FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.827.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidal – a pacey right wing back – will be officially presented on Monday, with the signing ceremony set to take place at 1.00 pm CET after a morning of medical tests at the Hospital de Barcelona and the Centre Mèdic at the Ciutat Esportiva,

45 minutes later, Aleix Vidal will take part in the traditional photo session on the Camp Nou pitch in the Barça strip and at 2.15 he’ll give his first press conference at the Club.

Biti će prijenos na barcinoj str :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 23:55 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav je ovaj Aleix Vidal? :)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odličan, kao što je i anti rekao, bio je u la masii, poznaje barcin sistem, brz, tehnički potkovan i polivalentan igrač. Odličan ulov.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani Alves came from Sevilla 2008/2009 Barca won CL 2008/2009
Adriano came from Sevilla 2010/2011 Barca won CL 2010/2011
Rakitic came from Sevilla 2014/2015 Barca won CL 2014/2015
Vidal came from Sevilla 2015/2016
If you know what i mean...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najveličanstvenije osvajanje Lige prvaka ikada po meni...Izbaciti prvaka ENG., FRA., GER., a u finalu izdominirati prvaka ITA., a uz to uzeti prvenstvo i kup ispred najvećeg i najljućeg rivala...pa to je jednostavno za divljenje i naklon do poda. Ono što sam zaželio Raketi na jednom forumu prije početka tekme se i ostvarilo, a to je da ga zabije i podigne klempu...

Svaka čast i čestitke svim simpatizerima Barce, jer ovo što je Barca napravila ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pa i najveće mrzitelje i dušmane...

Origin ID: AnchorMan86
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 10:33 (Anchor Man).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ne znam za vas,ali ja bih i dalje vise volio vidjeti kovacica u barci..on je slicniji iniesti nego pogba,platit cemo ga maksimalno 30mil eura.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Pogba je vec vrhunski igrac a Kovacic to nije.Kovacic ej talenat ali to je sve trenutno.Nije jos zreo za Barce

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Pogba je vec vrhunski igrac a Kovacic to nije.Kovacic ej talenat ali to je sve trenutno.Nije jos zreo za Barce

pa pogba je stariji 2 godine od kovacica,ali kova ima ogroman potencijal,kad se probudi iz svog sna moze biti  bolji od inieste jer onakvi prodori se ne rade slucajno(lazio,island,argentina...).pogbu cemo platiti minimalno 70mil eura,a kovu max. 30mil eura.a i volio bih da klub izadje iz minusa jer vec sada imamo jebacku ekipu,tako da ne trebamo bespotrebno dovoditi igrace treba nam jos jedan veznjak i svaka pozicija na terenu ce nam biti vrhunski pokrivena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 13:13 (kexzoR).
11 godina
protjeran

nije 2 godine nego godinu.Pogba je puno bolji igrac od Kovacica u svakom segmentu osim mozda u tim driblinzima.Kovacic je djecak naspram Pogbe koji igra iskusno kao da ima 30 godina.Sto ce tek biti za 5 godina...

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

nije 2 godine nego godinu.Pogba je puno bolji igrac od Kovacica u svakom segmentu osim mozda u tim driblinzima.Kovacic je djecak naspram Pogbe koji igra iskusno kao da ima 30 godina.Sto ce tek biti za 5 godina...

ali dobro,ne trebamo zaboraviti da kova u interu igra s debilima,a trener mu je najveca prevara u povijesti nogometa.pogba mi djeluje da je u glavi kao ibrahimovic,a to mi se ne svidja jer moze unijeti nemir u ekipu,procitao sam negdje da je trazio placu malo manju od messijeve sto je stvarno bezobrazluk + zadnjih godina smo mogli vidjeti da dosta skupo placenih igraca nije nista napravilo u svojim klubovima(bale,di maria,falcao,illarramendi).

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 13:24 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidal: "After the born of my daughter, today is the most important day of my life. I return to my home".

Vidal: "The most important thing is that I am returning to what was my home."

Vidal: "Dani Alves? One of the keys to success is having the maximum competition for places."

Vidal: "For me Dani Alves is the best right-back in the world. If he stays, the competition will be healthy."

Vidal: "I've played for a lot of teams, but I hope that Barça will be my last."

Vidal: "I knew Barça was interested, I'm happy the deal was closed quickly."

Vidal: "I'm living a dream. It has been tough to get here. Everything has been going fast, I'm enjoying it. I always try to give everything."

Vidal: "It was never an inconvenience for me to not be able to play for several months from the moment talks began with Barça."

Vidal: "I've been playing several games at right back this season and we didn't lose any."

Vidal: "Not playing for four months (until Fifa ban ends) is not a problem. I'll have time to adapt and learn new concepts."

Vidal: "I spoke with Luis Enrique after my medical earlier today."

Vidal: "With all the best players it's easier, even more so with those that play for FC Barcelona ."

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Vidal: "After the born of my daughter, today is the most important day of my life. I return to my home".

Vidal: "The most important thing is that I am returning to what was my home."

Vidal: "Dani Alves? One of the keys to success is having the maximum competition for places."

Vidal: "For me Dani Alves is the best right-back in the world. If he stays, the competition will be healthy."

Vidal: "I've played for a lot of teams, but I hope that Barça will be my last."

Vidal: "I knew Barça was interested, I'm happy the deal was closed quickly."

Vidal: "I'm living a dream. It has been tough to get here. Everything has been going fast, I'm enjoying it. I always try to give everything."

Vidal: "It was never an inconvenience for me to not be able to play for several months from the moment talks began with Barça."

Vidal: "I've been playing several games at right back this season and we didn't lose any."

Vidal: "Not playing for four months (until Fifa ban ends) is not a problem. I'll have time to adapt and learn new concepts."

Vidal: "I spoke with Luis Enrique after my medical earlier today."

Vidal: "With all the best players it's easier, even more so with those that play for FC Barcelona ."

i tko ce letiti van u prvom mjesecu douglas ili montoya ?

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Statistika se baš ne slaže s tobom.

Veća slika:

https://pbs.twimg.com/media/CG-kiVnUcAEQyQ7.jpg:large

EDIT: ovo je samo liga i to ova sezona. Razlika je jedino što ovi za Pogbu žele 80milki, a Inter za Kovu oko 30.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 18:42 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran

Dabogda je bio u krivu kao sti to i statistika govori iako to neznaci puno toga,ali Pogab je zreliji igrac od Kovacica

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dabogda je bio u krivu kao sti to i statistika govori iako to neznaci puno toga,ali Pogab je zreliji igrac od Kovacica

To sigurno, ali mislim da se Kova više uklapa u Barcu i njihovu filozifiju nogometa nego Pogba, iako još uvijek je njegov najveć problem što nikako da poveže nekoliko dobrih utakmica u nizu. Odigra 2 dobro, pa onda 2 slabije i tako u krug, e da i zadnji korak/potez treba još popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 18:50 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran

Da tako je...Mislim da bi se slomio pred ocekivanjima u Barci...Ako u Intera nemoze napraviti neka znacajnije poteze,onda trsko da bi se odmah u barcu uklopio...Barci treba jos jedna klasa od igraca nece moc iniesta i rakitic asve nositi cijelu sezonu a to Kovacic trenutno nije

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da tako je...Mislim da bi se slomio pred ocekivanjima u Barci...Ako u Intera nemoze napraviti neka znacajnije poteze,onda trsko da bi se odmah u barcu uklopio...Barci treba jos jedna klasa od igraca nece moc iniesta i rakitic asve nositi cijelu sezonu a to Kovacic trenutno nije

Kako to misliš ne može u Interu. Pa nema baš tim s kojim bi mogao nešto napraviti. Jedino Icardi se istiće od svih i baš mu u zadnjem kolu namjestio par dobrih lopti. Jučer prekrasan pogodak zabio za repku, a zadnja 2 kola u ligi isto predobro odigrao. Nekako podsjeća na Iniestu sa stilom igre. Barem meni.

Ovo za Kovom bi i moglo proći pošto je Inter zainteresiran za Montoyu od prije, a i Pedro je tu bio prije produženja. Pa ono nekih 20-25 plus igrač(Montoya) za njega bi Inter mogao prihvatiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 18:59 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran

Ma Kovacic je dobar ali mi se cini nespreman da ude u Xavije ili Iniestine cipele sto se od njega ocekuje...Odlican je on nema sta ali ima malo velikih utakmica isiskustva...

Da  razumijemop nepratim puno Seriu A pogotov ne Inter Milan tako da enmogu puno reci o njemu...Samo gvoorim ono sto mislim.

Klasa je od igraca ali neznam jeli se uopce spominje za Barcu,jer pratim redovito o transferima a o njemu nisam puno cuo.

Mislim da Pogba ostaje u Juventusu jos godinu dana.

U Barcu dolazi Gundogan koji je potvrdio da ima ogvore sa Barcom i Bayernom,a i bio je na medicniskom pregledu u Barceloni.Samo je pitanje koga ce izabrati.

Da se mene pita bolje Kovacic plus Gundogan nego sam Pogba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 19:10 (Boixus Nois PS).
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Ma Kovacic je dobar ali mi se cini nespreman da ude u Xavije ili Iniestine cipele sto se od njega ocekuje...Odlican je on nema sta ali ima malo velikih utakmica isiskustva...

Da  razumijemop nepratim puno Seriu A pogotov ne Inter Milan tako da enmogu puno reci o njemu...Samo gvoorim ono sto mislim.

Klasa je od igraca ali neznam jeli se uopce spominje za Barcu,jer pratim redovito o transferima a o njemu nisam puno cuo.

Mislim da Pogba ostaje u Juventusu jos godinu dana.

U Barcu dolazi Gundogan koji je potvrdio da ima ogvore sa Barcom i Bayernom,a i bio je na medicniskom pregledu u Barceloni.Samo je pitanje koga ce izabrati.

Da se mene pita bolje Kovacic plus Gundogan nego sam Pogba.

jako je tesko igrati u interu kad imas govno od trenera koje te javno proziva i sere po tebi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 19:48 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odličan je kova, talent samo takav, to što je Inter trenutno šljem od kluba, nije njegova krivica.

Xavi pod gasom 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:01 (Tommy_123).
12 godina
FC Barcelona

maestro nam se naroljao pa je postao agresivan

Edit: jebiga nisam vidio njegov edit

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:54 (Del_Boy97).
13 godina
FC Barcelona

Kovacic bi bio fenomenalno pojacanje za Barcelonu. Njegova agilnost i prodornost je nesto sta je fenomenalno kod njega. Isto tako se u Interu naucio igrati tog nekog defanzivnog pleja. Za par godina dostojna zamjena za Modrica. Barcelona si ga mora zakaparit sto prije... jer je on tocno tip igraca kakav njima pase. Jednom vezu drzali Iniesta - Xavi, buducnost Rakitic - Kovacic i ako Halilovic bude radio kako treba i on upadne u hrvatski trojac. Fenomenalno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FC Barcelona
Pusti snovi. Halil će negdje na posudbu, a zatim ga netko otkupiti. Za Kovu stvarno ne znam kaj da mislim. Nekako mi ne pari kalibar za Barcu. Niti u Interu ne briljira
17 godina
zuper kaže...
Pusti snovi. Halil će negdje na posudbu, a zatim ga netko otkupiti. Za Kovu stvarno ne znam kaj da mislim. Nekako mi ne pari kalibar za Barcu. Niti u Interu ne briljira

Halilovic navodno rjesena stvar da ide u Sevillu na posudbu, a vraca nam se Denis Suarez

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 11:58 (Mitch).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije nista rjeseno to su samo navodi....Cini se da ce Alves ostati u Barci.Potvrda bi mogla doci popodne.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

alves ostaje u barci dosao vidal douglas i montoya ko ce tu ic a ko igrat ... mislim da ce montoya otic douglas na posudbu mozda a ova dvojica igrat 

16 godina
FC Barcelona

Malo mi je sumljiv ovaj dogovor sa Alvesom. 

Buduci da je Alvesu ovo zadnja godina, on bi mogao otic kao slobodni igrac i Barca bi mogla ostati bez novaca od transfera.

Moja teorija zavjere je da je potpisao samo da ga se moze unovciti.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu i cijela njegova uprava danas će, na press konferenciji zakazanoj za 17:00h, podnijeti ostavke kako bi se raspisali novi izbori i izabrao novi predsjednik i nova uprava do početka nove sezone.

15 godina
neaktivan
Njemu je nesto sumLJivo...
Real eyes realize real lies...
13 godina
protjeran
FC Barcelona

khedira potpisao za juventus,juve dobiva jos jednog veznjaka,znaci li to da pogba napusta klub?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice