Ja očekujem da Deulofeu zaigra u El Classicu
sad bi bilo pravo vrijeme da ga se ubaci.
stavit će sigurno Villu i Alexisa od prve minute u subotu.
Ja očekujem da Deulofeu zaigra u El Classicu
sad bi bilo pravo vrijeme da ga se ubaci.
da znam da će vjerojatno biti tako nešto... al ja bi stavio napad Tello, Villa, Deluofeu, neka Messi odmara 1 pol, imamo dosta bodova prednosti, a vjerujem da bi Gerard dao sve od sebe u toj utakmici, a kad tad će morat odigrat jedan Clasico.
mene živcira što svaku važniju utakmicu forsira taj potpuno isti sastav, protivnik zna već unaprijed na što se pripremati.
Pep je uvijek imao as u rukavu i uvijek bi nešto novo izmislio da bi iznenadio protivnika, ili ono sa 3-4-3 formacijom u pojedinim utakmicama ili bi nekog igrača stavio što nitko nije oečkivao. Šteta što ovaj plan sa 3-4-3 nije odrađen do kraja, vjerujem da bi to dosta značilo.
Ocekujem Iniestu u sredini,da protok lopte bude jos brzi,a i kad je on u sredini dijeli fantasticne lopte,dobar je i na krilu al korisniji je u sredini,bar po meni...Villa i Alexis od prve,za Messija nez,volio bi ga gledati al bojim se hoce li biti onda 100% protiv Milana...mozda priliku dobije Song ili Montoya cak...vidjet cemo,al ocekujem malo drugaciji sastav nego u utorak
da sam na rourinom mjestu u subotu bi izveo ovakav sastav: valdes-alba-pique-bartra-montoya-song-iniesta-thiago-villa-messi-sanchez... mislim da nema svrhe odmarat messija igra se tek za skoro 2 tjedna
mene živcira što svaku važniju utakmicu forsira taj potpuno isti sastav, protivnik zna već unaprijed na što se pripremati.
Pep je uvijek imao as u rukavu i uvijek bi nešto novo izmislio da bi iznenadio protivnika, ili ono sa 3-4-3 formacijom u pojedinim utakmicama ili bi nekog igrača stavio što nitko nije oečkivao. Šteta što ovaj plan sa 3-4-3 nije odrađen do kraja, vjerujem da bi to dosta značilo.
Izgleda da nije đabe guardiola forsirao formaciju 3-4-3 prije nego je otišao, vidio je i sam da će protivnici naći lijeka za ovu tika-taku (4-3-3) i išao je korak naprijed. Moje je mišljenje da nije imao dosta podrške od ostalih u vezi te nove formacije pa je otišao dalje.
neka su oni sretni 
hahahahaha...
BUUUUUURN
Ne bi me čudilo da im ovo odobre...
a svi znamo šta je bilo prošle godine...
http://www.marca.com/2013/02/27/futbol/copa_rey/1361984056.html
Procurilo par informacija iz New Yorka.
1. Messijev otac ( Jorge Messi ) ima rak kože, ali je otkriveno na vrijeme i ne bi trebalo biti toliko opasno.
2. Villanovino stanje nije bas najbolje i navodi se da bi oporavak mogao potrajati dosta duze od ocekivanog.
heheh kako da ne, otkantati ih kao oni Barcu prošle sezone, reći da se očekuje proslava 5. naslova prvaka Europe.
a onda ako ispadnemo iz LP treba reći da se renoviraju zahodi na stadionu, sve po njihovom receptu iz prošle godine :)
To su takva govna da to nisu istine, kolko je Barcelona pretrpila diktatura od tog ušljivog Madrida i onda još i ovo. Nemogu vjerovat. S zadovoljstvom bi ih napunio u subotu. Sa zadovoljstvom.
Nema smisla izlazit s najjačim sastavom pošto ej prvenstvo praktički i osvojeno. Samo treba diktirat ovaj tempo ali bilo bi mi drago da Messi počne, da sve opovrgne, da im zabi na Madridu.
Sve je jasno..
Lako je njemu kad ima Xavia i Iniestu
- bilo koji fan real madrida.
Svaka cast na svemu, ali i ronaldo kako se meni cini ce uskoro takoder prestici alfreda di stefana, naravno ako nastavi tim tempom! Volio bi ih vidjet u zajednickoj utakmici, makar i humanitarno jer su strasni oba dvojica, a iniestu sam vec negdje napisao da je za mene najbolji ofanzivni veznjak na svijetu(makar navijac reala volim ozila i ima on mjesta za napredovat, al iniesta je stroj, sa kakvom lakocom podmetne loptu, za uzivat), on i xabi alonso,takve lopte i asistencije su jednostavno brilijantne
evo antimadridista vidis da mozemo bez svada i ostalih sra*ja normalno kao ljudi raspravljat
Sve je jasno..
Lako je njemu kad ima Xavia i Iniestu
- bilo koji fan real madrida.
?
Bilo je sad nedavno utakmica gdje ni Xavi i Iniesta nisu igrali već Fabregas i Busquets i Messi je zabijao
evo antimadridista vidis da mozemo bez svada i ostalih sra*ja normalno kao ljudi raspravljat
Naravno da se moze,al ocekujem istu reakciju i kad neko od nas dode u vasu temu,a ne da bude odmah popljuvan,vrijedan i slicno,a namjere mu nisu bile ni provocirat ni nista druga...ja sam uvijek za komunikaciju,zato i postoje ovakve stranice...
bullshit of the day... by Ivica Medo, svjetski bullshit prvak i veliki hejter Barcelone koji se skriva pod krinkom navijaca Reala.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Xavi ima povredu bedrenog misica i nece igrati sutra protiv Real Madrida,Messi se oporavio i danas je trenirao sa ostatkom ekipe i bice na raspolaganju za sutrasnju utakmicu. 
Villarrubí (vicepredsjednik Barcelone): "Tito Vilanova se vraća u aprilu/travnju. On treba da se oporavi, to je njegov glavni prioritet."
Roura se uvalio do grla. Ne zna čovjek šta bi i kako bi. Točno se vidi da je izgubljen. A takva njegova izgubljenost i dezorijentiranost se prenosi i na cijelu momčad. Ma za ime božje pošaljite privatni mlažnjak po Villanovu za tu utakmicu protiv Milana jer možda ih on uspije trgnut. Ovaj Roura ne bi dobio ni drugoligaša 3 razlike a kamoli AC Milan.
"Dobar je on glumac, al' steta,dodjela Oscara je bila prosle sedmice!"
-- Ray Hudson (trener DC Uniteda),o Cristianu Ronaldu.