7 igraca ispalo iz konkurencije za danasnju utakmicu:Puyol,Neymar,Oier,Montoya,Afellay,Cuenca,Dos Santos
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
7 igraca ispalo iz konkurencije za danasnju utakmicu:Puyol,Neymar,Oier,Montoya,Afellay,Cuenca,Dos Santos
Očekivano 
Barcelona: Pinto,Alves,Alba,Mascherano,Pique,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Cesc,Pedro 
Messi vjerovatno ldesno krilo.Bas me zanima kako ce to izgledati
PUTA MADRID
neki dobar stream molim
Forma vraćena. S kakvom lakoćom zabija, to je čudo Neymara se čeka :D
Sa kakvom lakocom i igra i zabija :D
Konačno se vratio presing i to odmah puno bolje izgleda 
Odlicna igra,prava tiki-taka,atraktivno,smao da je realizacija malo bolja,ali sve u svemu super 
Dani Alves show 
nastavlja se sad već pomalo tradicija... Barca od 2007. godine nije pobijedila u gostima kod Sociedada. Meni je ovo danas izgledalo puno bolje nego što je bilo na utakmici sa Sevillom, a obrana je bila tak tak....
Napad dobar, kombinatorika dobra, realizacija loša, obrana tak tak, jače ekipe će sigurno to više iskoristiti.
Previše pasova koji ne vode ničemu. Šut na gol sa šesnaest metara je SF za njih. Loše skroz. Jedina svijetla točka, gol Lea i Pique.
meni se cini kao utakmica odigrasna za kladionice
cini se da je Barca opsano zagrizla za Federica Fazia (26).Inace stoper Seville, 1.95m
Rekorde koje Messi "lovi":
-najbolji strijelac Lige prvaka (6 golova);
-najbolji strijelac Barce u historiji (7 golova);
-najbolji strijelac argentinske reprezentacije (19 golova);
-najbolji strijelac La Lige (25 golova). 
Ovo mi je jedan od najljepših dresova Barce uz onaj od prošle sezone.
Brazilski napadač Neymar Junior dobio je dozvolu za povratak na teren nakon 29 dana odsustva. ODLICNO ! 
Realov zahtjev da se finale Copa del Rey-a igra na Camp Nou je odbijen,te ce se odrzati u Valenciji na Mestalli...potpuno ocekivano
Zašto su htjeli na Camp Nou lol?
Nije to razlog, nadmoć Barcelone na domaćem terenu, a Real je samouvjeren i žele ih pobjedit pred gledateljima Barce ;)
Obilo bi im se o glavu, Barca je super ove sezone protiv jačih timova, a protiv slabih koje bi trebali s 10% snage dobit popuše..
A što se dresa tiče, stvarno će imat dugmeta na vratu? o.O
Nije to razlog, nadmoć Barcelone na domaćem terenu, a Real je samouvjeren i žele ih pobjedit pred gledateljima Barce ;)
Obilo bi im se o glavu, Barca je super ove sezone protiv jačih timova, a protiv slabih koje bi trebali s 10% snage dobit popuše..
A što se dresa tiče, stvarno će imat dugmeta na vratu? o.O
Koliko ja znam, gledatelja bi bilo 50/50%, tj. pola ulaznica bi islo za navijace Barce, pola za navijace Reala.
Ali da, to je sigurno jedna od želja Reala, podići trofej pobjedivši Barcu na njihovom stadionu. Il u slucaju da izgube, reci da su izgubili na Barcinom stadionu.
Vrlo lako je razlog neigranja taj koji je antimadridista naveo.
Masip, Patric, Gómez, Bagnack, Planas, Samper, Bedia, Espinosa, Denis Suarez, Dongou, Adama