FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Ja očekujem da Deulofeu zaigra u El Classicu {#} sad bi bilo pravo vrijeme da ga se ubaci.

stavit će sigurno Villu i Alexisa od prve minute u subotu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Mora stavit klasičnog napadača, ove fore sa fabregasom su gotove
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

stavit će sigurno Villu i Alexisa od prve minute u subotu.

da znam da će vjerojatno biti tako nešto... al ja bi stavio napad Tello, Villa, Deluofeu, neka Messi odmara 1 pol, imamo dosta bodova prednosti, a vjerujem da bi Gerard dao sve od sebe u toj utakmici, a kad tad će morat odigrat jedan Clasico. 

16 godina
Mitch kaže...

mene živcira što svaku važniju utakmicu forsira taj potpuno isti sastav, protivnik zna već unaprijed na što se pripremati.

Pep je uvijek imao as u rukavu i uvijek bi nešto novo izmislio da bi iznenadio protivnika, ili ono sa 3-4-3 formacijom u pojedinim utakmicama ili bi nekog igrača stavio što nitko nije oečkivao. Šteta što ovaj plan sa 3-4-3 nije odrađen do kraja, vjerujem da bi to dosta značilo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekujem Iniestu u sredini,da protok lopte bude jos brzi,a i kad je on u sredini dijeli fantasticne lopte,dobar je i na krilu al korisniji je u sredini,bar po meni...Villa i Alexis od prve,za Messija nez,volio bi ga gledati al bojim se hoce li biti onda 100% protiv Milana...mozda priliku dobije Song ili Montoya cak...vidjet cemo,al ocekujem malo drugaciji sastav nego u utorak

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

da sam na rourinom mjestu u subotu bi izveo ovakav sastav: valdes-alba-pique-bartra-montoya-song-iniesta-thiago-villa-messi-sanchez... mislim da nema svrhe odmarat messija igra se tek za skoro 2 tjedna

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Mitch kaže...

mene živcira što svaku važniju utakmicu forsira taj potpuno isti sastav, protivnik zna već unaprijed na što se pripremati.

Pep je uvijek imao as u rukavu i uvijek bi nešto novo izmislio da bi iznenadio protivnika, ili ono sa 3-4-3 formacijom u pojedinim utakmicama ili bi nekog igrača stavio što nitko nije oečkivao. Šteta što ovaj plan sa 3-4-3 nije odrađen do kraja, vjerujem da bi to dosta značilo.

Izgleda da nije đabe guardiola forsirao formaciju 3-4-3 prije nego je otišao, vidio je i sam da će protivnici naći lijeka za ovu tika-taku (4-3-3) i išao je korak naprijed. Moje je mišljenje da nije imao dosta podrške od ostalih u vezi te nove formacije pa je otišao dalje.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

neka su oni sretni {#}

17 godina
Balvan8 kaže...

neka su oni sretni {#}

hahahahaha...

BUUUUUURN

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bi me čudilo da im ovo odobre... {#} a svi znamo šta je bilo prošle godine...

http://www.marca.com/2013/02/27/futbol/copa_rey/1361984056.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 14:19 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Procurilo par informacija iz New Yorka.

1. Messijev otac ( Jorge Messi ) ima rak kože, ali je otkriveno na vrijeme i ne bi trebalo biti toliko opasno.

2. Villanovino stanje nije bas najbolje i navodi se da bi oporavak mogao potrajati dosta duze od ocekivanog.

VISCA BARCA
16 godina
Balvan8 kaže...

Ne bi me čudilo da im ovo odobre... {#} a svi znamo šta je bilo prošle godine...

heheh kako da ne, otkantati ih kao oni Barcu prošle sezone, reći da se očekuje proslava 5. naslova prvaka Europe.

a onda ako ispadnemo iz LP treba reći da se renoviraju zahodi na stadionu, sve po njihovom receptu iz prošle godine :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

To su takva govna da to nisu istine, kolko je Barcelona pretrpila diktatura od tog ušljivog Madrida i onda još i ovo. Nemogu vjerovat. S zadovoljstvom bi ih napunio u subotu. Sa zadovoljstvom.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Xavi and Cesc played the Spanish cup game against Real Madrid on Tuesday with painkillers #fcblive #elclasico [md]

jbt Roura, forsirao ih je bezveze, niti su mogli biti pravi u toj utakmici, a još je i teže ozljede riskirao. Sad je lako moguće da njih dvojica neće igrati u subotu, a mogao bi i Messi koji ima gripu propustiti utakmicu.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema smisla izlazit s najjačim sastavom pošto ej prvenstvo praktički i osvojeno. Samo treba diktirat ovaj tempo ali bilo bi mi drago da Messi počne, da sve opovrgne, da im zabi na Madridu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Sve je jasno..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 19:23 (dad0r).
16 godina
dad0r kaže...

Sve je jasno..

Lako je njemu kad ima Xavia i Iniestu

- bilo koji fan real madrida.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona
što se tiče Messija i Ronalda u Clasicima, valjda je svima jasno koliko je Ronaldu lakše u tim utakmicama, znam da će sad realovci popi*dit ali je tako.

Zamislite na jednoj strani Messija pred 2 bloka igrača, gdje samo na tebi flastera igra nekoliko igrača, što možeš očekivati? s druge strane igra Reala se protiv Barce bazira na kontrama, gdje Ronaldo ostaje na širokom prostoru sa jednim ili najviše dva igrača otraga, a on "živi" na tim situacijama, utakmice protiv Barce su kao stvorene za njega. Naravno, svaka mu čast za sve što je postigao i to je ogromna stvar zabijati toliko golova u El Clasicu.
Messiju s druge strane fale samo 2 gola u El Clasicu da postane najbolji strijelac u povijesti tog dvoboja, a sve to je postigao u ovim uvjetima koje sam naveo iznad.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
što se tiče Messija i Ronalda u Clasicima, valjda je svima jasno koliko je Ronaldu lakše u tim utakmicama, znam da će sad realovci popi*dit ali je tako.

Zamislite na jednoj strani Messija pred 2 bloka igrača, gdje samo na tebi flastera igra nekoliko igrača, što možeš očekivati? s druge strane igra Reala se protiv Barce bazira na kontrama, gdje Ronaldo ostaje na širokom prostoru sa jednim ili najviše dva igrača otraga, a on "živi" na tim situacijama, utakmice protiv Barce su kao stvorene za njega. Naravno, svaka mu čast za sve što je postigao i to je ogromna stvar zabijati toliko golova u El Clasicu.
Messiju s druge strane fale samo 2 gola u El Clasicu da postane najbolji strijelac u povijesti tog dvoboja, a sve to je postigao u ovim uvjetima koje sam naveo iznad.

Svaka cast na svemu, ali i ronaldo kako se meni cini ce uskoro takoder prestici alfreda di stefana, naravno ako nastavi tim tempom! Volio bi ih vidjet u zajednickoj utakmici, makar i humanitarno jer su strasni oba dvojica, a iniestu sam vec negdje napisao da je za mene najbolji ofanzivni veznjak na svijetu(makar navijac reala volim ozila i ima on mjesta za napredovat, al iniesta je stroj, sa kakvom lakocom podmetne loptu, za uzivat), on i xabi alonso,takve lopte i asistencije su jednostavno brilijantne

evo antimadridista vidis da mozemo bez svada i ostalih sra*ja normalno kao ljudi raspravljat{#}

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
dad0r kaže...

Sve je jasno..

Lako je njemu kad ima Xavia i Iniestu

- bilo koji fan real madrida.

?

Bilo je sad nedavno utakmica gdje ni Xavi i Iniesta nisu igrali već Fabregas i Busquets i Messi je zabijao

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

evo antimadridista vidis da mozemo bez svada i ostalih sra*ja normalno kao ljudi raspravljat{#}

Naravno da se moze,al ocekujem istu reakciju i kad neko od nas dode u vasu temu,a ne da bude odmah popljuvan,vrijedan i slicno,a namjere mu nisu bile ni provocirat ni nista druga...ja sam uvijek za komunikaciju,zato i postoje ovakve stranice...

16 godina
FC Barcelona

bullshit of the day... by Ivica Medo, svjetski bullshit prvak i veliki hejter Barcelone koji se skriva pod krinkom navijaca Reala.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ronaldo-i-cudo-nevidzeno-na-camp-nou-dobro-pogledajte-fotku---276662.html

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
neaktivan
Cudo neviDZeno je da je taj dosao do pozicije sportskog novinara.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
neaktivan
Lijepo prva sutra na klupu, u igru Valdes-Alba(Adriano jos ozlijedjen?) Mascherano Bartra Montoya-Cesc Song Thiago-Villa Deloufeu Alexis. :D Bilo bi zanimljivo to vidjeti, s obzirom da ce u Mou igrati bez aduta.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona
La Vanguardia:
New letters have been found confirming that Spain's fascist governement blocked the transfer of Alfredo Di Stefano to Barcelona in 1953 [lv]

ima i ovdje:
http://www.mundodeportivo.com/20130226/fc-barcelona/alfredo-di-stefano-robo-oficial_54367153195.html

za slabije poznavatelje povijesti, radi se o velikom spanjolskom diktatoru, navijacu madridskog atletica i slabom poznavatelju nogometa.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi ima povredu bedrenog misica i nece igrati sutra protiv Real Madrida,Messi se oporavio i danas je trenirao sa ostatkom ekipe i bice na raspolaganju za sutrasnju utakmicu. {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villarrubí (vicepredsjednik Barcelone): "Tito Vilanova se vraća u aprilu/travnju. On treba da se oporavi, to je njegov glavni prioritet."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Jordi Roura: "Xavi ima lakšu povredu, nakon treninga ćemo odlučiti da li će biti u sastavu za sutrašnju utakmicu."

"Messi se oporavio i trenirat će večeras. Trebao bi biti spreman da zaigra sutra."

"Odlučili smo da Abidal neće putovati u Madrid."
13 godina
neaktivan

Roura se uvalio do grla. Ne zna čovjek šta bi i kako bi. Točno se vidi da je izgubljen. A takva njegova izgubljenost i dezorijentiranost se prenosi i na cijelu momčad. Ma za ime božje pošaljite privatni mlažnjak po Villanovu za tu utakmicu protiv Milana jer možda ih on uspije trgnut. Ovaj Roura ne bi dobio ni drugoligaša 3 razlike a kamoli  AC Milan.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Dobar je on glumac, al' steta,dodjela Oscara je bila prosle sedmice!"

-- Ray Hudson (trener DC Uniteda),o Cristianu Ronaldu. {#} 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice