hat trick Thiaga :D ostani molim te,legendo :D
Italija U21 2-4 SpanijaU21 (Immobile,Borini/3xThiago,Isco) :D trebao je Thiago jos jedan,ali nema veze :D
Jos jednom pokazao kakva je igracina :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je Morata odigrao dalje? Nisam gledao sve...
Kako je Morata odigrao dalje? Nisam gledao sve...
morata je uzasno igra... lik ne zna sta bi napravija, al kad odluci uvik krivu odluku napravi...
Puyol će sutra na još jednu operaciju koljena s kojom bi se trebala ukloniti cista. Oporavak bi trebao trajati 3-4 tjedna vjerojatno će biti spreman za pripreme ovo ljeto. Ovo će mu biti već 6. operacija u karijeri.
Kako prenosi madridski AS,Marc-Andre ter Stegen (21) će biti drugo pojačanje Barcelone ovog ljeta.Dogovor je jako blizu realizacije.
uffff rastura Neymar 
Neymar fenomenalan ! 
kako mu lijepo sjedaju voleji, ne zna se koji je bolji, onaj protiv Japana ili ovaj večeras :)
http://i.minus.com/ibg7Ri0gC8TnCt.gif
iz drugog kuta:
Kakav dribling i asistencija,bravo kralju :D jedva cekam da ga vidim u Barci :D
kako je poslao onog po čevape 
strašan je, i drago mi je vidjeti da je puno aktivan i bez lopte.
evo i asistencija, lipo lipo
Neymar kolje! 
Navodno da Barca nudi 30 milja za Matu , odlican igrac no jos uvijek nisu stopera doveli nekog 
Navodno da Barca nudi 30 milja za Matu , odlican igrac no jos uvijek nisu stopera doveli nekog 
jos jedan sta ce grijat klupu... pobogu
Neznam ćemu dovođenje Mate, jedino ako iz uprave neznaju nešto više, možda je Fabregas na odlasku ili neko drugo veliko ime.
ma to su obične priče vjerojatno, biti će toga još kroz ljeto. Nema smisla nikakvog dovoditi Matu.
Neymar danas odličan, čista 10. Drago mi je što je sve bolji i bolji. Svi seru nešto sa strane kako je loš ovo ono. Ovo mi je šaka u lice :)
Sada igra odlično. Ne bii ga ni Barca uzimala da nije talent. No, treba se dokazati u Barci.
Brazilski stoper Thiago Silva nema ništa protiv dolaska u FC Barcelonu, no on najprije želi da klubovi postignu sporazum, pa da tek onda pregovara sa čelnicima Barçe oko svojih primanja.
Barcelona midfielder Thiago (22) is close to joining Man United. His father and agent Mazinho already met with the English club. [md]

1911 & 1899
Messi: "Antonella ne voli nogomet. Ne obraća pozornost na to kad dođem kući i kažem da sam postigao 2 gola ili hat-trick. Ne zanima je."
Luda žena, ali već se navikla na to da zabija 2-3 gola po utakmici. 
Messi: "Antonella ne voli nogomet. Ne obraća pozornost na to kad dođem kući i kažem da sam postigao 2 gola ili hat-trick. Ne zanima je."
Luda žena, ali već se navikla na to da zabija 2-3 gola po utakmici. 
Klasična sponzoruša, dok ima €, $ na računu sve je super
David de Gea (United): "Šalili smo se o Thiagovom transferu,ali Barca zna kakve kvalitete on poseduje i sumnjam da će ga pustiti."
"Ipak,svi u Unitedu bismo voljeli da nam se pridruži takav igrač."
Leo Messi,koji je optužen za utaju poreza,će se pojaviti na sudu 17. septembra/rujna,kada bi Barca mogla igrati prvu utakmicu grupne faze Lige prvaka.Argentinac tvrdi da je porez uredno plaćao,prema uputama finansijskih savjetnika.
Ako se ispostavi da je Messi kriv,preti mu zatvorska kazna i kazna od 20 mil eura. sad sam ovako cuo. :) Ovo je vec postalo ozbiljno,mislio sam samo da je neka šala.
Brazilski stoper Thiago Silva nema ništa protiv dolaska u FC Barcelonu, no on najprije želi da klubovi postignu sporazum, pa da tek onda pregovara sa čelnicima Barçe oko svojih primanja.
ako je već jedan Thiago odlučio otići bilo bi dobro da nam drugi Thiago dođe...
Leo u intervujuu za talijanski "Sette":
"Utaja poreza?Kao što sam ranije govorio,nisto ništa takvo uradili.To će moji savjetnici objasniti kada dođe vrijeme"
"Moj brat Rodrigo bio je veliki talenat za nogomet,ali ga je saobraćajna nesreća spriječila da se nastavi baviti ovime."
"Antoneli je nogomet dosadan.Kada dođem kući i kažem joj da sam postigao 2 ili 3 gola,ona kaže da je to ne zanima."
"Antonela nikada do sada nije pratila moje igre na TV-u,dok se nije rodio naš sin Thiago.Plakao sam kad se rodio,jer je to bio kompliciran porod."
"Peta zlatna lopta ili osvojen Mundijal s Argentinom? Definitivno Mundijal,to je ono što mi nedostaje."
Messi legenda,a Antonela me razocarala,kako da ne prati fudbal,kad joj je muž najbolji na svetu :D Eee da imam priliku da odgledam jendu utakmicu,bio bih presrecan :D
Spanija 8-0 Tahiti Villa hat trick :D