http://freebitco.in/?r=624635
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://freebitco.in/?r=624635
In Raketa we trust
Losing all hope was freedom
Ja mislim da Adriano se mora pod hitno prilagodit za desnog beka i igrat od 1. na toj poziciji...
Suarez
Neymar Messi
Iniesta Rakitic
Mascherano
Alba Mathieu Bartra Adriano
Ja bi to tako poslozio...
Ja mislim da Adriano se mora pod hitno prilagodit za desnog beka i igrat od 1. na toj poziciji...
Suarez
Neymar Messi
Iniesta Rakitic
Mascherano
messi ce se prije spustit u sredinu nego otic na krilo...
Suarez
Neymar Messi
Iniesta Rakitic
Mascherano
messi ce se prije spustit u sredinu nego otic na krilo...
nisi gledao zadnje utakmice.
Vi bi mijenjali momčad, a pobijedili smo 2 zaredom.
Vi bi mijenjali momčad, a pobijedili smo 2 zaredom.
Ako je X pobjeda, onda da 
Ajax, Almeria. Helou...
hoce li moderator maknuti ovog piksica s naseg podforuma,decko je naporan
Real eyes realize real lies...
Nemora... al je Grande Enrique reko da tako mora bit jer sta ce mu Xavi, Iniesta i ostali...
Nemora... al je Grande Enrique reko da tako mora bit jer sta ce mu Xavi, Iniesta i ostali...
Ti znas sta im je Enrique rekao...
Raktiic nezna gdje da stoji,Rafinha takodjer a Busqets igra lose cijelu sezonu.
Xavi i Mascherano obavezno i sa njima kad se oporavi Iniesta a dotada Rakitic.
Sastanak Piquea i Guardiole.Mozda ga Barcelona proda Bayernu?Zamjena Pique-Benatia?
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Pa vidis da veznog reda nema na mapi.Nitko nije lud da tako poslozi igrace.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Ma bezveze nagadam o cemu su mogli pricati,buduci da je Pique nezadovoljan sjednjem na klupi...
Vi ocito niste gledali Barcu pod Pepom, Messi je svaku utakmicu dolazio duboko po loptu, svaku. To sad mediji napravili toliku stvar od toga, a Messi tako igra od kad ga je Pep stavio na F9, to mu je i uloga.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Kixx ima pravo to je njegov stil igre.On voli kad ima loptu u nogoma.Trenutno je sredina najgori dio momcadi pa zbog nedostatka proigravanja Messi svako malo dolazi po loptu od stopera.
Netko je rekao da je Busquets loš, pa malo promislite zašto je loš eto baš sad, nakon svih tih godina u kojima je bio odličan. Pa zato što igramo sa jednim zadnjim veznim, a ostalih veznih igrača nema u njegovoj blizini. Što znači dvije stvari: u fazi napada Busquets nema podršku za dodavanje, a u fazi obrane ostavljen je sam na širokom prostoru. Dobro se on još i drži koliko posao mora obavljati sam.
Onda nemas kadar za igrati 4-3-3 i mjenjaj taktiku,na 4-2-3-1 i gotovo.
Rakitic sto sezona ide dalje sve losiji,nema njegovih dugih lopti,nema proigravanja rafinha takodjer...Xavi ima 35 godina i radi koliko moze,Iniesta nije u formi i jos k tome je sad ozlijden...
Busqets se nevidi iz gore navedenih razloga ali ni on nije nista pokazao pogtovo u obrani gdje je zakuhao gol protiv Celta Vigo.
Cruyff je izjavio da je Kroos htio u Barcelonu,ali nasa struka je izabrala Rakitica.Zasada Kroos je puno bolji igrac od Rakitica.
Pogreska u slaganju momcadi i sad se snalazi godinu dana sa tim sto imas.
Onda nemas kadar za igrati 4-3-3 i mjenjaj taktiku,na 4-2-3-1 i gotovo.
Upravo tako, s ovim načinom igre ako on misli nastaviti dalje, preskakanje veznog reda i slično, igarti 4-3-3 s jednim zadnjim veznim je samoubojstvo. Ako on misli i dalje forsirati ovakvu igru, on mora mijenjati formaciju. Protiv bilo koje jače ekipe to neće funkcionirati, a eto baš sad slijede 3 dosta teške utakmice poslije reprezentativne pauze, pa ćemo vidjeti od čega je Luis Enrique.
Pep se znao priglaoditi svemu, nekad je vrtio 3-4-3 kad nije funkiconiralo ništa drugo. Dok su se Martino, a zasad i Luis Enrique pokazali jednodimenzionalnim.
Pa dobro 3-4-3 formaciju je barca igrala kad bi imala posjed.Dani Alves bi se digao visoko,Pique,Puyol i Abidal bi ostali kao trojica u obrani.Ako se nevraam tako je bilo u 99% slucajeva
Kakve to veze ima?
ma ljubomorna je kristina
Losing all hope was freedom
A i ti bi da si Ronaldo.Cijeli se zivot trudis a najbolje sto dobiva su usporedbe sa Messijem.Neznam dali je itko ikad usporedio Ronalda sa najboljim igracima ikad,Pelle,Maradona,Ronaldinho...