Puko squrrel :(
Taman kad je Pinto izbacio krivo loptu
Vratio se squirrel, ode Pique 
Puko squrrel :(
Taman kad je Pinto izbacio krivo loptu
Vratio se squirrel, ode Pique 
E kad krenu sranja onda ne staju sa ozlijedama. Bartra je prezelen za ovo. Grčevita igra jako, još se nisu oslobodili. Moraju pod hitno prestat nabacivat jer od toga kruha nema. Brži protok lopte i brže kretanje mora bit.
Pa daj ajde koji je ovaj Turan cigan, nekad me zna podsjećat na Pepea. -.-
Ne padaaaaaaaaaaaaj
Ima koji HD stream da ne steka? Samo neke LQ nalazim :$
Mogla je Barca 2 gola primit samo tako, ništa im ne prolazi u napadu, ne leži im ovaj Atletico nikako.
Pinto kriminalno loše ispucao 3 puta, sreća pa nisu gol primili.
Kako je Messi izvozao onoga pa dodao Iniesti... ne ide ništa pokraj Courtoisa.
Mislim da mi Iniesta postaje najdrazi igrac otkad pratim nogomet. Cista elegancija...
Uvest Alexisa umjesto Cesca i Iniestu povuć nazad, treba nam borbenosti naprijed, pa niki klinac ne prolazi pored njih kad su metar s metar i imaju 100 kg, svakog naseg igraca otresu od pod..
Po meni na trenutke lijepo,cak smo ih i stisli na nekih 10-tak minuta ali nista vise od toga,obje ekipe su mogle postici pogodak...u napadu dosta lose, ne mogu nista konkretno napraviti,osim onih bezopasnih pokusaja,nikad mi nece bit jasno to Alvesovo forsiranje ubacaja al ok,njemu na dusu...Neymaru ne lezi ova desna strana,mislim da bi puno opasniji bio s lijeve kad ulazi na udarac...u obrani dosta dobro osim poneke nesigurne intervencije,ali ok,nismo im dopustili da se razmasu previse...zabit pogodak je primarni cilj,ako ovdje ostane 0-0 u uzvratu ce bit jako jako tesko
Ja sam o Nejmaru dao misljenje. Iducu sezonu mora biti bolje.
Treba Neymara stavit na lijevu stranu, Iniestu na Cescovu, Cesc van, a na desnu stranu Alexis.Mislim da bi onda nešto bolje izgledalo
Teško je njih probiti. Baš moraju imati loš dan.
Koja je ovo p*čka materina
Spektakularan pogodak.
Očajno, haha. Dao bi se kladiti da smo mi ispali.
Koja je ovo p*čka materina
LOL! To sam na glas rekao kad je dao gol. :-D
kakav gol
u istjo min i mi i bayer popili
Kad igraš bezidejno, sporo, nemaštovito, bez glave i repa, onda ti se ovako i vrati. Nema šanse da mi zabijemo gol ovakvoj obrani sa ovakvim traljavim napadom, Messi totalno zakazao večeras, Neymar se trudi ali je to sve zaxurac.
Spektakularan pogodak.
I spektakularan golman, pa ono mogo je doć do mene pitat me gdje lopta ide i stigao bi se vratiti i obranit.Jest da je s 40 m golčina ali je imao vremena i mogao je skinut, ali ipak je to Pinto a ne Neuer il šta ja znam tko.
Kad igraš bezidejno, sporo, nemaštovito, bez glave i repa, onda ti se ovako i vrati. Nema šanse da mi zabijemo gol ovakvoj obrani sa ovakvim traljavim napadom, Messi totalno zakazao večeras, Neymar se trudi ali je to sve zaxurac.
Jad i bijeda ponovo ali da Atl.Madrid ima najbolju obranu trenutno u La Ligi tako da s ovom nasom opet jadnom igrom mozemo samo sanjati nekaj konkretnoga.
Nemamo rjesenja za cvrstu obranu pa igramo na silu,kroz 10 igraca,a tako ne ide...tesko cemo zabit gol,jedino ako opet ne bude neki penal ili crveni karton
Spektakularan pogodak.
I spektakularan golman, pa ono mogo je doć do mene pitat me gdje lopta ide i stigao bi se vratiti i obranit.Jest da je s 40 m golčina ali je imao vremena i mogao je skinut, ali ipak je to Pinto a ne Neuer il šta ja znam tko.
Kako je to golman kriv za gol? Objasni mi sto tu ne stima jer ja ne znam.
Ne tako davno sam reko, treba nam razbijac u napadu, netko tko se ne boji puknut igraca laktom i da jos on dobije faul ;)
Ovo je smijurija od Atletica, samo se znaju tuć, šta su pokazali danas osim da tučom mogu doć do lopte?
Svaka čast na golu, ali to nije zaslužen gol nikako
Ne tako davno sam reko, treba nam razbijac u napadu, netko tko se ne boji puknut igraca laktom i da jos on dobije faul ;)
Ovo je smijurija od Atletica, samo se znaju tuć, šta su pokazali danas osim da tučom mogu doć do lopte?
Za ovo oko napadaca se slazem,to je bilo jasno jos nakon prosle sezone...a da Atletico nije zasluzio ne bih se slozio,ljudi igraju tako kako igraju bore se za svaku loptu,a nije da bas nisu imali prilika da zabiju,po meni cisto realno,kad ne igras kako spada i ne iskoristis svoje sanse ovako se vrati
To svi znamo samo se svi prave ludi , eventualnih 100 miljuna eura za Neymara a korist od njega nikakve jos uvijek mogli su za tu lovu 2 vrhunska stopera i nekog napadaca koji ima vise od 50 kila.
Cim se malo cvrsce i agresivnije ude u tekmu, barca nema ideje... nigdje se nitko ne tuce, samo se ide agresivnije i ovi su odmah gotovi. Ali eto, nije zasluzen gol, mada ovi nisu prdnuli.
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!
Spektakularan pogodak.
Kako je to golman kriv za gol? Objasni mi sto tu ne stima jer ja ne znam.
Pa kriva je i obrana ali mislim nemreš mi dobit takav gol.Courtois skida sve živo što su pucali (iako je bilo malo) i stvarno je vrhunski golman i ne vjerujem da bi on npr. primio takav pogodak ili bilo koji drugi vrhunski golman ko sad Pinto.
Btw.goooooool :D
Da sam ga bar prije prozval