FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Zadnjih 15 minuta se povećao ritam igre. Song se počeo snalaziti na poziciji stopera. 
Neznam zašto se Messi naljutio na Villu pred kraj poluvremena!? 

koliko sam shvatio pokazivao mu je rukom kao da mu je trebao dodati u prostor jer je utrčavao.

ovo što se tiče zadnjih 15 minuta da se popravio ritam, to je iz razloga što je i Messi potrčao zadnjih 15 minuta, prije toga ga nije bilo nogdje, dočim je on pravi cijela ekipa postaje bolja.

ovo je već par utakmica zaredom da se šeta po terenu, vjerojatno mu treba odmor.

Neznam zašto Vilanova forsira da više igra na poziciji veznog igrača {#}

I opet Vilanova pokušava sa formacijom 3-4-3, 4-3-3 se treba igrati, po tome smo prepoznatljivi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije da se šeta..po meni je on na krivoj pozicijii.

On bi trebao igrati s loptom,tj. lijevo ili desno, a ne tamo gdje ga je Tito stavio, u vrh napada između 2-3 obrambena igrača. Em ne može dobiti loptu, em kad je dobije ne može s njom ništa pošto su oko njega 4 obrambena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 23:08 (domagoj05).
17 godina
FC Barcelona

Ja bi ovome Cescu opalio šamar radi ovoga!! Takve stvari se jednostavno nesmiju fulat u ovakvoj utakmici...  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 23:35 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

valdes!!!!!!!!!!!!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj golman sve brani... -.-

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas golmani nevjerovatni!!!

Crosimracing-James Hunt
17 godina
FC Barcelona

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO XAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

EL MAESTRO!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma bravooooo kapetane

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Konačno!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

XAVI!!!!!!

Crosimracing-James Hunt
15 godina
FC Barcelona
MA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fakat je gol, ma golčina morala biti nešto posebno... :D Udarčina samo tako pod gredu. Naklon do poda!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Skačem po kući, starci mi seru, trčim van  vičem gol. Kad neće nitko, Xavi je tu <3 Maestroo !! :D

Ako netko nije vidio ovo dijelo.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 23:49 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

da ovih 11 Granadinih igraca nije stajalo iza lopte cijelo vrijeme bilo bi 9:0

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
13 godina
FC Barcelona

Golman je spasio Granadu potopa, baš mi je žao što Messi nije zabio :(
3 nova boda su tu, dobiti Sevillu pa na Real Madrid kod kuće! 

17 godina
FC Barcelona

Opet se ponovila utakmica ko protiv Chelsea... samo što ovaj puta oni nisu imali Torresa.... a niš 3 boda je tu idemo dalje.... ali onakvom igrom ko u prvom pol nećemo daleko dogurat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 23:53 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Ovaj njihov golman je čudo, stvarno nešto nevjeroajtno kakve lik refelkse ima.

opet igramo samo zadnjih 20 minuta, ne sviđa mi se to nikako, valjda su mislili da će lako ove dvije utakmice pa se opustili od početka.

Kad sam vidio da se ona Xavijeva lopta odbila od prečke i padala dolje, bio sam uvjeren da će pasti na crtu i ravno golmanu u ruke, tolike smo sreće danas bili, a onda veliko olakšanje kad sam je vidio u mreži {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 23:54 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

opet igramo samo zadnjih 20 minuta, ne sviđa mi se to nikako, valjda su mislili da će lako ove dvije utakmice pa se opustili od početka.

Preko jedno 6,7 mrtvaca smo imali. Makar igra nije bila bajna ali s vremenom će i to doć.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Golman je stvarno nevjerovatan, ne bi me čudilo da dobije neku dobru ponudu. Lik unaprijed čita lopte i nema straha.

Crosimracing-James Hunt
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala Bogu,ova pobjeda je trebala...sta reci,Barca uspjela slomiti otpor pred kraj...al mora se napomenuti i da Valdes spasio Barce od poraza,u 2 situacije je reagirao fantasticno...Visca el Barcaaa

15 godina
FC Barcelona

Ali ne razumijem ovog Fabregasa što se s njim događa. Kad primi loptu kao da vrući krumpir hvata, boji se lopte. Njemu definitivno treba doktor da mu riješi psihičko stanje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 1:34 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ali ne razumijem ovog Fabregasa što se s njim događa. Kad primi loptu kao da vrući krumpir hvata, boji se lopte. Njemu definitivno treba doktor da mu riješi psihu.

Stvarno je imao neke čudne poteze, znam da je protiv Getafea bio super. Dijelio lopte a sad neznam. Ko da je izgubljen u vremenu i prostoru. Onu priliku koju je imao, to nesmije fulat. Takva klasa igrača to mora zabit.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Hvala Bogu,ova pobjeda je trebala...sta reci,Barca uspjela slomiti otpor pred kraj...al mora se napomenuti i da Valdes spasio Barce od poraza,u 2 situacije je reagirao fantasticno...Visca el Barcaaa

Ovaj Valdes je nekad zvijer,a nekad takve gluposti napravi.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovom se čovjeku moramo zahvalit za pobjedu.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
FC Barcelona

1.Barcelona 15 bodova
14. Real Madrid 4 boda

{#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 11:18 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi: "Rasprava Messija i Ville? I ja raspravljam sa svima. To je normalno, upravo zbog pritiska na terenu. Villa i Messi su sjajni prijatelji."

Messi : "In training it also happens but there are no cameras. I have no problems with el Guaje

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 1:00 (Tommy_123).
15 godina
Tommy_123 kaže...

Xavi: "Rasprava Messija i Ville? I ja raspravljam sa svima. To je normalno, upravo zbog pritiska na terenu. Villa i Messi su sjajni prijatelji."

evo i Messijeva izjava:

"Raprava sa Villom? nemam problema s njim, naprotiv. To je normalno u jendoj nogometnoj utakmici, trenutak u kojem je pritisak od utakmice zavladao."

Ma mislim, ljudi su o ovome počeli govoriti kao da su se posvađali negdje van terena, u svlačionici, totalna glupost.

Ne treba ni spominjati tko je prvi dotrčao Villi u zagljaj kad ja zabijao golove protiv Sociedada i Getafea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 1:02 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To se apsolutno stalno događa an terenu. Uputi se koji savjet i gotovo. A ovi odmah stvaraju buku da si nisu dobri, da su loši odnosi. Gluposti

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa svi koji igraju nogomet se posvađaju s nekim na terenu, i ja se hrpu puta posvađam sa prijateljima kad igramo,al nema to veze sa onim izvan terena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 1:11 (Jabulani).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice