Di si to čuo, pročitao? Vijest mi se čini netočnom, nažalost
Evo da se ispravim, tako navodi Goal, no za 29 milja ga neće pustiti sigurno
ali Goal isto navodi da Mourinho vise ne racuna na Luiza,sada ne znam koliko je to tacno.
Kad bi bar Luiz došao. Iako nije kao T. Silva svejedno je vrhunski igrač.
Zna mu se desit da ode u napad pa zaboravi obranu i povremeno zna imat lošiju procjenu , ali svejedno je vrhunski obrambeni.
Visok je i odličan u zraku, dosta dobar na zemlji. Jak je ko bik. S njim nam više ne bi svaki prekid skraćivao život za tjedan dana.
Sad uz sve rečeno nekako ne vjerujem da će doći. Sumnjam da će Chelsea prodati takvog igrača.
A taj goal.com je pisao o T. Silvi u barci kao o sigurnoj stvari pa gle kako je to ispalo.
Tata Martino neće voditi Barcelonu u prijateljskoj utakmici protiv Valerenge. Utakmicu će pratiti s tribina Ullevaal stadiona, a vođenje tima će prepustiti Rouri i Rubiju.
Tata Martino neće voditi Barcelonu u prijateljskoj utakmici protiv Valerenge. Utakmicu će pratiti s tribina Ullevaal stadiona, a vođenje tima će prepustiti Rouri i Rubiju.
Zasto ih jos uvijek Martino ne vodi ?
tek je noćas stigao u Oslo, a jutros se tek upoznao s igračima. Voditi će ih od sljedeće utakmice.
tek je noćas stigao u Oslo, a jutros se tek upoznao s igračima. Voditi će ih od sljedeće utakmice.
Ah ok onda , jedva cekam da ga vidim u akciji 
Kakva lopta Messija, u trepavicu.
Messi šou ;)
Kakva lopta Messija, u trepavicu.
Messi šou ;)
Dvije odlicne asistencije a i panj Sanchez izgleda 10 puta bolje nego prosle sezone ne komplicira toliko , barem za sad.
Odlično stojimo, mada je pripremna tekma, kad se cijela ekipa skupi, bit će raspašoj. Sergi Roberto mi se sviđa, a Tello više ne da vi loptu ko prošle sezone, il uđe direktno s boka unutra ili vrati loptu. Da, Sanchez se prestao glupirat i napokon igra nogomet .
Messi 0-3, Leo ima odlične pripreme i to se vidi. Odličan danas a tek je utakmica počela.
najviše me iznenadio dos Santos, odlično igra danas. Sergi Roberto isto odličan. Messi standardan. Dobra utakmica za gledati 
Dobro to izgleda,mada ruku na srce protivnik nije neko ime u nogometu,ali svejedno...jedva cekam da se sva ekipa okupi pa da vidimo onda,bit ce petardi ko za novu godinu hehe
premda se zadnjih 15 min previše silovalo loptu, zatrče se prema 16 m i onda stanu, okrenu se i dodaju loptu natrag ili na bok... treba to odmah direkt šutat, pogotovo protiv slabijih ekipa.
premda se zadnjih 15 min previše silovalo loptu, zatrče se prema 16 m i onda stanu, okrenu se i dodaju loptu natrag ili na bok... treba to odmah direkt šutat, pogotovo protiv slabijih ekipa.
Nadam se da ce im Tata usaditi naviku da cesce pucaju pa i sa 30 metara ako treba,uci ce jedna da ga hebes
Nadam se da ce im Tata usaditi naviku da cesce pucaju pa i sa 30 metara ako treba,uci ce jedna da ga hebes
nadam se da će barem Neymar to radit, pa možda za njim krene i ostatak 
edit: evo i novi Eto'o zabio =)
Dongou killer 
Neki link za snimku utakmice??
Neki link za snimku utakmice??
Rugali nam se sa 7up-om evo sta dobio Bayern...
Rugali nam se sa 7up-om evo sta dobio Bayern...
Isto bi se desilo da je Barca igrala s prvom momčadi. Mijenjanje sustava je zaj*bana stvar, ne bi me čudilo da BVB opet osvoji ligu.
Dongou bi mogao se uklopiti u koju godinu u Barcu, onako baš kvalitetno :D
Nakon večerašnjeg poraza Bayerna od Borussije u Njemačkom superkupu, sigurno je da Bavarci neće uspjeti ono što je Barci pošlo za rukom 2009. godine.
Barca će i dalje ostati jedini klub u povijesti koji je uspio u jednoj godini uzeti svih 6 mogućih trofeja - domaće prvenstvo, domaći kup, Ligu Prvaka, domaći superkup, europski superkup i svjetsko klupsko prvenstvo...
Barcelona midfielder Cesc Fabregas has agreed to join Man United following a secret meeting between his agent and the English club [express]
Barcelona midfielder Cesc Fabregas has agreed to join Man United following a secret meeting between his agent and the English club [express]
ma glupost, rekli su nedavno na press konferenciji da nema šanse da će otići koliko god da ponudi United, niti Cesc želi otići.