FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.057.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Gerrard Pique :

Fabregas mi je rekao da je sve gotovo i da odlazi u drugi klub, osteta je 33 miliona eura -.-''

Jos jedan u nizu odlicnih poteza uprave.Doveli ga za 40 a prodali za 33 miliona.

Ja mislim da Barcelona dovodi Rakitica.Druge opcije nema.

Koke neide,Pogba i Vidal preskupi,Gundogan nedavno produzio ugovor.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/pique-cazado-hablando-sobre-cesc-dicho-que-por-millones-3291051

Kretencine,sta im je on skrivio,covjek bio prejak...a o cifri necu ni pricati,smijesno

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sad nema para ni za klasu koja bi trebala stici na njegovo mjesto...A mislili su ga za 45 prodati...Jao Zubizareta kretencino glupa sve ti najgore zelim

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Gerrard Pique :

Fabregas mi je rekao da je sve gotovo i da odlazi u drugi klub, osteta je 33 miliona eura -.-''

Jos jedan u nizu odlicnih poteza uprave.Doveli ga za 40 a prodali za 33 miliona.

Ja mislim da Barcelona dovodi Rakitica.Druge opcije nema.

Koke neide,Pogba i Vidal preskupi,Gundogan nedavno produzio ugovor.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/pique-cazado-hablando-sobre-cesc-dicho-que-por-millones-3291051

Iako ovo još uvijek ne mogu vjerovati, a sve je vjerojatnije da je istina, upravu ovog kluba treba podhitno smijeniti. Sramota što rade. Uz dužno poštovanje i Rakitiću i Vidalu i ostalim veznjacima, Fabregas je bolji od svih njih i savršeno se uklapao u Barcelonu. Prvo je uprava napravila grješku pa su ga dali Arsenalu, poslije su ga teškom mukom povratili, a sad ga opet prodaju. Ali očito ni on, po svemu sudeći, nije sretan u Barceloni pa piči dalje. Hvala Tati koji ga je totalno upropastio s onom lažnom devetkom, a još više fala klubu koji ga se tako lako odriče. Visca Barca? Da, ali uz promjenu kompletne uprave koji samo brinu za svoje guzice. Živjeli dani Barcelone kad je Pep harao Europom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 23:58 (jurica_m).
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sad nema para ni za klasu koja bi trebala stici na njegovo mjesto...A mislili su ga za 45 prodati...Jao Zubizareta kretencino glupa sve ti najgore zelim

svejedno, ionako nebi puno zaradili, od tih 45 bi 40 islo nama jer 50% ostatka cifre od transfera ide arsenalu, tako da nije velika razlika

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Recimo da ni Raketa nece doci u Barcelonu...Jednostavno nema igraca koji bi odogvarao stilu Barcelone a da je transfer moguc...

16 godina
FC Barcelona

Ja Cesca nebi prodavao, ali cifra nažalost nije upitna.

Ako bi Barca prodala Cesca za 35 milijuna ili više, pola novca ide Arsenalu i nebi dobili niti 20 milijuna. Ovo je najviše što se može dobiti za njega trenutno. Ali ja njega nebi nikad prodavao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 0:10 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi priređuje još jedan šou, na prijateljskoj protiv Trinidada i Tobaga

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 0:23 (Tommy_123).
12 godina
FC Barcelona

jos jedan u nizu kretenskih poteza uprave

16 godina
FC Barcelona
Slika govori više od tisuću riječi...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldu se nikad nitko nece klanjat.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
FC Barcelona

Super je odigrao prvo poluvrijeme,  mogao je zabiti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
Alexis ušao u igru u zadnjih pola sata i opet upisao dvije FANTASTIČNE asistencije. E prodaju li i njega treba im svima iz uprave metak u čelo.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Alexis ušao u igru u zadnjih pola sata i opet upisao dvije FANTASTIČNE asistencije. E prodaju li i njega treba im svima iz uprave metak u čelo.

Alexsis za Chile lud sa asistencijama,na dve utakmice 5 asistencija i to kakvih,SVAKA MU CAST ! 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zadnji put kada je Mascherano zabio gol bilo je prije 4 godine, točnije 25.2.2010. u pobjedi Liverpoola nad rumunjskom Unireom, 3-1! Zadnji gol u dresu argentinske nogometne reprezentacije zabio je davne 2007. godine, u duelu između Argentine i Perua. Ovo je Mascheu tek 6. gol u karijeri, 1 gol je dao u dresu argentinskog Rivera, 2 gola je postigao u dresu Liverpoola, dok je za Argentinu dosada zabio 3 gola, a dosada je odigrao 521 utakmicu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique govori Del Bosqueu situaciju oko Fabregasa:

Nekako mi izgleda kao zezancija,da su to namjerno pricali,ali opet ja mislim da je to gotova stvar,klub se nije oglasio oko te price,kao ni Cesc tako da...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidiš da se smiju dok pričaju. Neznam, ako će ga prodat, treba svakom u upravi propucat glavu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 12:10 (Tommy_123).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo i martinio moze.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je to istina da Cesc odlazi za 33 mil, onda što drugo reći, nego idioti. A sa druge strane, ne treba nas ni čuditi, još jedan u nizu 'maestralnih' poteza. U svakom drugom klubu bi bilo tko hoće Fabregasa, cijena 50 mil., inače ostaje sa nama u ekipi.

Istina da je u zadnjim utakmicama igrao katastrofalno, neprestano gubio lopte i krivo dodavao, ali i cijela ekipa je bila podbacila.

16 godina
Dante05 kaže...

Ako je to istina da Cesc odlazi za 33 mil, onda što drugo reći, nego idioti. A sa druge strane, ne treba nas ni čuditi, još jedan u nizu 'maestralnih' poteza. U svakom drugom klubu bi bilo tko hoće Fabregasa, cijena 50 mil., inače ostaje sa nama u ekipi.

Istina da je u zadnjim utakmicama igrao katastrofalno, neprestano gubio lopte i krivo dodavao, ali i cijela ekipa je bila podbacila.

ako bi Cesca prodali za 50 milijuna, Barca bi dobila samo 25, jer bi 50% transfera išlo Arsenalu. Kod transfera Cesca iz Arsenala u Barcu dogovoreno je da ako Barca proda Cesca za 35M ili više, pola novca ide Arsenalu. Tako da se više od te cifre ne može dobiti.

Druga je stvar što mi svi ne želimo da ga se proda. Ali kad ga se prodaje, Barca ne može dobiti preko 34 milijuna za Cesca.

16 godina
Kakvi nesposobnjakovići rade u našoj Barci. Samo budala može pristati na takav ugovor.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
x18x05x kaže...
Kakvi nesposobnjakovići rade u našoj Barci. Samo budala može pristati na takav ugovor.

Čuj, ne volim ni ja njih nimalo, ali lako je pričati sad nakon što se pokazalo da to ne funkcionira i nakon što je završilo ovako. 

Kad je taj transfer realiziran 2011, oni su željeli napraviti sve da se Cesc vrati u Barcu, i mi navijači smo svi to željeli i svi smo bili presretni kad je potpisao iako smo znali te detalje sa ugovorom. Arsenal ga sigurno nebi bio pustio bez ovog detalja u ugovoru.

Nitko nije znao da će ovako završiti.

Iako se ja i dalje nadam da se Pique samo šalio jučer.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cesc je ocito inicijator ove prodaje, bolje ga pustit i dovest jednako boljeg (ili pak mrvicu losijeg, a mladeg igraca, usto zaradit koju milju, tako da bi Raketa ovdje taman zapravo dosao), nego imat nemotiviranog igraca koji ove sezone nije bas pokazao neku vrsnu igru nad ostalim veznjacima La Lige, pogotovo u bitnim utakmicama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cesc mi je predrag igrac ali mora se priznati da je u svakoj jacoj utakmici bio ispodprosjecan.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

navijaci iz barcelone bi trebali napraviti veliki prosvjed tamo jer ovi se sprdaju s klubom...

16 godina
Fabregas je odličan igrač. Tata ga je unazadio kao i cijelu ekipu. Prodat njega je velika greška. Al kad sam vidio da su prodali Villu i za koju cijenu, očito je da su u upravi sve retardi.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mark maj vrds: svatko tko ode iz Barcelone ove sezone ce odigrati odlicnu sezonu u drugom klubu.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Fabregas je odličan igrač. Tata ga je unazadio kao i cijelu ekipu. Prodat njega je velika greška. Al kad sam vidio da su prodali Villu i za koju cijenu, očito je da su u upravi sve retardi.

Slazem se, ali da su umjesto Ville doveli nekog killer napadaca, pricali bi drugu pricu i njegov izostanak se ne bi nimalo primjetio.

Sada vec imas napadaca od 1.85m koji trce brze nego Villa :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
Mene najviše boli to što su ga dali za malu cifru. Bolji je bio od Pedra i Alexisa zajedno.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako misle dovesti Reusa i Rakitica, prodaja Fabregasa ne čudi. Također nemojte odmah paljdbu po upravi, možda je Cesc htio da ga se proda, baš kao i Thiago prošle godine.

16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Mene najviše boli to što su ga dali za malu cifru. Bolji je bio od Pedra i Alexisa zajedno.

Da su ga prodali za 2 milje više, pola bi išlo Arsenalo. Tako je kolega u temi napisao da mu stoji u ugovoru.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice