FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.704.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Protiv PSG-a, prvu tekmu Barca doma igra. Ne znam što bih rekao, s PSGom dosad nismo imali problema, ali ova Barca je katastrofa, a PSG vrlo kvalitetan. Bit će čupavo

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 12:28 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

Ovo je cak i ok. Mislim da Barca ima najvise sanse, iako i dalje jako malo, proci protiv PSGa

15 godina
FC Barcelona

Bolje PSG nego Bayern ili Liverpool. Ali mislim da svejedno nemamo šanse ako se nešto drastično ne promijeni. Malo će glupo ovo zvučati ali samo se nadam da se nećemo osramotiti nego ako i izgubimo nek bude do 2 razlike. Eto na što smo spali, i što bi me veselilo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Bolje PSG nego Bayern ili Liverpool. Ali mislim da svejedno nemamo šanse ako se nešto drastično ne promijeni. Malo će glupo ovo zvučati ali samo se nadam da se nećemo osramotiti nego ako i izgubimo nek bude do 2 razlike. Eto na što smo spali, i što bi me veselilo.

Kao nekad kad bi npr. Dinamo izvukao ManUtd pa su svi govorili "Ma dobro, samo da je manje od 2-3 razlike"... Na to smo spali.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
protjeran

Araujo i Pique su nasi najbolji stoperi, steta sto su preslicni da bi cinili duo , jer ce Lenglet uvijek biti startni izbor dok god se ne dovede netko drugi.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
Kakva ljubav prema Klubu, igračuma i navijačima. Čisti profesionalizam.
11 godina
protjeran
playjob kaže...

I onda dodu neki fanobysi i govore kako mozete pljuvati po igracima koji su nam toliko toga donijeli...

Ma nabijem ih na k, da nema gledatelja koji kupuju dresove,tv programe,suvenire i odlaze na utakmice nebi ni njih bilo

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako je nisko pala barcelona. Samo tako nastavite 

17 godina
playjob kaže...

Tako i treba...biznis i nista drugo.

Roster je cisti biznis i marketing, a uprava ocekuje sportska postignuca.

Da tu nema nikakvog marketinga, Griezmann ne bi bio ni doveden, Fati i Puig bi bili u prvih 11, a Pique bi bio u Kini

15 godina
FC Barcelona

Pa što Griezmann i Braithwaite mogu promašiti, to je nemoguće...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

Pa što Griezmann i Braithwaite mogu promašiti, to je nemoguće...

Desi se nažalost, ali ovo je skroz drugačija igra što mi se puno više sviđa

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Igra se dobro danas. Vezni red dobar, presing bez lopte dobar. Jedino onaj primljeni gol je opet na levelu neke amterske ekipe. Ono što sam primjetio kod Koemana je da ekipa apsolutno nije utrenirana za prekide nimalo. Ni u obrani ni kad mi imamo prekid. Igrači stoje u mjestu, nitko ne zna što bi trebao raditi ni tko bi koga trebao čuvati.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bolje nego proslih utakmica.

De Jong ne stoji do Busqetsa nego je dosta vise prema napadacima. 

Samo ne znam zasto Bratihwaite na krilu...

Pedri ce biti bolji igrac nego Ansu Fati.

Opet glup gol, ali boljle da igraju Araujo i Mingueza nego dva kloca Lenglet i Pique.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Bolje nego proslih utakmica.

De Jong ne stoji do Busqetsa nego je dosta vise prema napadacima. 

Samo ne znam zasto Bratihwaite na krilu...

Pedri ce biti bolji igrac nego Ansu Fati.

Opet glup gol, ali boljle da igraju Araujo i Mingueza nego dva kloca Lenglet i Pique.

Pa treba nam netko na krilu čisto da odvuče malo pažnje od sredine terena. Pa makar igrao i van svoje prirodne pozicije. U prijašnjim utakmicama smo pretrpali sredinu terena i bilo je predvidivo.

14 godina
antimadridista kaže...

Igra se dobro danas. Vezni red dobar, presing bez lopte dobar. Jedino onaj primljeni gol je opet na levelu neke amterske ekipe. Ono što sam primjetio kod Koemana je da ekipa apsolutno nije utrenirana za prekide nimalo. Ni u obrani ni kad mi imamo prekid. Igrači stoje u mjestu, nitko ne zna što bi trebao raditi ni tko bi koga trebao čuvati.

Slazem se definitivno za prekide. Kao da stanu i cekaju kako ce prekid proc, nitko nikog ne pokriva. Pa kod gola dvojica Sociedadovih igraca su bila kraj Ter Stegena, a kraj njih nikog osim Griezmanna koji je malo kasnio. Ray Hudsonov kolega Phil je rekao kako prilikom svakog dobrog poteza cijela klupa pljesce i bodri igrace, to smo vidli i od Koemana u trenutcima, a po meni najbitnije vidjeli smo i Messija kako ohrabruje ekipu i pljesce. Ponasaju se napokon ko tim, a ne kao pojedinci i to se vidi na terenu. Nemrem vjerovat da ovo mogu rec, ali jedva cekam drugo poluvrijeme!

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Koeman je prije davao De Jongu i Busquetsu iste uloge. Oboje su se kretali isto i gušili jedan drugoga. Sad De Jong ima malo slobodniju ulogu i igra više prema naprijed i to je veliki napredak. I on i Busquets su proigrali, bar ako je suditi po ovom poluvremenu.

15 godina
FC Barcelona

Hahahahah pa ovaj Griezmann je čudo. Daj me nemoj jebat...

15 godina
FC Barcelona

Ima li kakvi vijesti, kad bi trener trebao dobit otkaz??

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
FC Barcelona

Savršeno prvo poluvrijeme  i onda u drugom poluvremenu istih 11 igrača kao da se nije nikad sastalo prije toga. Jel ovaj Koeman namjerno igra bunker ili što, meni ništa nije jasno. 

14 godina
FC Barcelona

Sve su zasrali u ovom drugom poluvremenu. Moglo je biti laganih 5:1 ovako se i dalje bore i trgaju. Ne razumijem zasto se Trincao toliko forsira na krilo, a Konrad ne dobije ni priliku. Pala je igra otkad su Griezmann i Busquets izasli. De Jong se povukao vise iza, a i vjerojatno je to sto su trcali ko nenormalni u prvom pa sad nemaju vise tolko snage.

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Braithwaite da se ne trudi bio bi najgori igrac na svijetu. Odigrat ce on koji put dobru utakmicu ali danas smo svi vidjeli zasto nikad nije igrao u boljem klubu od Leganesa.

Drugo poluvrijeme slabo.

Pjanic,Alena i Trincao najgori igraci koje sam ikad gledao. Nadam se da ce do kraja ljeta otici u 3pm.

14 godina
FC Barcelona

Samo cekam trenutak da Puig ode i onda ce ga za par godina opet hvatat za 100 milijuna... Pa nek ti onda igraju Pjanic, Alena, Busquets i slicni.

VISCA BARCA
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Koeman koje si ti govno od trenera. 

Dabogda crko 

14 godina
FC Barcelona

Kakva katastrofa... Napokon dobimo De Jonga da proigra, ali onda krecu promjene Lenglet za Coutinha dok lovimo gol. Pedri izlazi i ulazi Pjanic, a Puig nek crkne na klupi ko i Konrad koji nije minute zaigro nego forsiramo 9-ku na krilo. Ray Hudson do kraja utakmice nije mogao komentirat u kakvom soku je bio nakon toga. Pa kakva pi*** od trenera moras bit da ti takvi igraci sjede na klupi dok zelis sto bolji rezultat? Decki se cak nisu ni zagrijavali, a kamoli usli. A onog Trincaa da ni ne spominjem, dobije sansu svaku utakmicu bar 30 minuta, a on je nevidljiv.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2020 18:22 (Jack Black).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljigavac debeli Koeman u Barceloni se ponasa ko da je njegova privatna prcija, umjesto da igraju najbolji..

A sto se cuditi opce od trenera koji nije vodio jaci klub od Southamptona

11 godina
FC Barcelona

Vrijeme je da se prestane gubiti vrijeme pratit ove utakmice. Negledljivo, dosadno, smarajuće. 

14 godina
FC Barcelona

Što se dogodilo s Barcom u zadnjih 5 godina? Pa jebote, od one lige prvaka s Enriqueom sve je otišlo u 3pm samo prema dolje, točnije s odlaskom Neymara. Ovo danas što gledamo je a uvijek sam jedva čekao tekmu dok Barca igra ali ovo danas .... Lutanje s trenerima, taktikom, igračima pa onaj debilni predsjednik koji je srećom bivši al opet ne vidi se ništa bolje na vidiku..... Toliko promašaja u transferima.... Messi nije ni sjena igrača koji je bio, istina da su godine stisle ali kao da jedva čeka da ode kao što je naumio na ljeto... Ovo je žešća verzija Milan 2.0... Malo reći tužno od kluba kojeg sam nekad sa užitkom gledao, ne zbog igrača nego kao nogometa koji je igrao. Mišljenja sam da su Iniestu trebali još ostaviti da odigra makar do 40. godine, još uvijek bi bio doktor za sve ove u srednjem redu danas.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2020 22:37 (vrinho).
12 godina
vrinho kaže...

Što se dogodilo s Barcom u zadnjih 5 godina? Pa jebote, od one lige prvaka s Enriqueom sve je otišlo u 3pm samo prema dolje, točnije s odlaskom Neymara. Ovo danas što gledamo je a uvijek sam jedva čekao tekmu dok Barca igra ali ovo danas .... Lutanje s trenerima, taktikom, igračima pa onaj debilni predsjednik koji je srećom bivši al opet ne vidi se ništa bolje na vidiku..... Toliko promašaja u transferima.... Messi nije ni sjena igrača koji je bio, istina da su godine stisle ali kao da jedva čeka da ode kao što je naumio na ljeto... Ovo je žešća verzija Milan 2.0... Malo reći tužno od kluba kojeg sam nekad sa užitkom gledao, ne zbog igrača nego kao nogometa koji je igrao. Mišljenja sam da su Iniestu trebali još ostaviti da odigra makar do 40. godine, još uvijek bi bio doktor za sve ove u srednjem redu danas.

Dogodilo se to da je dosla nesposobna uprava ili su namjerno radili stetu treceg objasnjenja nema. Bartemeu je u 6 godina napravio toliko stete da ce se klub morati godinama oporavljati. Jednostavno to je tako ako konstantno godinama donosis krive odluke jednom mora puknuti. Vec zadnje tri cetri godine je klub u banani ali to nije toliko izlazilo na vidjelo jer je Messi stvarno digao ovu momcad dvije razine iznad nego sto bi ona stvarno trebala biti. Sad je sve doslo na naplatu jer Messi sam nije toliko dobar vise kao prije i dosla je ova kriza sa koronom.

15 godina
FC Barcelona

Kao što sam nekidan napisao, ova ekipa ne zna braniti prekide. Koeman je prevara koja je dobila posao na temelju toga što je zabio gol u finalu Lige Prvaka 1992. godine. Nula od trenera.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sad ce dovesti i Depaya pa ce igrati sa 5 desetki u ekipi i biti najstaticnija ekipa na planeti. Jos samo treba da se pojavi neki klaun od predsjednickog kandidata da obeca dolazak Ozila u slucaju pobijede.

A vidim evo i Laporta spominje Neymara dok englezi spominju da bi Barca htjela Bellerina LOL.

Svakim danom sve veca tuga. 

Ne znam dali ste svjesni da je Barca zadnja na ljestvici sto se tice bodova u gostima LP. Toliko o tome.

Ocekujem ovu postavi protiv Valladolida kojeg nece pobijediti.

Ter Stegen-Dest-Araujo-Lenglet-Alba-Busqets-De Jong-Messi-Griezmann-Coutinho-Bratihwaite.

Mingueza umjesto Lengleta,Pedri umjesto Coutinha,Trincao umjesto Griezmanna i Pjanic zadnje 5 minuta umjesto Busqetsa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice