FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jack Black kaže...

I onda opet netko kaže da je Ronaldo bolji...

Messi se sopao tabletama kao guska kukuruzom dok je tata CR ubijao na otoku....

Samo cu rec da je Ronaldo sa 2 kluba osvojio sve sto Messi u jednom, i da sa 5x slabijom repkom ima bolju statistiku nego Messi sa velikom Argentinom...

Messi ako uz sebe nema barem 2 top igraca da ga guraju nije nista bolji od Isca....

Nemojte flejmat vise sa takvim glupim podacima pliz i uzimat datume kako kome odgovara ili se sprdne.... 

15 godina
fakEEE kaže...
Jack Black kaže...

Kakav si ti jadnik majko mila 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...
Jack Black kaže...

Kakav si ti jadnik majko mila 

To sam i ja reko već par puta.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan

Evo statistike od početka karijere jednog i drugog, s tim da nemam točno koliko je ko dao golova glavom, petom, penalima itd.

Ronaldo

Nastupa - 593

Golova - 431

Asistencija - 168

Žutih - 82

Crvenih - 9

Ukupno minuta odigranih - 48 200

Golova po utakmici - 0,72

Asistencija po utakmici - 0,28

Golova+asistencija po utakmici - 1,01

Messi

Nastupa - 482

Golova - 412

Asistencija - 188

Žutih - 45

Crvenih - /

Ukupno minuta odigranih - 38 500

Golova po utakmici - 0,85

Asistencija po utakmici - 0,39

Golova+asistencija po utakmici - 1,24

Mislim da su statistike od 09/10 ovdje čisto zbog toga što su u istoj ligi obojica, igraju protiv istih timova..

Ronaldo je prije La Lige bio u najjačoj ligi (onda..), a sada unazad tri - četiri godine je La Liga definitivno najjača liga

15 godina
FC Barcelona

Ma pustiite te priče "ovaj se dokazao u dvije lige, dok je Messi samo u jednoj". To samo iskompleksirani ljudi mogu navesti jer znaju da nikakav drugi argument više ne prolazi pa se izmišljaju gluposti.

Messi je osramotio Arsenal u jednoj utakmici sa 4 gola, uništio United dvaput u finalima LP. Ali da, sigurno bi Stoke City, Swansea i Sunderland predstavljali veći problem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
Inače, što se tiče usporedbe Messija i Ronalda, samo pročitajte ovo i sve če vam biti jasno. Bar onima koji žele prihvatiti istinu.
http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znaš šta mi nije jasno, ako je već Engleska liga toliko jaka, i Messi nebi uspio zabiti 5 golova po sezoni tamo, zašto Ronaldo onda ne dolazi do cifre od 50-tak golova po sezoni? (samo u ligi računam)

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže... 

Prema ratingu bas i nebi reko. Messi je imo 8.35 ukupni rating krou Copu, Vidal nesto ispod... 

Ma dobro da, ali ne znam kojom logikom.... Jedino gdje je pokazao svu svoju raskos je bilo u tekmi sa Paragvajem, i bez toga nebi imao ta 3 assista a onda bi stvarno jako jako lose kotirao... 

Mada dobro, unaprijed je bilo jasno tko ce osvojiti tu nagradu nit me ona nesto dira, ali cijela tablica je u ku**u ionak 

16 godina
Sad kad tetkica pređe u neki drugi tim, bit će i nama u ovoj temi odmah lakše. Ovi fAkee navijači reala odmah idu za njim.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Haha imam komplekse od covjeka (Messija) koji nikad nije srednju zavrsio, ajde pliz..... I jedan i drugi su mi jako bitan faktor u zivotu 

Nisu ti bitni faktor u životu a svaki drugi dan pišeš o njima (Ronaldu) i čim netko stavi statistiku ti sav napaljen govoriš kako je Messi smeće. Dobar si nema šta.

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Fakeeova reakcija kad vidi da je netko napisao nesto dobor o Messiju.

https://www.facebook.com/JamesEllisFitOfficial/videos/vb.472785542888494/507018022798579/?type=2&theater

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Haha imam komplekse od covjeka (Messija) koji nikad nije srednju zavrsio, ajde pliz..... I jedan i drugi su mi jako bitan faktor u zivotu 

La Liga je definitivno trenutno najjaca liga, ali Premier liga do otprilike 2010. i nakon nje nema veze jedna s drugom.... 

I nije uopce bitno dal je Messi dao UTDu 2 gola ili nez sta, kad ih je zabio sa Barcelonom... Ja govorim da on tako nesto najvjerojatnije nebi mogao napraviti sa npr. Arsenalom sto dokazuje iz tekme u tekmu sa jednim timom kao sto je Argentina cak..... 

I nez samo po cemu je to Messi zasluzio nagradu Copa Americe kad ga je jedan Vidal kroz cijeli turnir ubio u svakom pogledu.... Messi je u finalu bio nevidljiv, apsolutno smijesan kad kraj sebe nije imao Di Mariu i to je vec davno poznata stvar kad je u pitanju Messi u Argentini bez njega.... Zbog tekme sa Paragvajem bez koje bi po statistici bio medu najlosijim igracima turnira?

Ma dobro, nebitno, nes ti navijace Barcelone naucit pameti.... Nit oni mene hehehe 

Zivjeli ekipa! 

Što je Fake htio reći, Premier liga je bila najjača do trenutka kad je Ronaldo istupio iz nje (pošto nakon toga više nije pratio Premier ligu)

Ako je Ronaldo najvažniji igrač Portugala (a jest), i ako ima više golova u reprezentaciji od Messija (ima), zašto Portugal nije došao do finala EP ili SP? Jer Ronaldo nezna razigravat ekipu kao Messi. (točka)

15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
fakEEE kaže...

Nisu ti bitni faktor u životu a svaki drugi dan pišeš o njima (Ronaldu) i čim netko stavi statistiku ti sav napaljen govoriš kako je Messi smeće. Dobar si nema šta.

Zato sto ne zelim da zivite u zabludi..... 

Boix, joj, pa imas gori smisao za humor nego sto sam mislio.... 

Ronaldo nije razigravac kao Messi, to nikad nije ni bila njegova uloga da igra desetku... A razlog zasto Portugal nije bio u finalu nekog tako velikog natjecanja dok Argentina jest je to sto je Argentina 5x bolja od Portugala..... Njezina je nesreca sto se previse oslanjaju na Messija i kad je on odsjecen od igre su izgubljeni, a tu i Tata odigra svoju ulogu.... 

Uzmi Portugalu Ronalda i Portugal se nece ni kvalificirat na prvenstvo.....

13 godina
fakEEE kaže...
Bruno_K!ng kaže...
fakEEE kaže...

Zato sto ne zelim da zivite u zabludi..... 

Boix, joj, pa imas gori smisao za humor nego sto sam mislio.... 

Ronaldo nije razigravac kao Messi, to nikad nije ni bila njegova uloga da igra desetku... A razlog zasto Portugal nije bio u finalu nekog tako velikog natjecanja dok Argentina jest je to sto je Argentina 5x bolja od Portugala..... Njezina je nesreca sto se previse oslanjaju na Messija i kad je on odsjecen od igre su izgubljeni, a tu i Tata odigra svoju ulogu.... 

Razlike izmedu tebe i boixa nema uopce... i jedan i drugi pokusavate svoje subjektivne osjecaje nabijati svima uokolo, popeli se na vrh glave i svaku raspravu zapocnete upravo vas dvojica sa podhebavanjem na relaciji Messi - Ronaldo koja je prozvakana milijun puta i nikad nece niti ne treba bit pravog zakljucka. Naucite vise to i osigurajte nama ostalima koji pokusavamo koliko toliko sve to komentirati objektivno da mozemo porazgovarat. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Argentinina sreća što se oslanjaju na Messija? Znači Messi je kriv što je Argentina bila u dva finala u godini dana, hvala lijepa i doviđenja iz ove teme

15 godina
FC Barcelona

Argentina 5 puta bolja od Portugala 

Vidimo to po igri, bez Messija bi ispali iz skupine svjetskog prvenstva. Ali nažalost ljudi poput tebe nogomet gledaju čisto po individualnoj kvaliteti igrača, a ne kako ekipa funkcionira i izgleda na terenu kao skup igrača.

Pa ti kao realovac bi to trebao znati najbolje. Imali ste galacticose prije 10-ak godina, projekt sa najboljim igračima na svijetu individualno. Pa znamo kako je to izgledalo na terenu i kakve ste rezultate imali.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sime, ah, kriv sam... Pokusavam se suzdrzat na prvi, drugi pa i treci post, al onda vise ne mogu sutjet i gledat neke stvari u ovoj temi... 

Evo ovo mi je zadnje, za ovu temu eheheh 

Hrvek i anti, pa da, Messi znaci Argentini isto sto i Ronaldo Portugalu... Nisam ni rekao da to nije istina! Ali da je Messi iz Barcelone preslika Messija u Argentini, Argentina bi imala vec 2 trofeja... Ali on nije ni sjenka tog igraca a ja i dosta velik dio populacije sumnjamo sto je posrijedi ( to sto sam gore iznad pisao ) ..... 

10 godina
neaktivan

Daj se prestani sramotit

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj ga stavite na ignore.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
fakEEE kaže...

Hrvek i anti, pa da, Messi znaci Argentini isto sto i Ronaldo Portugalu... Nisam ni rekao da to nije istina! Ali da je Messi iz Barcelone preslika Messija u Argentini, Argentina bi imala vec 2 trofeja... Ali on nije ni sjenka tog igraca a ja i dosta velik dio populacije sumnjamo sto je posrijedi ( to sto sam gore iznad pisao ) ..... 

Ne zelim vrijedat, ali da imas malo soli u glavi, nebi pisao takve gluposti.

Citaj sta pises. Messi da igra igru iz Barce u repci, repka nebi postigla nista, zasto?

jer su suigraci ko momcad 0, naravno da u Barci postoji Rakitic, Iniesta i veza koja moze kreirat nesto pa mu lakse doc u poziciju za gol, al i u barci otkad je Suki i Ney puno vise on njima sansi stvara neg kampira za tap in-ove ko neki... a mogao bi se pravit lud i radit to jer je on Messi.

U Argentini mora dolazit po loptu na centar i odigravat pasove i stalno probijat protivnicku sredinu i namjestat zicere panjima poput Higuaina i takvih koji zabiju kad i koliko i Ilija Sivonjic. Nije ni cudo da je igro u Realu, pa i za njih je bio prelos.

I taj Messi da je bio na poziciji Higuaina a njega netko tako proigravao, ta ista Argentina bi osvojila SP i Copu. Ako si pratio znas zasto to kazem.

A "tvoj" Ronaldo igra u repci ko i u realu, ceka na 20-30m od gola i trosi 20 lopti po tekmi i naravno da nesto zabije.

I da je Ronaldo imalo dobar ko Messi i da se podredi ekipi, mozda bi bili uspjesniji od BiH na natjecanjima...

&Black_Sheep
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Messiju treba prostora od jedno 4 metra da uvati svoj poznati šprint, onaj kod kojeg ga nitko bez prekršaja nemože zaustaviti, a u Argentini to jednostavno nema, jer protivnički igrači nemaju koga drugoga čuvati (Barcin slučaj -> Neymar, Suarez, Iniesta)

Tako da se Messi podređuje ekipi i postaje playmaker koji dolazi do zadnje linije obrane po loptu

12 godina

Ništa od reusa

15 godina
FC Barcelona

Pa Reus nam ni ne treba, gdje bi uopće igrao? Ionako mi se gadi ta politika da se kupuju igrači čisto jer su velika imena, a ne zato što nam realno trebaju.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Reus je odlican, ali kao sto je anti reko ne treba nam i ionako nema gdje igrati...Imamo fantasticne igrace i ako se ne dogodi nekakva ozljeda ili nesto...Mislim da imamo velike sanse da obranimo trostruku 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nama treba neki mladi stoper tipa Varane, Zouma, Hummels čak.. Masche i Mathieu su već stari, Vermaelena i Piquea će isto vrijeme ubrzo pregaziti, treba netko tko se može naučiti igrat

15 godina
FC Barcelona

Bartra je tu, samo mu treba vjerovati. Kad god je dobio priliku odigrao je odlično, izuzev one utakmice kad ga je prošao Bale i zabio, ali zna se da je tad igrao pod injekcijama, a na toj utakmici čak je i zabio gol.

Siguran sam da će on uspjeti u Barci, samo treba povjerenje trenera. A imao je dobre ponude od dosta klubova ovo ljeto i odlučio ostati.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Odvojite 5 minuta i pogledajte sa kakvim odusveljenjem Arda Turan prica o Barceloni,Messiju i kako se na kraju zagledao u TV a taman se prikazivali nabjolji Barcini momenti iz LP...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 2:40 (Boixus Nois PS).
17 godina
Pomalo mi zao Atletica lol
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
FC Barcelona

Bartomeu izjavio da je već potvrđen dizajn dresa za sezonu 2016./17 i da je inspiriran dresom iz 1992. kad je Barca prvi put osvojila LP. Znači trebao bi izgledati slično kao na slici ispod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 9:15 (antimadridista).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

arda bi upravo trebao izaci na sveto katalonsko tlo. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice