FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.025.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lagano me počela hvatat nervoza, malo čitam vijesti i tako. Šta će bit pred tekmu majko mila {#}

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
toxic kaže...
Abomb kaže...

ma kakav Rooney u Barci. ...

Eto'o je bio majstor, savršeno se uklapao u Barcu. I jamislim da je najveći promašaj u povijesti nogometnih transfera ta zamjena njega za Ibru plus dodatne pare. Kako je tu samo Barca popušila...

Eto'o je bio dobar i ne govorim o njegovim mogucnostima, nego o tome da li se uklapao. A to nazalost nije. Zato je mijenjan, kao svaki napadac u Barci...I meni je iskreno bio najbolji al jbg.

Barcina je igra takva da je tesko nac idealnog napadaca.Pogotovo ne Rooney

15 godina
FC Barcelona

Čisto informacije radi, ako nemate MaxTv ili vam se neda zezati sa streamom, a imate antenu koja lovi slovenski program. Na PlanetTv će biti prijenos utakmice, emisija počinje već u 20.00. Nije HD, ali ako imate mogućnost gledati, sigurno je bolje to nego da vam stream pukne taman kad Messi ide 1 na 1. {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona
Prije gotovo 20 godina, Barça je preokrenula 3:1 protiv Dinama iz Kijeva, u uzvratu na Nou Campu bilo je 4:1.

sutra ce sigurno biti napeto.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves je demantirao i mnoge koji tvrde da takvoj momčadi trener niti ne treba.

- Vilanovina bolest je i na nas utjecala. Poštovanje svima koji sada vode momčad, ali nedostaje nam. Čudno je bez njega. Moramo preskočiti sve ove prepreke, ali orkestar bez dirigenta ne radi...

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Messi je donirao 600 000 € za obnovu dječije bolnice u rodnom gradu, točnije u Rosariu.

VISCA BARCA
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...
antimadridista kaže...
toxic kaže...
Abomb kaže...

ma kakav Rooney u Barci. ...

Eto'o je bio majstor, savršeno se uklapao u Barcu. I jamislim da je najveći promašaj u povijesti nogometnih transfera ta zamjena njega za Ibru plus dodatne pare. Kako je tu samo Barca popušila...

Eto'o je bio dobar i ne govorim o njegovim mogucnostima, nego o tome da li se uklapao. A to nazalost nije. Zato je mijenjan, kao svaki napadac u Barci...I meni je iskreno bio najbolji al jbg.

Barcina je igra takva da je tesko nac idealnog napadaca.Pogotovo ne Rooney

Ti ne znas o cemu ti pricas mozda najbolji napadac kojeg je barca imala, imao je sve i savrseno se uklapao u taj sistem igre

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
FC Barcelona

Da se ranije pripremim.

Kolika brzina interneta je dovoljna za onaj ruski link za sopcast?

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...

Da se ranije pripremim.

Kolika brzina interneta je dovoljna za onaj ruski link za sopcast?

Pola megabajta u sekundi je u pravilu dosta, ali ovisi i o linku preko kojeg gledaš. Zadnje dvije Real:Barca tekme sam gledao preko onog linka kod kojeg piše da je u 50FPS i sve je bilo savršeno. Kod nekih drugi zna doći do čestih prekida, zastajkivanja itd. Baš sam si radi toga neki dan povećao brzinu na megabajt po sekundi čisto da testiram ima li neke veće razlike.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

El Mundo Deportivo predvida sljedeci sastav!

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pep Guardiola: "Gospodo, ako večeras izgubite i dalje ćete biti najbolji na svijetu, no ako pobjedite postat cete vječni."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Messi je donirao 600 000 € za obnovu dječije bolnice u rodnom gradu, točnije u Rosariu.

Koliko bolestan moraš bit na ovo da lupiš TD, očito neki kvazi realovac hara ovdje.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Jedva čekam utakmicu, volio bi da Milan prođe. Ali nešto me grize, mislim se cijelo vrijeme, pa hej to je Barca. Ako je Liverpool mogao zabiti 3 gola Milanu u 2. dijelu utakmice za penale (2005), nesumnjam da barca može isto za duplo više vremena. A još protiv kakvih je igrača morao igrati Liverpool, za klasu bolji od ove Milanove generacije.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
FC Barcelona

pere me nervoza žešća, najbolje bi bilo odspavati do početka utakmice {#}

večeras stvarno neznam što očekivati, svašta je moguće. Prvi gol će biti najvažniji, ako ga mi prvi zabijemo, onda će vjerujem to potpuno podići ekipu, a ako Milan zabije prvi, onda je 99% sve gotovo. Pitanje je što s Xavijem, jeli se skroz oporavio, i ako nije, treba li ga forsirati večeras? Xavi je igrao poluozlijeđen u prvoj utakmici sa Milanom i onoj kup utakmici sa Realom i definitivno to nije pravi Xavi. Osobno bi volio da ne igra ako nije 100% spreman.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rekao je Roura da je spreman az večeras, bile su neke nedoumice da neće igrat ali čisto sumnjam. Rani gol se mora zabit, Milan će totalo past onda i treba ih dovršit. I ako se dosegne veći rezultat od 2-0, treba vratit standardnu postavu, da se nebi dogodila ona stvar protiv Chelsea.

EDIT: I to šta kažeš, ako nije 100 % spreman, rado bi volio vidjet Thiaga. Diže se iz tekme u tekmu. Svakom tekmom sazrijeva. Vrlo rado.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 16:34 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona
da, veceras je sve moguce. najgora varijanta je pobjeda od 3:1 ili 4:2 ili tak neko sranje, to bi bilo stvarno grozno.
inace sam optimistican, ali veceras sumnjam... jos da se tito vratio pa da je malo podignut moral ili da je momcad u nekoj strasnoj formi... ovako se bojim da ce to izgledati kao uzvrat protiv Chelsea prosle godine, napadanje i 90% posjed lopte, ali nis od toga :(
nadam se da sam u krivu!
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him. #fcblive #ucl [md as]

krasno...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Puyol could not start against AC Milan tonight because of knee discomfort. Mascherano would replace him. #fcblive #ucl [md as]

krasno...

Auuuuu... možda odigra utakmicu života, još bolje možda u 90. budemo imali 3-1 i taj talent ode naprijed i zakuca ga u pravu mrežu :).

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 18:25 (N3N0).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo neka mu objasne u koju mrežu da zabija... sve će biti u redu. xD

Ma 4:0 ko kuća! :D

16 godina
neaktivan

LOL

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
N3N0 kaže...

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
FC Barcelona
Barça: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi i Villa.

vamos Barça!
14 godina
FC Barcelona

@x18x05x Slika koju si postavio i tvoj potpis su malo ironični :D

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde lupite neke linkove prijenosa. Ne mora biti velika kvaliteta slike.

14 godina
domagoj05 kaže...

Ajde lupite neke linkove prijenosa. Ne mora biti velika kvaliteta slike.

Tu si možeš nešto naći. http://livefootball.ws/11481-champions-league-barcelona-milan.html

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan

Ima li neki link a da nije na ruskom? Moze neki direkt link na free live streaming?

I`m not Jesus, but He`s my son..
16 godina
Skidy kaže...

Ima li neki link a da nije na ruskom? Moze neki direkt link na free live streaming?

http://www.ronaldo7.net/live/barcelona-vs/watch-barcelona-live-stream.html

Tu će ti biti 20ak linkova.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja gledam ovdje dok ne krepa, slika je VRH {#}

http://www.kanal5.bhfudbal.ba/

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel vama slika malo trzava na ovom 50fps sopcastu? Signal je ok, ali pri pokretu kamere trzucka konstantno slika...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ebote koji gol!

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice