FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas jedan odličan ogled čestitke jednima i drugima. Real je imao svojih prilika, Barca također. Barcelona je u prvoj utakmici poklonila gol Ronaldu danas također Pique je napravi veliku grešku. Prošli smo i to je bitno sada se treba usredotočit na La ligu. Naravno još jednom smo pokazali da i sa Pintom na golu možemo dobit Reala.

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ali nismo ga dobili (u ovih 90 min.) :P.
15 godina
FC Barcelona

napokon pravi El Clasico. Barca je na kraju jedva izdržala i nije kontrolirala igru jer su bili oslabljeni u veznom redu izlaskom Inieste i Fabregasa. Možda i najslabija utakmica sezone za Barcelonu,što je omogućilo Realu da se razmaše i mora se priznati da je Real večeras bio bolja ekipa i imao je bolje šanse.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:17 (antimadridista).
17 godina
Đapa club kaže...

Danas jedan odličan ogled čestitke jednima i drugima. Real je imao svojih prilika, Barca također. Barcelona je u prvoj utakmici poklonila gol Ronaldu danas također Pique je napravi veliku grešku. Prošli smo i to je bitno sada se treba usredotočit na La ligu. Naravno još jednom smo pokazali da i sa Pintom na golu možemo dobit Reala.

I da sa Puyolom u obrani nemožemo izgubit tekmu!! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

uh da je valdes branio....

inace posjed 60%????? decki razocarali ste me {#}

a ovaj thiago je moooonstrum

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Pinto mi nikako ne ulijeva povjerenje.

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Pinto je odlicno branio skinuo je 3 zicera odma na pocetku
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Pinto je odlicno branio skinuo je 3 zicera odma na pocetku

i poklonio gol kikiu u prvoj,evo i u drugoj,djelomicno kriv i za benzemin gol.............

17 godina
leo_819 kaže...

Ovaj Pinto mi nikako ne ulijeva povjerenje.

meni samo živcira to njegovo dodavanje u obrani, rađe da loptu ispuca van nego da se za*ebava u obrani. To nas je moglo koštat već nekoliko puta...

14 godina
FC Barcelona

Čestitam na prolazu, utakmica je bila užitak za gledanje. Sudac je loše sudio na obje strane. Barcelona je bila bolja ukupno gledajući, ali iskreno mislim da je Real večeras zaslužio barem minimalnu pobjedu.

15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Da real je trabao pobjedit bolji smo bili, samo nemogu shvatit zasto se svaki kontat svira barci a nije ni priblizno faulu to je stvarno pretjerano nije to balet treba pustit ipak je to muska igra 

15 godina
FC Barcelona

sudac je bio katasrtofa,bio je totalno izgubljen. U prvom poluvremenu Alexis 1 vs 1 sa golmanom,sudac sudi nepostojeće zaleđe. Poslije toga,Messi ruši Pepe-a,ovaj se valja ko da ga je vlak pregazio,a Messi dobiva žuti. Samo 20 sekundi poslije toga Diarra ulazi preoštro u Messija,nema drugog žutog. Popustio je pod pritiskom i Barcinih i Realovih igrača,i Realovci su se mislim nepotrebno bunili na suđenje. Evo,recite mi neku situaciju u kojoj su oštećeni večeras.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:22 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Zato sta su zadrzavali vrijeme, kao i 95% timova dok imaju povoljan rezultat. U svim svjetskim ligama, kupovima i prvenstvima. Ovaj put su se odlucili na "kontakte" umjesto tiki-take, zato bolje se nemoj zalit.
14 godina
antimadridista kaže...

sudac je bio katasrtofa,bio je totalno izgubljen. U prvom poluvremenu Alexis 1 vs 1 sa golmanom,sudac sudi nepostojeće zaleđe. Poslije toga,Messi ruši Pepe-a,ovaj se valja ko da ga je vlak pregazio,a Messi dobiva žuti. Samo 20 sekundi poslije toga Diarra ulazi preoštro u Messija,nema drugog žutog. Popustio je pod pritiskom i Barcinihg i Realovih igrača,i Rewalovci su se mislim nepotrebno bunili na suđenje. Evo,recite mi neku situaciju u kojoj su oštećeni večeras.

Drugi žuti Ramosa? To što je odsvirao nakon 3 minute kraj, a Alves je potrošio 1 dok se valjao po podu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:18 (Cordas).
15 godina
neaktivan
ISKUPIO SE za Diarru.
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Npr. drugi zuti, svaki drugi nepostojeci prekrsaj na messiju itd. 

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sudac je bio katasrtofa,bio je totalno izgubljen. U prvom poluvremenu Alexis 1 vs 1 sa golmanom,sudac sudi nepostojeće zaleđe. Poslije toga,Messi ruši Pepe-a,ovaj se valja ko da ga je vlak pregazio,a Messi dobiva žuti. Samo 20 sekundi poslije toga Diarra ulazi preoštro u Messija,nema drugog žutog. Popustio je pod pritiskom i Barcinihg i Realovih igrača,i Rewalovci su se mislim nepotrebno bunili na suđenje. Evo,recite mi neku situaciju u kojoj su oštećeni večeras.

Lars je dikutabilno, moram pogledati snimku ponovo jer mi je izgledalo da je ovaj izgubio posjed lopte prije nego se ovaj ubacio u njega što nije niti faoul, ali kažem moram pogledati snimku

17 godina
Dino.Randic kaže...

Da real je trabao pobjedit bolji smo bili, samo nemogu shvatit zasto se svaki kontat svira barci a nije ni priblizno faulu to je stvarno pretjerano nije to balet treba pustit ipak je to muska igra 

muška igra nije kad ti neko kopačkom ide potrgat noge, ti očito ne svaćaš neke stvari, ali šta možeš to je tvoj problem!!! {#}

15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Drugi žuti Ramosa? 

lakat u glavu nije za žuti? jeli se Ramos bunio kad je to napravio? Uostalom,taj Ramos je večeras trebao dobiti 5 žutih kartona jer je igrao preoštro,pa svakim uklizivanjem digne nogu preko koljena i da ne govorim kako se ponašao cijelu utakmicu,konstantna prigovaranja i ponašao se ko zadnji cigan,bez uvrede.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:21 (antimadridista).
15 godina
odjavljen
Balvan8 kaže...
Dino.Randic kaže...

muška igra nije kad ti neko kopačkom ide potrgat noge, ti očito ne svaćaš neke stvari, ali šta možeš to je tvoj problem!!! {#}

Mislim na one nepostojece faulove na messiju ili tog tipa itd. ajde reci da su to faulovi, to je gluma i suci radovito sviraju takve barci, o tome ja govorim 

Sta se tice startova kakve zna izvodit pepe ko prostli put na messiju to treba zestoko kazni, ali ovo je gluma o cemu ja pricam

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:25 (Dino.Randic).
14 godina
antimadridista kaže...
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Drugi žuti Ramosa? 

lakat u glavu nije za žuti? jeli se Ramos bunio kad je to napravio? Uostalom,taj Ramos je večeras trebao dobiti 5 žutih kartona jer je igrao preoštro,pa svakim uklizivanjem digne nogu preko koljena i da ne govorim kako se ponašao cijelu utakmicu,konstantna prigovaranja i ponašao se ko zadnji cigan,bez uvrede.

Prekršaj za koji je dobio žuti karton nije bio za žuti karton, nije se radilo o laktu, pogledaj još jednom snimku. Recimo žuti karton Granera, dotaknio je samo "štoplove" kopačke Piquea i za to dobio žuti... 

U redu, bila je i Barcelona oštećena, ali itekako i Real.

15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Drugi žuti Ramosa? 

Prekršaj za koji je dobio žuti karton nije bio za žuti karton, nije se radilo o laktu, pogledaj još jednom snimku. Recimo žuti karton Granera, dotaknio je samo "štoplove" kopačke Piquea i za to dobio žuti... 

U redu, bila je i Barcelona oštećena, ali itekako i Real.

ako smo realni,Real je trebao igrati sa igračem manje od 20 i neke minute,a možda i gubiti 1-0 u tom vremenu kad je sudio zaleđe Sanchezu (2 metra je bio izvan zaleđa). Dobila je i Barca 2 žuta kartona koji su sve samo ne kartoni. Jeli onaj start Messija na Pepe-u za žuti karton?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:25 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

ako smo realni,Real je trebao igrati sa igračem manje od 20 i neke minute,a možda i gubiti 1-0 u tom vremenu kad je sudio zaleđe Sanchezu (2 metra je bio izvan zaleđa). Dobila je i Barca 2 žuta kartona koji su sve samo ne kartoni. Jeli onaj start Messija na Pepe-u za žuti karton?

Premotaj film i vidjet ćeš da sam rekao da je sudac oštetio obje strane. Slažem se za drugi žuti Diarra-e. Ja osobno smatram da niti gol nije trebao biti poništen jer radi se o ljudima na terenu, a ne papirima. Mislim, nije mi jasno kako je Alves uopće uspio pasti od tog kontakta rukom. Mislim da bi u nogometu i fizička snaga nešto trebala značiti. Ja bih osobno pokazao Messiu žuti. Zašto? Pokosio je Pepa, naravno da se on nije ozlijedio i da se previše valjao, ali iskreno-to Barcelonini igrači rade u svakoj utakmici. Pa daj pogledaj samo Alvesa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:30 (Cordas).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uopce ne razumijem zasto se propustene prilike zbrajaju i oduzimaju. Sto razlikuje Mesijev slobodnjak koji ode pola metra preko grede s Higuainovim promasajem? Glupost.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
neaktivan
Anti ako smo realni Real je tada trebao voditi, a Sanchez izjednaciti. Real je dominirao do kraja prvog pol. sa sansama, ispromasivali su i odgovor je stigao. Onda se Barca opusti (kao protiv svih -.-) primi 2 gola i Real je krenuo agresivnije. Sudac je odmah primjetio da su startovi malo zesci i poceo je dijeliti kartone i za manje startove. Ne razumijem, vi Realovci se kao zalite na simuliranje i valjanje, a vidjeli ste sta Pepe radi...
15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Premotaj film i vidjet ćeš da sam rekao da je sudac oštetio obje strane. Slažem se za drugi žuti Diarra-e. Ja osobno smatram da niti gol nije trebao biti poništen jer radi se o ljudima na terenu, a ne papirima. Mislim, nije mi jasno kako je Alves uopće uspio pasti od tog kontakta rukom. Mislim da bi u nogometu i fizička snaga nešto trebala značiti.

povukao ga je za ruku i omeo u skoku,čisti prekršaj,pa što bi trebao napraviti da se sudi prekršaj,otkinuti mu ruke?

15 godina
VirtUoso kaže...

Uopce ne razumijem zasto se propustene prilike zbrajaju i oduzimaju. Sto razlikuje Mesijev slobodnjak koji ode pola metra preko grede s Higuainovim promasajem? Glupost.

isto tako i onaj prolaz Messija kad je lopta prošla milimetarski pored lijeve stative,tu je Real isto tako imao puno sreće.

14 godina
antimadridista kaže...
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Premotaj film i vidjet ćeš da sam rekao da je sudac oštetio obje strane. Slažem se za drugi žuti Diarra-e. Ja osobno smatram da niti gol nije trebao biti poništen jer radi se o ljudima na terenu, a ne papirima. Mislim, nije mi jasno kako je Alves uopće uspio pasti od tog kontakta rukom. Mislim da bi u nogometu i fizička snaga nešto trebala značiti.

povukao ga je za ruku i omeo u skoku,čisti prekršaj,pa što bi trebao napraviti da se sudi prekršaj,otkinuti mu ruke?

Opet nisi realan. Jesi ikad igrao nogomet? Pa takvih situacija bude deset tijekom utakmice, glupost, u toj situaciji sam imao dojam je igrač o papira. Ne govorim sad isključivo o Barceloni, gade mi se takve situacije bez obzira o kojem se klubu radilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:33 (Cordas).
15 godina
Cordas kaže...

Opet nisi realan. Jesi ikad igrao nogomet? Pa takvih situacija bude deset tijekom utakmice, glupost, u toj situaciji sam imao dojam je igrač o papira. Ne govorim sad isključivo o Barceloni, gade mi se takve situacije bez obzira o kojem se klubu radilo.

neznam što ti nije jasno. Ne sjećam se kad je sudac nekome pustio onakav gol bez da je sudio prekršaj,nije ga povukao toliko jako,ali ga je povukao dovoljno da uopće nemože skočiti i natjecati se u skoku i to je čisti prekršaj.

14 godina
antimadridista kaže...
Cordas kaže...

neznam što ti nije jasno. Ne sjećam se kad je sudac nekome pustio onakav gol bez da je sudio prekršaj,nije ga povukao toliko jako,ali ga je povukao dovoljno da uopće nemože skočiti i natjecati se u skoku i to je čisti prekršaj.

Pokušavam ti reći da to nije kontakt koji će ga omesti u skoku, nego jednostavno iskorištavanje današnjeg pristupa nogometu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice