FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.848.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Raketa je bio glavni igrač Seville, pa je mogao blistat. Ovdje nije ni blizu, još ovaj balvan od trenera nezna svoj posao pa ispada da je Raketa promašaj.
http://freebitco.in/?r=624635
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

In Raketa we trust

Losing all hope was freedom
17 godina
FC Barcelona

Ja mislim da Adriano se mora pod hitno prilagodit za desnog beka i igrat od 1. na toj poziciji...

Suarez

Neymar       Messi

Iniesta Rakitic

Mascherano

Alba  Mathieu Bartra Adriano

Ja bi to tako poslozio...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Mitch kaže...

Ja mislim da Adriano se mora pod hitno prilagodit za desnog beka i igrat od 1. na toj poziciji...

Suarez

Neymar       Messi

Iniesta Rakitic

Mascherano

messi ce se prije spustit u sredinu nego otic na krilo...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Mitch kaže...

Suarez

Neymar       Messi

Iniesta Rakitic

Mascherano

messi ce se prije spustit u sredinu nego otic na krilo...

nisi gledao zadnje utakmice.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Vi bi mijenjali momčad, a pobijedili smo 2 zaredom.

17 godina
piksic kaže...

Vi bi mijenjali momčad, a pobijedili smo 2 zaredom.

Ako je X pobjeda, onda da {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ajax, Almeria. Helou...

13 godina
protjeran
FC Barcelona

hoce li moderator maknuti ovog piksica s naseg podforuma,decko je naporan

15 godina
neaktivan
Ne bi nitko zelio mijenjati momcad nego trener ni ne zna koja mu je udarna postava i kako postaviti vezni red. Za rotacije necu ni komentirati jer ako to nastavi raditi i nastave se provlaciti na gol razlike, a Realu se desi da npr. otpadne par igraca jer konstantno igraju, padne im forma pa ih Barca prestigne biti ce "Enrique car, Enrique gospodin". A ti piksic nisi zanimljiv s tim "poremecajem licnosti", vrati se na staro, trollaj kao svaki normalni troll.
Real eyes realize real lies...
15 godina
FC Barcelona
Slika govori 1000 riječi. Gdje se Messi mora vraćati po loptu, a veznog reda nigdje. To je ta bezvezna taktika, stalno ponavljam kako nema šanse da se uspije ovako protiv bilo kakve bolje ekipe. Vezni igrači stoje na krilu, predaleko jedni od drugih.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
Slika govori 1000 riječi. Gdje se Messi mora vraćati po loptu, a veznog reda nigdje. To je ta bezvezna taktika, stalno ponavljam kako nema šanse da se uspije ovako protiv bilo kakve bolje ekipe. Vezni igrači stoje na krilu, predaleko jedni od drugih.

Nemora... al je Grande Enrique reko da tako mora bit jer sta ce mu Xavi, Iniesta i ostali... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...

Nemora... al je Grande Enrique reko da tako mora bit jer sta ce mu Xavi, Iniesta i ostali... 

Ti znas sta im je Enrique rekao...

Raktiic nezna gdje da stoji,Rafinha takodjer a Busqets igra lose cijelu sezonu.

Xavi i Mascherano obavezno i sa njima kad se oporavi Iniesta a dotada Rakitic.

Sastanak Piquea i Guardiole.Mozda ga Barcelona proda Bayernu?Zamjena Pique-Benatia?

http://www.mundodeportivo.com/20141109/fc-barcelona/reencuentro-pep-guardiona-pique-en-barcelona_54419721624.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 11:38 (Boixus Nois PS).
13 godina
Nemoram znat... Vidim. Jer se nikad u zadnjih par godina messi nije vraco nazad po loptu a sad je poceo...
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Nemoram znat... Vidim. Jer se nikad u zadnjih par godina messi nije vraco nazad po loptu a sad je poceo...

Pa vidis da veznog reda nema na mapi.Nitko nije lud da tako poslozi igrace.

15 godina
neaktivan
Ja ne znam kakve su to sad glasine o transferima, jbs takvu zabranu onda... A lud je ocito Enrique kad su mu centralni vezni postali krila koja nabacuju ili vracaju loptu nazad prema Messiju koji je 40m od gola. Po meni Rakitic treba lijevo u vezi jer nije bas brz (i vjerujem da moze slati lopte kao Iniesta ako se ohrabri, cak i bolje), a Alba i Neymar jesu. A desno moze bilo tko samo da se trudi vracati u obranu. Ne znam je li Rafinha taj covjek (tom momku isto vise odgovara desna strana samo trener to ne zna), Xavi je ok s klupe, a Sergi Roberto je vodonosa. Ali dzabe govoriti kad je LE malo tvrdoglav kao Niko Kovac.
13 godina
8Pa veznog reda nema samo zbog njegove taktike... Nisu igraci krivi sta ih nema ako je nekom drugom zadano da prilazi po loptu...
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Ja ne znam kakve su to sad glasine o transferima, jbs takvu zabranu onda... A lud je ocito Enrique kad su mu centralni vezni postali krila koja nabacuju ili vracaju loptu nazad prema Messiju koji je 40m od gola. Po meni Rakitic treba lijevo u vezi jer nije bas brz (i vjerujem da moze slati lopte kao Iniesta ako se ohrabri, cak i bolje), a Alba i Neymar jesu. A desno moze bilo tko samo da se trudi vracati u obranu. Ne znam je li Rafinha taj covjek (tom momku isto vise odgovara desna strana samo trener to ne zna), Xavi je ok s klupe, a Sergi Roberto je vodonosa. Ali dzabe govoriti kad je LE malo tvrdoglav kao Niko Kovac.

Ma bezveze nagadam o cemu su mogli pricati,buduci da je Pique nezadovoljan sjednjem na klupi...

13 godina
FC Barcelona

Vi ocito niste gledali Barcu pod Pepom, Messi je svaku utakmicu dolazio duboko po loptu, svaku. To sad mediji napravili toliku stvar od toga, a Messi tako igra od kad ga je Pep stavio na F9, to mu je i uloga.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran

Kixx ima pravo to je njegov stil igre.On voli kad ima loptu u nogoma.Trenutno je sredina najgori dio momcadi pa zbog nedostatka proigravanja Messi svako malo dolazi po loptu od stopera.

15 godina
FC Barcelona
Nikad se nije toliko puno vraćao. Pa samo pogledajte tu sliku, vezbog reda nema ni blizu, vezni igrači igraju na krilima.

Netko je rekao da je Busquets loš, pa malo promislite zašto je loš eto baš sad, nakon svih tih godina u kojima je bio odličan. Pa zato što igramo sa jednim zadnjim veznim, a ostalih veznih igrača nema u njegovoj blizini. Što znači dvije stvari: u fazi napada Busquets nema podršku za dodavanje, a u fazi obrane ostavljen je sam na širokom prostoru. Dobro se on još i drži koliko posao mora obavljati sam.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Onda nemas kadar za igrati 4-3-3 i mjenjaj taktiku,na 4-2-3-1 i gotovo.

Rakitic sto sezona ide dalje sve losiji,nema njegovih dugih lopti,nema proigravanja rafinha takodjer...Xavi ima 35 godina i radi koliko moze,Iniesta nije u formi i jos k tome je sad ozlijden...

Busqets se nevidi iz gore navedenih razloga ali ni on nije nista pokazao pogtovo u obrani gdje je zakuhao gol protiv Celta Vigo.

Cruyff je izjavio da je Kroos htio u Barcelonu,ali nasa struka je izabrala Rakitica.Zasada Kroos je puno bolji igrac od Rakitica.

Pogreska u slaganju momcadi i sad se snalazi godinu dana sa tim sto imas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 14:46 (Boixus Nois PS).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Onda nemas kadar za igrati 4-3-3 i mjenjaj taktiku,na 4-2-3-1 i gotovo.

Upravo tako, s ovim načinom igre ako on misli nastaviti dalje, preskakanje veznog reda i slično, igarti 4-3-3 s jednim zadnjim veznim je samoubojstvo. Ako on misli i dalje forsirati ovakvu igru, on mora mijenjati formaciju. Protiv bilo koje jače ekipe to neće funkcionirati, a eto baš sad slijede 3 dosta teške utakmice poslije reprezentativne pauze, pa ćemo vidjeti od čega je Luis Enrique.

Pep se znao priglaoditi svemu, nekad je vrtio 3-4-3 kad nije funkiconiralo ništa drugo. Dok su se Martino, a zasad i Luis Enrique pokazali jednodimenzionalnim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:09 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa dobro 3-4-3 formaciju je barca igrala kad bi imala posjed.Dani Alves bi se digao visoko,Pique,Puyol i Abidal bi ostali kao trojica u obrani.Ako se nevraam tako je bilo u 99% slucajeva

15 godina
neaktivan
Barcelona players with most successful tackles 2014/2015: Alves 45 - Busquets 39 - Mascherano 36 - Alba 21 - Rakitic 21
12 godina
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona
According to Real Madrid players, Cristiano Ronaldo uses the nickname 'motherfucker' for Lionel Messi behind closed doors. [via telegraph]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
mrzech kaže...
According to Real Madrid players, Cristiano Ronaldo uses the nickname 'motherfucker' for Lionel Messi behind closed doors. [via telegraph]

Kakve to veze ima?

Swedish latin super funk.
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

ma ljubomorna je kristina

12 godina
protjeran
mrzech kaže...

A i ti bi da si Ronaldo.Cijeli se zivot trudis a najbolje sto dobiva su usporedbe sa Messijem.Neznam dali je itko ikad usporedio Ronalda sa najboljim igracima ikad,Pelle,Maradona,Ronaldinho...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice