FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.026.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

trazili su messija? eto zabija golove po nou campu

kako bi baloteli rekao: messi je carobnjak dode na teren i nestane..

ova utakmica je usutkala sve balotelije u svijetu nogometa{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}  

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:05 (Mitch).
16 godina
FC Barcelona
Joey Barton (Marseille): "Isn't this Barca team supposed to be in a slump and Messi struggling for form? F*cking papers! Full of sh*t."
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

:D

Svaka čast, danas su pokazali kako se igra, nek hejtaju svi koji ih mrze, ali kad im se igra, rade čuda!

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cesc (twitter): "Tots units fem forca! Zajedno sko nepobjedivi. Uspjeli smo!!!!!!"

‎"Igrao sam za mnoge ekipe,uključujući i Real Madrid i mogu vam sa sigurnošću reci da ne postoji ekipa kao što je ova Barca.''- Robinho (B)

Macherano: ''Žao mi je zbog akcije u kojoj je Milan mogao zabiti gol.Bila je to moja greška koja je mogla promijeniti historiju.''

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:55 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

kako mi je drago što je Messi utišao ovu dječicu po internetu sa komentarima "Leo Gdjessi". Čovjek je danas popodne izjavio da nema više alibija za Barcu, da je ovo utakmica godine i da će pokazati da su pravi. Čak su i poneki igrači Barce bili skeptični, Alves je izajvio da nemaju više žara, da je Messi malo potrošen. Kako se kaže, "ne diraj lava dok spava" :)

Kakva 2 gola, nije imao nimalo prostora, ali njemu dovoljno i to. A da ne pričam o ostatku utakmice, koliko je samo lopti dijelio, koliko je trčao. Messijeva veličina se najbolje vidi u tome što mu se na stadionu poslije svakog gola klanja 100.000 ljudi, onda znaš da si nedodirljiv, da si poseban...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 0:06 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi gol ga je u trepavicu pogodio. Abbiati ju je samo pogledao ;)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

kako mi je drago što je Messi utišao ovu dječicu po internetu sa komentarima "Leo Gdjessi". Čovjek je danas popodne izjavio da nema više alibija za Barcu, da je ovo utakmica godine i da će pokazati da su pravi. Čak su i poneki igrači Barce bili skeptični, Alves je izajvio da nemaju više žara, da je Messi malo potrošen. Kako se kaže, "ne diraj lava dok spava" :)

Kakva 2 gola, nije imao nimalo prostora, ali njemu dovoljno i to. A da ne pričam o ostatku utakmice, koliko je samo lopti dijelio, koliko je trčao. Messijeva veličina se najbolje vidi u tome što mu se na stadionu poslije svakog gola klanja 100.000 ljudi, onda znaš da si nedodirljuiv, da si poseban...

Ma legenda od igraca,moze mu se desit da odigra 2-3 lose tekme al onda se iskupi,bude pravi kad je potrebno i kad se ocekuje...al svidjeo mi se i onaj zadnji gol,rijetko kad sam vidio da Barca odigra onakvu kontru,Messi osvoji loptu Alexis se zaleti doda u 16 gdje Alba iz obrane u sprintu naletava i zabija...inace se uvijek nekako spetljaju kad idu tako...a ovo je bila ona prava Barca,znao sam da kriza mora proci i osjecao sam da ce iskupiti danas,odigrali su svi fantasticno,malo je u obrani bilo panike al kontrolirali su napadace Milana...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio je potpuno okružen prilikom prvoga gola, što ova slika i ne dočarava potpuno, ali ga je smjestio... vrhunski!

16 godina
FC Barcelona

komentar na SN {#}

"Poslije utakmice iz Sikstinske kapele se dignu bijeli dim. Znaci, novi PAPA je izvoljen!

Svi Kardinali su se slozili, da to je LEO MESSI!!! Sjediste se seli iz Vatikana u Barcelonu.

Zivio novi PAPA! Prvi puta u povijesti neki BOG je postao PAPA".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

komentar na SN {#}

"Poslije utakmice iz Sikstinske kapele se dignu bijeli dim. Znaci, novi PAPA je izvoljen!

Svi Kardinali su se slozili, da to je LEO MESSI!!! Sjediste se seli iz Vatikana u Barcelonu.

Zivio novi PAPA! Prvi puta u povijesti neki BOG je postao PAPA".

Al i ti nekad znas sve usrat.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Razbili su ih nisam vjerovao nakon lose prikazanih igara da su u stanju to uciniti,ali milan je pokazao sve nedostatke koje ima zasluzena pobjeda bez i jedne mrlje na sudenje,mislim da niang nece spavat danima:)

Prvo poluvrjeme savrseno brza igra tocni passevi rani golovi a drugo je za zaborav,ali prava poslastca veceri je bila u njemackoj KAKVA utakmica jaooooo bas mi drago da je jedan autsajder prosao mada kako igraju i stvaraju sanse tesko da ih se moze nazvati autsajderom svakako ce svi imati problema s njima tko god da dobije turke..

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast, odlicna pobjeda Barcelone!

Vec sam bio rekao da ako Barca bude igrala kako zna, Milan ce ici doma s petardom u mrezi :D

Messi nestao na San Siru a cijela momcad Milana na Nou Camp-u xD

Sto se tice Balotellija, u jednoj sezoni je ispao sa dvije momcadi iz LP-a {#}

Battlelog: D-Ki11a
18 godina
FC Barcelona

Kako sam se veselio kada je cijela birtija skočila kada su mislili da će Niang ili tko već dati gol, kad ono stativa {#}

Samo je nas par skakalo kad je Barca zabijala. Mislim da su navijali za Milan jer ne mogu podnijeti Barcu. Kako sam se smijao 3.14čkicama na kraju {#}{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 10:07 (Pero Dinamit).
17 godina
FC Barcelona

kao sta san prije rekao, Barca pusti sa vrimena na vrime jedan-dva gola razlike cisto da bude vise dramaticno...

Pravi navijac nije sumljao... Haters gona hate

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
18 godina
FC Barcelona

...................................................................................................

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:44 (lllnuclearlll).
18 godina
It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

slika koja najbolje opisuje Jordija Albu :)

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

slika koja najbolje opisuje Jordija Albu :)

Pročiao sam negdje da je u 8 sekundi od svog gola pa do njhovog i zabio taj 4 gol ;)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...
Pročiao sam negdje da je u 8 sekundi od svog gola pa do njhovog i zabio taj 4 gol ;)

nije baš od gola do gola, ali od svojih 16 metara do Milanovih, sve to u 92. minuti utakmice i onda ga još zabije rutinski poput najboljih strijelaca. I još pretrči 300 metara u proslavi gola {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 13:26 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne zovu ga bezveze El Ferrari ;)

Trener španskog nogometnog velikana Barcelone Tito Vilanova vraća se iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje se trenutno nalazi na liječenju od raka, 25. ovog mjeseca.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 13:34 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

evo ako netko nije gledao utakmicu, sažetak sa Arene, Božo Sušec, 41 minutu traje sažetak i u HD-u je :)

http://max.tportal.hr/Liga-prvaka--sazetak-120313-Video_16186_0__0.aspx

16 godina
FC Barcelona
milanov navijac jucer na utakmici
http://www.dailymotion.com/video/xy5m4y#.UUCrjRzvvbI
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad se bira novi papa, barca pobjeđuje sa 4-0.. Kako za taj podatak nisam prije znao, mogao sam dupli hendikep odigrat lol

http://sportske.jutarnji.hr/cudo-ili----kada-vatikan-bira-novog-papu-barcelona-uvijek-pobjeduje-4-0-/1090669/

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

nije baš od gola do gola, ali od svojih 16 metara do Milanovih, sve to u 92. minuti utakmice i onda ga još zabije rutinski poput najboljih strijelaca. I još pretrči 300 metara u proslavi gola {#}

78 m u 8 sekundi, oko 35 km/h :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
FC Barcelona

Messi postigao gol iz zaleđa, bio je 32 centimetra iza obrane

Da nije ovog članka teško da bi ovo ikad saznao.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Mnogi mediji jedva su dočekali da nakon sinoćnje utakmice ponovo ocrne najboljeg igrača na svijetu. Pisali su kako je Leo Messi odbio dati svoj dres El Shaarawyiju nakon utakmice, no igrač Milana ove je glasine demantirao na svom Twitter profilu postavljajući ovu fotografiju uz poruku: "Ostavljam ovu fotografiju za objašnjenje. Hvala, Leo. Prvak si na terenu i van njega."

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 19:16 (antimadridista).
16 godina

Koga bi voljeli u četvrtfinalu?

4 Bayern M.
0 Juventus
10 real M.
1 Borussia D.
6 PSG
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice