FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.697.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Je, prosječna tekma, niš posebno, ali s Messijevom mirnoćom pri prvom golom i asistancijom kod drugog gola, ova utakmica postaje posebna. Da, još jedan trofej, odlično. U ponedjeljak na Nou Camp stiže Villarreal.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

barca postala trofejnija od reala 74:73 omjer u korist barce{#}

15 godina
Kakvu motivaciju Barca sutra ima na Camp Nou protiv Villarreala, Real samljeo Zaragozu. Sutra ce i biti porcija VRealu. Tekma je u 21h.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veceras utakmica. Ako imate link za dobar stream, postajte.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koja dominacija Barce. Ne bi ni meni bio problem dati gol da mi je Messi onako pruzi {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
Petatda, a tek pocetak prvenstva, i to protiv jaceg kluba u Primeri! Cestitke svima nama koji navijamo za Barcu!
15 godina
FC Barcelona

nevjerojatni su,nemam riječi.Fabregas se već ukopio u igru,izgleda kao da igra godinama u Barci,ali naravno,zna se iz koje škole nogometa dolazi,upravo to je i razlog što se tako brzo uklopio,Sanchez će biti zvijer,Messi je sa druge planete i nezaustavljiv,Barca je još jača nego što je bila prošle godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Kak bi rekao Mico Dusanovic: Uf! Dobro si rekao, odlicna kupnja, i Thiago je perfektno odigrao. Dao gol i asistirao Messiju. Fabregas igra ko veliki, i vidi se da je doma. Kad Xavi ulazi u 60-oj minutu u igru, onda znate kako je jaka Barca, a jos i valja reci da je sezona tek pocela i da ce iz tekme u tekmu biti sve bolji.
15 godina
jurica_m kaže...
Kak bi rekao Mico Dusanovic: Uf! Dobro si rekao, odlicna kupnja, i Thiago je perfektno odigrao. Dao gol i asistirao Messiju. Fabregas igra ko veliki, i vidi se da je doma. Kad Xavi ulazi u 60-oj minutu u igru, onda znate kako je jaka Barca, a jos i valja reci da je sezona tek pocela i da ce iz tekme u tekmu biti sve bolji.

da,Thiaga sam zaboravio,nema straha za Barcelonu kad Xavi ode u mirovinu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 23:04 (antimadridista).
15 godina
Kad je sljedeca tekma i s kim? Sad jedva cekam novu FIFU, ovaj PES ne vrijedi nista.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drago mi je da su svi novopridošli dali ili gol ili asistirali. Messi u svom elementu, kao i uvijek.

Negdje nakon 4. gola komentator govori kako je očigledno već nakon prvog kola da će i ova sezona biti jednako nepredvidljiva i zanimljiva, lol ^^.

EDIT: Imao sam dva ili viška, piva čini svoje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 23:17 (PLASMAorLCD).
15 godina
jurica_m kaže...
Kad je sljedeca tekma i s kim? Sad jedva cekam novu FIFU, ovaj PES ne vrijedi nista.

sljedeća tekma,gostovanje kod Real Sociedada 11.9,sad je tjedan pauze,a dva dana poslije toga kreće Liga Prvaka.

Da,i ja čekam FIFU,ovaj PES mi se nikako ne sviđa.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma strasno. Gube 4-0 i hodaju po terenu. Nitko ne trci u napad. :-S Nego, kad se Puyol vraca? I sta mu je, btw.?

15 godina
VirtUoso kaže...

Ma strasno. Gube 4-0 i hodaju po terenu. Nitko ne trci u napad. :-S Nego, kad se Puyol vraca? I sta mu je, btw.?

jučer je počeo sa pravim treninzima sa ostatkom momčadi,vjerojatno će zaigrati na otvaranju LP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 23:35 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

zanimljiv video,Pep je protiv Villarreala morao mijenjati formaciju na 3-4-3,međutim igralo se kao da se ništa nije promijenilo,pogledajte detaljno objašnjenje akcija za 3. i 4.gol.Video je već pregledan skoro 30000 puta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 13:14 (antimadridista).
15 godina

Zna li netko od vas na kojem kanalu spanjolske televizije se prenose Barcine tekme, onako bas svaki put? Trebam bas kanal spanjolske televizije jer sam instalirao na telefon jednu aplikaciju takve vrste, a ima mnogo kanala i sad se ne znam snaci. Pritom ne mislim na Barcu TV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:10 (jurica_m).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja kod tetka gledam sve Barcine utakmice, on ima španjolsku televiziju na dreamboxu, budem ga kasnije pitao.

15 godina
Hvala, Plasma.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema programa (barem u njega, a ne bi ni ja rekao) koji svaku utakmicu prenosi. Uglavnom prenosi CANAL+LIGA i La Sexta ako je kasnije navečer.

A on puno utakmica gleda na Aljazeeri... Imao sam stranicu koja ti za svaku utakmicu pored napiše gdje se prenosi na španjolskoj televiziji, samo je treba naći :|

15 godina
Hvala još jednom, snaći ću se.
15 godina
FC Barcelona

20 milijuna obožavatelja na Facebooku:

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 16:30 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam da je onako, offtopic, ali je li itko gledao Argentina - Nigerija.

Kako ih je Messi presao, trci po desnoj strani a njih 5 u zelenim dresovima ga pokusavaju srusit. Steta sto nije gol zabio.

15 godina
Plasma, nisam gledal. Bum potrazil neki video klip na Youtubeu.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za mjesec dana si idem kupit komplet barcin dres,domači,brijem da ću se srušit kad ga vidim *_________*

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...

Za mjesec dana si idem kupit komplet barcin dres,domači,brijem da ću se srušit kad ga vidim *_________*

Kad si već kod dresova, u Nikea barcin dres, majca, košta 500 kuna, dok je u Hervisa isti 280, sve je isto, ima onaj certifikat, serijski broj, jedino ovaj jeftiniji nema znak španjolske like LFP, pa ako ti to ništa ne znači, bolje je proć jeftinije.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Tommy_123 kaže...

Kad si već kod dresova, u Nikea barcin dres, majca, košta 500 kuna, dok je u Hervisa isti 280, sve je isto, ima onaj certifikat, serijski broj, jedino ovaj jeftiniji nema znak španjolske like LFP, pa ako ti to ništa ne znači, bolje je proć jeftinije.

Da budem vidio,trebam komplet barcin dres za nogomet,dvoranu i kad ću ić van na nogomet.Moraju svi znat da obožavam Barcu <3 Ž:Ž)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bez imena ili imaš nekog određenog igrača na umu? xD

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Bez imena ili imaš nekog određenog igrača na umu? xD

Sebe ili Iniestu il Xavi-a il Fabregasa :D

16 godina

Ako želite kupovati dresove,mislim da je ovdje najbolje.Imate komplet gornji+donji dio za 399 kuna.Imate i na Njuškalu isto neke ljude koji tako prodaju malo jeftinije.

HTC Desire Android
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 20:06 (emerik).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice