC Barcelona

ne znam zašto je antimadridista suspendiran, a fake i ostala ekipa nisu, s obzirom da su oni došli u našu temu provocirat ovaj puta

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ne znam zašto je antimadridista suspendiran, a fake i ostala ekipa nisu, s obzirom da su oni došli u našu temu provocirat ovaj puta

Ocito je i forum korumpiran ko i spanjolski savez 

15 godina
Svi moderatori su realovci
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Brzo anti pukne na provokacije. Mora se malo smiriti. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Nije nitko nigdje "došao" provocirat jer je tema kao i ostatak foruma otvorena svima. Nije riječ o nekom privatnom posjedu. Nije mi jasno zašto se neki čude jer je "antimadridista" suspendiran, nakon jadnih (izbrisanih) provokacija i hrpe kartona od prije drugačije ne ide.

12 godina
FC Barcelona

koliko znam skupilo se dosta butthurt realovaca i žalilo se na provokacije od strane mene i boixusa i drugih, napravljena je nova anketa koja je ovakve situacije kao trebala spriječiti, pa eto sada vi provocirate nas i mi dobijamo kartone, dok vama očito ništa

EDIT: očekujem žuti karton zbog offtopica jer je upozorenje mainstream

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 23:26 (Del_Boy97).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice