FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Čuj, ja to potpuno razumijem. Igraš protiv ekipe za koju se najavljivalo da će te napasti, imaju super napad, ovo-ono. Dođe utakmica, oni sa 11 igrača iza lopte na domaćem terenu.

Pa onda kad smo poveli, zašto bi se igrali i riskirali kad se oni neće igrati? Imaju i pravo, nosiš kući odličan rezultat bez primljenog gola i ne umaraš se previše. A još su i stvorili nekoliko odličnih prilika, moglo je biti i više od 2-0. Ovo je bilo baš rutinski.

Razumijem i ja tebe u potpunosti.

a sad zašto, da ti odgovorim...

zato jer smo iz bilo kojeg od onih nabačaja/kornera mogli dobit gol

zato jer su se oni skroz otvorili i da smo samo igrali direktnije ko kod alvesovog gola, takvih je moglo bit više

u konačnici, povukli su se, boje nas se, ubacimo u brzinu više i napenalimo ih.

ali, shvaćam što želiš reći, i odlično je po nas završilo.

ovaj drugi gol je jako jako dobro došao...

sad treba u prvenstvu dodat gasa i nastavit pobjeđivat, možda se nekog pratioca i rješiti.

p.s. po meni ono nije zaleđe bilo, čisti gol za nas.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Bas me zanima koji bi to navijaci kritizirali svoju ekipu nakon sto bi pobijedila City na Etihadu. Samo Barcelonini.

Razmaženi... S razlogom.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Dani je kralj teski, poslje Puyola najdrazi igrac. {#}

{#} 

16 godina
FC Barcelona

Osobno sam zadovoljan, kako igrom tako i rezultatom, pa imamo 2:0 u iz gostiju protiv Citya... nebih se htio ureći ali teško ćemo prosuti to doma.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yaya Toure i Leo nakon utakmice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 23:09 (QuidZz).
13 godina
VirtUoso kaže...

Bas me zanima koji bi to navijaci kritizirali svoju ekipu nakon sto bi pobijedila City na Etihadu. Samo Barcelonini.

Kritika?

Pa svaki navijač koji realno sagleda utakmicu i sve proanalizira.

Nisam rekao da smo bili loši nit išta, samo da je moglo i da trebaju još bolje.

Pa nije city space shuttle, mada je ekipa super i dobro igraju, mi znamo kog sve treba pobjedit za osvajanje lp, i za to će trebat bolja igra, ili bar više htjenja i žara, nije da su igdje naši večeras pogriješili.

a bome, mislim da u pepovoj eri nije nakon tekme bilo bravo dečki, super je, sve 5, nego se svaki detalj izvrti i ponavlja do savršenstva.

ja, iskreno, sam sretniji kad vidim da igrači daju sve od sebe i žele pobjedu, pa silom prilike popuše, (bar smo mi primili krumpira svakakvih iz prekida.)

a pobjedit nekog na sreću i bit sretan, to nikako.( mada ovo nije bila takva tekma, ovo je samo primjera radi)

mi smo večeras bili bolji, i zasluženo čak 2-0 pobjedili u gostima- super rezultat.

sad, ja sam svoje stajalište iznio i vjerujem da oni koji razumiju o čem pričam će se složit samnom.

a ako je tebi bitno samo na kraju tekme vidjet da je barca zabila gol više od protivnika dovoljno, super za tebe.

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gradovi u kojima je Messi zabijao u LP:

14 godina
FC Barcelona

treba se sad polako okrenit ka gostovanju kod sociedada, nije slucajno sta smo zadnjih 3-4 godine samo kiksali tamo

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pricajte vi sta ocete , ali meni se cini da je barca jaca kada neigra mesi

Suba
16 godina
Save kaže...

Pricajte vi sta ocete , ali meni se cini da je barca jaca kada neigra mesi

{#}

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jbt, na indexu pišu   " suci gurnuli Barcelonu u četvrtfinale "....        Mislim da je to malo preoštar komentar jednog " školovanog novinara " ako je uopće gledao utakmicu, a mislim da nije.

15 godina
barcaINTER kaže...

Jbt, na indexu pišu   " suci gurnuli Barcelonu u četvrtfinale "....        Mislim da je to malo preoštar komentar jednog " školovanog novinara " ako je uopće gledao utakmicu, a mislim da nije.

jest, pogurnuli tako da su poništili čist gol za 0-2. A u prvom poluvremenu je bio čist penal nakon igranja rukom Clichya. Ali da, važnija je ova situacija jer je bila na suprotnoj strani, pa je "krađa". Jeli prekršaj bio 0,1 mm van šesnaesterca ili unutar. Kakve gluposti.

Ali dobro, to je Index, što drugo očekivati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 23:57 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
I na 24sata barci poklonjen penal, a ni govora o ponistenom golu i drugom cistom penalu. Moraju navuc hejtere i klikove nekako.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona

Vincent Kompany: "Barcelona weren't superior to us"

Roy Keane: "He's obviously tired. I'm not sure he knows what he's talking about."

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:00 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto , gotovo je prvo poluvrijeme, molio sam Boga prije utakmice da ne primimo puno golova , a kad ono tamo zabili dva a nijednog primili, tako da nemože bolje, zadovoljan sam.   Jedino sam više očekivao od Messija, ipak je razlika igrati protiv Citijeve obrane nego protiv Rayo Vallecanove, ali šta je tu je.   Kompany me oduševio, zvijer od stopera, uz Tiaga Silvu najbolji na svijetu sigurno.

12 godina
protjeran
FC Barcelona
Tresla se brda rodio se mis.Takav je danas bio City.Rekli su da ce napasti Barcu a igrali bunker.Zasluzena pobjeda Barce
15 godina
FC Barcelona

Kako moćna slika.

PRICELESS {#}

15 godina
neaktivan
Ja sam zadovoljan i rezultatom i igrom većine jer mi se činilo da se nisu previše potrošili, a takvu igru im je i City dopuštao uz par naleta presinga. To je dobro za nastavak u svim natjecanjima.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada Barcelona nema ideje, ukažu se suci s penalom ili crvenim {#}

15 godina
neaktivan
Troll alert ^^
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
cahalovry kaže...

{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahaha, tesko se ne sloziti s ovim.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
cahalovry kaže...

Sta brijes ti, crveni ko kuca ali penala nigdje... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cahalovry kaže...

Pa jesi mutav ti, napisao sam penal ili crveni. Danas je to bio penal {#}

15 godina
cahalovry kaže...
SimeKZ kaže...
cahalovry kaže...

u prvom poluvremenu je bio čist penal kad je Clichy igrao rukom, nije dosuđen.

Poslije je poništen čist gol za 0-2, nije bilo offside-a. 

Sasvim slučajno si izostavio ove situacije?

Evo čitam tvoje postove i smijem se, koliko su pojednicima isprane glave. Strašno {#}

13 godina
antimadridista kaže...
cahalovry kaže...
SimeKZ kaže...
cahalovry kaže...

Evo čitam tvoje postove i smijem se, koliko su pojednicima isprane glave. Strašno {#}

Nije isprana glava, puca mi ona stvar za Barcelonu i vas clanove staffa, imam ja svoje misljenje i koliko toliko sam normalan. Ne pisem kad igra Milan da igram ja i moja ekipa i kako smo zabili gol i da sam dao pusu Balotelliu jer je zabio gol sa 35m. 

Ponisten gol, ali cisto ne znanje suca na ocito... Sviran je i penal danas za PSG na nepostojeci faul za LAvezziu pa kasnije ja KieBlingu nije nista svirano. 

Ok bio je... pa bi opet bilo 2-0 i gotova prica. Sta se palis... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Njemu je isprana glava već odavno prije ove večeri.   A ti šime ako ti puca ona stvar idi kod doktora, što radiš na barcinoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:28 (barcaINTER).
15 godina
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...
cahalovry kaže...
SimeKZ kaže...
cahalovry kaže...

Nije isprana glava, puca mi ona stvar za Barcelonu i vas clanove staffa, imam ja svoje misljenje i koliko toliko sam normalan. Ne pisem kad igra Milan da igram ja i moja ekipa i kako smo zabili gol i da sam dao pusu Balotelliu jer je zabio gol sa 35m. 

Ponisten gol, ali cisto ne znanje suca na ocito... Sviran je i penal danas za PSG na nepostojeci faul za LAvezziu pa kasnije ja KieBlingu nije nista svirano. 

Ok bio je... pa bi opet bilo 2-0 i gotova prica. Sta se palis... 

pa tko je tebi što rekao? Jeli ti vidiš koga sam ja citirao? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:28 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemojte nabrajati situacije koje su se dogodile nakon sudačke greške. Jer to preusmjeri skroz utakmicu.

Nemam ništa protiv Barce, ali previše sudačkih grešaka se događa u njihovu korist i to iritira neutralne gledatelje.

15 godina
cahalovry kaže...

Nemojte nabrajati situacije koje su se dogodile nakon sudačke greške. Jer to preusmjeri skroz utakmicu.

Nemam ništa protiv Barce, ali previše sudačkih grešaka se događa u njihovu korist i to iritira neutralne gledatelje.

pa nedosuđeni penal nakon ruke Clichya je bio u prvom poluvremenu, kod rezultata 0-0. Jeli bi to promijenilo tijek utakmice? 

Ajde budi čovjek i reci da ne podnosiš Barcelonu i točka. Nemoj se ovako pokapati i sramotiti.

Ja sam isto lud s kime uopće i ulazim u raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:32 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice