FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Pa sta se mi nismo onda fokusirali na barem jednu...protiv Rome u gostima.

Mozete rec sto god zelite, ali Barca nema pobjednicki mentalitet.

U zadnjih 5-6 godina smo ko Marin Cilic
11 godina
protjeran

Nema Real pojbednicki mentalitet nego sudce.Toliko pogrešnih odluka na korist Reala pa i Celta Vigo bi ovako osvojio LP.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Izgleda da će prvo pojčanje biti Clement Lenglet iz Seville.35 miliona eura momak ima 22 godine igra na poziciji stopera.Dobro rješenje ako se mene pita.

Vjerovatno dolazi Griezmann...Iako bi ja rade da dovedu lijevo krilo npr. Guedesa pa bi mogli igrati normalno 4-3-3.

I usput dovesti Eriksena i imamo top momčad.

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Izgleda da će prvo pojčanje biti Clement Lenglet iz Seville.35 miliona eura momak ima 22 godine igra na poziciji stopera.Dobro rješenje ako se mene pita.

Vjerovatno dolazi Griezmann...Iako bi ja rade da dovedu lijevo krilo npr. Guedesa pa bi mogli igrati normalno 4-3-3.

I usput dovesti Eriksena i imamo top momčad.

kluivertu istice ugovor 2019. on je po meni bolje i 100mil eura jeftinije rjesenje od griezmanna. griezmann mi se jednostavno ne svidja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2018 14:33 (kexzoR).
8 godina
neaktivan
Mitch kaže...

3 la lige, 5 kupova, jedna liga prva prvaka od glavnih trofeja =8 trofeja
1 la liga, 0 kup, 4 lige prvaka = 5 trofeja

?????????

9 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

?????????

KUP?!!?!? ti ozbiljno usporedjujes vraziji kup sa LP?! Ovih dana se vodi rasprava u nogometnim krugovima je li ovaj Real najveca ekipa u povijesti, a ti pises o kupovima. Saberi se. Znam da ti nije lako, ali sta ces i tugovanje je sastavni dio nogometa.

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

?????????

KUP?!!?!? ti ozbiljno usporedjujes vraziji kup sa LP?! Ovih dana se vodi rasprava u nogometnim krugovima je li ovaj Real najveca ekipa u povijesti, a ti pises o kupovima. Saberi se. Znam da ti nije lako, ali sta ces i tugovanje je sastavni dio nogometa.

nisam diskutujem s tobom, ne petljaj se.

9 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Evil Access kaže...
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

?????????

Odmori se malo, prosetaj malo ispod sunca da dodjes sebi, popij pivo dva. Kup je nas, hahahaha... Kup lol.

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
Barcelonista kaže...
Evil Access kaže...
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

?????????

Odmori se malo, prosetaj malo ispod sunca da dodjes sebi, popij pivo dva. Kup je nas, hahahaha... Kup lol.

a hajvana lika

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko Barca novaca trosi to nije normalno. Pomalo je i zalosno. 

tito vampir! Bog I Hrvati!
9 godina
protjeran
LeskiRM kaže...

Koliko Barca novaca trosi to nije normalno. Pomalo je i zalosno. 

La Masia malo steka, desava se.

Eye In The Sky
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Svi se strucnjaci posrali na Real madrid a ovaj prica da su najbolja ekipa ikad a zavrsili 3. u spanjolskoj sa 15 bodova minusa.

Gurdiola je rekao...Barca je i dalje najbolja ekipa na svijetu jer je teze osvojit prvenstvo nego lp.

A taj Real je vise puta deklasiran od Barce nezz o cemu budale pricaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2018 19:05 (Boixus Nois PS).
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Svi se strucnjaci posrali na Real madrid a ovaj prica da su najbolja ekipa ikad a zavrsili 3. u spanjolskoj sa 15 bodova minusa.

Gurdiola je rekao...Barca je i dalje najbolja ekipa na svijetu jer je teze osvojit prvenstvo nego lp.

Ovo je tek glupost....Prvenstvo gdje su sam 3 i pol kluba ok ostali nesto ko istra i lokomotiva kod nas...nikakva konkurencija...teže je lp osvojiti htjeli priznati ili ne. Nenavijam ni za jedan španjolski klub, više sam za engleske klubove, i tu bi se usudio reci da je teze ligu osvojiti..

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ovo je tek glupost....Prvenstvo gdje su sam 3 i pol kluba ok ostali nesto ko istra i lokomotiva kod nas...nikakva konkurencija...teže je lp osvojiti htjeli priznati ili ne. Nenavijam ni za jedan španjolski klub, više sam za engleske klubove, i tu bi se usudio reci da je teze ligu osvojiti..

jest da,cak i zidane kaze da je teze osvojit prvenstvo al eto ne znaju treneri koji se natjecu u tome,znate vi koji u football manageru ne mozete prvenstvo osvojit

Bog,hrvati,real madrid i evil access!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Teže je ipak odigrat 6 prosjecnih utakmica gdje sudac te gurne doslovno u finale nego igrati cijelu sezonu dobro...Protiv klubova kao sto su Real,Atletico,Sevilla (koja je izbacila United),Celta Vigo (koja je skoro izbacil aUnited u EL)

Villareala itd...

9 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Guardiola je doveden i u Bayern i u City da osvoji luigu prvaka, pa nije se bas nesto naosvajao. Kada je lakse osvojiti ligu prvaka sto on to ne uradi? Toliko o tim strucnjacima.

Najteze je osvojiti ligu prvaka, pogledaj samo klubove koji su tijekom godina osvajali ligu prvaka, a pogledaj klubove koji su osvajali prvenstva. Leicester?!

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čim počne ova priča o engleskoj ligi i njenoj jačini jer je Lester osvojio odmah mi bude muka. Svaka čast, vrhunska liga, pratim je ukupno više od španske, uglavnom jer je bolje osmišljena i medijski pokrivena, al nemojte o jačini ko boga vas molim. Još su gore ove gluposti da je Guardiola ili bilo koji drugi trener doveden da osvoji Ligu prvaka. Niko nikad još nije pokazao ugovor u kojem piše da će je uslov osvajanje Lige prvaka. Kad neko pokaže, onda se o tome može pričati.

Što se Lige prvaka tiće nedavno je maestralno to sumirano u jednom tekstu:

It’s just the nature of a cup competition.

They have become experts at winning this competition. The profound prestige of the European Cup, and the brilliant shine of its pristine silver, can blind people to that. That’s what it is. It’s still just a cup, prone to the same massive distortions from one-off sudden-death instances as any other cup, where single events have much greater effect. One ludicrous bounce can change everything in the way it won’t in a league campaign. Its shine can also blind people in other ways. The three-in-a-row has been built up as a mythic achievement, but it is mythic in more than one way. Real Madrid’s 1955-60 five-in-a-row predecessors only won two league titles in that time, while Bayern Munich 1973-76 only won one, and finished 10th in the Bundesliga in the middle of that feat. There was admittedly a different threshold to the competition in those days, since you had to win a league to get into it, creating a greater sense of “journey” or “holy grail” about it all.
And this is the other thing about this modern feat by Madrid. The Champions League is a cup competition… but also one that has significantly evolved over the last few years, and is more greatly conditioned by economics than ever before. The escalating economic stratification of the game over the last decade has created a situation whereby a few “super clubs” have been virtually guaranteed places in the semi-finals. One of them has been Madrid, along with Bayern Munich and Barcelona. Madrid have not failed to reach the last four since 2009.

15 godina
FC Barcelona

Možeš se ti tješiti svojim "maestralnim" člancima, ali svakome normalnom je jasno da je ovaj uspjeh nešto vanserijsko. Nakon što stvarno je*eno posložene momčadi nisu uspjele ni obraniti naslov u LP (jako malo ih je uopće i došlo do te šanse), dođe Real koji bez ikakve igre, taktikom kontra svake logike osvoji natjecanje 3 puta zaredom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Apsolutno se slazem. Ne razumijem zasto se tako slani.
Ja kao fan Barce imam najveci respekt sada za Real.

Losi cijelu sezonu a uzmu LP....mi losi cijelu sezonu a uzmemo ligu.

Sta bi ste vi rade? Ja bi LP bilo koji dan
14 godina
Mitch kaže...
Apsolutno se slazem. Ne razumijem zasto se tako slani.
Ja kao fan Barce imam najveci respekt sada za Real.

Losi cijelu sezonu a uzmu LP....mi losi cijelu sezonu a uzmemo ligu.

Sta bi ste vi rade? Ja bi LP bilo koji dan

Moj Mika, teško je nekome prihvatiti realno činjenicu da živimo u vrijeme kada se događaju ove bezvremenske priče. 

Nemam namjeru niti želju umanjiti, pače umanjivati bilo čiji uspjeh, u bilo kojem prvenstvu, ali uzeti jednu Ligu Prvaka tri puta za redom, što kazati nego rezultat za vrlo dugu budućnost, koju će rijetko koji klub uspjeti ponoviti. 

BTW, što bi bilo da neka jača reprezentacija tri puta za redom osvoji Svjetsko nogometni prvenstvo, i još možda između dva Europska ili neka druga kontinentalna prvenstva?! 

Toj reprezentaciji i generaciji nebi bio kraj dok god postoji ova kugla zemaljska. 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

BTW, što bi bilo da neka jača reprezentacija tri puta za redom osvoji Svjetsko nogometni prvenstvo, i još možda između dva Europska ili neka druga kontinentalna prvenstva?! 

Toj reprezentaciji i generaciji nebi bio kraj dok god postoji ova kugla zemaljska. 

A dobro to je sad već dosta nategnuto. Tu govoriš o razdoblju od 8 godina, teško baš da će neka generacija u cijelosti tako dugo potrajati. To bi bio popriličan raritet.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka čast Realu, svaki nesujetan navijač bilo kojeg kluba će odati priznanje da je ovo nestvaran poduhvat, meni osobno uz rame Guardiolinoj Barci koja je prezentirala do tad neviđen lijep,napadački, lepršav nogomet, a pritom se i naosvajala trofeja.

Možda nisam napravio najbolju usporedbu ali poanta je jasna, ovo je poduhvat kojeg možda više nećemo vidjeti za naših života, i treba ga itekako cijeniti, i bilo tko bi potpisao odmah ove sekunde da je Barca tako nešto napravila.

O samoj težini toga opet bi se vratio na Guardiolinu Barcu koja koliko god je bila nadmoćna prema ostalim klubovima u tom trenutku svejedno nije uspjela niti obraniti naslov u LP, a kamoli ga uzeti triput zaredom, dok je Real uz nikakvu posebno dobru igru to ipak uspio i to treba cijeniti, i tu bih završio svaku daljnu polemiku.

Što se tiče sezone 18/19 nadam se da ćemo gledati onu prepoznatljivu Barcu, napadačku, agresivnu, koja igra lijep nogomet. Kostur ekipe je tu, samo se riješiti bezpotrebnih kostiju i namjestiti postojeće da obavljaju svoju funkciju u punom sjaju. Konkretno odlaskom Inieste, na njegovu poziciju zacementirati Coutinha bez ikakvih izmišljanja uloga, Dembelea forsirati, Semeda također i sad ovisno o mogućim pojačanjima (Arthur, Griezmann) složiti pravi jedan sastav koji će se uigrati. Nadam se da će Umtiti ostati kao i Dembele, tog Sevillinog Francuza nisam nešto naročito pratio ali valjda je ok, mislim da bi Vermaelen mogao otići, odigrao je odličnu sezonu ali nema jednostavno sreće s ozljedama, a po kvaliteti je mogao biti jedan od boljih stopera svijeta sigurno.

Također nadam se da će Valverde konačno shvatiti da Barcelona nije ekipa koja igra na rezultat nego na gol više i to je jedina formula za uspjeh, neda mi se gledati Barcelona koja se brani protiv trećerazrednih ekipa, da, obrana je bila odlična ove sezone, ali su zato drugi segmenti trpjeli.

Sve u svemu jedva čekam novu sezonu da vidim na šta će ličiti Barca, prije tog isto SP da ne bude dosadno ljeto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2018 16:29 (barcafan12).
11 godina
protjeran

Guardiolina Barca nije imala sudačke pogurance kao Real nakon prvog osvajanja LP.I to ej jedina istina.

Grijehota je usporedit te 2 momčadi jedna je najbolja ikad a druga je ekipa koja je imala najbolji sudački tretman ikad.

9 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Guardiolina Barca nije imala sudačke pogurance kao Real nakon prvog osvajanja LP.I to ej jedina istina.

Grijehota je usporedit te 2 momčadi jedna je najbolja ikad a druga je ekipa koja je imala najbolji sudački tretman ikad.

Da mi je tvoj mozak pa da se malo odmorim. 

Eye In The Sky
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Real je ekipa napravljena od igraca sa kultiviranom agresijom....grizu najvise kad je najpotrebnije, i to ne doslovno, nego recimo iznude prekrsaj...ono sto bi se u fm attributima nazvalo aggression 20...barcelona je oduvijek bila fizicki inferiorinija momcad i igrali su cesto na mozak a ne na fizicku snagu, mozda je krivo rec submisivno, ali inteligentno i kreirali su vise sansi na taj nacin i rijetko primali golove jer su zbog nizeg mentaliteta bili bolji u obrani...cesto su napustali svoje pozicije i bila im je dozvoljena ekstra kreativnost....i to su si mogli priustiti jednostavno zato sto ih se nitko nije usudio napasti....da je bilo tko krenuo agresivno na njih, izvozali bi ih iz obrembenih pozicija ko male majmune i nakantali...sto im se dogodilo protiv bayerna sa onih 7:0...sa valverdeom je jedino messiju bilo dozvoljeno napustanje pozicije, dok su svi ostali znali svoje misto tocno u metar i pokrivali zadanu zonu...sto im je i donijelo sezonu skoro bez poraza, a mogli su osvojiti sve da valverde nije isao eksperimentirati....pretpostavljam da uprava nije od njega trazila vise od onoga sto je vec postigao, pa je coek pokusao biti jos bolji, sto je zavrsilo sa fijaskom....ali primjetite da su novi igraci daleko fizicki mocniji nego sto je bio slucaj prije...valjda su napokon skuzili da se kratki pasovi igraju kad si los u dodavanjima, a ne kad si vrhunski...ako imas snazne igrace, dobre u dodavanjima, onda igras agresivnije, tako da obrana salje odmah loptu napadacu ili napadackom veznom, koji zadrze loptu ili uposle krilo i krilo zabija nakon sijecanja okomito ili rasiri igru i nabaci cross nazad na glavu igracu tipa lukaku....ako si skratio pasove, znaci da lopta ne ide odmah naprijed, vec se napad gradi polako, dakle nizi mentalitet, strpljivija igra i u napadu nemas lukakua, nego nekog malecnog poachera tipa messi...s obzirom da valverde preferira flat 442, znaci da ima rupu izmedju obrane i veznog reda i mora igrat fluidno, kompaktnije, da rupu pokrije, a samim time sto igra fluidno, daje vise kreativnosti svojoj momcadi, da kreiraju sanse...s tim da ce oni koji igraju control ili attacking vjerojatno zabiti prije, ali izgubiti potkraj utakmice, jer su igrace izmorili...

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2018 5:23 (Gorstak79).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj momak je igraćina...Spominje se odavno nadam se da će ga dvboesti može biti jedan od najboljih na svijetu za koju godinu,

8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ne znam jel grehota :) al ako ciljas da je glupo i bespotrebno, onda se slazem.

To jednostavno nije uporedivo kada se sve uzme u obzir. Ako nista drugo onda bar zbog toga sto od te "guardioline" barca jos igra nekoliko igraca i osvajaju trofeje, a za zidaneov real ne postoji dovoljna vremenska distanca da se to sve procjeni.

To je po meni jedan od jos mnogo faktora koji onemogucavaju usporedbu. Broj tofeja takođe različit, pristup iigri i kontinuitet drasticno razlicit itd. Zaista moras bit povrsan poznavaoc fudbala da bi ih isto tretirao.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaista moraš biti površan poznavaoc fudbala da bi usporedio trofej Lige prvaka sa Španjolskim kupom...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kao sto rekoh...Nadajmo se ovom nije mi lenglet bog zna kakav stoper.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dembele zabio golčinu Talijanima...ajd super da onaj start u zadnjoj utakmici nije ostavio traga na njemu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice