Pa nisu 2 godine nego 2 prijelazna roka...
Znaci sljedeci prijelazni rok tijekom zime i sljedece ljeto nemogu nikog dovoditi....
U prijevodu,u zimu 2016 mogu kupovati....
Znaci sljedeci prijelazni rok tijekom zime i sljedece ljeto nemogu nikog dovoditi....
aha ja sam mislio ljeto 2016...
Nisam siguran ni za nove ugovore jer su neki dan govorili da ce dat novi ugovor Muniru....
Nisam siguran ni za nove ugovore jer su neki dan govorili da ce dat novi ugovor Muniru....
Novom igracu, znaci ne smiju dovoditi igrace bez ugovora. Produziti ugovor smiju.
Moja greska nisam vidio
Barcelona made on Monday a last-minute 25M bid for Inter Milan midfielder Mateo Kovacic (20). [sky]
Čovječe, 25 milja su odbili
Barcelona made on Monday a last-minute 25M bid for Inter Milan midfielder Mateo Kovacic (20). [sky]
Grade momcad...ako Inter bude u prva 3. ove sezone, rekli su da ce kupit Vidala i nekog od dobrih spica...
Grade momcad...ako Inter bude u prva 3. ove sezone, rekli su da ce kupit Vidala i nekog od dobrih spica...
haahaha da Vidala
Ha gle, oni imaju dobre financijske rezerve još od kad su osvojili LP, mogli bi bez problema dat 50 mil € za njega...
zato svake godine dovede sve bolje i bolje igrace...Vidic im je najbolje pojacanje dosao besplatno i ima 36 godina...
Nemoj te seme osvojili su je davnih dana i nece jos 20 godina proc skupinu
Naravno da su odbili... mali ce za godinu, dvije kostat preko 40m...
A Inter sa ovim trenerom ako izbori EL bit ce dobro.
Munir dobio poziv Del Bosquea za utakmicu Španjolske protiv Makedonije.
Kakav napredak u par mjeseci, prije 4 mjeseca igrao je za Juvenil A mladu momčad Barce, pa je promoviran u Barcu B, tamo odigrao nekoliko utakmica, i onda ga Lucho povukao u prvu ekipu, počeo obje utakmice La Lige od prve minute, i sad dobio poziv od Del Bosquea.
Ne sjećam se da je neki mladi igrač ovako brzo napredovao u par mjeseci xD
Ali možda bolje da se malo smiri to sve sad, nedvojbeno je ogroman talent, ali razvoj treba ići prirodnim tijekom.
Pa dobro ali repka nema kog zvat od napadača :D
Torres, Villa? Lol
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Pa mozda su vec pozvani...
Ja ne bi Torresa ni na rostilj zvao
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Ja ne bi Torresa ni na rostilj zvao
Fulao bi jadan i roštilj :D
Slabo Španjolska stoji s napadačima, jedini pravi je Costa.
Pa da zato kazem, logicno da su ga zvali...
Sumnjam da je Villu zvao, sumnjam da su mu treninzi u Melbourneu ili gdje je već na posudbi dovoljno intenzivni da bi mogao kvalitetno odraditi kvalifikacije.. Ima i njemu godina ipak...
i to još ko kapetan
http://www.mozzartsport.com/vesti/neki-kazu-da-se-i-dalje-kotrlja-presmesna-simulacija-nejmara-gif/84118
Neznam zašto mu je to potrebno, yebalo ga to bacakanje podu da ga yebalo.
Ali glavno dok sam ja napisal o tom njegovom simuliranju da su me neki tu davili dva dana , taj Neymar je sprdacina od igraca i nije trebal Barci ovo kaj on radi je sramota za nogomet nadam se da Enrique vidi kaj ovaj radi i da ce obraitit pozornost na to njegove simulacije retardirane.
http://www.barcabalkan.com/news/read/6764/Munir-i-Sandro-protiv-quotprokletstvaquot-devetke-iz-La-Masije dobar tekst.
dok je messija nece niti jedan omladinac uspit kao spica. bolje da se fokusiraju na razvijanje mladih krilnih igraca.
Donguo je sam sebi kriv sto se nije nametnio..
Obi Wan dok je Messi najbolji Barcimn igrac on ce igrat pozicju spica ili lazne devetke.
Tako je u PSG-u gdje se zna tko je glavni.
Cavani je odlican ali je Ibrahimovic bolji za klasu od njega i to je to.Zna se tko ce igrati krilo ili sto vec igra tamo
Ibra je otišao iz Barce upravo zbog tog...
Ibra je otišao ne svojom voljom, već Guardiolovom.
Da je on ostao, ne bismo dovodili Suareza i rasturali bi ohoho....
To je po meni najveca greska Barcelone ovog tisucljeca...
Ibra je otišao ne svojom voljom, već Guardiolovom.
Da je on ostao, ne bismo dovodili Suareza i rasturali bi ohoho....
To je po meni najveca greska Barcelone ovog tisucljeca...
ibra i yaya