Real eyes realize real lies...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po jedno 5 put imaju priliku riješit prvenstvo, valjda neće usrat, pokupit La Ligu u ovakvoj sezoni, bilo bi odlično.
dajem našima 5% da osvoje.
igrom neće ziher do bodova, jedino ako se protivnik sam pobijedi.
a te priče ako uđemo u zadnju tekmu sa šansom za naslov da ćemo rastrgat atl.madrid, lol.
dobro će bit ako ne kiksamo prije njih.
ali i dalje vjerujem, šansa postoji.
Najviše je zaslužio onaj tko bude imao najviše bodova, to je jedina činjenica.
Druga je stvar što smo mi navikli gledati bolju Barcu, ali ako budemo na prvom mjestu, trofej je zasluženo naš. Tim više što bi u tom slučaju direktno porazili Atletico u zadnjem kolu, a i Real smo pobijedili u obe utakmice u La Ligi.
To je najpoštenije, tko bude bolji u toj utakmici u zadnjem kolu, taj zasluženo osvaja naslov.
pridružujem se nadanju da će barca obraniti naslov. nitko nije očekivao ovakav rasplet, ali ak se nudi... 
Madrid cabron,saluda al campeon!
nas dragi tito nas cuva i gleda s neba,bit ce ponosan!
Nije Elche toliko los.Pa Real ga je na kradju pobjedio sa peanlom u 108 minuti
naravno da nisu losi,sada trebamo pokazati da smo pravi klub i dobiti ove 2 utakmice
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Atomski Real nemože prestić najgoru Barcu u zadnjih 5 godina. To dovoljno govori o snazi Barce, iako je u ovakvom stanju.
Btw, kazati da mi nije drago za ovo večeras, lagao bi.

.
Barem sad pokazati obraz i boriti se za grb na dresu do zadnje minute u obje utakmice,sve je na nama,barem da za navijace osvoje to prvenstvo i ubrzo ce se zaboraviti ocajna sezona...ajmo momci pokazite sad da ste najjaci kad treba!!!
Glupe su ove izjave tko je više zaslužio, ugledajte se na premiership, tamo ostale klubove i navijače zaboli ona stvar za Liverpool i njihov dugi period bez naslova. Istina Atletico je napravio malo čudo ovime što je nadomak naslova, ali utrka za naslov traje do posljednjeg kola, a mi kao navijači Barce bi trebali biti ponosni što smo ovako dugo opstali u toj utrci, a forma nam je konstantno oscilirala.
Jorge Messi (Leov otac) o navodima da je njegov sin tražio dovođenje Aguera, koje je plasirao Sport: "To je obična laž, jer bi takav zahtjev predstavljao nedostatak poštovanja prema FC Barceloni. Razgovarali smo isključivo o novom ugovoru."
Messi: "Winning La Liga? We're in a better position, we again depend on ourselves to win it. We shouldn't let this chance slip by."
Pedro: "La Liga gave us a second chance, we have to take it. First we'll try to win the game against Elche and then it'd be decided at home."
Ima da sad ostave srce na terenu ove zadnje 2 utakmice. Znam da ove sezone jednostavno ne ide, da je ekipa raštimana i da se trener već praktički oprostio od ekipe tako da situacija nije idealna, biti će teško. Ali jednostavno MORAJU ginuti na terenu ove zadnje 2 utakmice, ako i ne uspiju doći do naslova ali ostave srce na terenu, vjerujem da im nitko ništa nebi prigovorio.
Na današnji dan prije 44 godine rođen je Luis Enrique Martinez Garcia,sjajni bivši veznjak Barcelone,koji je u 354 nastupa postigao 123 pogotka.Također,trenirao je Barcu B,a po svemu sudeći mogao bi postati prvi trener Barcine prve ekipe od naredne sezone.Sve najbolje,Luis! 
To su inace njihovi orginalni dresovi.
To su inace njihovi orginalni dresovi.
Ponavljam, prije 18 godina, 1996... Originalni su crveno-bijeli. Od tada im se plava boja na prvom dresu pojavljuje jedanput, većinom tek na trećem dresu. Pomalo glupo vraćati se tome pogotovo sad kad ih uspoređuju s Barcom, Pep im trener. Ma debilana 
Ukoliko nastupi u utakmici protiv Elchea, za Fabregasa će to biti 150. zvanični susret u dresu FC Barcelone. U dosadašnjih 149 nastupa zabilježio je 106 pobjeda, 27 neriješenih rezultata i 16 poraza te postigao 42 pogotka.
Najvjerojatnije će Pique bit spreman za Atletico, a i ne isključuju Neymara također.
Ukoliko nastupi u utakmici protiv Elchea, za Fabregasa će to biti 150. zvanični susret u dresu FC Barcelone. U dosadašnjih 149 nastupa zabilježio je 106 pobjeda, 27 neriješenih rezultata i 16 poraza te postigao 42 pogotka.
Najvjerojatnije će Pique bit spreman za Atletico, a i ne isključuju Neymara također.
Ma punim snagama na Simeonove trupe hehe
Sumnjam da će ostavit srce na terenu, svi su oni mislila u Brazilu, no uvijek se možemo nadati. Mislim da je Messi najviše zagrijan za SP jer to je jedini trofej koji nema u "vitrini".
Navijač Villarreala koji je bacio bananu Daniju Alvesu dobio je doživotnu zabranu dolaska na stadion, ali je i ostao bez posla. Ta je vijest stigla i do beka Barcelone koji traži oprost za mladića.
Brine me dečko što je ostao bez posla. Žao mi je što se to dogodilo jer ne želim zlo nikome. Njegova glupa šala je izazvala burnu reakciju. Vratite dečka na posao - rekao je Alves.
Grande Dani Alves! 
Sport prenosi kako luis zeli 2kvalitetna štopera i jednog klasičnog napadaca,a to je ujedno vise manje sto zelimo i mi navijaci ;)
Sport prenosi kako luis zeli 2kvalitetna štopera i jednog klasičnog napadaca,a to je ujedno vise manje sto zelimo i mi navijaci ;)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dosta, dosta vise o transferima. Sport prenosi da me boli ona stvar
Camp Nou već rasprodan za Atletico.
Utakmicu Barcelona-Atletico cu pogledat sa najvecim gustom u ovoj sezoni.Zanimljiva utakmica,odlucuje o prvaku...Nadam se da nitko nece kiksati do te utakmice i da se odigra utakmica sezone.
Nadam se da ce bolja ekipa pobjediti utakmicu.Barcelona ih nije pobjedila ima 5 utakmica i zakon velikih brojeva nalaze da mora doci do te pobjede.
Znači ako dođe klasični napadač, Messija će se opet gurati na krilo, hm. Meni se to ne sviđa, em što njemu najviše paše f9, em što kod njega nema dovoljno trke koja je potrebna za krilnu poziciju. Valjda je luis pogledao neku utakmicu Barce gdje to nije štimalo.
Hmmm 
Ter Stegen : “I have a new team and I'm learning Spanish.”
Ter Stegen :“Barça is one of the best teams in the world, they're very special.”
Ter Stegen : "I have signed a contract with another club, but I won't yet say which club. I'll announce it in the coming weeks."