Haha najbolji klub 21. stoljeca a od 100 je proslo tek 15g i u tih 15 tek 2009.god. pukim slucajem rodenja Messija i njegovog dovodenja u Barcelonu je nastao klub FC Barcelona....
Da, a igrači poput Cruyffa, Romaria, Rivalda, Ronaldinha, Kubale su u prošlosti igrali za Inter Zaprešić a ne za Barcu, jelda? Klub koji je odigrao najviše europskih finala u povijesti je nastao 2009. godine? Moj savjet ti je da uzmeš knjigu u ruke i pročitaš malo o povijesti Barcelone prije nego se sramotiš po forumima.
I eto vam ta titula kraljevskog kluba, kao da nekoga uopće briga kako nazivate taj svoj klub kad ste potrošili milijarde da bi osvojili jednu ligu u zadnjih 7 godina. Shvatite da ste nebitni u 21. stoljeću i da ste klub u sjeni Barcelone u tom periodu. Živi se u sadašnjosti, ne u prošlosti. Zato vas toliko i bole svi ovi uspjesi Barcelone u zadnjem desetljeću. Šteta za tebe što se nisi rodio ranije i imao priliku slaviti trofeje Reala sa svojim pradjedom.
Niko nije rekao da to sve redom nisu top igraci, ali Messi i CR pa i Zidane su nesto drugo tu se svi slazemo ja mislim....
Nije vam nesto velika ta sjena, bjezite nam za cca 3 trofeja u 21. st. da budemo precizni i to za ova 3 koja ste osvojili ove godine na temelju ozljeda i viroza....
Kad pogledas za to vam je bio potreban Messi koji se vise nece ponoviti narednih 50g, i kad pridodas da 100g prije toga prakticki niste postojali nemamo na cemu biti zavidni ni iskompleksirani :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!