FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Pa nije gotovo iskljucivo radi srece.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina

Niko ne uzima u obzir da su oni možda bolji od nas.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
jurica_m kaže...
dad0r kaže...
N3N0 kaže...
Ta motivacija, prije bih je nazvao nemoc. A sta Messi promasuje, kao namjerno.

Ma koja j*bena motivacija polovicu momcad na transfer listu (vec odavno trebalo) jer ovo vise nema smisla.

Ma nije još gotovo. Možda proigraju. Jedan gol nas vodi do produžetaka

Vec duze vrijeme igraju lose i nema smisla ocekivati nekakvo cudo pogotovo protiv ovakve obrane ko ce zabiti lol ovi dva nesposobni Pedro i Alexis pa oni dva nebi igrali u niti jendom drugom klubu i odavno su ih trebali prodati dok bi jos dobili neku dobru svotu  a nije niti  Neymar od nikakve vece koristi u niti jednoj "vaznoj" utakmici nismo vidli nista od njega.. 100m eura jos uvijek ne vjerujem da su toliko novaca dali biseri {#}

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovakav Atletico može osvojit ligu prvakadefinitivno. Sad se bojim i za ligu, svaka čast Simeonu. Naši bezidejni, igraju ko qurac. Yebala ga lažna devetka s Cescom.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
18 godina
FC Barcelona

Ima kakav stream, gofirstrow su loši jako

16 godina
neaktivan
Na wiziwig.tv, ruski sopcast 2500kbps... Nisam puno trazio, ok mi ovo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina
FC Barcelona

Sopcast

Channel - 151744

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako mi se čini, ispadamo.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

moze li mi tko reci zasto izvodimo ovako kornere za vrijeme tate martina? zasto ih ne izvodimo na "nas" klasicni nacin?zasto messi stoji u atleticovom 16ercu i nista ne radi? e moj tata...igraci nasi dizu ruke umjesto da cuvaju igrace,pinto se zahebava..

15 godina

Slažem se s tobom. Samo nek ostane ovakav rezultat. {#}

15 godina
FC Barcelona

Ko da igra prvi put s Cescom u napadu. Odavno je svima jasno da Cesc nema što radit u napadu. ne znam što je s Messijem, pretrčao dva i pol metra u prvom poluvremenu. Ovo s Neymarom se slažem. Ono da mu treba dati vremena više nema opravdanja. Ovo prvo poluvrijeme je ličilo na jednu veliku sramotu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ak ćemo realno, naspram prvih pola sata, zadnjih 15 min su proigrali makar malo.. Iako to nije dosta

Čist penal na Fabregasu, tu nema niiiikakvog govora

Jedan gol nas vodi na produžetke, čak i da bude nerješeno, 2:2 - 3:3 mi idemo dalje zbog golova u gostima, tako da bilo kakav nerješeni i imamo nade ;)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka dovedu Jurgena Kloppa i vidjet će te promjene, ovi igrači nisu ništa lošiji ili bolji nego prije 3-4 godine, samo im fali motivacije, a od Kloppa, Mourinha i "izdajice" Guardiole nema boljih trenera za to.

16 godina
Đapa club kaže...

Neka dovedu Jurgena Kloppa i vidjet će te promjene, ovi igrači nisu ništa lošiji ili bolji nego prije 3-4 godine, samo im fali motivacije, a od Kloppa, Mourinha i "izdajice" Guardiole nema boljih trenera za to.

{#}

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Užas,katastrofa, nema šanse da na ovakav način zabiju, što misle da će napravit sa nabačajima, samo zuje okolo bez ideje.Messiju se stvarno više neda igrat nogomet i opet se šeta i promašuje zicere.

Fabregas je katastrofalan, nesposoban ali totalno. Messi u sredinu, Alexis umjesto Fabregasa. Užasno je gledat ovakvu nemoć i bezidejnost. Nemogu vjerovat da su ovako nemotivirani.

15 godina
Đapa club kaže...

Sad bi dobro došao jedan Zdravko Mamić, al za svlačionicu u poluvremenu - da im opali svakom po par pljuski pa da onda igraju.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

atletico je bolja momcad i zasluzeno ce ici dalje, barcelona igra sa min. 2 igraca manje posto je cesc izgubljen u napadu, xavia nisam ni vidio kao ni messija koji je imao par suteva, a do tad i poslije laganini setnja po terenu

16 godina
neaktivan
Ma sta vi znate, sad kad ih tata ubode secerom u zilu i kaze aaaAAAJJmmOoooo
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
protjeran

atletico igra sa 100% svojih mogucnosti,a barca s 5%...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakvi, nema ništa od njih.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

nek vadi messija van

16 godina
Mislim da je nas najlosiji igrac Tata Martino.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messija bi nakon 15 minute van izvadio, pa se nebi šetao više. Sramota

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

mogo je sudit penal bez problema

14 godina
protjeran
FC Barcelona

kakav bezobrazluk,nevjerovatno...

16 godina
Balvan8 kaže...

mogo je sudit penal bez problema

Mogao je isto tako i suditi lakat u zube. Ista situacija.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
On misli da ce postic nesto sa 4 naoadaca a to sta su skroz lose postavljeni?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Messija bi nakon 15 minute van izvadio, pa se nebi šetao više. Sramota

Mislim da je više nego očito da se njemu više ne igra. Svi doma i rezanje plaće uz dobro šamaranje. Tata Martino u neki manji klub jer je Barca prevelik zalogaj za njega. Nikakvo poboljšanje on nije donio u igri Barce, nikakvo. 

Tuga i jad, nemogu ovo više gledat, odustajem. Svaka čast Simeoneu i igračima Atletica, pokazali su kako se gine za svoj klub, svaka čast.

Od 4 najbolja kluba ove godine, 2 dolaze iz Madrida.

Na kraju, mislim da je i najbolje ovako, jer uz ovu igru i zalaganje, bolje nego da nas netko jači ne nakanta ko lani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 22:27 (barcaINTER).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

60 ubačaja alvesa i njima nista nije postignuto,on nastavlja dalje ubacivati visoke lopte..

18 godina
FC Barcelona

Ovo je totalno bio gubitak vremena, totalno negledljivo. Izgubiti ok, ali ovako se ponasati na terenu, jadno. Usrali su se ko picke najvece, cijelu utakmicu nitko nije ni pokusao napraviti prodor, sve neki pasevi od straha na brzinu, bas ko picke. Messi ni jedan prodor, ni jedno uspjesno dodavanje... I nije im tu kriv ni Tata Martino ni itko. Ista stvar kao prosle godine. Jedina sansa za prvenstvo je da Atletico kiksa, nema sanse da ih dobijemo zadnje kolo. 

Mada mislim da ce do tad Atletico slaviti naslov, i po meni zasluzeno i jedino posteno. A sto je najgore, izgleda da je Barca zaglavila s ovim mrtvacima jos jednu sezonu ako im ne skinu suspenziju. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice