FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.901.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ivan najbolji,bravo super,pique mi je zabio noz u ledja,obrana je jako nesigurna, ocekujem da alen napravi šou u drugom poluvremenu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se,jako sporo,meni je Raketa super,smiren je s loptom i lijepe lopte dijeli...nisu me se dojmili ni Rafinha ni Munir,gube puno loptu,Munir slaba realizacija...Montoya i nije za vise od prijateljskih...Bartra je odlican,vidi se da na svaku loptu ide sa srcem,ne boji se ni duela ni skoka,za razliku od Piquea...Pedro isto nevidljiv dosta,ali trci barem,radi presing...i stvarno ovo je sramota da niko ne puca izvan 16,jedino je Iniesta probao 2-3 puta ali je u bloku zavrsilo...nadam se boljem 2.pol,za sada cisto ok

15 godina
FC Barcelona
Raketa rasturio, najbolji igrač u prvom poluvremenu. 18 milijuna je fenomenalan ulov za takvog igrača u današnjem nogometu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Meni je ovo ok dok god ne primaju gluposti iz igre i kornera/prekida. Onda znas da si ili pogodio s golmanima ili imas vise srece nego prije, ako ti je obrana nesigurna :). Od Alena ne ocekujem nista, previse ga se forsira i zelim mu uspjesnu sezonu u Barci B, onda sta bude. Recreativo i Nice nisu Napoli niti ijedan klub iz Primere. Protiv prva dva je pokazao samo messijevske pokrete, ali ni blizu dobro izvedene. Ali za Barcu B odlicno pojacanje.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Od Alena ne ocekujem nista, previse ga se forsira i zelim mu uspjesnu sezonu u Barci B, onda sta bude. Recreativo i Nice nisu Napoli niti ijedan klub iz Primere. Protiv prva dva je pokazao samo messijevske pokrete, ali ni blizu dobro izvedene. Ali za Barcu B odlicno pojacanje.

Zezaš? Prije bi Halilovića nego Rafinhu u Barci A, Rafinha danas nula - NULA!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vadi Pedra Majko Božja.

Prva dobra visoka lopta Piquea nakon 150 pokušaja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 21:08 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Malo je nesiguran, ali imao je key pass za Munira (golman skinuo rukavicom) i stvarno ako mislis da je Rafinha nakon sszone iskustva u Primeri s odlicnim igrama pod istim trenerom losiji izbor od Halilovica... Neznam. Inace igra laznu devetku, to vjerojatno nikada nije ni igrao.
17 godina
antimadridista kaže...
Raketa rasturio, najbolji igrač u prvom poluvremenu. 18 milijuna je fenomenalan ulov za takvog igrača u današnjem nogometu.

Ja mislim da je Real na nasu srecu pogrijesio sa ulovom Kroosa, jos uvijek nedokazan igrac za razliku od Rakete

18 milijuna eura, ne sjecam se da je Barca ikad tako dobro prosla

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
Uslo pola Barce B u igru xD.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartra kapetan :)

17 godina
FC Barcelona

Ja u ovoj igri ne vidim Luisa Enriquea.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartra najbolji uz Raketu i Iniestu danas.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaki golman primi krumpir.. Jbga, nakon greške eto i plaća

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A zašto se zajebava, nije mi jasno, sad si je usro mjesto ko kruh.

15 godina
neaktivan
Auu...
17 godina
Haha al me nasmijao ovaj gol j.ebemu sve hahaha

dobro da je prijateljska
14 godina
protjeran
FC Barcelona

nakon ove utakmice svim igracima treba ukloniti profile na fejsu i tviteru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 21:39 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Deulofeu ih je poslao sve po burek. Šteta što nije ušla.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Steta za Brava,uprskao je odlican nastup do gola,al dobro bolje da mu se sad dogodilo nego u nekoj natjecateljskoj...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Deulofeu nema "tipke" za dodavanje, nezna on šta znači dodaj loptu

16 godina
Kao što rekoh, gora ekipa od prošlogodišnje.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
protjeran
x18x05x kaže...

ako nisi primjetio ovo decki iz druge ekipe igraju

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Pa jel ti shvaćaš da je ovo praktički barca b, nema smisla išta zaključivati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sto me Deulofeu zivcira, tri igraca ima slobodna i on ide u dribling.. Aj makar dupli pas, al cisti dribling ono 1 na 2.. Nevjerovatan decko

15 godina
neaktivan
Najbolje poluvrijeme u ove 3 utakmice, rezultat vara. Dogodio se glup gol kao u dobra stara vremena. Barca B bolja od Napolija.
14 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

A sto me Deulofeu zivcira, tri igraca ima slobodna i on ide u dribling.. Aj makar dupli pas, al cisti dribling ono 1 na 2.. Nevjerovatan decko

kriv je enrique sto mu to dozvoljava.

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Pa on je oduvijek škrt, kao da su si braća Robben i on.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene samo brine sto ja u ove 3 utakmice nisam vidio nikakav napredak u igri od prosle godine,bez obzira na rezultat i ekipu koja je igrala,ocekivao sam vise...al do sada je to vec viđena shema,gore dolje,na beka ubacaj,duge lopte....ako nista barem je obrana bolja(bez Piquea naravno),i trce vise,a sad nadam se da ce do prvenstva staviti najjaci sastav pa da se malo realnije sagleda situacija

16 godina
Mitch kaže...

Ja u ovoj igri ne vidim Luisa Enriquea.

?? Pa on ti nije više igrač, sad je trener...

15 godina
FC Barcelona

Po meni, sasvim solidna utakmica. Napoli nije loša ekipa realno, a Barca je kontrolirala utakmicu, stvarala neke šanse. Bravo nije imao posla cijelo drugo poluvrijeme, a igrali smo s djecom. I onda uleti onakav zalutali metak, a golman kad nema posla izgubi koncentraciju. Šteta jer je Bravo prije ove greške branio dobro (onaj udarac glavom u prvom poluvremenu) i odlično istrčavao.

Treba gledati pozitivne stvari, rezultat u prijateljskoj utakmici je nebitan. Napoli praktički nije stvorio šansu, presing je funkcionirao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 22:11 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice