FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj gore idiot očito nije gledao utakmicu, cijelo vrijeme ga je blokirao tijelom, a prijateljska utakmica je, evo ti točno šta se desilo i prije ovog okršaja

Uostalom, prije nego se Messi okrenuo, ovaj mu je nešto govorio, vidi se na ustima..

14 godina
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

Ovaj gore idiot očito nije gledao utakmicu, cijelo vrijeme ga je blokirao tijelom, a prijateljska utakmica je, evo ti točno šta se desilo i prije ovog okršaja

Uostalom, prije nego se Messi okrenuo, ovaj mu je nešto govorio, vidi se na ustima..

Nisam ni sumnjao da ces ga opravdat, što bi volio da tako nešto proba napravit Pepeu ili Ramosu 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Nisam ni sumnjao da ces ga opravdat, što bi volio da tako nešto proba napravit Pepeu ili Ramosu 

Ne pravdam ja njega, to se ne smije radit, samo što onaj lik koji nije niti pogledao utakmicu spominje kokain..

Svakako ovaj tip izgleda veća grdosija od Pepea

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Uu nes ti mrcina od igraca haha,pa taj isti Pepe je pognuo glavu kad mu se unio Dzeko,isto samo manje od sebe zna napadati...

16 godina
Džeko je ipak veća mrcina još Bosanac, sigurno se pepe nebi dobro proveo. Ja sam stekao dojam da pepe glumi glumu na terenu a u stvarnom životu je obična pič*ica, kao i njegov suigrač tetkica. Eh kad te povuču za jezik.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
barcafan12 kaže...
KiCo77 kaže...

Uu nes ti mrcina od igraca haha,pa taj isti Pepe je pognuo glavu kad mu se unio Dzeko,isto samo manje od sebe zna napadati...

Ne kazem da ovaj lik tu nije mrcina al je stvarno hladno odigrao.. dobro ova prijateljska se ne moze uspoređivat sa el klasikom ali oni 2 su imali svoje trenutke "nježnosti" i bez nekog povoda.. 

x18 ako smijem pitat na temelju cega si stekao taj dojam za njegovo ponašanje u rl

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Tallahassee kaže...

.....malo smo postali prepotentni, ili je samo lagana kokainska kriza u pitanju.....

"kokainska kriza"

a jesi iskompleksirani pacijent 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

"kokainska kriza"

a jesi iskompleksirani pacijent 

Tesko, jako tesko kao netko kad se dirne u "svetinju" skace na straznje noge kao lipicaner. Efekt Zdravka Mamica i neugodnih novinarskih pitanja..... zaboravio si spomenuti da sam mozda antidrzavni element.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 11:26 (Tallahassee).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

evo je fakeov 2. profil.

Dosta o pacijentima bez zivota pricajmo malo o Barci.

Cini se da Pedro ide nakon superkupa sa Sevillom...

Na njegovo mjesto bi trebao doci Nolito.

Malo prije sma vidio statistiku iz prosle sezone gdje ej psolije Messija igrac sa najvise assistencija i stvorenih sansi za suigrace.

Takav igrac koji poznaje klub koji je dao prosle godine koji je ima 13 golova i 15 asistencija a moze se dovesti za cca . 15 miliona je pun pogodatak.

Pedro je imao svoj zenit sad je samo portckalo po terenu koji unistava sve kombinacije u napadu kad ude jer je tehnicki nemocan.

30 miliona za njega je previse ali cini se da ima svakvih budala

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 11:46 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
Yep, Nolito je bio strasan proslu i mozda i pretproslu sezonu, ne sjecam se. U Celti glavni pokretac svega. Protiv Reala je radio nered, Atletica su 2-0 pobjedili zahvaljujuci njemu itd.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko sam vidio, United je povukao ponudu za Pedra tako da mislim da od prodaje neće biti ništa. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
13 godina
FC Barcelona

Neymar out 15 dana, ima zaušnjake. Propušta sve 3 utakmice superkupova i možda početak lige.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
Sigurno je taj mums u Brazilu pokupio.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta, sada će Pedro dobro doći ako ne ode poslije Seville.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Šteta, sada će Pedro dobro doći ako ne ode poslije Seville.

Šteta što Turan ne može igrati 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa i Vidal, on može lijevo igrati, bar je to u Almerii igrao.

16 godina

Šaljiva karikatura.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo sastava: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu, Busquets, Rakitić, Iniesta, Rafinha, Suárez i Messi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim da Albe nema ni na klupi, vjerojatno neka manja ozlijeda.

Idemo po 4ti trofej, Som-Hi Barca!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je Pedro bio bolji izbor na lijevom krilu,prodorniji ali ok,mozda Rafinha iznenadi,bit ce sigurno teska utakmica,ali nadam se pobjedi pa barem i minimalnoj,ali prije svega da utakmica bude dobra,bez sudackih previda...Vamos Barca

15 godina
FC Barcelona

Hahaha, što radi kralj

---Life is ours, we live it our way---
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislim da ovi nece vise faule radit haha

15 godina
FC Barcelona

Dva predivna pogotka Messia , nego kaj su svi tako nerovozni pogotovo igraci Seville...

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kakav doktor, majko mila, samo trpaj legendo

16 godina
Sviđa mi se kako se brzo riješavaju lopte. I to toliko brzo da se ovi gube. Drago mi je što je Dani ostao, što je stariji to je bolji igrač.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav dobar pressing, pa dečki nisu prdnuli jedno 15 min sa svoje polovice, Messi doktor poigrava, daje, zabija, legenda. Kako mi se čini, 4ti trofej je tu, idemo premo sextuple :D 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna igra,presing,akcije,izgleda da samo nastavljaju gdje su stali prosle sezone,jos kad se uzme u obzir da je ovo pocetak sezone,jos nisu ni zagrijani kako treba,ako se nastavi ovim tempom,i daj Boze bez ozljeda,ne vidim ko nam opet moze stati na put,ovo je premocno,a s ovakvim Messijem...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dominacija.Fakee, Lucko i ekipa na aparatima.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Ogroman presing i gol Sukiii za 4-1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice