FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.826.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
fakEEE kaže...
antimadridista kaže...

Eno realovci pričaju o sreći Barce zbog ozljeda igrača iz drugih ekipa i to je izgleda jedini razlog zašto Barca osvaja trofeje ove sezone 

Brzo se zaboravlja kako su oni u finalu prošle sezone igrali protiv Atletica koji je igrao sa ozljeđenim Costom i bez Arde Turana. I jedva se izvukli sretnim kornerom u zadnjim sekundama. Da ne govorim kako ih je Schalke izbušio na Bernabeu bez pola ekipe 

Patite 

Ako ti je cigan i truplo poput Arde Turana mjerilo i pojam najboljeg desnog krila, onda mi je jasno zasto Messija nazivas vanzemaljcem.... 

Gdje je on napisao najbolje desno krilo? Gdje je spomenuo desno krilo? Arda je jedan od najvažnijih igrača u Atleticu zbog svoje borbenosti, takav igrač paše Simeoneu najbolje, on je umješan u svaku svađu na terenu i to podiže moral momčadi ;)

Zatupljenost ti je zbilja na nivou djeteta iz 6.c razreda

Btw. Pedro potpisao do 2019 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 16:45 (Hrvek1909).
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
fakEEE kaže...
antimadridista kaže...

Eno realovci pričaju o sreći Barce zbog ozljeda igrača iz drugih ekipa i to je izgleda jedini razlog zašto Barca osvaja trofeje ove sezone 

Brzo se zaboravlja kako su oni u finalu prošle sezone igrali protiv Atletica koji je igrao sa ozljeđenim Costom i bez Arde Turana. I jedva se izvukli sretnim kornerom u zadnjim sekundama. Da ne govorim kako ih je Schalke izbušio na Bernabeu bez pola ekipe 

Patite 

Ako ti je cigan i truplo poput Arde Turana mjerilo i pojam najboljeg desnog krila, onda mi je jasno zasto Messija nazivas vanzemaljcem.... 

Gdje je on napisao najbolje desno krilo? Gdje je spomenuo desno krilo? Arda je jedan od najvažnijih igrača u Atleticu zbog svoje borbenosti, takav igrač paše Simeoneu najbolje, on je umješan u svaku svađu na terenu i to podiže moral momčadi ;)

Zatupljenost ti je zbilja na nivou djeteta iz 6.c razreda

Btw. Pedro potpisao do 2019 :)

Turan je deblo, vrlo prljav i zna napravit prekršaj a da ne dobije karton. Što je najbolje takve prekršaje na granici kartona radi cijelu utakmicu i najčešće prođe nekažnjeno. Tko god se suoči sa Atleticom i proba otić u napad u toj utakmici gubi 2 igrača najmanje. Gadi mi se kad vidim toga klošara kako pokazuje svojim kolegama u koji mišić da udare i kad se pravi englez kad dobije žuti. Njegovo podizanje morala prekršajima i dernjavom su sramota, nizašta drugo nije ni dobar.

17 godina

A igraci RM su sto?

Tko u RM zna igrat s loptom osim Jamesa, Modrica, Iscoa i Kroosa? A da ne pricamo da su sva 4 stigla tek u zadnje tri godine...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

A igraci RM su sto?

Tko u RM zna igrat s loptom osim Jamesa, Modrica, Iscoa i Kroosa? A da ne pricamo da su sva 4 stigla tek u zadnje tri godine...

Ne mogu se s tobom raspravljati, jer ne želim rasplamsati tvoju mržnju prema meni.

17 godina
Predator003 kaže...
Mitch kaže...

A igraci RM su sto?

Ne mogu se s tobom raspravljati, jer ne želim rasplamsati tvoju mržnju prema meni.

Vjeruj mi ja nemam mrznje prema nikome....ne bavim se nogometom i gledam cisto Dinamo, Barcu, RM, repku i SP/EP tako da me cisto boli ona stvar kako bi se reklo :D

Svatko ima pravo na svoje misljenje, svi tezimo nekom razmisljanju i nekom klubu/fransizi/organizaciji, ali biti realan/nerealan je druga stvar kod objektivnosti i takve komentare je glupo traziti u ove dvije teme.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
FC Barcelona

Ma jeli to realovci pričsju o prljavštini pored živih Pepe-a Ramosa u vašoj ekipi? 

Arda Turan je odličan igrač, tko to ne vidi ne razumije se u nogomet. To što ponekad igra prljavo ne znači da nije dobar i jedan od najvažnijih igrača Atletica. A vi realovci i dalje pričajte o prljavštini, simuliranjima i ponašanju igrača u drugim klubovima. Odavno znamo da nemate srama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Ma daj molim te klupska povijest im je podignuta na korupciji i kriminalu, a sada i arapskim šeicima...

Mene baš zanima kako je netko počeo navijati za RM ili Barcu whatev....kad nekom Realovcu mlađem od 25g kažeš nešto za Franc. Franca, pola ih nema pojma tko je to jer se raspravljaju sa trogodišnjom strukovnom iza sebe pa Googlea, a druga polovica ne smatra to problemom

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 17:54 (Mitch).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

EKSKLUZIVNO: Paul Pogba je viđen na Camp Nou tijekom meča Bilbao-Barcelona. Priča se kako je on prvi izbor Luisa Enriquea, a također je i sam Pogba rekao da mu je Barcelona jedini klub gdje bi otišao.

Plus sto ovoj vijesti daje vaznost je ta sto je Juventus kupio Paula Dybalu za 40 miliona.A svi znamo da Juve rijetko kad daje tolike novce za igrace.Sigurno su prodali Pogbu.

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Ekipa, jos dan do spektakla. Gdje cete gledati tekmu? Pozdrav svima

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 13:08 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ekipa, jos dan do spektakla. Gdje cete gledati tekmu? Pozdrav svima

Doma, uz ekipu i kad večer sretno završi ide se pit u grad :P

17 godina
FC Barcelona

Ma brutala...ispiti ocisceni vrhunski, taman je subota i normalan termin, koje pivce uz tekmu u gradu i onda ravno dalje negdje van

12 godina
FC Barcelona

Sutra ćete pregaziti Juventus kao plitak potok...

15 godina
neaktivan
Sutra ce dr.feel liti potoke suza...
Real eyes realize real lies...
17 godina
Dr.Feel kaže...

Identicnu recenicu sam ja rekao za RM kad su igrali prvu tekmu pa je bilo 2-1 lol....

Nadajmo se da ces ti sad biti u pravu!!!

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

EKSKLUZIVNO: Paul Pogba je viđen na Camp Nou tijekom meča Bilbao-Barcelona. Priča se kako je on prvi izbor Luisa Enriquea, a također je i sam Pogba rekao da mu je Barcelona jedini klub gdje bi otišao.

Plus sto ovoj vijesti daje vaznost je ta sto je Juventus kupio Paula Dybalu za 40 miliona.A svi znamo da Juve rijetko kad daje tolike novce za igrace.Sigurno su prodali Pogbu.

To nije slika s te utakmice 

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar: "I have dreamt of the moment of scoring a goal in the final but the most important thing is to be champions"

Neymar: "Buffon is one of the greatest goalkeepers of football's history. I used him in the PlayStation."

Neymar: "I hope I can kiss the Cup tomorrow."

Neymar: "People know how I play, I won't change my style, I'll continue to help my team, be it by assisting, scoring or dribbling."

Neymar: "The moment has arrived. It was my dream since I was 6 or 7 years old. I will give my best"

Neymar: "Of course I have dreamt to score one goal in the final. I hope I can do it.. if not, I'm okey if Piqué scores.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 21:08 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

kakav gospodin ahahahaahahhaahhahahaha 

14 godina
Mitch kaže...
Dr.Feel kaže...

Identicnu recenicu sam ja rekao za RM kad su igrali prvu tekmu pa je bilo 2-1 lol....

Nadajmo se da ces ti sad biti u pravu!!!

To je više puta rekao za Real i nijednom nebi pobjedili haha, možda upali i za vas :p

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FC Barcelona

Nije da podcjenjujem Juve ali kad pogledamo napad Barce i kako igra ove sezone predvođen vanzemaljcem Messijem sutra ne očekujem ništa osim pobjede, čak se usudim reći laganije. Čuda se događaju u nogometu ali ne vidim kako bi Juventus sutra mogao iznenaditi Barcelonu i napraviti to čudo.

---Life is ours, we live it our way---
14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

A u materinu, već sam odigrao čisto na Barcu.. nadajmo se da si u krivu

14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

kad tvoj komentar vidim u realovoj temi to mi dodje ko samar al sad kad se situacija obrnila nekako mi je toplo oko srca 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stavljam ja minimalni ulog na Barcu, Juve me uvijek zajebe na listiću 

17 godina
FC Barcelona

ako je ovo istina možda ovo i nije loš potez, pogotovo za 10 milja €

http://www.germanijak.hr/vijesti/barcelona-dobila-sjajno-pojacanje-za-samo-10-milijuna-eura/10200

11 godina
protjeran
Balvan8 kaže...

http://www.germanijak.hr/vijesti/barcelona-dobila-sjajno-pojacanje-za-samo-10-milijuna-eura/10200

Odlican igrac,medju top 3 najbrza u primeri...Ifra sve na desnoj strani,rodeni katalonac...Sumnjam da ce biti 10 miliona prije 15-20 ali svakako vrijedi te novce ipak ima 25 godina.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Novi Alves...jos je i iz Seville :D
11 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Nadam se da je ovo istina

17 godina
Ma nema sanse da bi ga nam dali za 10...ajde da smo iz neke druge lige, ali ovako tesko sumnjam...pa Vrsaljko ide po malo nizoj cijeni od te (7,5-8) a svi znamo kakva je usporedba :D....

Al dobro, ili je uprava Seville toliko losa, ili imamo srece kao i sa Raketom (18)

12 godina
FC Barcelona

Najvjerojatniji sastavi za veceras:
Barcelona: Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitić, Sergio, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonnuci, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal - Tevez, Morata

Ako je Iniesta potpuno spreman, ovo Barca dobiva, makar jedna utakmica, jedna sudacka greska, malo srece, sve moze odluciti, pogotovo treba paziti na njihovu skok igru jer su najbolji na svijetu trenutno u tome, no ipak se nadam da ce Messi uspjet pokazat zasto je najbolji na svijetu :) 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi srcem danas uz dečke, idemo po 5. Ligu prvaka. Visca El Barca !

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jbt, koja nervoza me trese....

Katalonac_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice