- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema do starih dobrih pruga boja Katalonije, boja Barcelone. Najljepši dresovi su mi bili prošle sezone i oni žuti.
Zamjenski su mi manje-više svi dobri, ali prvi dresovi definitivno trebaju biti pruge.
A što se tiče domaćih,ja najviše volim kad ima više pruga,najbolji mi je onaj iz sezone 2009/2010.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
http://barcahr.blogspot.com/2012/02/sest-igraca-koje-bi-pep-guardiola-mogao.html
Ovo ce biti pretjerano ako dodu Bale i Neymar to ce biti duzina Realu minimalno xD
http://barcahr.blogspot.com/2012/02/sest-igraca-koje-bi-pep-guardiola-mogao.html
Ovo ce biti pretjerano ako dodu Bale i Neymar to ce biti duzina Realu minimalno xD
Thiago Silva vam neće doći sigurno.Rekao je da će kad mu završi ovaj ugovor potpisati novi četverogodišnji,i to što Berlusconi ne kupuje neke skupe igrače ne znači da je klub u financijskoj krizi.
jedan od glavnih ljudi u Španjolskom savezu je potvrdio da su iz vodstva Reala odbili opciju da se finale Kupa igra na Bernabeu. Finale će se najvjerojatnije odigrati na Mestalli kao i prošle godine,a navodno je i Atletico Madrid ponudio da se igra na njihovom Vicente Calderonu.
Upravo pročitao na barca-balkan forumu.
Thiago Silva vam neće doći sigurno.Rekao je da će kad mu završi ovaj ugovor potpisati novi četverogodišnji,i to što Berlusconi ne kupuje neke skupe igrače ne znači da je klub u financijskoj krizi.
Procitaj ovo pocrtano zelenom, pa procitaj opet svoj post ,pa razmisili o njemu............
Silva je već odavno želja Pepu i Barceloni. Vidjet ćemo. Teško je odbiti Barcu kad stigne ponuda.
Nikad se nezna ako dođe dobra ponuda možda potpiše. Milan u početku pregovora uvijek bude tvrd orah, ali i dalje su dužni lovu za Ibru. Tako da ima više opcija, a mislim da bi Thiago rado prešao u Barcu.
Po meni Alba je najlogicnije rjesenje nije preskup, a brzo i lagano ce se prilagodit jer je potekao iz La Masie....
Po meni Alba je najlogicnije rjesenje nije preskup, a brzo i lagano ce se prilagodit jer je potekao iz La Masie....
Alba i Hummels iz Dortmunda...
Trazio sam na YT-u kontru Messi never dives. Naisao sam na 20ak petominutnih videa od kojih 8/10 sadrzi 2-3 nekakve situacije koje se na prvi pogled mogu objasniti kao dajvanje, i te situacije se vrte 4 od 5 minuta videa. LOL!
Trazio sam na YT-u kontru Messi never dives. Naisao sam na 20ak petominutnih videa od kojih 8/10 sadrzi 2-3 nekakve situacije koje se na prvi pogled mogu objasniti kao dajvanje, i te situacije se vrte 4 od 5 minuta videa. LOL!
a kad nemaju materijala jednostavno. Neznam koja budala uopće može ići raditi takav video za Messija. Ako on dajva,kako se onda može nazvati ono što rade pravi dajveri?
Sinoc je Messi postigao pogotak s kojim je zasjeo na vrh kao igrac s najvise pogotaka do + ukljucujuci knock-out fazu LP, je li? Kad je uveden taj sistem ispadanje na dvije utakmice? Od koje godine se gleda tko je zabio koliko golova?
Sinoc je Messi postigao pogotak s kojim je zasjeo na vrh kao igrac s najvise pogotaka do + ukljucujuci knock-out fazu LP, je li? Kad je uveden taj sistem ispadanje na dvije utakmice? Od koje godine se gleda tko je zabio koliko golova?
ne,sinoć je postao igrač sa najviše postignutih golova u nokaut fazi natjecanja samo,ne računajući grupnu fazu. U nokaut fazama je sinoć zabio 19.gol.
ne,sinoć je postao igrač sa najviše postignutih golova u nokaut fazi natjecanja samo,ne računajući grupnu fazu. U nokaut fazama je sinoć zabio 19.gol.
Aha!
"Ukoliko se ipak desi da Barcelona ne osvoji Ligu, nego Madrid, Valdes je izjavio kako će čestitati svojim najljućim rivalima na tome. "Mi smo profesionalci, moramo prihvatati jednako pobjede i poraze, rekao je Valdes, koji je još dodao da neće njima biti nikakav problem napraviti trradicionalni "pasillo" igračima Madrida, ukoliko dođe do toga."
gospoda su i kad pobjeđuju i kada gube. Visca el Barca 
"Ukoliko se ipak desi da Barcelona ne osvoji Ligu, nego Madrid, Valdes je izjavio kako će čestitati svojim najljućim rivalima na tome. "Mi smo profesionalci, moramo prihvatati jednako pobjede i poraze, rekao je Valdes, koji je još dodao da neće njima biti nikakav problem napraviti trradicionalni "pasillo" igračima Madrida, ukoliko dođe do toga."
gospoda su i kad pobjeđuju i kada gube. Visca el Barca 
LoL valdez je obicni licemjer,kako ce on to cestiti hvatanjem za vrat ili pokazivanjem srednjeg prsta
Pa Barcini igrači nisu seljačine ko realovi igrači ( izuzev Casillasa i Kake ) pa će im čestitat, dam se kladit kada bi Barca osvojila naslov da im nitko nebi čestitao jer bi im Mourinho to zabranio, te bi se konstantno pljuvalo da je nemoguće osvojit naslov protiv Barce jer su krivi sudci, vrijeme, debljina vlasi trave na Nou Campu itd. Mourinho ima kompleks prema Barceloni priznali vi to ili ne.
TD znači da se ne slažem i što ti tu nije jasno? Ja sam komentirao Casillasa i to je sve. A recimo C. Ronaldo pa Pepe pa Di Maria pa i Lass, a najviše Mourinho me ne diraju ni pet posto jer su to igrači, a i trener koji jednostavno ne znaju podnijeti poraz, a po prljavoj igri i glumi su i previše poznati. I Barca ima glumaca i ja sam uvijek protiv glume i počeo mi se gaditi današnji nogomet. Ali jedan od rijetkih profesionalaca je Casillas i zato sam njega izdvojio. Po meni, on ko da je crna ovca u "bijelom" i tzv kraljevskom Realu.

Kažete svi osim Casillasa su seljačine i ne znaju se ponašat, a ja od 18 igrača koji putuju na utakmice nabrojim 10 normalnih, profesionalnih nogometaša i ti meni nabrojiš dva gruba igrača i dva simulatora. Naravno, o ovima što glumataju nije bilo govora jer ih svaki klub ima.
Iz čega proizlazi da Real ima 2 igrača koja se ne kontroliraju baš najbolje i trenera koji je malo previše iskren. Hm, let's see... To možeš pronaći u svakom normalnom nogometnom klubu, osim trenera koji je stvarno specifičan, ali ja ga cijenim.
Naravno, opet bez ikakvih argumenata, a naučit cete, polako.
Da, ti si najpametniji. Vidiš, ja sam valjda glup pa ne vidim što se događa. Stvarno ne razumijem što dolaziš ovdje u temu kad znaš kako ćeš proći? Ja sam prije išao u vašu temu i prošao sam isto kao i ti sad u ovoj temi. Jednostavno, nema smisla i zato više ne hodam tamo. Ti cijeni koga god želiš, ja cijenim Barcelonu kao i mi svi ovdje. Samo sam se osvrnuo na Casillasa i na par igrača od Reala koji su ključni za Realovu igru, kao i trener od kojeg mi zlo dođe kako se ponaša. Priznajem mu samo jednu stvar, a to je da Real u zadnjih par godina nije bio toliko po igri jak kao ove sezone, i na tomu mu svaka čast i čestitam. Ali, u isto vrijeme taj isti Real nikad nije imao prljavijih igrača, počevši od Pepea. Kakav je to trener koji dopušta takvo ponašanje Pepea. Prizna se da je jednom pogriješio, ali divljak Pepe konstantno radi grube faulove. Mogu ti i pričati o Mourinhu i njegovom ponašanje prema igračima Barcelone, njegovo pljuvanje, pa i sam je sudjelovao u prljavoj igri tako što je udario Fabregasa kad je ležao na podu, ili njegovo tzv. "rukovanje" sa Puyolom u tunelu prije tekme. Kako neće biti igrači prljavi, ako im je trener prljav. To je moj osvrt.
http://livetv.ru/en/eventinfo/107059_la_coruna_barcelona_ii/
Prije se ovakve analize nisu radile, sigurno je neki barcin fan izradio ovu "imaginarnu" tablicu.Mogu oni govorit što hoće, ali ove sezone Real osvaja Primeru.Baš mi je super gledati sad ove Barcine navijačice kako se živciraju i traže izlike, to je samo šlag na torti Realovog trijumfa.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
Prije se ovakve analize nisu radile, sigurno je neki barcin fan izradio ovu "imaginarnu" tablicu.Mogu oni govorit što hoće, ali ove sezone Real osvaja Primeru.Baš mi je super gledati sad ove Barcine navijačice kako se živciraju i traže izlike, to je samo šlag na torti Realovog trijumfa.
frende ti lazes sam sebi
Takve tablice se rade gotovo svake sezone. Nije napravljena samo za LLIGU nego i Seriu A koliko znam. Tablica nikako nije izlika nego pokušaj novinara da dočaraju stanje bez nekih grešaka. Sada moje mišljenje je da je Real zasluženo bolji, a isprike za gubitak prvenstva nema, ali uvijek će se tražiti. Dominacija Barcelone traje oko 8 godina. Istina Real je imao dva, tri naslova u tih 8 godina, ali nikada dominaciju kao Barca. Hoču reči nikada nije imao naslov, LLigu, kup i svjetsko prvenstvo. Naravno možda uspiju, ali njihova generacija neće nikada biti ovo što je Barcina sada. Ostao nam je još Kup i Liga prvaka sve je otvoreno, a i prvenstvo se igra. Barca ako osvoji Ligu prvaka može zažmirit na prvenstvo.
Evo jednog razmišljanja jednog navijača Barce nakon večerašnje tekme Reala: Svaka utakmica Reala ista: ili crveni karton za njihove protivnike ili penal i što je jako zanimljivo uvijek na kraju prvog ili početkom drugog poluvremena! I slijepac bi vidio o čemu se ovdje radi. Real je očigledno kupio prvenstvo i zato se Mourinho ne javlja u vezi sudaca. To, doduše, ne opravdava Barcine kikseve. Sami su si krivi za to. No, ove navlačenje za Real i to u utakmicama koje bi vjerojatno dobio i bez sudaca je užas. I može ih bit sram. Prosuli su državu Španjolsku svojim kupovinama, dižu abnormalne cifre kredita da bi kupili superzvijezdice, ne proizvode svoje igrače i još k tome i sudac im treba pomagat. Sramota. Mislim da je Guardiola definitivno prekrižio Primeru još poslije Espanyola jer je vidio čemu ta priča vodi. U međusobnim susretima se vidi tko je tko i to je pravi odnos snaga između te dvije momčadi.
Sad se čekaju TD-ovi. Gospodo, Realovci, navalite!