- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
barca postala trofejnija od reala 74:73 omjer u korist barce

Veceras utakmica. Ako imate link za dobar stream, postajte.
Koja dominacija Barce. Ne bi ni meni bio problem dati gol da mi je Messi onako pruzi

nevjerojatni su,nemam riječi.Fabregas se već ukopio u igru,izgleda kao da igra godinama u Barci,ali naravno,zna se iz koje škole nogometa dolazi,upravo to je i razlog što se tako brzo uklopio,Sanchez će biti zvijer,Messi je sa druge planete i nezaustavljiv,Barca je još jača nego što je bila prošle godine.

da,Thiaga sam zaboravio,nema straha za Barcelonu kad Xavi ode u mirovinu.

Drago mi je da su svi novopridošli dali ili gol ili asistirali. Messi u svom elementu, kao i uvijek.
Negdje nakon 4. gola komentator govori kako je očigledno već nakon prvog kola da će i ova sezona biti jednako nepredvidljiva i zanimljiva, lol ^^.
EDIT: Imao sam dva ili viška, piva čini svoje.
sljedeća tekma,gostovanje kod Real Sociedada 11.9,sad je tjedan pauze,a dva dana poslije toga kreće Liga Prvaka.
Da,i ja čekam FIFU,ovaj PES mi se nikako ne sviđa.
Ma strasno. Gube 4-0 i hodaju po terenu. Nitko ne trci u napad. :-S Nego, kad se Puyol vraca? I sta mu je, btw.?
Ma strasno. Gube 4-0 i hodaju po terenu. Nitko ne trci u napad. :-S Nego, kad se Puyol vraca? I sta mu je, btw.?
jučer je počeo sa pravim treninzima sa ostatkom momčadi,vjerojatno će zaigrati na otvaranju LP.
zanimljiv video,Pep je protiv Villarreala morao mijenjati formaciju na 3-4-3,međutim igralo se kao da se ništa nije promijenilo,pogledajte detaljno objašnjenje akcija za 3. i 4.gol.Video je već pregledan skoro 30000 puta.
Zna li netko od vas na kojem kanalu spanjolske televizije se prenose Barcine tekme, onako bas svaki put? Trebam bas kanal spanjolske televizije jer sam instalirao na telefon jednu aplikaciju takve vrste, a ima mnogo kanala i sad se ne znam snaci. Pritom ne mislim na Barcu TV.

Ja kod tetka gledam sve Barcine utakmice, on ima španjolsku televiziju na dreamboxu, budem ga kasnije pitao.

Nema programa (barem u njega, a ne bi ni ja rekao) koji svaku utakmicu prenosi. Uglavnom prenosi CANAL+LIGA i La Sexta ako je kasnije navečer.
A on puno utakmica gleda na Aljazeeri... Imao sam stranicu koja ti za svaku utakmicu pored napiše gdje se prenosi na španjolskoj televiziji, samo je treba naći :|
Znam da je onako, offtopic, ali je li itko gledao Argentina - Nigerija.
Kako ih je Messi presao, trci po desnoj strani a njih 5 u zelenim dresovima ga pokusavaju srusit. Steta sto nije gol zabio.

Za mjesec dana si idem kupit komplet barcin dres,domači,brijem da ću se srušit kad ga vidim *_________*
Za mjesec dana si idem kupit komplet barcin dres,domači,brijem da ću se srušit kad ga vidim *_________*
Kad si već kod dresova, u Nikea barcin dres, majca, košta 500 kuna, dok je u Hervisa isti 280, sve je isto, ima onaj certifikat, serijski broj, jedino ovaj jeftiniji nema znak španjolske like LFP, pa ako ti to ništa ne znači, bolje je proć jeftinije.
Kad si već kod dresova, u Nikea barcin dres, majca, košta 500 kuna, dok je u Hervisa isti 280, sve je isto, ima onaj certifikat, serijski broj, jedino ovaj jeftiniji nema znak španjolske like LFP, pa ako ti to ništa ne znači, bolje je proć jeftinije.
Da budem vidio,trebam komplet barcin dres za nogomet,dvoranu i kad ću ić van na nogomet.Moraju svi znat da obožavam Barcu <3 Ž:Ž)
Bez imena ili imaš nekog određenog igrača na umu? xD
Bez imena ili imaš nekog određenog igrača na umu? xD
Sebe ili Iniestu il Xavi-a il Fabregasa :D