FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.872.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da nije bilo namjere da stane na njega. Po usporenoj snimci se vidi da je u debalansu prije nego sto je spustio nogu. 

The only thing I put before me is do re.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 17:48 (VirtUoso).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

potpuni kontrast prvih 25 minuta i zadnjih 20minuta.Preko Jordi Albe nam ide vecina akcija prebrz je za svoje cuvare...Pedro zmaj samo da moze povezati par ovakvih utakmica u kontinuitetu

No Pain No Gain
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Luda utakmica, samo da tako nastave.
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

haha... kad se pocne citati od stranice 554 {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Laku noć, uspavala me igra..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako je ocajan ovaj Pique...

15 godina
FC Barcelona
Busi je genijalac....
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Kako je ocajan ovaj Pique...

poboljsao se. ovo je offside.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvo đubre od igraca,i jos samo zuti za ono dobije...

Pedro nek puca :))

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako je breee 2:5 Fabregasss,Pedro maestralan 10+ 

15 godina
FC Barcelona
po meni jako dobra utakmica izuzev tih prvih 15-ak minuta blackouta kad se nitko nije još ni pojavio na terenu. Pedro daleko najbolji, sviđa mi se kako su kontrolirali utakmicu cijelo drugo poluvrijeme. Poslije Pedra najbolji je bio Busi, koliki posao taj čovjek obavi po utakmici...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

I ja isto. Stvarno sam neki put alergičan na Pedra. Treba priznati da iako nema neki ogromni talent stvarno nam zlata vrijedi.

Evo moje iskrene isprike Pedru.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo što me opet zasmetalo,Nekužim zašto tata nestavlja ove mlade igrace prije a isto vrijedi za ove ostale..On ima 2:5 u 72min a on radi zamjene u 80' 85' i 89',jel to normalan lik? Pa otić će mu svi kao što je otišo alcantara,poludim,koje koristi ima od njega u 90'?!?! 

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, osim početka bilo je odlično, sad još samo da večeras  oni panjevi iz madrida izgube koji bod i ja super zadovoljan.

16 godina
protjeran
Sad bas gledam Panjeve, zabili gol iz zaledja. I jos vidim da S Ramos igra, zar nije crveni dobio proslu tekmu? Ili to ne vrijedi za njih?
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
Ukinulo mu zuti karton prvi jer su procijenili da nije bilo faula.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
protjeran
Kakvi lopovi.
B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real dobio 3-2. Najveću zaslugu za to ima golman Valencije Guaita.

Barca ga je htjela kupiti. Hvala Bogu pa nisu. Jer onaj treći gol Jessea bi obranio golman Zrinskog iz Ozlja.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni nije jasno kako suci Ramosu dopuštaju da pri svakom skoku onako krvnički ide laktom prema glavi protivničkog igrača.  I baš svaki skok isto, nikad nije skočio bez toga, a Pique danas jedan takav potez i odma žuti karton. Čini mi se da su kancelarije Real Madrida ove sezone zaposlene punom parom, i odjel za suce i odjel za medije.  

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Real Madrid je mal klub netreba se sa njima optercecivati.Vise me brine Atletico Madrid ali u drugom dijelu bi mogli ocekivati pad kad ih ozljede i umor sustignu

No Pain No Gain
15 godina
antimadridista kaže...
po meni jako dobra utakmica izuzev tih prvih 15-ak minuta blackouta kad se nitko nije još ni pojavio na terenu. Pedro daleko najbolji, sviđa mi se kako su kontrolirali utakmicu cijelo drugo poluvrijeme. Poslije Pedra najbolji je bio Busi, koliki posao taj čovjek obavi po utakmici...

može li netko bar objasniti što sam ja tu krivo napisao? 

iako znam da je u susjednoj temi hrpa dječice koja ovdje dolazi istresati višak hormona, ali ja ovdje nigdje nisam spomenuo njihov klub niti jednom nego sam komentirao utakmicu Barce. Ajde zbilja objasnite, forum je tu da se raspravljamo normalno.

12 godina
protjeran

i mene zanima jer dijelim tvoje misljenje

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

Meni nije jasno kako suci Ramosu dopuštaju da pri svakom skoku onako krvnički ide laktom prema glavi protivničkog igrača.  I baš svaki skok isto, nikad nije skočio bez toga, a Pique danas jedan takav potez i odma žuti karton. Čini mi se da su kancelarije Real Madrida ove sezone zaposlene punom parom, i odjel za suce i odjel za medije.  

ti isti suci koji su protiv osasune dali ramosu nepostojeći crveni i nisu sudili penal na Modriću

nzm el se sjećate ali ja sam već napisao kako sudci moraju suditi za barca i real,ali nažalost nisu uvijek za njih i ako bi trebali

nego o barcinoj tekmi,mogli smo i bolje ali šta je tu je.U drugom pol prvi šut u 60.min i odma gol fabregasa,do kraja još prilika i dobra igra ali može to i bolje

ajmo barca {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

bez Messija,Neymara,Xavia i Valdesa soldna utakmica.Jordi Alba prvo poluvrijeme poslije Pedra najbolji igrac

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan

Posto ste vi sigurno upuceni, di se recimo u hrv ili blize( pomogucnosti da je EU) moze nabavit original zastava od barcelone sto veca to bolja, vjerovatno bi je sin od kuma stavio preko zida od svoje sobe ili tako nesto, pomogucnosti online da se moze uzet i stigne na adresu,. Trebao bi bit poklon malom od kuma pa ono...iako ne navijam za barcu i madridista sam opet nisam đubre i znam da bi malog jako obradovalo pa zasto ne :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
FC Barcelona

HAHAHAHAHAH

Pogodi tko je?!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

HAHAHAHAHAH

Pogodi tko je?!

Song :P

ON: Iniesta i službeno produžio ugovor :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thierry Henry:"-Barcelona je uvijek igrala atraktivno, ali ljudi bi uvijek govorili da će vam, na Nou Campu, uvijek dozvoliti priliku ili dvije za zabiti gol. Kad je došao Guardiola, momčad je nastavila igrati jednako atraktivno i napadački učinkovito, ali i postala jedna od obrambeno najučinkovitijih na svijetu. S presingom kakav je Pep nametnuo i kakav smo igrali, protivnik praktički nije vidio loptu. Često nismo dali suparnicima da iznesu loptu na našu polovicu, da pronađu slobodnog igrača. To je ono što je donio Guardiola i zato je Guardiola uistinu genijalan, genijalan menadžer".

-"Vi ne možete pojmiti koliko se Xavi naljuti kad na treningu odigra netočno dodavanje. Doslovno poludi. U tom je detalju sadržana sva veličina tog kluba i ne možete je biti svjesni dok to ne vidite iznutra. To je nešto uistinu zastražujuće. Ali to je Barcelonina škola, škola čuvanja lopte. Zato Xavi tako teško gubi lopte".

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Šta je Barca 15 minuta igrala bez igrača ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 13:56 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, i primili su samo dva gola što mislim da dovoljno govori o našoj odbrani.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice