FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Losa transfer politika, zasiceni igraci, stara momcad, trener koji je trebao doibiti otkaz...Svega po malo.

Rjesenje? Nova uprava, sa ciljem i sa realnom slikom nogometa koji ce se moci igrati protiv fizicki mocnih ekipa, a ne mastanje o 2009 i o Pepu jer je to vrijeme proslo.

Igras 433 gdje imas 3 napadaca od kojih samo jedan moze raditi razliku 1 na 1 . Surez i Griezmann nit mogu istrcati kontru niti su dribleri.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Možete vi kritizirati igrače i upravu koliko hoćete, ali opet je i tu stvar trenera. Ako je Pep mogao protjerati jednog Ronaldinha kojega je pregazilo vrijeme, 2 godine nakon osvajanje zlatne lopte, zašto Valverde ne može isto napraviti sa Suarezom ili Piqueom? Znamo tko su bili Ronaldinho i Deco u to vrijeme pa im se svejedno reklo hvala i doviđenja. Trener mora imati autoritet. Valverde ga nema. Čak i jedan Zidane koji nije neki vrhunski taktičar bar ima autoritet i ekipa mu uvijek ima taj mentalitet pobjednika. Kod Valverdea je potpuno obrnuto. Ja imam osjećaj da naši igrači vole Valverdea jer im ovaj dopušta da rade što hoće. I došlo je do opuštanja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 23:57 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
exer1234 kaže... 

Pa kad igraju stari igraci koji su vec dali svoje... nemam nista protiV Suareza, ali on moze samo stajati tamo i cekati loptu, i ako zabije zabije,, sve ostalo je 0 bodova, ne moze proci igraca, ne moze nista... 

Gricko takodjer, slabo je to.... jedini plus je sto puno trci i svuda ga ima..

buskets slab, puno gresaka...

pikac je proslu sezonu bio odlican, ove dosta slabiji....

Što je onda s mlađim igračima? Zašto je De Jong u Ajaxu bio proglašen najboljim veznjakom u Europi, a sad mi ljudi kažu da je precijenjen dočim dođe u ruke Valverdeu? Zašto je Griezmann u drugoj ekipi bio jedan od najboljih igrača Europe? Zašto Klopp iz apsolutno svakog igraca izvuče maksimum, a Valverde ne može iz bas nikoga izvući maksimum? Nije to jedan slučaj pa da kažeš da je slučajnost i nije do trenera. Gdje je Firpovkoji je briljirao prošle sezone u drugom klubu? Nema ga nigdje. Valverde od nikoga još nije napravio igrača otkad je na klupi Barce.

De jong se dobro uklopio, rekao bih cak i Gricko, bolje nego Coutihno recimo.. 

Gricko nikad nije bio medju najboljim igracima na svijetu, niti je sad. Sad zapravo i vidis razliku u klasama izmedju njega i Messija itd... 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
15 godina
FC Barcelona

Svi relevantni mediji u Španjolskoj prenose kako je Barca već ponudila Xaviju ugovor i da je sve na njemu. Ako želi preuzeti će Barcu već sutra.

Volio bi, ali Xavi je pametan. Ne vjerujem da će tako naglo uskočiti u ovaj nered. Vjerojatno će doći kad sam odluči da je dovoljno pripremljen, a ne ovako naglo kad treba gasiti požar u pola sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Svi relevantni mediji u Španjolskoj prenose kako je Barca već ponudila Xaviju ugovor i da je sve na njemu. Ako želi preuzeti će Barcu već sutra.

Volio bi, ali Xavi je pametan. Ne vjerujem da će tako naglo uskočiti u ovaj nered. Vjerojatno će doći kad sam odluči da je dovoljno pripremljen, a ne ovako naglo kad treba gasiti požar u pola sezone.

Neka se on još kali, barem 2-3 godine. Sad dovesti neku iskusnjaru koji ima glavu i rep a ne kao ovaj sad, izgubljen lik.

Novi trener nebu niš promjenio prek noći, Valverde je njima usadio A.Bilbao sindrom. Treba vremena da se to izbije.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Klopp, Guardiola, Bielsa ili ten Hag. Ovo su jedina četiri trenera koja u ovom trenutku dolaze u obzir. Xavi prvo treba voditi Barcu B i tamo se dokazati. Ne zelim opet gledati neprovjerenog trenera na klupi Barcelone.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Nosonja je mutavac bez premca, Messi kaže nešto svakih 6 mjeseci - ostalo vrijeme pogne glavu i ljut pljucka .............ne znam da nam sad odgovara prefini Xavi? Bojim se da ne bi imao autoritet? Mi trebamo znalca, ali nabijenog testosteronom!! 

16 godina
bananaman1 kaže...

Nosonja je mutavac bez premca, Messi kaže nešto svakih 6 mjeseci - ostalo vrijeme pogne glavu i ljut pljucka .............ne znam da nam sad odgovara prefini Xavi? Bojim se da ne bi imao autoritet? Mi trebamo znalca, ali nabijenog testosteronom!! 

Xavi je igrao sa dosta sadašnji igrača Barce, prijatelji su. Čim si prijatelj sa nekim nema tu autoriteta. 

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
bananaman1 kaže...

Xavi je igrao sa dosta sadašnji igrača Barce, prijatelji su. Čim si prijatelj sa nekim nema tu autoriteta. 

Točno to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2020 11:54 (kexzoR).
12 godina
FC Barcelona

xavi u al saddu nema neku briljantni statistiku zasad, 13 pobjeda i 12 poraza.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve lici na trecu Enrikeovu sezonu. U drugom dijelu sezone je objavljeno da na kraju odlazi. 

Molimo boga da je do Valverdea jer bi to najlakse rijesiti - dovedes novog. Ako nije - tesko nama.

15 godina
FC Barcelona

Suarez će napraviti operaciju koljena i neće ga biti par tjedana. Izgleda da neko vrijeme već vuče tu ozljedu.

16 godina
FC Barcelona

Prije je bilo odmah na operaciju, sada oni diktiraju. Niko ne ide i ona kasnije sjebu sve i moraju na operaciju.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam siguran kako bi se Xavi snašao odmah na klupi, prije sam očekivao Puyola tu. Ali jedno je sigurno, da Xavi ima feeling i zna što treba Barci a to je stabilna i balansirana sredina, naravno uz aktivno sudjelovanje i ostalih igrača na terenu i mislim da uz De Jonga i Arthura može graditi temelje.

Ne može biti normalno da nam je obrana stalno na vjetrometini i da klubovi koji su na začelju rade probleme i prolaze nam igrače kako im se prohtije. Na kraju ispadne da svi koji imaju 2 noge i 2 ruke mogu probiti Barcinu obranu. 🤣

15 godina
FC Barcelona

Direktor kluba kojeg trenira Xavi je potvrdio da je Barcelona u razgovoru sa Xavijem i da ga žele dovesti već sad. Također i mediji u španjolskoj pišu kako su najvažniji igrači ekipe poput Messija, Pique, Busija veće kontaktirali Xavija u vezi povratka.

Eto toliko o tome da Messi simpatizira Valverdea. Dosta je i njemu svega, samo kad te mediji pitaju onda naravno ne možeš otvoreno reći da želiš da trener mora ići

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2020 0:56 (antimadridista).
11 godina
Ostaje za vidjeti tijekom današnjega dana, nadam se konačnoj smjeni!
15 godina
FC Barcelona

Daj Bože da se ovo dešava! Gori od ovog debila ne moze bit. Ima dobru podlogu za vezni red koji nadam se da dolaskom jedne od najvecih legenda kluba i najboljih veznjaka ikada moze zablistati. Sve u svemu, pratimo vijesti i nadam se da cemo se opet veseliti sljedecoj utakmici Barce i s nestrpljenjem cekati (a ne ko ovo sada da niti ne zelim gledati).

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Xavi ima nogometnog znanja i jedan je od najinteligentijih nogometaša uopće. Barcin DNA mu je ucrtan, da ne govorim da je učio od Pepa i vjerujem sve upijao. 

Ne, neće se nikad vratiti ona igra iz 2011. godine. Niti mislim da će on biti novi Pep. Ali ono što sam siguran je da ćemo igrati atraktivnije i bolje nego trenutno. 

14 godina
FC Barcelona

Bilo bi odlicno

Xavia sam volio, nema se sta lose reci o njemu... 

Protiv Mrava nemam nista lose za reci, ali nit smrdi nit mirise.... 

14 godina
Del_Boy97 kaže...

sto ne znaci nista, ne mozes od loseg kadra napraviti prvaka... 

14 godina
x18x05x kaže...
bananaman1 kaže...

i sta to znaci? Svi ti igraci s kojima je igrao, su i dalje starteri... messi nezamjenjiv i ne treba mu autoriret, zna svoj posao

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Nedavno su bili predsjednicki izbori. Vecina gradjana nije glasala za Milanovica, nego protiv Kolinde. Isto tako, mi ne biramo Xavija, nego zelimo da se Valverde napokon makne. Xavi kao trener, moze biti odlicna odluka, ali isto tako mozemo dozivjeti katastrofu od koje ce se klub oporavljati nekoliko godina.

16 godina
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...
bananaman1 kaže...

i sta to znaci? Svi ti igraci s kojima je igrao, su i dalje starteri... messi nezamjenjiv i ne treba mu autoriret, zna svoj posao

Ti očito nemaš prijatelje pa nemoš to shvatit. 

Lakše je biti autoritet nekom koga ne znaš nego prijateljima. Oni te ne shvataju ozbiljno.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Živi bili pa vidjeli. Nadam se i navijam za odlazak nosonje. Doveo je Barcu do toga da ako je Leo ozlijeđen ne želim ni gledati?? Pa ljudi dobivaju desetine milijuna eura , a svaku loptu vrate u nazad? Istina, ako je Leo slobodan, e tada dodaju njemu.

12 godina
exer1234 kaže...
Del_Boy97 kaže...

sto ne znaci nista, ne mozes od loseg kadra napraviti prvaka... 

upravo suprotno, xavi je u ruke dobio prvaka katara i njihovu zlatnu generaciju

11 godina
FC Barcelona

Ništa od Xavija za sad.

14 godina
x18x05x kaže...
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...
bananaman1 kaže...

Ti očito nemaš prijatelje pa nemoš to shvatit. 

Lakše je biti autoritet nekom koga ne znaš nego prijateljima. Oni te ne shvataju ozbiljno.

Znam sta zelis reci, ali prijateljima ne treba autoritet, jer jedan Messi zna sta treba raditi na terenu, lik je nogometni genijalac, ne treba mu nista crtati..

Buskets i rakitic se ionako bore za prvu postavu tako da ce oni sve shvatiti ozbiljno ako zele igrati, ne?

Pikac je nazalost nezamjenjiv trenutno.... 

Alba nezamjenjiv

14 godina
playjob kaže...

Ništa od Xavija za sad.

sta si mislio, da ce otici tek tako..

najgore sto mediji pisu da je vec sve gotovo hahah urlam

11 godina
protjeran

Nisam nigdje vidio takve informacije

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za sada je samo sigurno da Valverde neće biti trener Barcelone iduće sezone. Sve ostalo je u domenu spekulacija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice