FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

A ti si vjerojatno simpatizer Reala, a pričaš o glumi i simulacijama. Presmiješno.

Isto kao i oni likovi koji svršavaju na Ronalda, a pričaju o Neymarovim simulacijama. Nekad se zapitam jesu li ozbiljni ili se samo sprdaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 22:54 (antimadridista).
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...

Veliki gospodin... koji to igrac se ne raduje porazu konkurentnog mu kluba? Žordi Elba.

Što hoćeš ti?D kaže da navija tza RM...Nisu svima isprani mozgovi pa da navijaju za tako ''veliki'' klub zasnovan na ratnom zlocincu...

Možda bi ti trebao početi pažljivije čitati? Ponovno pročitaj komentar od Simeta, a mozes i top komentare na 24h, možda ti bude jasnije..

Kad već spominješ zločince, jel znaš kad je suđenje onom pomocniku koj je "razbio" glavu Albi 

Sutra u 12:00 po zapadno europskom vremenu.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
Marca.
Real eyes realize real lies...
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ne mora nužno biti loše kopirati ono što funkcionira samo jer je to najveći rival. Ali kako kod nas trebaju igrati CR, Benzema i Bale, tako i tu trebaju Neymar, Suarez i Messi. Vezni red bi isto mogao biti problem, tako da ne vjerujem, to je napisano samo da se bilo što napiše.

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ne mora nužno biti loše kopirati ono što funkcionira samo jer je to najveći rival. Ali kako kod nas trebaju igrati CR, Benzema i Bale, tako i tu trebaju Neymar, Suarez i Messi. Vezni red bi isto mogao biti problem, tako da ne vjerujem, to je napisano samo da se bilo što napiše.

Ko i ovaj tvoj post i provokacije. 

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Daj mi reci koja je tu provokacija.

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
Cim pocnes igrat okomitije i koristiti istu pocetnu postavu kopiras Real. Sprd. Pa ovo prizeljkujem od pocetka sezone i dolaska Enriquea. Pogotovo mi je drago sto se Messija gurnulo desno. Marca prekjucer objavi clanak da Barci uzimaju onog Leeja, bas me zanima hoce se to dogoditi. Nece kao i ostale gluposti koje pisu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je počela igrat igru Reala (prvo pol protiv Atletica, dobra obrana i 0% posjeda (mada samo u toj jednoj utakmici, ali novinari..)), a Real je počeo imat po 70 - 80 posjeda lopte bez konkretnih prijetnji golu

13 godina
Hrvek1909 kaže...

Barca je počela igrat igru Reala (prvo pol protiv Atletica, dobra obrana i 0% posjeda (mada samo u toj jednoj utakmici, ali novinari..)), a Real je počeo imat po 70 - 80 posjeda lopte bez konkretnih prijetnji golu

A da jednostavno igraju nogomet kakav u tom trenutku pase tom protivniku ? nisam znao da samo Real i Barca igraju nogomet... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FC Barcelona

Koja glupost je taj članak na Marci. Ali što drugo i očekivati od njih? Znači samo zato što Barca igra nešto okomitiji i brži nogomet nego prije, to automatski znači da kopiraju Real? Pa znam valjda milijun ekipa koje nastoje igrati brzi nogomet, nogomet je danas takav i većina ekipa nastoji igrati brzo i okomito.

Ta Marca i AS su počeli psiati samo takve gluposti otkad je Real osvojio La Decimu, rekao bi čovjek da su osvojili neznam koliko trofeja i igrali neznam kakav nogomet. A Ramos ih spasio nakon kornera u sudačkoj nadoknadi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 14:08 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

strava su klinci.

11 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

Koja glupost je taj članak na Marci. Ali što drugo i očekivati od njih? Znači samo zato što Barca igra nešto okomitiji i brži nogomet nego prije, to automatski znači da kopiraju Real? Pa znam valjda milijun ekipa koje nastoje igrati brzi nogomet, nogomet je danas takav i većina ekipa nastoji igrati brzo i okomito.

Ta Marca i AS su počeli psiati samo takve gluposti otkad je Real osvojio La Decimu, rekao bi čovjek da su osvojili neznam koliko trofeja i igrali neznam kakav nogomet. A Ramos ih spasio nakon kornera u sudačkoj nadoknadi.

A zahvaljuljući Modriću, nabacio loptu do Ramosa i u gol.

11 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

strava su klinci.

Halilović podsjeća na Messija.

11 godina
protjeran
keyofdestiny13 kaže...
SimeKZ kaže...

strava su klinci.

Halilović podsjeća na Messija.

Jedan moj video o Halilovicu sa YT. Inace ima 250 000 pogleda.

15 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona

Zanimljivo štivo da budem iskren. Koliko je to sve točno, vi znate ponešto bolje nego ja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Nova reklama - Qatar Airways and FCB. A team that unites the world

Puyol mi je najjači.

Ispravak

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 13:24 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Krivi link, stara reklama. Ovo je nova
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Rafinha Alcantara 2014/15....Novi Iniesta

15 godina
FC Barcelona

Griezmann proglašen najboljim igračem La Lige u prošlom mjesecu, pored onakvog Messija koji je igrao fantastično baš svaku utakmicu i bio je to jedan od njegovih najboljih mjeseci uopće.

Ali najžalosnije je što ovo uopće ne iznenađuje nikoga, prošle sezone najboljim južnoameričkim igračima u La Ligi proglašeni su Bacca i Vela i doslovno su se čelnici lige s tim nagradama smijali u facu Messiju.

13 godina
antimadridista kaže...

Griezmann proglašen najboljim igračem La Lige u prošlom mjesecu, pored onakvog Messija koji je igrao fantastično baš svaku utakmicu i bio je to jedan od njegovih najboljih mjeseci uopće.

Ali najžalosnije je što ovo uopće ne iznenađuje nikoga, prošle sezone najboljim južnoameričkim igračima u La Ligi proglašeni su Bacca i Vela i doslovno su se čelnici lige s tim nagradama smijali u facu Messiju.

Prosle godine je Bacca uz rakitica doslovno solo vuko Sevillu... A Griezmann je fenomenalno odigro ovaj dio prvenstva, ja ne vidim problem u nagradi.

15 godina
FC Barcelona

Bacca je doslovno vukao Sevillu. Ok, dobar igrač ali smiješno je uopće uspoređivati njegov i Messijev utjevaj na ekipe, njihovu statistiku i sve ostalo. Mislim, glupo je da se o tome uopće mora raspravljati.

Griezmann je igrao solidno, ali od Messija niti jedan igrač na svijetu nije bio bolji od početka 2015. godine, dakle ovaj zadnji mjesec. Pa tako ni Griezmann. Tri pobjede Barce protiv Atletica, 9 golova i 5 asistencija. 

Politika lige je takva, ako već Cristiano nije bio na razini, daj nekome tko nije Messi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 18:45 (antimadridista).
15 godina
SimeKZ kaže...

Prosle godine je Bacca uz rakitica doslovno solo vuko Sevillu... A Griezmann je fenomenalno odigro ovaj dio prvenstva, ja ne vidim problem u nagradi.

Problem je što nagradu nije dobio netko iz Barce.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

ma pusti simu,on misli da schevchenko i kaka jos igraju u milanu..

17 godina
antimadridista kaže...

Hm pa u siječnju nije bio nešto bolji nego u prosincu dapače lošiji.

A Griezmann stvarno igra fenomenalno, ali morate shvatit da svrha te nije nagrade da je dobivaju stalno Messi, CR7 i ekipa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:27 (Mitch).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bacca je doslovno vukao Sevillu. Ok, dobar igrač ali smiješno je uopće uspoređivati njegov i Messijev utjevaj na ekipe, njihovu statistiku i sve ostalo. Mislim, glupo je da se o tome uopće mora raspravljati.

Griezmann je igrao solidno, ali od Messija niti jedan igrač na svijetu nije bio bolji od početka 2015. godine, dakle ovaj zadnji mjesec. Pa tako ni Griezmann. Tri pobjede Barce protiv Atletica, 9 golova i 5 asistencija. 

Politika lige je takva, ako već Cristiano nije bio na razini, daj nekome tko nije Messi.

Pa nisu ni Cristianu dali nagradu za niti jedan mjesec ove sezone, a imao je onih 23 gola i 8 asistencija u 13 ligaških utakmica. Ne znam koga uopće briga za igrača mjeseca, totalno nebitna nagrada.

http://headbandsandheartbreak.wordpress.com/2014/05/27/we-did-it-2/#more-75861
13 godina
kexzoR kaže...
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

ma pusti simu,on misli da schevchenko i kaka jos igraju u milanu..

Kakve veze tvoj komentar ima sa bilo cim iz ovog gore napisanog. Podhebavas na svojoj razini i ocekujes normalnu raspravu. Znam da je petak sutra i da si sretan sta ide vikend, al smiri se. Probaj normalno komunicirat... znam da nisi tako naucen, ali probaj, makar jednom... mozda ti dobro dode. 

15 godina
FC Barcelona

Despite several offers from English clubs, Sergio Busquets (26) has instructed agent to accept Barcelona's offer to renew until 2020. [as]

Busi je legenda, ima jako nisku plaću ako ju se usporedi sa drugim igračima, ne sjećam se točno koiiko, ali sjećam se da sam vidio podatak od prošle sezone gdje je njegova plaća bila manja od plaće Songa. A godinama je nezamjenjiv na toj poziciji zadnjeg veznog u Barci i jedan od najvažnijih igrača. Takvi igrači nam trebaju u klubu, vidi se da je ponosan što igra za Barcu i da to nebi promijenio za ništa drugo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 23:03 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Rakitic: "My role at Barça is different than at Sevilla. Here I have to cover for others, at Sevilla others covered my back." [rac1]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice