Steta,zao mi je Fabregasa,uprava nikako da napravi neki pametan potez...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd, ajd možda vam se posreći ko Realu s odlaskom Ozila, a Rakitić postane neizostavna karika...
"RAC 1" navodi da veznjak Barce B Denis Suarez u ovim trenucima putuje u Sevillu kako bi zavrsio posljednje detalje kada je jednogodisnja posudba u andaluzijskom klubu u pitanju.Dakle zvanicna potvrda transfera Ivana Rakitica ocekuje se jako brzo,tj. pitanje je sata.
Ajde bar ovo da se zavrsi
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Cesc je sam želio otići. Sretno mu dalje u karijeri.
A Rakitić će donijeti novu dimenziju u veznom redu, on puno više sudjeluje u fazi obrane i to će Barci dobro doći.
Evo sad se vidi kako Neymar igra bez Messija...Točno se vidi kako u Barci nema tu slobodu jer sve ovisi o Messiju, a ovdje u Brazilu je Ney glavna zvijezda i vidimo i sami što radi.
Raketa igra vrhunski :) Vidi se da se Neymar bolje snalazi u Brazilu,ima slobodu,treba to Lucho dobro da sklopi i bice to dobro 
nemogu dvojica igraca igrat u Barci laznu devetku...Cruyff ili kako se vec pise je davno rekao da njih dvojica nemogu skupa igrat
Čuj, ti si rekao da je tebi i Modrić prosjek, dok bi Pjanić bio pravo pojačanje, jelda?
Ajmo pričekati pa vidjet tko je u pravu. Najlakše je iz početka pljuvati...
Dobro je Raketa odigrao, posebno u defenzivnom dijelu.
Mali Princ Miralem Pjanic bi bio pojacanje boli glava... kako ti nemas veze to je strasno.
Real eyes realize real lies...
Ne znam mozda sam ja to gledao drugacije od sad,posto je Raketa buduci igrac Barce,ali cini mi se da je odigrao odlicnu utakmicu,posebno u defanzivnom delu. 
rakitić ovu tekmu bio bolji od modrića 5 puta, a opnog olića debilnog je trebalo izvadit van nakon onih gluposti i fintiranja
rakitić ovu tekmu bio bolji od modrića 5 puta, a opnog olića debilnog je trebalo izvadit van nakon onih gluposti i fintiranja
Neznam zašto toliko hatea po Oliću, koliko se ja sjećam imao je samo jedan "dribling" te izgubio loptu.
Između ostalog on je i namjestio naš jedini gol.
EDIT: Sad vidim da smo u temi FCB a ne SP.
Neznam zašto toliko hatea po Oliću, koliko se ja sjećam imao je samo jedan "dribling" te izgubio loptu.
Između ostalog on je i namjestio naš jedini gol.
EDIT: Sad vidim da smo u temi FCB a ne SP.
Dva driblinga na 25m od naseg gola. Ali neka, smjestio je gol i trci ko nenormalan...
Raketa je defanzivno odigrao fenomenalno do trenutka kada od njih 3 niti jedan nije izbio loptu i na kraju je Neymar pogodio tamo gdje je treba. A to sta niti jedan balkanac nebi igrao za Barcelonu je samo kvazi misljenje. Ako Modric moze u Realu a Rakitic u jednoj sezoni postat kapetan Seville i dignut EL i biti najbolji igrac onda lako moze igrati u barceloni.
Perisic i Lovren su najlosiji bili realno, Pletikosi se cak moze i oprostit jedan gol...
Fulo temu -.-
delete
Taj "debilni" Olić je jučer odigro opet odličnu tekmu, s obzirom koliko on ima godina, ovi mladi mu mogu zavidit ;)
Perisic i Lovren su najlosiji bili realno, Pletikosi se cak moze i oprostit jedan gol...
Lovren najlosiji? Ti očito si stalno slušo jučer za Jelavića, Kovačića..
A Pleto je mogo treći gol skinut, bezveze je opalio isto kao i prvi, jbg nemožeš njega krivit kad je obrana propuh
Članak na službenoj stranici Barcelone je napisan stvarno jadno i glupo.
Ali kad vidim da navijači Chelseaja iz Hrvatske nešto zamjeraju Barceloni i pišu ovakve tekstove na svojim portalima, jeli ih nije sram i što njih to uopće briga? Barcelona kao klub je za Chelsea institucija kroz svoju povijest, i danas, i sutra i uvijek će biti. A njihovi navijači iz naše zemlje pišu ovakve članke na svom portalu o drugom klubu koji s njima nema niakve veze, koja žalost.
Mislim da bi svakog normalnog simpatizera Chelseaja trebalo biti sram ovakvog članka koji se bavi blaćenjem nekog kluba i stvarima koje se njih uopće ne tiču.
Pa što njih tjera da pišu ovakve tekstove čisto s ciljem da se blati neki klub? stvarno jadno i nisko.
Kad Abramović zatvori pipu, vratit će se gdje i pripadaju, eto jedna moja za te simpatizere Chelseaja koji podržavaju ovakav članak na portalu koji bi se trebao baviti njihovim klubom, a ne nekim drugim klubovima koji su za taj njihov klub institucija. 
Sama činjenica da navijače Barce nije ni briga za Chelsea niti ga toliko spominju, a njihovi navijači se bave blaćenjem Barce na svojem portalu govori dovoljno...
...
Mislim da bi svakog normalnog simpatizera Chelseaja trebalo biti sram ovakvog članka koji se bavi blaćenjem nekog kluba i stvarima koje se njih uopće ne tiču.
...
S ovakvim budaletinama koje vam predstavljaju klub baš i ne
...
Svaki normalni simpatizer Chelsea će braniti igrača koji trenutno brani boje kluba. To uključuje i od bivših klubova koji podjebavaju
Španjolska daleko od uvjerljivog, stvarno dokazuje se i u repki da Iniesta i Xavi ne igraju više onako ozbiljno, godine ih lagano stižu..
Imaju posjed i sve, al nije to ona Španjolska koju smo navikli gledat, isto kao i Barcelona, negledljivo i dosadno
Ali ako me nešto veseli to je Pique (ali i Busi) u super izdanju (ovakve jake utakmice, naravno, logično) iako je i on djelomično kriv za onaj gol RVPa, nije "naštimao" offside zamku, pa je i Ramosa zeznuo
I taman dok pišem, Robben 2-1, propuh na Ramosovoj strani, a neznam ni tko je onaj desni bek, meni totalan stranac
Pričao sam o prvom, ali drugi nemožeš reć da je Pique kriv, pa počistio im je obranu samo tako, obojica su krivi
Al evo 3-1, kao da gledam Barcelonu ove sezone, bezidejno, bezveze.. Umjesto da ubacuje Pedra i Torresa trebo je Cesca stavit umjesto Xavija, danas je nula bodova, posebno u drugom dijelu
Španjolska bez ideje, doooslovno bez ideje, a rekli su da će Hrvatska primit petardu, ovo je veća sramota nego za Hrvatsku i da je regularno izgubila 3-1 jer je ovo Europski prvak
Ako Španjolska prođe, a Hrvatska ne, onda stvarno nemamo šta tražit na vrhu
A ti majstore, tek sam sad vidio da si editirao post, nisam htjeo ništa na ono gore odgovarat jer vidim da nisi gledao tekmu sa punom pažnjom
Pogledaj drugi kut, vidi se kako Dani dodiruje Olićevu nogu
I pod broj dva, misliš da je moguće da on sam tako ponese nogu prema lijevo i padne? Pa naravno da nije, isto kao i Costa u ovom penalu za Španjolsku, svi odma da ne postoji, pa nemožeš ti onako s nogom klizat po podu, nema boga
Bio je u raskoraku i ovaj ga je zakačio po nozi, tako je Olić bio u trku i ovaj ga je malo pipnuo po nozi i naravno da padaš, gubiš ravnotežu