Munir osim prve utakmice nije nista napravio...Sve je ostalo vrijeme bio igrac manje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Montoya je jučer fakat bio užasan, čak sam poželio da Alves uđe.
Nije loš Montoya, ali zelen je još. Više prilika mu se treba dati, ali kako mi se čini, on ide, bar kako se piše.
Fabregas, Matić, Ramires, Oscar, Rakitić....uff dobro za sve, osim za Barcelonu...
Ma nejde Raketa nigdje, to su gluposti.
Valladolid nabio Barcu b 7-0 čovječe 
Valladolid nabio Barcu b 7-0 čovječe 
Koliko talenta ima u toj ekipi, ali džabe kad imaju onu spodobu za trenera.
Sad je spodoba ali kad je ekipu doveo do 3. mjesta onda je dobar bio
Real eyes realize real lies...
Sad je spodoba ali kad je ekipu doveo do 3. mjesta onda je dobar bio
Pa njihova individualna kvaliteta je zasjenila njegovo neznanje. Ali nije ni to moglo trajati vječno , lik nema pojma što radi, najbolje igrače gotovo uvijek ostavlja na klupi što je bio slučaj čak i prošle sezone. Doveo je neke igrače koji bi trebali zamijeniti one koji su promovirani u prvu ekipu, a ti igrači koji su došli nemaju nikakve kvalitete.
Sve se bojim za Halilovićev razvoj pod ovim trenerskim magom.
Ronaldinho No.2
Ivica Medo strikes again 
Pa tko ovoj iskompleksiranoj budaletini dopušta da piše tekstove uopće?
Na kraju godine prilika je za usporedbu učinka Argentinca i Portugalca. Ukupno je u 2014. Ronaldo u svim natjecanjima, uključujući i reprezentaciju, zabio 60 golova, a Messi 58. Međutim, čak četvrtinu svojih pogodaka (15) Ronaldo je zabio iz penala dok je Messi svega šest puta bio strijelac s bijele točke.

Da, Penaldo u najboljoj godini u karijeri zabio 60 golova ( i to se ubija da postigne pogodak, na sve načine ), a Messi se šeta, pretrči manje od golmana i zabije 58...
Treba li nešto govoriti uopće...
Pogledajte samo slavlja nakon pogodaka. Onaj se napinje ko mazga i izvodi neke kerefeke pederske ko da je zabio iz centra, a Messi lijepo ležerno, ono , zaboli me kita...
Što rade dugogodišnji kompleksi od čovjeka ??
Da, Penaldo u najboljoj godini u karijeri zabio 60 golova ( i to se ubija da postigne pogodak, na sve načine ), a Messi se šeta, pretrči manje od golmana i zabije 58...
Treba li nešto govoriti uopće...
Pogledajte samo slavlja nakon pogodaka. Onaj se napinje ko mazga i izvodi neke kerefeke pederske ko da je zabio iz centra, a Messi lijepo ležerno, ono , zaboli me kita...
Što rade dugogodišnji kompleksi od čovjeka ??
25% golova mu je iz penala.
http://www.24sata.hr/nogomet/real-popustio-bale-je-od-ljeta-crveni-vrag-za-153-milijuna-399784
Ak on vrijedi 153 milje, Messi i Ronaldo vrijede svaki po 500 - 700 mil ;)
Evo malo statistike za 2014 g.
Blagoslovljen i čestit Božić ekipa Barcelonisti !!!
Fabregas danas upisao 13. asistenciju, a Sanchez rastura u Arsenalu... što reći ?
Najbolje ništa....
Hvala Zubizaretti.Poslije ovakva 2 poklona protivnickim timovima jedino sto me raduje je njegova ostavka.Zivio Zubi jos godinu dana maksimalno.Sarkazam
Fabregas danas upisao 13. asistenciju, a Sanchez rastura u Arsenalu... što reći ?
Najbolje ništa....
Kaj se zalis glavno da su ostali Biskvit i Pedro koji su korisni ko drek u travi.
kopirano sa fejsa:
CAS nije uvažio Barçinu žalbu, stoga će katalonska ekipa morati čekati do 2016. godine kako bi transferima pojačala ekipu.
Znaci dvije godine sa tolikim brojem beskorisnih jazavaca koji su jos uvijek u klubu a nebi trebali biti , RIP.