Kakav je Bartomeu ? Meni se čini da on sad neće imat neke poteze, samo će bit ovako "statično" stanje dok ne dodje neko drugi.... ili se varam, da bar ....
teško da će se išta značajno promijeniti u radu kluba, on je Rosellov čovjek takoreći.
Kakav je Bartomeu ? Meni se čini da on sad neće imat neke poteze, samo će bit ovako "statično" stanje dok ne dodje neko drugi.... ili se varam, da bar ....
teško da će se išta značajno promijeniti u radu kluba, on je Rosellov čovjek takoreći.
A eto ja bi Laportu, koliko god ga neki mrze. Izgleda da će Rosel dirigirati i dalje samo iz drugog plana. Nije dobro. A ono da Roselu prijete smrću mi je nekako teško za povjerovati. Ima tu još nečega sigurno, a najpoštenije bi bilo da kaznu snosi on a ne Barcelona, ako je što pogriješio uopće.
netreba sada pricati o tome hoce li se dovesti pojacanje zbog Rosella i njegovog nasljednika jer to nitko nemoze znati (od nas na forumu).
Arsene Wenger je sinoć sa tribana pratio utakmicu između Levantea i Barcelone. Svi mediji pišu kako je njegova meta upravo bio Tello, koji je sinoć pružio fanstatičnu partiju i upisao se čak 3 puta u listu strijalaca.
Kopirano s fejsa.
nekoliko krivih transfera,malo lijevi malo desni dzep i tako to nastane...nevidim sta bi to mogao Bartomeu donijeti novo ili sto je Rosell moga napraviti toliko drasticno osim kupovine stopera.
nekoliko krivih transfera,malo lijevi malo desni dzep i tako to nastane...nevidim sta bi to mogao Bartomeu donijeti novo ili sto je Rosell moga napraviti toliko drasticno osim kupovine stopera.
Nije ni to bio u stanju.
evo mene jos fascinira kako vi mislite da je predsjednik zaduzen za dovodenje pojacanja
1911 /\/\/\/\/\ 1899
ključno je to, zadnju riječ.
Ako trener i stručni stožer stalno ponavljaju da pojačanja nisu potrebna, onda predsjednik valjda nema veze s time. A ove sezone je to bio slučaj. I malo je to drugačije sa Barcom nego kod primjerice engleskih klubova koji su u privatnom vlasništvu jednog ili dva čovjeka.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Ko god da odlucuje o transferima trebao bi da vidi da je odbrana losa i da treba neki stoper,bio to predsednik ili trener nije bitno,bolje nek daju pare da kupe nekog kvalitetnog stopera nego sto renoviraju stadion,koji je ionako odlican za danasnje standarde. 
Dobro, oko Neymara se vrti priča već oko 3 godine, otkad ga je Guardiola želio. Tad je bio uplaćen i neki novac za njega unaprijed.
Bartomeu: "There have been a lot of things said about Neymar transfer, but I can guarantee that we have not lied at any point."
Bartomeu je potvrdio da su Neymar i njegov otac dozvolili klubu da u javnost pokažu sve brojke oko transfera i ugovora. Ovo mi je jako drago, koliko god se pokušava s one strane narušiti atmosfera, nikako neće uspjeti 
Bartomeu: "We lost Di Stefano in the offices, the same didn't happen with Neymar"
Vrhunski 
i eto, u javnost su predstavljene sve brojke oko transfera...
Bartomeu: "There have been a lot of things said about Neymar transfer, but I can guarantee that we have not lied at any point."
Bartomeu je potvrdio da su Neymar i njegov otac dozvolili klubu da u javnost pokažu sve brojke oko transfera i ugovora. Ovo mi je jako drago, koliko god se pokušava s one strane narušiti atmosfera, nikako neće uspjeti 
Bartomeu: "We lost Di Stefano in the offices, the same didn't happen with Neymar"
Vrhunski 
Odlican potez
.
To nisu brojke nego powerpoint govno sklepano u 5 sekundi.
Daj službene dokumente na sunce pa će se onda vidjeti sve brojke
nikad mu necu oprostiti tjeranje ville i thiaga koji je trebao jednog dana nasljediti xavija :(
Evo Rosella još boli što mu kexzoR neće oprostiti prodaju Ville i tjeranje Thiaga. Prvo Thiago je otišao jer je to sam želio(i neka mu ko ga hebe), a Villa je želio nastaviti igrati u La ligi i zato je prodan za taj iznos koji će rasti jer su tu još neki bonusi(Barca će na njemu utržiti preko 5mil. eura). Uostaom Villa nakon ozljede i klimave forme nije vrijedio na tržištu više od 10mil eura, a tu su još i godine. Uostalom odi na transfermarket i pogledaj vrijednosti igrača.
ovo je iznešeno na službenoj press konferenciji kluba. A službeni dokumenti su predani u nadležne ustanove što je potvrđeno od kluba. A poslije toga je u španjolskim medijima izašlo da je sa transferom sve u najboljem redu. Ali zašto vjerovati da je sve čisto ako je ljepše vjerovati da sve smrdi..
Uostalom, vidjet će te sve u sljedećem razdoblju. Od prvog dana iz kluba tvrde da je sve čisto i sa zadovoljstvom pričaju kako su dokumenti predani.
Ni prvi ni zadnji put da su pojeli govna oni koji su ljubomorni na uspjehe pa izmišljaju svakave gluposti da bi se urušila atmosfera oko kluba.
ovo je iznešeno na službenoj press konferenciji kluba. A službeni dokumenti su predani u nadležne ustanove što je potvrđeno od kluba. A poslije toga je u španjolskim medijima izašlo da je sa transferom sve u najboljem redu. Ali zašto vjerovati da je sve čisto ako je ljepše vjerovati da sve smrdi..
Uostalom, vidjet će te sve u sljedećem razdoblju. Od prvog dana iz kluba tvrde da je sve čisto i sa zadovoljstvom pričaju kako su dokumenti predani.
Ni prvi ni zadnji put da su pojeli govna oni koji su ljubomorni na uspjehe pa izmišljaju svakave gluposti da bi se urušila atmosfera oko kluba.
Zato jer nevin čovjek ne daje otkaz i bez prigovora odlazi od onoga što je gradio godinama
To je moje mišljenje. Ali opet sigurno ima i takvih budala na ovom svijetu
Ovi što spominju kupnju stopera su već dosadni, Barcelona ima Piquea(nije u savršenoj formi, ali kada igramo dobro i on je dobar), imamo Puyola(star je, ali uvijek je dobar support za male tekme), imamo Mascherana(jedan od najboljih čitača igre na stoperskoj poziciji, koji ima veliki hendikep visinu) i imamo sjajnog Bartru koji spada u top 5 mladih stopera. Da je stoper toliko neophodan Barcelona bi ga i kupila, ali ako trenersko osoblje ne zahtjeva stopera pod must buy onda nije prioritet. Osobno mislim da bi trebalo mjenjati Alvesa, ali teško mu je naći jer je malo dobrih bekova.
Zato jer nevin čovjek ne daje otkaz i bez prigovora odlazi od onoga što je gradio godinama
To je moje mišljenje. A opet sigurno ima i takvih budala na ovom svijetu
kako Rosellova ostavka može utjecati na ovu priču oko Neymarova transfera? Jeli slučaj već završio na sudu? Dakle ako se uvidi da je transfer nelegalan, klub ili Rosell (tko je odgovoran) će odgovarati. Ostavka ne mijenja aspolutno ništa po ovom pitanju.
Ovi što spominju kupnju stopera su već dosadni, Barcelona ima Piquea(nije u savršenoj formi, ali kada igramo dobro i on je dobar), imamo Puyola(star je, ali uvijek je dobar support za male tekme), imamo Mascherana(jedan od najboljih čitača igre na stoperskoj poziciji, koji ima veliki hendikep visinu) i imamo sjajnog Bartru koji spada u top 5 mladih stopera. Da je stoper toliko neophodan Barcelona bi ga i kupila, ali ako trenersko osoblje ne zahtjeva stopera pod must buy onda nije prioritet. Osobno mislim da bi trebalo mjenjati Alvesa, ali teško mu je naći jer je malo dobrih bekova.
Ne pratiš baš utakmice pa ne vidiš da nam fali visina u obrani, 90% igrača je oko 1,8m a to jednostavno nije dovoljno, primamo beveze golove iz kornera ;)
kako Rosellova ostavka može utjecati na ovu priču oko Neymarova transfera? Jeli slučaj već završio na sudu? Dakle ako se uvidi da je transfer nelegalan, klub ili Rosell (tko je odgovoran) će odgovarati. Ostavka ne mijenja aspolutno ništa po ovom pitanju.
Ako ne mijenja zašto ju je dao?
Ne pratiš baš utakmice pa ne vidiš da nam fali visina u obrani, 90% igrača je oko 1,8m a to jednostavno nije dovoljno, primamo beveze golove iz kornera ;)
Gerard Pique(1.92cm) to je sasvim uredu, pored njega ubuduče Bartra(1.83cm), da se mene pita ja bi mjenjao Alvesa, uostalom i sam Alves je jednom izjavio da mu fali izazova.
Ako ne mijenja zašto ju je dao?
Zato što je Rosell dobivao prijetnje i imao je ogroman pritisak na sebi, i to ne samo od onih protivničkih, nego i od domaćih ljudi. Sami navijači Barcelone nikad ga nisu voljeli. Ova situacija sa Neymarom samo je vrhunac toga pritiska na njega i to je presudilo. Kad su izašle ove vijesti iz madridskog lista, čak i navijači Barcelone su počeli pljuvati po njemu, jer njemu nitko nije vjerovao ni prije toga. Navodno je dobivao prijetnje smrću i prijetilo se cijeloj njegovoj obitelji. Ovo je moje mišljenje.
Bilo kako bilo, ne vidim kako njegova ostavka može utjecati na ovaj slučaj sa Neymarovim transferom koji je i prije toga završio na sudu. Uskoro ćemo i službeno vidjeti sve.
Stoperi su bas na razini. U svakoj utakmici primimo gol. Cekati da neko od njih udje u formu izgubit cemo prvenstvo. LP i ovako nemozemo osvojit.
B-A-R-C-A
Stoperi su bas na razini. U svakoj utakmici primimo gol. Cekati da neko od njih udje u formu izgubit cemo prvenstvo. LP i ovako nemozemo osvojit.
U ligi smo primili 13 golova, po primljenim golovima je Barca ove sezone među najboljim ekipama u ligama petice. Jedan Real, Chelsea za koje se smatra da imaju puno bolje obrane primaju dosta više golova.
Ja isto smatram da bi nam dobro došlo pojačanje na stoperskoj poziciji, ali ovo je debelo pretjerivanje.
Ah,mozemo mi tu kukat kolko hocemo,ali ne pitamo se nista...i slijep covjek vidi da treba pojacanja u obrani,ali ako strucni stozer kaze da ne treba,samo se nadati da su u pravu...za prvenstvo imamo odlicnu ekipu,sto se tice zamjena i svega,ali mislim da za LP treba nesto vise,jos poneki klasni igrac,stoper i recimo visoki centarfor...City je po meni favorit u prvoj tekmi,to je mozda i dobro,jer po meni Barca nema reputaciju kao posljednih godina,kad bi 90% ekipa potpisalo poraz prije pocetka utakmice,sada se svi zele nadigravati i pobjediti Barcu...kako god,jedva cekam tekmu,uz Arsenal-Bayern najzanimljiviji par LP