Protiv PSG-a, prvu tekmu Barca doma igra. Ne znam što bih rekao, s PSGom dosad nismo imali problema, ali ova Barca je katastrofa, a PSG vrlo kvalitetan. Bit će čupavo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je cak i ok. Mislim da Barca ima najvise sanse, iako i dalje jako malo, proci protiv PSGa
Bolje PSG nego Bayern ili Liverpool. Ali mislim da svejedno nemamo šanse ako se nešto drastično ne promijeni. Malo će glupo ovo zvučati ali samo se nadam da se nećemo osramotiti nego ako i izgubimo nek bude do 2 razlike. Eto na što smo spali, i što bi me veselilo.

Bolje PSG nego Bayern ili Liverpool. Ali mislim da svejedno nemamo šanse ako se nešto drastično ne promijeni. Malo će glupo ovo zvučati ali samo se nadam da se nećemo osramotiti nego ako i izgubimo nek bude do 2 razlike. Eto na što smo spali, i što bi me veselilo.
Kao nekad kad bi npr. Dinamo izvukao ManUtd pa su svi govorili "Ma dobro, samo da je manje od 2-3 razlike"... Na to smo spali.
Araujo i Pique su nasi najbolji stoperi, steta sto su preslicni da bi cinili duo , jer ce Lenglet uvijek biti startni izbor dok god se ne dovede netko drugi.
I onda dodu neki fanobysi i govore kako mozete pljuvati po igracima koji su nam toliko toga donijeli...
Ma nabijem ih na k, da nema gledatelja koji kupuju dresove,tv programe,suvenire i odlaze na utakmice nebi ni njih bilo
Kako je nisko pala barcelona. Samo tako nastavite
Tako i treba...biznis i nista drugo.
Roster je cisti biznis i marketing, a uprava ocekuje sportska postignuca.
Da tu nema nikakvog marketinga, Griezmann ne bi bio ni doveden, Fati i Puig bi bili u prvih 11, a Pique bi bio u Kini
Pa što Griezmann i Braithwaite mogu promašiti, to je nemoguće...

Pa što Griezmann i Braithwaite mogu promašiti, to je nemoguće...
Desi se nažalost, ali ovo je skroz drugačija igra što mi se puno više sviđa
Igra se dobro danas. Vezni red dobar, presing bez lopte dobar. Jedino onaj primljeni gol je opet na levelu neke amterske ekipe. Ono što sam primjetio kod Koemana je da ekipa apsolutno nije utrenirana za prekide nimalo. Ni u obrani ni kad mi imamo prekid. Igrači stoje u mjestu, nitko ne zna što bi trebao raditi ni tko bi koga trebao čuvati.

Bolje nego proslih utakmica.
De Jong ne stoji do Busqetsa nego je dosta vise prema napadacima.
Samo ne znam zasto Bratihwaite na krilu...
Pedri ce biti bolji igrac nego Ansu Fati.
Opet glup gol, ali boljle da igraju Araujo i Mingueza nego dva kloca Lenglet i Pique.
Bolje nego proslih utakmica.
De Jong ne stoji do Busqetsa nego je dosta vise prema napadacima.
Samo ne znam zasto Bratihwaite na krilu...
Pedri ce biti bolji igrac nego Ansu Fati.
Opet glup gol, ali boljle da igraju Araujo i Mingueza nego dva kloca Lenglet i Pique.
Pa treba nam netko na krilu čisto da odvuče malo pažnje od sredine terena. Pa makar igrao i van svoje prirodne pozicije. U prijašnjim utakmicama smo pretrpali sredinu terena i bilo je predvidivo.

Igra se dobro danas. Vezni red dobar, presing bez lopte dobar. Jedino onaj primljeni gol je opet na levelu neke amterske ekipe. Ono što sam primjetio kod Koemana je da ekipa apsolutno nije utrenirana za prekide nimalo. Ni u obrani ni kad mi imamo prekid. Igrači stoje u mjestu, nitko ne zna što bi trebao raditi ni tko bi koga trebao čuvati.
Slazem se definitivno za prekide. Kao da stanu i cekaju kako ce prekid proc, nitko nikog ne pokriva. Pa kod gola dvojica Sociedadovih igraca su bila kraj Ter Stegena, a kraj njih nikog osim Griezmanna koji je malo kasnio. Ray Hudsonov kolega Phil je rekao kako prilikom svakog dobrog poteza cijela klupa pljesce i bodri igrace, to smo vidli i od Koemana u trenutcima, a po meni najbitnije vidjeli smo i Messija kako ohrabruje ekipu i pljesce. Ponasaju se napokon ko tim, a ne kao pojedinci i to se vidi na terenu. Nemrem vjerovat da ovo mogu rec, ali jedva cekam drugo poluvrijeme!
Koeman je prije davao De Jongu i Busquetsu iste uloge. Oboje su se kretali isto i gušili jedan drugoga. Sad De Jong ima malo slobodniju ulogu i igra više prema naprijed i to je veliki napredak. I on i Busquets su proigrali, bar ako je suditi po ovom poluvremenu.

Hahahahah pa ovaj Griezmann je čudo. Daj me nemoj jebat...

Ima li kakvi vijesti, kad bi trener trebao dobit otkaz??
Savršeno prvo poluvrijeme i onda u drugom poluvremenu istih 11 igrača kao da se nije nikad sastalo prije toga. Jel ovaj Koeman namjerno igra bunker ili što, meni ništa nije jasno.

Sve su zasrali u ovom drugom poluvremenu. Moglo je biti laganih 5:1 ovako se i dalje bore i trgaju. Ne razumijem zasto se Trincao toliko forsira na krilo, a Konrad ne dobije ni priliku. Pala je igra otkad su Griezmann i Busquets izasli. De Jong se povukao vise iza, a i vjerojatno je to sto su trcali ko nenormalni u prvom pa sad nemaju vise tolko snage.
Braithwaite da se ne trudi bio bi najgori igrac na svijetu. Odigrat ce on koji put dobru utakmicu ali danas smo svi vidjeli zasto nikad nije igrao u boljem klubu od Leganesa.
Drugo poluvrijeme slabo.
Pjanic,Alena i Trincao najgori igraci koje sam ikad gledao. Nadam se da ce do kraja ljeta otici u 3pm.
Samo cekam trenutak da Puig ode i onda ce ga za par godina opet hvatat za 100 milijuna... Pa nek ti onda igraju Pjanic, Alena, Busquets i slicni.
Koeman koje si ti govno od trenera.
Dabogda crko
Kakva katastrofa... Napokon dobimo De Jonga da proigra, ali onda krecu promjene Lenglet za Coutinha dok lovimo gol. Pedri izlazi i ulazi Pjanic, a Puig nek crkne na klupi ko i Konrad koji nije minute zaigro nego forsiramo 9-ku na krilo. Ray Hudson do kraja utakmice nije mogao komentirat u kakvom soku je bio nakon toga. Pa kakva pi*** od trenera moras bit da ti takvi igraci sjede na klupi dok zelis sto bolji rezultat? Decki se cak nisu ni zagrijavali, a kamoli usli. A onog Trincaa da ni ne spominjem, dobije sansu svaku utakmicu bar 30 minuta, a on je nevidljiv.
Ljigavac debeli Koeman u Barceloni se ponasa ko da je njegova privatna prcija, umjesto da igraju najbolji..
A sto se cuditi opce od trenera koji nije vodio jaci klub od Southamptona
Vrijeme je da se prestane gubiti vrijeme pratit ove utakmice. Negledljivo, dosadno, smarajuće.
Što se dogodilo s Barcom u zadnjih 5 godina? Pa jebote, od one lige prvaka s Enriqueom sve je otišlo u 3pm samo prema dolje, točnije s odlaskom Neymara. Ovo danas što gledamo je a uvijek sam jedva čekao tekmu dok Barca igra ali ovo danas
.... Lutanje s trenerima, taktikom, igračima pa onaj debilni predsjednik koji je srećom bivši al opet ne vidi se ništa bolje na vidiku..... Toliko promašaja u transferima.... Messi nije ni sjena igrača koji je bio, istina da su godine stisle ali kao da jedva čeka da ode kao što je naumio na ljeto... Ovo je žešća verzija Milan 2.0... Malo reći tužno od kluba kojeg sam nekad sa užitkom gledao, ne zbog igrača nego kao nogometa koji je igrao. Mišljenja sam da su Iniestu trebali još ostaviti da odigra makar do 40. godine, još uvijek bi bio doktor za sve ove u srednjem redu danas.
Što se dogodilo s Barcom u zadnjih 5 godina? Pa jebote, od one lige prvaka s Enriqueom sve je otišlo u 3pm samo prema dolje, točnije s odlaskom Neymara. Ovo danas što gledamo je a uvijek sam jedva čekao tekmu dok Barca igra ali ovo danas
.... Lutanje s trenerima, taktikom, igračima pa onaj debilni predsjednik koji je srećom bivši al opet ne vidi se ništa bolje na vidiku..... Toliko promašaja u transferima.... Messi nije ni sjena igrača koji je bio, istina da su godine stisle ali kao da jedva čeka da ode kao što je naumio na ljeto... Ovo je žešća verzija Milan 2.0... Malo reći tužno od kluba kojeg sam nekad sa užitkom gledao, ne zbog igrača nego kao nogometa koji je igrao. Mišljenja sam da su Iniestu trebali još ostaviti da odigra makar do 40. godine, još uvijek bi bio doktor za sve ove u srednjem redu danas.
Dogodilo se to da je dosla nesposobna uprava ili su namjerno radili stetu treceg objasnjenja nema. Bartemeu je u 6 godina napravio toliko stete da ce se klub morati godinama oporavljati. Jednostavno to je tako ako konstantno godinama donosis krive odluke jednom mora puknuti. Vec zadnje tri cetri godine je klub u banani ali to nije toliko izlazilo na vidjelo jer je Messi stvarno digao ovu momcad dvije razine iznad nego sto bi ona stvarno trebala biti. Sad je sve doslo na naplatu jer Messi sam nije toliko dobar vise kao prije i dosla je ova kriza sa koronom.
Kao što sam nekidan napisao, ova ekipa ne zna braniti prekide. Koeman je prevara koja je dobila posao na temelju toga što je zabio gol u finalu Lige Prvaka 1992. godine. Nula od trenera.

Sad ce dovesti i Depaya pa ce igrati sa 5 desetki u ekipi i biti najstaticnija ekipa na planeti. Jos samo treba da se pojavi neki klaun od predsjednickog kandidata da obeca dolazak Ozila u slucaju pobijede.
A vidim evo i Laporta spominje Neymara dok englezi spominju da bi Barca htjela Bellerina LOL.
Svakim danom sve veca tuga.
Ne znam dali ste svjesni da je Barca zadnja na ljestvici sto se tice bodova u gostima LP. Toliko o tome.
Ocekujem ovu postavi protiv Valladolida kojeg nece pobijediti.
Ter Stegen-Dest-Araujo-Lenglet-Alba-Busqets-De Jong-Messi-Griezmann-Coutinho-Bratihwaite.
Mingueza umjesto Lengleta,Pedri umjesto Coutinha,Trincao umjesto Griezmanna i Pjanic zadnje 5 minuta umjesto Busqetsa.