FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.327.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

a vidi mene, ja očekujem da će baš svi shvatiti zaj*banciju...

nema tu zaj*bancije, odkad smo nalozili levante pojedinci skacu u nebesa, a levante jado od tima... pricekajmo real i ligu prvaka pa cemo onda vidit.

isto nije lako naguzit levante 7-0, nije to pobjeda od 3,4 razlike vec je jednostavno bila savrsena utakmica, sa ovakvom igrom bi i reala i svakoga u ligi prvaka dobili, ali forma varira {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad citam nesto,Dani se povredio,nadam  se da nije istina,da ne pocnemo vec od sad sa povredama.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

nema veze ako se Dani ozlijedi, ionako smo "dobro" potkovani u obrani. šala mala.

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

a vidi mene, ja očekujem da će baš svi shvatiti zaj*banciju...

nema tu zaj*bancije, odkad smo nalozili levante pojedinci skacu u nebesa, a levante jado od tima... pricekajmo real i ligu prvaka pa cemo onda vidit.

covjece oprosti ali ti uvijek unistis nesto na forumu tipa zaje?anciju i ostalo -.-'

Mislim na Obi Wana

Zan klo van dam
18 godina
mad9dog kaže...

jaoj nisam znao da placete kad vam netko pokvari salu...

evo sad sam i ja tuzan nakon te spoznaje...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

gledao sam Celta - Espanyol i Rafinha me oduševio. Ušao je u igru zadnjih pola sata i odmah stvorio par šansi, imao nekoliko lijepih poteza, ma talent samo takav, baš se izdvaja na terenu. Ja mislim da bi mogao imati čak i uspješniju karijeru od brata, samo da i njemu otac ne napuni glavu i natjera ga da ode iz Barce. Nadam se da će dobivati puno šansi ove sezone u Celti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

lijepa gesta Pique-a {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:23 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

lijepa gesta Pique-a {#}

Nismo za dzabe Mes que un club ! 

Evo 70 najboljih pogodaka,kralja fudbala,LEO MESSI {#}

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

Tata igra sa formacijom 0-0-10, i još plus Valdes ponekad pokriva poziciju zadnjeg veznog kad mu je dosadno na golu {#}

lako je protiv levantea pricat price za malu dicu...

spustite se na zemlju i smanjite dozivljaj

Levante nije neka ekipa, ali 7-0 nije malen rezultat, a i sama demonstracija igre je bolja nego sve prošlogodišnje utakmice. Također moraš nekada shvatiti zezanciju. a ne biti zadrti "tovar".

18 godina

povod mom komentaru nije bio post od antimadridiste, nego eto citirao sam cisto zbog toga sto mi se cinili prikladnim da napisem koju rijec. svi se uzkokodakali kako je barca mocna ovo, ono, malo mi je zlo od toga.

kao sto sam i rekao prije, stvarati hype nikad nije dobro, pogotovo nakon sto se dobije jednu ekipu kao levante. uvalili smo im 7 golova pa sta? mogli smo i vise, ali smo stali. toliko o tome koliko ih je bilo tesko razmontirat.

i dalje mislim da smo vrlo dobra ekipa, ali pravi izazov jos nije dosao pred ovu ekipu. 

a to sta sam zadrti ''tovar'' toliko me smeta da nisam mogao spavati nakon sto sam procitao predhodni post...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prije nekoliko minuta je završena press konferencija novog trenera Barcelone pred sutrašnju prvu utakmicu Superkupa Španije protiv Atletico Madrida. Tata Martino je govorio o toj utakmici, promjenama u timu dolaskom novih osoba na klupu, o ciljevima u svojoj prvoj sezoni te drugim aktualnim temama u klubu.

- Voditi Barcelonu podrazumijeva biti obavezan pobjeđivati. Igramo 180 minuta protiv Atletico Madrida, neće biti sve završeno u prvoj utakmici.

- Barcelona je favorit u svim takmičenjima u kojim nastupa, ali ništa nije zagarantirano.

- Ako se čini da  Barcelona igra sa boljim pritiskom  na protivnika, treba sačekati 8 ili 10 utakmica, ne može se donijeti zaključak na osnovu jedne utakmice.

O Messijevoj izmjeni u utakmici protiv Levantea: "Razgovarao sam sa njim i on razumije o čemu se radi. Moramo biti oprezni, kako se to ne bi desilo u 5 uzastopnih utakmica."

- Veći problem će biti izabrati igrače za početni sastav, nego se njima izboriti za to. Ali, i od njih zavisi da li će igrati ili ne. Takvo međusobno natjecanje ih čini boljim i traži da daju sve od sebe. Znam ko će igrati sutra od prve minute, ali to ćete saznati pred utakmicu.

- Igrati u 23:00 nije uobičajeno, ali to ne treba biti nikakav izgovor. To neće utjecati na našu igru.

- Nisam još u mogućnosti da odgovorim na pitanje o budućnosti Afellaya ili Cuence, jer se još oporavljaju od ozljeda. Trebamo vidjeti šta oni misle o svemu i kakva je namjera kluba.

- Villa je veoma dobar igrač i odličan strijelac. Volio bih da sam mogao biti njegov trener, ali on više nije s nama.

- Barcelona nema novih ciljeva po pitanju osvajanja trofeja, na timskom ili individualnom nivou, jer je sve već osvojeno. Nadamo se da ćemo moći ponoviti taj uspjeh. Ne trebamo mijenjati naše ciljeve, nego ponoviti ih.

- Nema mnogo razlika u radu novih članova tehničkog osoblja, radimo zajedno sa onima koji su već bili u klubu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za ljubitelje taktičkih analiza - ova fotografija koju je objavio "Sport", prikazuje razlike u taktikama koje su koristili Guardiola i Vilanovau u odnosu na taktiku koju sada preferira Tata Martino.Hoće li nove taktičke zamisli dati rezultate u ovoj sezoni? :)

Meni se ovaj Tata Martino mnogo svidja kao trener,iako je samo 4 utakmice na klupi Barce,odmah se primecuje da zna sta hoce,a samim tim i igra izgleda mnogo bolje,iako sam na pocetku pomalo sumnjao kako ce to sve ispasti,sad sam promenio misljenje i  mislim da ce ove takticke zamisli dati dobre rezultate u ovoj sezoni {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 20:11 (Nidzo95).
16 godina
protjeran

Dali se može negdje pogledati koliko je Barca uzastopno imala više loptu u svom posjedu?

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Dali se može negdje pogledati koliko je Barca uzastopno imala više loptu u svom posjedu?

Ako se racunaju i prijateljske utakmice,zadnji put smo imali manji posed lopte,u utakmici protiv Bayerna,a pre toga,ja mislim zadnji put protiv Reala 2008.godine,nisam 100% siguran {#}

17 godina
FC Barcelona
zasto je Villa prodan tako jeftino?

First options on 3 Atletico players were included in David Villa transfer, possibly right back Manquillo and midfielders Koke and Saul. [as]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

uf, večeras ne može bolje. Prvo kvalifikacije za LP, pa onda u 23.00h Atletico - Barca {#}

Samo ovaj superkup dolazi u najgore vrijeme, nije neki važan trofej a igra se na 2 utakmice, i to još u ovom zgusnutom i teškom rasporedu Primere gdje sad imamo 2 teška gostovanja kod Malage i Valencie.

16 godina
neaktivan
Jbt utakmica u 23, a moram se ujutro dignit prije 5. Kazes nemoze bolje :(
1911 & 1899
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

mora dobit Barca :D inače od listić  :(

Zan klo van dam
13 godina
FC Barcelona
Uff savršeno da, vec je spomenuto gore, prvo LP pa atletico barca
Predicted starting XI: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Iniesta, Busquets, Fàbregas; Alexis, Messi, Pedro

Full match squad (19 named, 1 to drop): Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Barta, Alves, Alba, Song, Busquets, Xavi, Iniesta, Fàbregas, Dos Santos, Pedro, Alexis, Messi, Neymar, Tello

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

uf, večeras ne može bolje. Prvo kvalifikacije za LP, pa onda u 23.00h Atletico - Barca {#}

Samo ovaj superkup dolazi u najgore vrijeme, nije neki važan trofej a igra se na 2 utakmice, i to još u ovom zgusnutom i teškom rasporedu Primere gdje sad imamo 2 teška gostovanja kod Malage i Valencie.

Protiv Valencie zadnjih nekoliko utakmica ne prolazimo bas najbolje,a Malaga je sad dosta oslabljena,Isco i Demichelis su napustili klub,pa smatram da Malaga nece biti veci problem,mene brine Valencia,ali nadam se da cemo i nijih pobedti {#}

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
zasto je Villa prodan tako jeftino?

First options on 3 Atletico players were included in David Villa transfer, possibly right back Manquillo and midfielders Koke and Saul. [as]

imala je barcelona ponude i od 12 milijuna € za njega ali su poštovali njegovu želju, on je htio ostat u španjolskoj i onda su ga prodali atleticu koji je ili prvi nudio, ili najviše nudio od klubova iz španjolske

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

... Primere gdje sad imamo 2 teška gostovanja kod Malage i Valencie.

ja se nadam da su obje momčadi oslabljene, jedna odlaskom Isca i Pelegrinija, te druga odlaskom Soldada.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/bomba-iz-spanjolske-iker-casillas-seli-u-barcelonu

Nevjerujem da je istina!Ali kad bi došo bilo bi to jakoo dobro jer ipak je Casillas klasa. Mislim da boljeg golmana nema trenutno (koji bi htio napustit klub),a da u obzir ne uzmzmo mlade golmane koji ce tek doć na visok nivo! :)

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedan od rijetkih igrača iz Reala za kojeg bi mi čak bilo drago kad bi došao.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona
ma to su samo novinarske patke. Jer ne vjerujem da bi Casillas želio u Barcu, ako ništa drugo, bar iz poštovanja prema navijačima. Isto bi bilo recimo i da je takav slučaj sa Xavijem ili Puyolom na drugoj strani, nikad nebi zaigrali za Real.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni se kao najbolja i najrealnija opcija cini Ter Stegen :) 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Denis Suarez joins Barca,on a four-year contract.Barça will pay 1M + 0.8M, He will play with Barça B in the first season and when promoted his price could rise up to 8M depending on add ons.

detalji objavljeni, odlican posao

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota je ovo što rade Ikeru, ovo je sranje koje je Mourinho izmislio, a sad ovaj nastavlja jer ne želi ispast glup, a glupi oba. Iker je veći od njih dvojice.   Nije mi jasno zašto nije dobio veću podršku navijača, ali tako se izgleda oni odnose prema svojim legendama, sjetite se gutija i raula. zamisli ti samo, za Real nije dobar a za najjaču reprezentaciju svijeta je dobar. SRANJE OD KLUBA I NAVIJAČA.

14 godina
FC Barcelona

BARÇA: Valdés; Dani Alves- Piqué- Mascherano- Jordi Alba; Busquets- Xavi- Iniesta; Alexis- Messi- Pedro

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

BARÇA: Valdés; Dani Alves- Piqué- Mascherano- Jordi Alba; Busquets- Xavi- Iniesta; Alexis- Messi- Pedro

Klupa: Pinto,Neymar,Dos Santos,Fabregas,Song,Tello i Montoya,utakmicu ce sa tribina posmatrati Bartra. 

Jedva cekam da pocne,da vidim kako ce igrati protiv malo jaceg kluba. Forca Barca !{#} 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice