FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FC Barcelona
BARTOMEU PODNOSI OSTAVKU NAVODI TYC SPORTS!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Navodno je završio sastanak uprave i Bartomeu odlazi. Ukoliko je ovo istina, ovo bi bio veći potez Messija nego bilo koji gol koji je zabio u karijeri. 

sto ne znaci da ce Messi ostati ako Bart ode

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
17 godina
FC Barcelona

Bartomeu, vrati se! Vrati se!

AMD Ryzen 3900X; asrock B450 Pro4; Crucial 2X8 Gb 2400@2666 Mhz; Nvidia GeForce Palit 2080Ti; SSD Samsung EVO 500 Gb
11 godina
FC Barcelona

11:13PM CEST - Xavi Campos (tier 1) - A few days ago, Messi contacted Guardiola to sign for Manchester City. He wants to leave to continue winning titles at the highest level. City has 300M € to spend on reinforcements.

11 godina
FC Barcelona

Normalno da je Messiju pun kurac svega 3 godine za redom ispadanja iz lige prvaka kaotičnim rezultatima ostane li u Barceloni trofej LP vise vidit nece u svojoj karijeri da klub dođe trenirat ne znam tko kad je u ekipi sve trulo. Suarez ti zabije 200 golova podjeli 100 asistencija rijesis ga se telefonskim pozivom. 

I šta će Barca idućih godina? Jedini ozbiljni igrači osim Lea su golman i De Jong. Puig i Fati su previše mladi i još par godina će trajati njihovo usavršavanje. Ostatak ekipe igra katastroflano neki su vječito ozljeđeni obrana curi na sve strane a Leo ima već godina da bi mu i ova sezona propala. Koga Barcelona može dovesti igrača na tržištu nema svi vrhunski igrači vrijede preko 100mil danas a pare su potrošene na propala pojačanja Iniesti Xaviju Neymaru se zamjene nikad nisu našle sad ode i Suarez. Klub se počeo mučiti u svakoj utakmici u gostima ali svakoj unazad 3 godine. Ovo je bezizlazna situacija i Leo to zna. Ne možeš ti u tj dana promjenit trenera oterat pola ekipe i naći vrhunske igrače na tim pozicijama takve su se stvari trebale raditi postepeno. 

I da procitao sam na tone vijesti iz francuske,engleske,spanjolske nema tko nije 5 clanaka napisao. Messija svi zele u svojim redovima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 2:51 (BeLLicus).
15 godina
BeLLicus kaže...

Normalno da je Messiju pun kurac svega 3 godine za redom ispadanja iz lige prvaka kaotičnim rezultatima ostane li u Barceloni trofej LP vise vidit nece u svojoj karijeri da klub dođe trenirat ne znam tko kad je u ekipi sve trulo. Suarez ti zabije 200 golova podjeli 100 asistencija rijesis ga se telefonskim pozivom. 

I šta će Barca idućih godina? Jedini ozbiljni igrači osim Lea su golman i De Jong. Puig i Fati su previše mladi i još par godina će trajati njihovo usavršavanje. Ostatak ekipe igra katastroflano neki su vječito ozljeđeni obrana curi na sve strane a Leo ima već godina da bi mu i ova sezona propala. Koga Barcelona može dovesti igrača na tržištu nema svi vrhunski igrači vrijede preko 100mil danas a pare su potrošene na propala pojačanja Iniesti Xaviju Neymaru se zamjene nikad nisu našle sad ode i Suarez. Klub se počeo mučiti u svakoj utakmici u gostima ali svakoj unazad 3 godine. Ovo je bezizlazna situacija i Leo to zna. Ne možeš ti u tj dana promjenit trenera oterat pola ekipe i naći vrhunske igrače na tim pozicijama takve su se stvari trebale raditi postepeno. 

I da procitao sam na tone vijesti iz francuske,engleske,spanjolske nema tko nije 5 clanaka napisao. Messija svi zele u svojim redovima. 

Zato bi i bilo najbolje da ode, sigurno bi pronasao novi elan i bilo bi jako zanimljivo gledati u drugom okruženju jer kak i sam kazes nije Messi glup zna da kaj god sad promjenili to bude trajalo minimum par godina da stvari sjednu na svoje, dok pogledam "svoj" Man Utd jos dan danas se muce i cendraju za SAF-om, ali su konacno poceli shvacati da mogu i bez njega pa tako i Barca mora shvaiti da moze i mora bez Messi-a.

Ali kakva bi to bila šamarčina da najbolji ikad ode besplatno, ali drugo nisu ni zasluzili.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 8:02 (dad0r).
11 godina
FC Barcelona

ESPN prenosi kako je Messi kontaktirao Neymara i pitao ga da mu se pridruži u City-ju.

14 godina
FC Barcelona

da. sigurno ce ili messi ili neymar javno izaci s time. haha

btw ne znam zasto messi toliko voli tog glumca gejmara.. kad mu se igra, igra, a kad gube onda se hzajebava po terenu (kao protiv bayerna)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 12:01 (exer1234).
16 godina
FC Barcelona

Jak mi taj naš kapetan. Toliko se piše o njemu a on ni jedne riječi da napiše. Odlazim ili ostajem. Ovak pun kufer naslova, Messi rekao ovo ili ono a ništa potvrđeno.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
17 godina
Procurio ugovor koji kaze da Messi ima 100 mil eura godisnju placu...ne znam kolika je istina.

Uglavnom i da ovo s klauzolom ne prode, a Barca kaze da ne prodaje ispod 700....Messijevo neigranje i nezadovoljstvo bi bilo puno preskupo za upravu. Jednostavno ce ga dati za sto god City ponudi
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 12:38 (Mitch).
16 godina
Ništa čudno, kakva uprava sve je moguće. Toliko para dati jednom igraču je ludost, pa zvao se on Messi ili ne.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
10 godina
FC Barcelona

Ma nek ode u City da ga odmah kupim u fantasy ligi 

15 godina
FC Barcelona

A i vi na sve nasjedate. Sad kad se zna da Messi hoće otići uprava želi na sve nacine okaljati njegovo ime pa plasiraju neke svoje vijesti da bi sebe obranili, to je toliko očito. Bartomeu iza sebe ima Mundo Deportivo i Sport, dva najveća medija u Kataloniji. Od sinoć već seru po Messiju i Guardioli.

Već znam kako ova saga završava. Messi potpisuje za City i dogodine ćemo ih sresti u Ligi Prvaka. Ona utakmica protiv Bayerna će biti kamilica u usporedbi s onim što bi nam City sa Messijem napravio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

A i vi na sve nasjedate. Sad kad se zna da Messi hoće otići uprava želi na sve nacine okaljati njegovo ime pa plasiraju neke svoje vijesti da bi sebe obranili, to je toliko očito. Bartomeu iza sebe ima Mundo Deportivo i Sport, dva najveća medija u Kataloniji. Od sinoć već seru po Messiju i Guardioli.

Već znam kako ova saga završava. Messi potpisuje za City i dogodine ćemo ih sresti u Ligi Prvaka. Ona utakmica protiv Bayerna će biti kamilica u usporedbi s onim što bi nam City sa Messijem napravio.

Jesi to ti "Vidoviti Milane", Messieva jabuko sa grane 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

Imaš li ti šta pametnije za raditi, osim trolanja ovdje? Idi se bori sa teroristima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Sumnjam da bi City i s Messijem išta veliko napravio sljedeće sezone. Vidjet ćemo. Očito je da Messija u Barçinom dresu više nećemo gledati.

Više me brine financijska strana svega, pogotovo ako ode besplatno. Navodno sponzori već otkazuju ugovore i svašta nešto... 

Danas predstavljanje malog Trincaoa prošlo u sjeni Messijeva odlaska, šteta za malog.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...

Danas predstavljanje malog Trincaoa prošlo u sjeni Messijeva odlaska, šteta za malog.

A Bartomeu naravno nema muda izaći pred ljude i medije nego je poslao nekog svog klauna. Kakva pičketina od čovjeka. 

12 godina
FC Barcelona

Alfredo Martínez (novinar Onde Cero): "Za one koji se nadaju promeni. Messi je doneo konačnu odluku. To nije impuls za Bartomeua. Čak ni njegova ostavka neće zaustaviti Messija. Neće više obući Barcelonin dres."

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na stranu Ratomeu, o njemu smo više manje sve rekli, al meni nije recimo jasan i Koeman...ok podržavam da odmah na početku kažeš da si glavni, da ćeš ti odlučivati ko će i koliko igrati, ali neke stvari se ne rade kako ih je on napravio. Konkretno preko telefona govoriti pojedincima da li računa na njih ili ne, pa jebemu mater zar nije mogao lijepo sazvati neki sastanak svih igrača i u facu im reći kako stvari stoje, pa kako bi se bilo tko od nas osjećao da mu gazda preko telefona veli, e ne računamo na tebe više, ne moraš se ni pojaviti na poslu... Suareza koliko god znamo nekad grditi zbog svojih perfomansi na terenu, ali čovjek je legenda kluba, treći najbolji strijelac u povijesti, zabio xy ključnih golova i donio trofeja, nije to ni najmanje zaslužio da mu preko telefona kažu stari nepotreban si, a znamo da si je Messi sa Suarezom najbolji prijatelj, normalno da je to onda i ovaj uzeo k srcu.

Uglavnom nadam se da će se što prije službeno objaviti situacija s Messijem, ovo iščekivanje, odlazi li, ili ne samo ubija u pojam. Mada imam osjećaj da je to to što se tiče njegove ere u Barci, nevjerojatan način na koji odlazi, uvijek sam zamišljao 150 000 ljudi na Camp Nou i festival navijanja, vatrometa i ko zna čega svega ne na njegovoj zadnjoj tekmi, a ne da ode ljut na klub kojemu je dao 20 godina života i toliko veselja nama navijačima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 13:44 (barcafan12).
11 godina
FC Barcelona

Izgleda da je zbilja gotovo.

Vidite ovo.

City predstavlja novo pojačanje za nekih 2h. U objavu su stavili emoji goat-a.

Edit: kakva finta... radi se o Esport igraču...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2020 13:52 (playjob).
17 godina
Kakve to interesne skupine stoje iza Bartomeua i tko ga i dalje drzi na toj poziciji nije mi jasno.

To je zapravo najveca engima svega ovog, jer dok se takvi ljudi ne maknu nema ni Barce.

A mislili su da je Mamic mafija...sta je tek ovo.
14 godina
neaktivan
playjob kaže...

Izgleda da je zbilja gotovo.

Vidite ovo.

City predstavlja novo pojačanje za nekih 2h. U objavu su stavili emoji goat-a.

Edit: kakva finta... radi se o Esport igraču...

Ko zna, možda Messi potpiše za Rocket League ekipu :D

11 godina
FC Barcelona

Ovoliko grešaka, sranja, netrpeljivosti, ratova i svega ostaloga ne može bit slučajno pa čak se ne može pripisat niti danku neiskustva već izvršenju plana totalne destrukcije jednog nogometnog kluba.

Povrh svega toga, uprava nije, na neki propisani način, obavijestila Setiena ili mu čak otkazala ugovor te on stoga ne može postat menadžer u nekom drugom klubu.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

a da ugasite neko vrijeme internet? bice ovih dana stotine glupih vijesti o Barci i Messiju koje su najobicnije novinarske izmisljotine.

15 godina
playjob kaže...

Ovoliko grešaka, sranja, netrpeljivosti, ratova i svega ostaloga ne može bit slučajno pa čak se ne može pripisat niti danku neiskustva već izvršenju plana totalne destrukcije jednog nogometnog kluba.

Povrh svega toga, uprava nije, na neki propisani način, obavijestila Setiena ili mu čak otkazala ugovor te on stoga ne može postat menadžer u nekom drugom klubu.

To sam davno pisao da su ovi ljudi u klubu sa razlogom, a to je uništavanje kluba iznutra. Jer je nemoguće da je netko toliko nesposoban.

Otjerali "sveto trojstvo" Barcelone. Prvo Cruyffu uzeli titulu počasnog predsjednika dok je još bio živ, onda svojim potezima otjerali Guardiolu koji je bio pametan na vrijeme i vidio s kime radi pa se povukao, i sad Messija. 

Ono što je najžalosnije što ljudi tamo to sve mirno promatraju i ništa ne poduzimaju. Da je neki ekstremiji grad i ekstremniji narod, Bartomeu bi vjerojatno dobio metak u čelo.

15 godina
Barcelonista kaže...

a da ugasite neko vrijeme internet? bice ovih dana stotine glupih vijesti o Barci i Messiju koje su najobicnije novinarske izmisljotine.

Kakve izmišljotine? Puyol se optostio i zahvalio Messiju na drustvenim mrežama, Suarez mu odgovorio. Nema ovdje izmišljotina, Messi zbilja želi otići.

14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

Imaš li ti šta pametnije za raditi, osim trolanja ovdje? Idi se bori sa teroristima.

Cijenjeni kolega, imam ja puno toga pametnijeg za raditi, ali iskoristih trenutak koji se zbio u svijetu neumitnom, što okružuje nas nemilice, pa samo malo da vas podsjetim, na sve one eskapade koje smo imali zadnjih godina! 

Samo sam malo dramatizirao uvod, nadam se da se niste duboko uvrijedili ?! 

Uvijek, kada sam pisao/komentirao u ovoj temi, pokušavao sam vam OBJASNITI da se malo skulirate, skoncentrirate, budete skromniji u svojim megalomanskim očekivanjima, obzirom će jednom doći dan, dan kada ćete "zviznuti glavom u zid/asfalt/kamen, a to će biti jako bolno, za sve ljude koji su vezani za Barcelonu! 

A taj dan je došao! 

Vi se ljutite kada netko za Barcelonu napiše, citiram nekog kolegu; "Barka", kraj citata, gdje ste vi to popratili sa omalovažavajućim komentarom, ne dajući nikome da avaj dirne u Božanske visine, i "najvećeg", pa isto tako kada sam i ja napisao "Farselona", a nije da nema motiva se tako nešto napisati?! 

Vi sa druge strane, sebi dajete za pravo, oglasiti se kao najveći mrzitelj Real Madrida, Antiša neprikosnoveni, i da skorom nitko se na to niti ne trzne, primjeti i javno vam to predbaci! 

I nikome ništa! 

Ja sam fan i FC Liverpool-a, i Real  Madrida, i Celtic-a i Hajduka, ali mi NIKADA više ne pada na pamet, plakao sam dok sam išao u Osnovnu Školu, razbijati glavu zašto oni nisu osvojili nacionalno prvenstvo, Ligu Prvaka koji tamo spada ili nešto peto deseto, jer dečki igraju za sebe prije svega, za sve one nofce, glamur i pompu oko njih, one ženice blagog pogleda, gdje ih nerijetko nije briga za nikoga oko njih, čast izuzetcima! 

Vi niste fan, jer razbijate glavu nečim, nečim u čemu nemate niti 0,000000.... nečega od jebenog 0.001 promila, gdje se vama sviđa Lionel Messi, a vas u tom filmu nema niđe! 

U životu sam se rukovao sa Zvone Bobanom na njegovoj oproštajnoj večeri u hotelu "Sheraton", sa Robertom Prosinečkim, ali me je Davorko Šećer tako lagano otpilio, sama finina od ostataka strugotina. I nisam se previše sa time okupirao, jer to samo puno pokazuje o njemu samom! 

Kao što Messievo NE PRUŽANJE RUKE protivnicima koji su razbili njega, i Barcelonu, pokazuje puno o njemu, njegovom karakteru prije svega, tako i ovaj vaš post, i svi oni u zadnjih nekoliko dana, pokazuju puno toga o vama, i vašem karakteru! 

Koji možda nije loš, ali se aspektira vrlo loše, negativistički spram ljudi koji to nisu zaslužili, ili nisu zaslužili da o njima razbijate glavu, kao naprimjer vaš "omiljeni" predsjednik Barcelone?! 

Budite dobri, i dobrim će vam se vratiti 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...

Kakve izmišljotine? Puyol se optostio i zahvalio Messiju na drustvenim mrežama, Suarez mu odgovorio. Nema ovdje izmišljotina, Messi zbilja želi otići.

nisam mislio na to, jasno je da je Messi izrazio zelju da ide, al sad se izmislja milion nekih "informacija". 

uostalom, nije dovokjno zeljeti ici. Htio je i Neymar ljetos pa ove godine umalo da osvoji LP sa PSGom. 

Zato kazem, ne treba trcati pred rudu i svaku informaciju uzimati zdravo za gotovo, kad ce cijela situacija biti okoncana vrlo brzo.

11 godina
Čeka se službena potvrda, i njega i Rakitića. 😂
14 godina
x18x05x kaže...
Ništa čudno, kakva uprava sve je moguće. Toliko para dati jednom igraču je ludost, pa zvao se on Messi ili ne.

jedini messi radi u obitelji, treba uzdrzavat zenu i 3 djece

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice