FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
jurica_m kaže...
Jack Sparrow kaže...
Samo da te pitam, nemoj se ljutiti. Kakve to veze ima sa barcom?

Pa Real je najveći Barcin rival. Vrlo jednostavno. {#}

Nadao se da će tu dobili najveću podršku(Palac gore).{#}

Ali kaj sad opraštamo mu.{#}

A ovo da ima neke veze s temom neću ni komentirati.

17 godina
It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona
odlična sezona što se tiče prihoda, a već je prije najavljeno da taj novac ide u saniranje dugova. Inače, Vilanova je potvrdio da ne želi nikog osim Javi Martineza ovo ljeto.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Obi Wan kaže...

imaju oni jos duga za pop*zdit...

da, ali najbitnije je da se to počelo smanjivat!

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Obi Wan kaže...

imaju oni jos duga za pop*zdit...

da, ali najbitnije je da se to počelo smanjivat!

najbitnije je da nije naraslo 

17 godina
FC Barcelona

Kopirano sa BarcaBalkan: "Potpredsjednik kluba Javier Faus je danas potvrdio da AC Milan Barçi još uvijek duguje 8 miliona eura od transfera Zlatana Ibrahimovića." Sada je pravo vrijeme da nam Milan vrati pare (s kamatama) {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Kopirano sa BarcaBalkan: "Potpredsjednik kluba Javier Faus je danas potvrdio da AC Milan Barçi još uvijek duguje 8 miliona eura od transfera Zlatana Ibrahimovića." Sada je pravo vrijeme da nam Milan vrati pare (s kamatama) {#}

Trebali ste se prije javit, već je Berlusconi kupio 4 nove jahte{#}.

16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona
Jordi Alba: "Mi (igrači koji će igrati na Olimpijadi) najviše u slobodno vrijeme igramo se nogometa na Playstationu. Ali na Playu mene još nema ni u Barceloni, ni u selekciji. Nadam se da ću u sljedećem izdanju biti tu."
...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
17 godina
FC Barcelona

I dalje ima onih koji govore da ne zaslužuje Zlatnu loptu! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 3:16 (Balvan8).
17 godina
rookica19 kaže...
Jordi Alba: "Mi (igrači koji će igrati na Olimpijadi) najviše u slobodno vrijeme igramo se nogometa na Playstationu. Ali na Playu mene još nema ni u Barceloni, ni u selekciji. Nadam se da ću u sljedećem izdanju biti tu."

al je problem pribacit igraca iz kluba u klub? :D

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona
Kobe Bryant: "Messi je jednostavno najbolji, najbolji! Imao sam priliku ga gledati uživo na jednom treningu i zaista sam uživao. Za 3 godine ću možda doći igrati u Barcelonu. Volim ovaj grad, plažu, ljude... Volim Barçu!"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
Uprava sprema novi ugovor za Puyola, vjeruju da će kaptetan završiti karijeru u Barçi:
http://www.barcabalkan.com/news/read/3690/Barcelona-spremna-produziti-ugovor-s-Carlesom-Puyolom
16 godina
antimadridista kaže...
Uprava sprema novi ugovor za Puyola, vjeruju da će kaptetan završiti karijeru u Barçi:
http://www.barcabalkan.com/news/read/3690/Barcelona-spremna-produziti-ugovor-s-Carlesom-Puyolom

Što je i bilo za očekivati.

15 godina
14 godina
FC Barcelona
Član sirijske pobunjeničke vojske u dresu Messija.
kako on pere mogu mislit. ako gadja ko messi svi su nahebali :D
...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
17 godina
14 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona

Mogući sastav za sutrašnju utakmicu protiv HSV-a (mundo deportivo):
Pinto; Alves- Mascherano- Bartra- Adriano; Afellay- Jonathan dos Santos- Sergi Roberto; Kiko/ Rafinha- Messi- Alexis.

igrači Barcelone će u sutrašnjoj utakmici nositi crne trake na dresovima u znak ljudima koji su stradali u požarima diljem Katalonije.
Utakmica počinje sutra u 18.00h, a stream će biti ovdje:
http://livefootball.ws/9097-hamburg-barcelona.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 22:47 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Messi jucer ozlijedjen na treningu, izgleda nis ozbiljno, ali preventive radi danas ce propustiti utakmicu s HSV-om.

"note: messi has a contusion, after an ultrasound scan this morning, it was decided he won't play out of precaution.

note: messi will have two sessions of physiotherapy at the training centre today, availability for next games depends on evolution injury."

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 9:21 (mrzech).
15 godina
mrzech kaže...

Messi jucer ozlijedjen na treningu, izgleda nis ozbiljno, ali preventive radi danas ce propustiti utakmicu s HSV-om.

"note: messi has a contusion, after an ultrasound scan this morning, it was decided he won't play out of precaution.

note: messi will have two sessions of physiotherapy at the training centre today, availability for next games depends on evolution injury."

također klub s njegovim izostankom gubi 1.2 milijuna eura zbog ugovora sa HSV-om oko ove utakmice.

16 godina
antimadridista kaže...

također klub s njegovim izostankom gubi 1.2 milijuna eura zbog ugovora sa HSV-om oko ove utakmice.

navodno ce Barça dobiti 400 000 eura manje. 1,2 mil bi bilo ipak malo previse :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 11:47 (mrzech).
15 godina
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

navodno ce Barça dobiti 400 000 eura manje. 1,2 mil bi bilo ipak malo previse :)

neznam, tako sam pročitao na više adresa. I meni je malo čudno.
16 godina
antimadridista kaže...

neznam, tako sam pročitao na više adresa. I meni je malo čudno.

Because Messi won't play against Hamburg, due to injury, the German club will pay Barcelona 0.4M less for the friendly game #fcblive [bild]

nevezano uz ovo, Barça je navodno odbila ponudu Milana za Alexisa.

16 godina
FC Barcelona

Prije točno 4 godine, Guardiola je po prvi put vodio Barcelonu i to u utakmici protiv Hiberniana koja je završila pobjedom Barçe od 6:0. Večeras, od 18:00 sati, počinje era Tita Vilanove, nadamo se uspješna.

16 godina
FC Barcelona

vidim da su i neki nasi portali prenijeli kako ce Barça izgubiti 1,2 milijuna eura zbog neigranja Messija protiv HSV-a danas.

ipak se radi o puno manjem iznosu

"Barcelona sources have confirmed the club will get 30% less money for Hamburg friendly because Messi won't play: 0.84M instead of 1.2M [md]"

17 godina
FC Barcelona

Trening Barce! Možda i taktika za HSV? {#}

15 godina
FC Barcelona
Početnih 11: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Dos Santos, Espinosa, Sergi Roberto, Afellay, Deulofeu, Alexis.
17 godina
antimadridista kaže...
Početnih 11: Pinto, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano, Dos Santos, Espinosa, Sergi Roberto, Afellay, Deulofeu, Alexis.

baš me zanima kako će odigrat njih 3!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 18:01 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice