FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.469.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

dobro za Bojana se i ja slažem, za njega se možda može uloviti 4-5 milijuna, oni izgleda računaju još uvijek na njega. Kod Ville je situacija jasna, klub mu je izašao u susret što je i sam priznao i to je za mene lijepa gesta od kluba, Villa je toliko zaslužio. Ovo ostalo su sve mladi igrači na posudbama što se i očekivalo. 

Dobiti će se vjerojatno još 18 milijuna eura od transfera Thiaga (nažalost), što će vjerojatno ići za jednog stopera, uz još dodatak nekih para.

Eto pogledaj primjerice Real, potrošili su dosta više od Barce već sad na pojačanja, a to je velika konkurencija, pojačanja su nužna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Re: FC Barcelona
Đapa club kaže...

, Neymar je trenutačno najunosiji marketinški igrač na svijetu, ispred Ronalda i Messija. Ako svemu dodamo to da bi Barcelona sa Neymarom i Messijem mogla i trebala osvojiti pokoji veči trofej, dolazimo do velikog plusa u klupskoj kasi. 

Zna netko od vas kakva je sad situacija s pravima na ime? Dal onda Barca ima ikakva prava na ime ili najveći dio ide Neymaru i možda nekoj trećoj strani? Ništa se nije o tome raspravljalo kasnije, a prije transfera su neki govorili da će čak Barca prepustiti sva prava Neymaru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Đapa club kaže...

, Neymar je trenutačno najunosiji marketinški igrač na svijetu, ispred Ronalda i Messija. Ako svemu dodamo to da bi Barcelona sa Neymarom i Messijem mogla i trebala osvojiti pokoji veči trofej, dolazimo do velikog plusa u klupskoj kasi. 

Zna netko od vas kakva je sad situacija s pravima na ime? Dal onda Barca ima ikakva prava na ime ili najveći dio ide Neymaru i možda nekoj trećoj strani? Ništa se nije o tome raspravljalo kasnije, a prije transfera su neki govorili da će čak Barca prepustiti sva prava Neymaru.

Bartomeu je potvrdio na onoj press konferenciji kad je bilo predstavljanje Neymara da je za tih 57 milijuna Barca otkupila sva prava za Neymara, i sam transfer Santosu i one 2-3 firme koje su imale vlasništvo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 18:00 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bojan je vrlo rano sazrio kao igrač i sada stagnira. No mislim da uprava i stručni tim čekaju sa njime jer nije rijetkost da takav tip igrača oko 28 godine postane najednom puno bolji. 4-5 mil eura je Barceloni "kikiriki" doslovno, pa im se više isplati čekati i vidjeti kako će se situacija razvijati oko njega jer taj dečko je dosta obečavao, nakraju može biti ključan igrač s klupe ili nešto sl.

18 godina

neko je gore spomenuo ibru kao propalu investiciju. ne bih se slozio. lik je ima vrlo dobru prvu sezonu. 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

neko je gore spomenuo ibru kao propalu investiciju. ne bih se slozio. lik je ima vrlo dobru prvu sezonu. 

Ali kad se pogleda kolko su ga platili i koju su igračinu dali za njega onda i nije baš neka investicija.

18 godina
Jack Sparrow kaže...
Obi Wan kaže...

Ali kad se pogleda kolko su ga platili i koju su igračinu dali za njega onda i nije baš neka investicija.

sta kao da je eto'o bolji od ibrahimovica? tu usporedbu ne bih radio jer su to dva totalno razlicita igraca. govorim o profilu naravno.

propala investicija je igrac kojeg dovedes za puno love, a on ti il grije klupu, il je stalno po posudbama ili igra a uopce od njega nikakve koristi. on je u vremenu provedenom u barceloni ima 46 nastupa, od toga 22 gola i 13 asistencija., ili 45-21-13 ako izuzmemo drugu sezonu. to je za mene izvrsna statistika, pogotovo za igraca koji je proveo jednu sezonu u klubu. 

nadalje, ti ne mozes predvidit odnose izmedu trener- igrac i igrac-igraci kad dode novi igrac u klub. sigurno da bi otisao da su ga doveli a da je grija klupu. medutim imao je on solidan broj nastupa. zasto da ides ca iz kluba u kojem igras, i igras dobro a jos je to jedan od najboljih klubova na svitu, ako ne i najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 21:27 (Obi Wan).
16 godina
FC Barcelona

ta uprava je prije transfera Ibrahimovića trebala gledati na budućnost, što napraviti s Messijem ako će Ibra igrati špicu, hoće li s njime patiti ostatak ekipe, njegov karakter. Oni to nisu baš napravili. To je u svakom slučaju promašaj kad se zna koliko je plaćen, a koliko je proveo u klubu. Ne nužno zbog njegovih igara, nego kako je sve to skupa ispalo na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 21:39 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ta uprava je prije transfera Ibrahimovića trebala gledati na budućnost, što napraviti s Messijem ako će Ibra igrati špicu, hoće li s njime patiti ostatak ekipe, njegov karakter. Oni to nisu baš napravili. To je u svakom slučaju promašaj kad se zna koliko je plaćen, a koliko je proveo u klubu. Ne nužno zbog njegovih igara, nego kako je sve to skupa ispalo na kraju.

Mislim da bi proslu sezonu Barca ubila da je imala jednog poput Ibre...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Eto'o je bio savršen za Barcu...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ma Eto'o je bio savršen za Barcu...

apsolutno, najveći promašaj kod tog transfera je upravo to što su izgubili takvog igrača koji je dokazan u tom sistemu, a ne sami gubitak Ibre sljedeće sezone.

Obožavao sam ga {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad smo kod napadaca,citam da je Barca navodno zagrizla za Dijamanta(Dzeku),navodno City zeli dovesti Ibru,Jovetica ili Negreda pa bi tako Dzeko mogao napustiti City...

Trenutno nepotreban,prvo neg se bave stoperima,a onda nek dovode kog hoce

18 godina

hahaha džeko... moze, tribamo mobilnog grijaca klupe...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

hahaha džeko... moze, tribamo mobilnog grijaca klupe...

Hehehe,realno i takav je odigrao puno bolje od pola Citija,gledo sam dosta tekmi njihovih i svaki put kad bi usao zabio bi,a kad igra u prvih 11 slabo odigra,spasio ih je dosta puta...mislim da bi bilo lijepo vidjeti jednog balkanca u Barci ali trenutno nepotrebno

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ako ćemo o "balkancima" (uh, kako mrzim tu riječ), bolje bi im Mandžo pasao... Možda ga Guardiola pogura u Barcu pa ti se ispuni san o Balkancu u Blaugrani {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mjesto u Muzeju posvećeno Leu Messiju.

Izložene su četiri Zlatne lopte i dvije Zlatne kopačke koje je ovaj Argentinac osvojio.'Espai Leo Messi' prvi je prostor Barcinog muzeja posvećen igraču koji je još aktivan. 

El mejor jugador del Mundo Messi ! Leo Legenda ! {#} 

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

x

{#}

16 godina
FC Barcelona
Thiago yesterday informed Barcelona that he wants to join Bayern Munich. The clubs are now talking. A deal is expected today. [md]

ajde još da je otišao u United, razumio bi ga nekako, ali ovako je ispalo jadno.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Thiago yesterday informed Barcelona that he wants to join Bayern Munich. The clubs are now talking. A deal is expected today. [md]

ajde još da je otišao u United, razumio bi ga nekako, ali ovako je ispalo jadno.

Jadno,ali sta je tu je,vise mi ga uopste nije zao,kad vec toliko zeli da ide neka ide,a ubrzo ce shvatiti da je pogresio,zato sto ce tamo samo da greje klupu,a u Barci je igrao poprilican broj utakmica! 

A sad citam da ce mozda Aguero da dodje u Barcu,to bi po mom misljenju bilo odlicno,sjajno bi saradjivao sa Messijem,posto se znaju i iz reprezentacije :D  

16 godina
FC Barcelona
Pep Guardiola: "I know Messi very good, he's a fantastic player and a fantastic person. I also got to know Neymar, he's a good kid. They are two of the best players in the world now and I'm sure there won't be problems for them to play together".
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Pep Guardiola: ''Neću dovoditi igrače iz Barce dok budem u Bayernu, to bi bio manjak poštovanja prema klubu koji sam trenirao.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Pep Guardiola: ''Neću dovoditi igrače iz Barce dok budem u Bayernu, to bi bio manjak poštovanja prema klubu koji sam trenirao.

Ma neko poput Thiaga moze ic kad god hoce,ne treba nam napuhani klinac...iako mi je oduvijek bio drag,ovakvim ponasanjem mi je pao u ocima...

Predsjednik PSG-a je demantirao bilo kakav sporazum izmedu Barce i T.Silve te naglasio kako je on za njih jedan od najvaznijih igraca i da nema sanse da se transfer ostvari...

Mislim da je vrijeme da se okrenemo nekom drugom stoperu,na Silvu gubimo previse vremena,nit sluzbene ponude samo neka nagadanja o sporazumima i slicno...nije jedini stoper na svijetu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 17:43 (barcafan12).
16 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

ne zamjeram mu za Thiaga, ipak je on sam odlučio otići.

18 godina
barcafan12 kaže...

Ma neko poput Thiaga moze ic kad god hoce,ne treba nam napuhani klinac...iako mi je oduvijek bio drag,ovakvim ponasanjem mi je pao u ocima...

napuhan on bio ili ne, on je masu puta pokazao da je on izvrstan talent. na kraju krajeva, on bi i igrao da nisu kupovali fabregasa. to je ta seljava politika. kupujemo igrace na mistima di ih imamo masu, a di ih nemamo niti jedno pojacanje...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...

napuhan on bio ili ne, on je masu puta pokazao da je on izvrstan talent. na kraju krajeva, on bi i igrao da nisu kupovali fabregasa. to je ta seljava politika. kupujemo igrace na mistima di ih imamo masu, a di ih nemamo niti jedno pojacanje...

Nitko mu ne osporava talent,bas mi je i zato jako zao sto ide,gubimo igraca koji je buducnost kluba,ali ipak mora shvatiti da je mlad i da na njegovoj poziciji igraju najbolji igraci na svijetu,i pored toga je dobivao jako puno prilika i igrao jake i bitne tekme...za koju sezonu bi naslijedio Xavija i postao standardni prvotimac i imao bitnu ulogu u ekipi...kako bilo,nek mu je sa srecom

15 godina
Obi Wan kaže...
barcafan12 kaže...

I za koju godinu ista prica ko i sa Cescom ce biti natezanja itd. da ga vrate u Barcu samo kaj bi cijena mogla onda biti paprena ako dobro ne sloze ugovor i treba

napraviti sve da ostane i ne shvacam fakat u cemu je problem da igra toliko malo da ga Tito ne stavlja niti me ne cudi da zeli otici dok je ocito veliki talent kaj je

i dokazal u par navrata.

Budimo iskreni kraj onako mlitavog Xavia prosle sezone ne shvacam zakaj je uopce grijal klupu vise nego kaj je imal prilike igrati.

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona
ma ja ga nebi vratio nikad. Jedno je priča sa Cescom, a ovo sa Thiagom je potpuno drugo. Cesc je otišao sa 16 godina i praktički su ga "oteli" jer s Barcom nije smio potpisati profesionalni ugovor u tom godinama. Thiago ima već 22 godine i želja mu je bila otići, ko ga j*be...
14 godina
FC Barcelona

Iako je u centru pažnje vjenčanje Xavija i Nurije, katalonski "Sport" na današnjoj naslovnoj stranici donosi vijest da se PSG priprema za odlazak Thiaga Silve. Navodno, Parižani ozbiljno pregovaraju s Marquinhosom i Davidom Luizom te bi jedan od njih mogao postati zamjena za sjajnog štopera.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Matthais Sammer (sportski direktor Bayerna): "Zašto ne govorimo ništa o potpisivanju sa Thiagom? Pa,jer se to nije dogodilo,logično."

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice