FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.474.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

hat trick Thiaga :D ostani molim te,legendo :D 

Italija U21 2-4 SpanijaU21  (Immobile,Borini/3xThiago,Isco) :D trebao je Thiago jos jedan,ali nema veze :D 

Jos jednom pokazao kakva je igracina :D 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako je Morata odigrao dalje? Nisam gledao sve...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
18 godina
Re: FC Barcelona
PLASMAorLCD kaže...

Kako je Morata odigrao dalje? Nisam gledao sve...

morata je uzasno igra... lik ne zna sta bi napravija, al kad odluci uvik krivu odluku napravi...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Puyol će sutra na još jednu operaciju koljena s kojom bi se trebala ukloniti cista. Oporavak bi trebao trajati 3-4 tjedna vjerojatno će biti spreman za pripreme ovo ljeto. Ovo će mu biti već 6. operacija u karijeri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako prenosi madridski AS,Marc-Andre ter Stegen (21) će biti drugo pojačanje Barcelone ovog ljeta.Dogovor je jako blizu realizacije. 

16 godina
FC Barcelona

uffff rastura Neymar {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar fenomenalan ! {#}

16 godina
FC Barcelona

kako mu lijepo sjedaju voleji, ne zna se koji je bolji, onaj protiv Japana ili ovaj večeras :)

http://i.minus.com/ibg7Ri0gC8TnCt.gif

iz drugog kuta:

http://cadfael.tv/image/src/1371669143028.gif

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 21:51 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav dribling i asistencija,bravo kralju :D jedva cekam da ga vidim u Barci :D 

16 godina
FC Barcelona

kako je poslao onog po čevape {#}

strašan je, i drago mi je vidjeti da je puno aktivan i bez lopte.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo i asistencija, lipo lipo

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

evo i asistencija, lipo lipo

Evo

asistencije {#}

1911 & 1899
14 godina
FC Barcelona

Neymar kolje! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
FC Barcelona

Navodno da Barca nudi 30 milja za Matu , odlican igrac no jos uvijek nisu stopera doveli nekog {#}

twice the pride double the fall
18 godina
dad0r kaže...

Navodno da Barca nudi 30 milja za Matu , odlican igrac no jos uvijek nisu stopera doveli nekog {#}

jos jedan sta ce grijat klupu... pobogu 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam ćemu dovođenje Mate, jedino ako iz uprave neznaju nešto više, možda je Fabregas na odlasku ili neko drugo veliko ime.

16 godina
FC Barcelona

ma to su obične priče vjerojatno, biti će toga još kroz ljeto. Nema smisla nikakvog dovoditi Matu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar danas odličan, čista 10. Drago mi je što je sve bolji i bolji. Svi seru nešto sa strane kako je loš ovo ono. Ovo mi je šaka u lice :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Sada igra odlično. Ne bii ga ni Barca uzimala da nije talent. No, treba se dokazati u Barci.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol: "Nakon ove operacije siguran sam da su završeni moji problemi sa koljenom. Hvala svima na porukama podrške!"

Drži se kapetane! <3

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 12:32 (Bruno_K!ng).
14 godina
FC Barcelona

Brazilski stoper Thiago Silva nema ništa protiv dolaska u FC Barcelonu, no on najprije želi da klubovi postignu sporazum, pa da tek onda pregovara sa čelnicima Barçe oko svojih primanja.

16 godina
FC Barcelona

Barcelona midfielder Thiago (22) is close to joining Man United. His father and agent Mazinho already met with the English club. [md]

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 15:22 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Ma ode on...
1911 &amp; 1899
14 godina
FC Barcelona

Messi: "Antonella ne voli nogomet. Ne obraća pozornost na to kad dođem kući i kažem da sam postigao 2 gola ili hat-trick. Ne zanima je."

Luda žena, ali već se navikla na to da zabija 2-3 gola po utakmici. {#}

16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Messi: "Antonella ne voli nogomet. Ne obraća pozornost na to kad dođem kući i kažem da sam postigao 2 gola ili hat-trick. Ne zanima je."

Luda žena, ali već se navikla na to da zabija 2-3 gola po utakmici. {#}

Klasična sponzoruša, dok ima €, $ na računu sve je super

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

David de Gea (United): "Šalili smo se o Thiagovom transferu,ali Barca zna kakve kvalitete on poseduje i sumnjam da će ga pustiti."

"Ipak,svi u Unitedu bismo voljeli da nam se pridruži takav igrač." 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo Messi,koji je optužen za utaju poreza,će se pojaviti na sudu 17. septembra/rujna,kada bi Barca mogla igrati prvu utakmicu grupne faze Lige prvaka.Argentinac tvrdi da je porez uredno plaćao,prema uputama finansijskih savjetnika.

Ako se ispostavi da je Messi kriv,preti mu zatvorska kazna i kazna od 20 mil eura. sad sam ovako cuo. :) Ovo je vec postalo ozbiljno,mislio sam samo da je neka šala. 

17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Brazilski stoper Thiago Silva nema ništa protiv dolaska u FC Barcelonu, no on najprije želi da klubovi postignu sporazum, pa da tek onda pregovara sa čelnicima Barçe oko svojih primanja.

ako je već jedan Thiago odlučio otići bilo bi dobro da nam drugi Thiago dođe...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo u intervujuu za talijanski "Sette":

"Utaja poreza?Kao što sam ranije govorio,nisto ništa takvo uradili.To će moji savjetnici objasniti kada dođe vrijeme"

"Moj brat Rodrigo bio je veliki talenat za nogomet,ali ga je saobraćajna nesreća spriječila da se nastavi baviti ovime."

"Antoneli je nogomet dosadan.Kada dođem kući i kažem joj da sam postigao 2 ili 3 gola,ona kaže da je to ne zanima."

"Antonela nikada do sada nije pratila moje igre na TV-u,dok se nije rodio naš sin Thiago.Plakao sam kad se rodio,jer je to bio kompliciran porod."

"Peta zlatna lopta ili osvojen Mundijal s Argentinom? Definitivno Mundijal,to je ono što mi nedostaje."

Messi legenda,a Antonela me razocarala,kako da ne prati fudbal,kad joj je muž najbolji na svetu :D Eee da imam priliku da odgledam jendu utakmicu,bio bih presrecan :D 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spanija 8-0 Tahiti Villa hat trick :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice