biloje i vrijeme
ajde idemo
biloje i vrijeme
ajde idemo
MESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Messi!! Idemo po još jedan, ima vremena..
jeje penal sad
ahahahaha čelavi sudac ko stup stoji i boli ga racku...
tooooooooooooooooooooo
ahahahaha čelavi sudac ko stup stoji i boli ga racku...
ne opće
kralj
Pa penal je, ne? Ocigledo da ga je gurao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Cisit penal nema rasprave s 2 ruke ga bacia na pod u 100% priilici
Ma je. S obe ruke da izbacio iz ravnoteze. Cist penal ko suza.
Daleko je ovo od čistog penala. Slična situacija ko za Real prošli tjedan. Po meni to se ne sudi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Daleko je ovo od čistog penala. Slična situacija ko za Real prošli tjedan. Po meni to se ne sudi.
Cujen da si zavrsia za sudca i da sudis utkamnice 2004 godista ;)
Ja mislim da jest, no kasnije ce se potvrditi ili opovrgnuti. Guranje igraca s dvije ruke u prilici za pogodak.
Ja mislim da jest, no kasnije ce se potvrditi ili opovrgnuti. Guranje igraca s dvije ruke u prilici za pogodak.
Da je ovo bilo na sredini igrališta onda bi se moglo suditi, za kazneni udarac je ovo po meni prestrogo. Izgledalo je kao da ga je malo povukao, pa su se sudarili i pali.
Da je ovo bilo na sredini igrališta onda bi se moglo suditi, za kazneni udarac je ovo po meni prestrogo. Izgledalo je kao da ga je malo povukao, pa su se sudarili i pali.
http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/rrrr.gif
Tu se vidi da se igrac uopce ne trudi doci do lopte i da gura Cuencu s obe ruke. Cisti penal.
ma s kime se vi raspravljate i što opravdavate uopće? mi bi se nekim Realovcima trebali opravdavati za penale ove godine. Budite sretni sa suđenjem ove godine,jer da je bilo drugačije vi bi bili trenutno 2. na ljestvici.
I da,penal je čist kao suza,izgurao ga je sa obe ruke.
Otkad je Iniesta ušao u igru Barca je počela igrati. Uuuh, žilava utakmica. Gledao sa Real zadnje dvije utakmice, i unatoč visokim pobjedama, čini mi se da su jako ranjivi. Ako padnu na Camp Nou, posijat će do kraja još koji bod, uvjeren sam. Bravo Messi!!
Potpuno nezasluzeno, krivo i lazljivo pobijedena utakmica!
Potpuno nezasluzeno, krivo i lazljivo pobijedena utakmica!
ajde Zuja odzuji negdje drugdje.
Ma ovog nema u PM. Svakoj situaciji koja ide u korist Barceloni se spusta kriterij. Kakav degen moras biti da zivis za ovakve stvari (sto se vidi po komentarima)... Dajte dokazite da nije jedanaesterac i sve OK. Nemoj mi samo govorit sta bi ti svirao i koju pjesmu pjeva Bozo Susec.
Jel zna netko zasto je Xavi izašao iz igre tako rano. Ozljeda??
To i mene zanima,vjerojatno ozljeda jer ne vjerujem da bi ga Pep vadio na poluvremenu dok je bio negativan rezultat.
Imao je dva netocna dodavanja.