Lagano me počela hvatat nervoza, malo čitam vijesti i tako. Šta će bit pred tekmu majko mila 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma kakav Rooney u Barci. ...
Eto'o je bio majstor, savršeno se uklapao u Barcu. I jamislim da je najveći promašaj u povijesti nogometnih transfera ta zamjena njega za Ibru plus dodatne pare. Kako je tu samo Barca popušila...
Eto'o je bio dobar i ne govorim o njegovim mogucnostima, nego o tome da li se uklapao. A to nazalost nije. Zato je mijenjan, kao svaki napadac u Barci...I meni je iskreno bio najbolji al jbg.
Barcina je igra takva da je tesko nac idealnog napadaca.Pogotovo ne Rooney
Čisto informacije radi, ako nemate MaxTv ili vam se neda zezati sa streamom, a imate antenu koja lovi slovenski program. Na PlanetTv će biti prijenos utakmice, emisija počinje već u 20.00. Nije HD, ali ako imate mogućnost gledati, sigurno je bolje to nego da vam stream pukne taman kad Messi ide 1 na 1. 
Alves je demantirao i mnoge koji tvrde da takvoj momčadi trener niti ne treba.
- Vilanovina bolest je i na nas utjecala. Poštovanje svima koji sada vode momčad, ali nedostaje nam. Čudno je bez njega. Moramo preskočiti sve ove prepreke, ali orkestar bez dirigenta ne radi...
Messi je donirao 600 000 € za obnovu dječije bolnice u rodnom gradu, točnije u Rosariu.
ma kakav Rooney u Barci. ...
Eto'o je bio majstor, savršeno se uklapao u Barcu. I jamislim da je najveći promašaj u povijesti nogometnih transfera ta zamjena njega za Ibru plus dodatne pare. Kako je tu samo Barca popušila...
Eto'o je bio dobar i ne govorim o njegovim mogucnostima, nego o tome da li se uklapao. A to nazalost nije. Zato je mijenjan, kao svaki napadac u Barci...I meni je iskreno bio najbolji al jbg.
Barcina je igra takva da je tesko nac idealnog napadaca.Pogotovo ne Rooney
Ti ne znas o cemu ti pricas mozda najbolji napadac kojeg je barca imala, imao je sve i savrseno se uklapao u taj sistem igre
Da se ranije pripremim.
Kolika brzina interneta je dovoljna za onaj ruski link za sopcast?
Da se ranije pripremim.
Kolika brzina interneta je dovoljna za onaj ruski link za sopcast?
Pola megabajta u sekundi je u pravilu dosta, ali ovisi i o linku preko kojeg gledaš. Zadnje dvije Real:Barca tekme sam gledao preko onog linka kod kojeg piše da je u 50FPS i sve je bilo savršeno. Kod nekih drugi zna doći do čestih prekida, zastajkivanja itd. Baš sam si radi toga neki dan povećao brzinu na megabajt po sekundi čisto da testiram ima li neke veće razlike.
Pep Guardiola: "Gospodo, ako večeras izgubite i dalje ćete biti najbolji na svijetu, no ako pobjedite postat cete vječni."
Messi je donirao 600 000 € za obnovu dječije bolnice u rodnom gradu, točnije u Rosariu.
Koliko bolestan moraš bit na ovo da lupiš TD, očito neki kvazi realovac hara ovdje.
Jedva čekam utakmicu, volio bi da Milan prođe. Ali nešto me grize, mislim se cijelo vrijeme, pa hej to je Barca. Ako je Liverpool mogao zabiti 3 gola Milanu u 2. dijelu utakmice za penale (2005), nesumnjam da barca može isto za duplo više vremena. A još protiv kakvih je igrača morao igrati Liverpool, za klasu bolji od ove Milanove generacije.
pere me nervoza žešća, najbolje bi bilo odspavati do početka utakmice 
večeras stvarno neznam što očekivati, svašta je moguće. Prvi gol će biti najvažniji, ako ga mi prvi zabijemo, onda će vjerujem to potpuno podići ekipu, a ako Milan zabije prvi, onda je 99% sve gotovo. Pitanje je što s Xavijem, jeli se skroz oporavio, i ako nije, treba li ga forsirati večeras? Xavi je igrao poluozlijeđen u prvoj utakmici sa Milanom i onoj kup utakmici sa Realom i definitivno to nije pravi Xavi. Osobno bi volio da ne igra ako nije 100% spreman.
Rekao je Roura da je spreman az večeras, bile su neke nedoumice da neće igrat ali čisto sumnjam. Rani gol se mora zabit, Milan će totalo past onda i treba ih dovršit. I ako se dosegne veći rezultat od 2-0, treba vratit standardnu postavu, da se nebi dogodila ona stvar protiv Chelsea.
EDIT: I to šta kažeš, ako nije 100 % spreman, rado bi volio vidjet Thiaga. Diže se iz tekme u tekmu. Svakom tekmom sazrijeva. Vrlo rado.
inace sam optimistican, ali veceras sumnjam... jos da se tito vratio pa da je malo podignut moral ili da je momcad u nekoj strasnoj formi... ovako se bojim da ce to izgledati kao uzvrat protiv Chelsea prosle godine, napadanje i 90% posjed lopte, ali nis od toga :(
nadam se da sam u krivu!
Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him. #fcblive #ucl [md as]
krasno...
Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him. #fcblive #ucl [md as]
krasno...
Auuuuu... možda odigra utakmicu života, još bolje možda u 90. budemo imali 3-1 i taj talent ode naprijed i zakuca ga u pravu mrežu :).
Samo neka mu objasne u koju mrežu da zabija... sve će biti u redu. xD
Ma 4:0 ko kuća! :D
vamos Barça!
@x18x05x Slika koju si postavio i tvoj potpis su malo ironični :D
Ajde lupite neke linkove prijenosa. Ne mora biti velika kvaliteta slike.
Ajde lupite neke linkove prijenosa. Ne mora biti velika kvaliteta slike.
Tu si možeš nešto naći. http://livefootball.ws/11481-champions-league-barcelona-milan.html
Ima li neki link a da nije na ruskom? Moze neki direkt link na free live streaming?
Ima li neki link a da nije na ruskom? Moze neki direkt link na free live streaming?
http://www.ronaldo7.net/live/barcelona-vs/watch-barcelona-live-stream.html
Tu će ti biti 20ak linkova.
Ja gledam ovdje dok ne krepa, slika je VRH 
Jel vama slika malo trzava na ovom 50fps sopcastu? Signal je ok, ali pri pokretu kamere trzucka konstantno slika...
Ebote koji gol!