FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

a pazite sad ovoga:

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/jose-ne-moze-bez-barcelone-sad-znamo-tko-mora-u-finale-260755

e moj Mourinho,da si bar upola čovjek koliki si stručnjak i taktičar...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno odlican takticar ali se kroz medije prezentira kao ignorant. Uz to, pravi manipulator.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
Re: FC Barcelona
VirtUoso kaže...

Navodno odlican takticar ali se kroz medije prezentira kao ignorant. Uz to, pravi manipulator.

...i seronja.

mou samo vec trazi izgovore za jos jedno samaranje ;)

16 godina
FC Barcelona

Skoknite na 2:30

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
antimadridista kaže...

a pazite sad ovoga:

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/jose-ne-moze-bez-barcelone-sad-znamo-tko-mora-u-finale-260755

Što njega to uopće briga? Na stranu to je li ili nije jedanaesterac, na to se imaju pravo žaliti samo iz stožera Milana.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
sinister_axe kaže...

Upravo o tom antimadrista i neki govore, a ti onda staviš video kao povrdu da ste isti takvi. Izvađene situacija samo s jedne strane, a druga zanemarena. Jednako kao da netko sutra napravi video kako je milan oštećen, a ne spomene one dvije situacije iz prve utakmice.

15 godina
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

a pazite sad ovoga:

Što njega to uopće briga? Na stranu to je li ili nije jedanaesterac, na to se imaju pravo žaliti samo iz stožera Milana.

ma njega je briga sve u vezi Barcelone i uvijek priča samo o Barceloni,iz jednog jednostavnog razloga,boji se.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:54 (antimadridista).
16 godina
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

Upravo o tom antimadrista i neki govore, a ti onda staviš video kao povrdu da ste isti takvi. Izvađene situacija samo s jedne strane, a druga zanemarena. Jednako kao da netko sutra napravi video kako je milan oštećen, a ne spomene one dvije situacije iz prve utakmice.

Kao što vidiš, ovaj video je o Mourinhu. Ovaj video ukazuje na to da se on žali na suce, a ne bi trebao. Ovaj video bi i trebao prikazivati samo jednu stranu, jer Mourinho govori samo o jednoj strani. I što misliš, zašto sam ispod videa napisao skoknite na 2:30?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:57 (sinister_axe).
15 godina
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

da,ali koliko ja znam mi ovdje pričamo o Mourinhu koji stalno govori o sucima i o utakmicama koje uopće nisu njegova stvar,već i ptice na grani znaju kakav je on čovjek,na stranu njegove trenerske sposobnosti. I osim toga,nikad nisam vidio da je Pep niti itko iz Barcelone govorio o sucima ni kad je u pitanju Barca,a kamoli kad su u pitanju utakmice koje se ne tiču Barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:58 (antimadridista).
16 godina
sinister_axe kaže...
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

Kao što vidiš, ovaj video je o Mourinhu. Ovaj video ukazuje na to da se on žali na suce, a ne bi trebao. Ovaj video bi i trebao prikazivati samo jednu stranu, jer Mourinho govori samo o jednoj strani.

Nema se on šta žalit na utakmicu barcelona-milan, tu se slažem, ali ovaj video nije dokaz da se ne bi trebao žalit jer u oba videa nije on taj koji je imao pomoć sudaca kad se gleda ukupno u obje utakmice. Imam prijatelja koji navijaju za man utd. i nikad se nijedan nije bunio što je tad porto prošao jer je bilo štete i na jednoj i na drugoj strani (ne znam što točno, nisam gledao utakmicu, ali mogu pitat kad ih vidim ako te zanima). Što se tiče intera iako vi tvrdite da je barcelona oštećena, navijači intera da je inter, kao neutralan navijač kažem da su oštećeni i jedni i drugi podjednako (ne volim inter, a ni barcelonu). Znači kad pokažeš situacije gdje je njegov klub prošao nezasluženo onda ga možeš slobodno napast, ali ovaj video nije dokaz za to.

16 godina
FC Barcelona

Poanta je da je i on imao pomoć sudaca, kao i svi ostali u nekom trenutku. Znači, on bi, kao i svi ostali, se trebao suzdržati od komentiranja suđenja. (pogotovo suđenja na utakmicama na kojima on na nikoji način ne sudjeluje) Kad smo već spomenuli te teoretičare zavjera, zanimljivo je to da je Mourinho jedan od najvećih. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:09 (sinister_axe).
15 godina
Iggx kaže...

Nema se on šta žalit na utakmicu barcelona-milan, tu se slažem, ali ovaj video nije dokaz da se ne bi trebao žalit jer u oba videa nije on taj koji je imao pomoć sudaca kad se gleda ukupno u obje utakmice. Imam prijatelja koji navijaju za man utd. i nikad se nijedan nije bunio što je tad porto prošao jer je bilo štete i na jednoj i na drugoj strani (ne znam što točno, nisam gledao utakmicu, ali mogu pitat kad ih vidim ako te zanima). Što se tiče intera iako vi tvrdite da je barcelona oštećena, navijači intera da je inter, kao neutralan navijač kažem da su oštećeni i jedni i drugi podjednako (ne volim inter, a ni barcelonu). Znači kad pokažeš situacije gdje je njegov klub prošao nezasluženo onda ga možeš slobodno napast, ali ovaj video nije dokaz za to.

opet ti,stvar je u tome da se nebi trebao žaliti na suce kao javna osoba ni da je neznam koliko oštećen,a znamo svi da nije nimalo oštećen kad se pogledaju i jedna i druga strana. Opet ponavljam,drugo je to da se mi na forumu žalimo na suđenje,ali to od Pepa niti bilo koga drugog iz Barcelone nećeš nikad čuti,dok Mourinha nije nimalo sram pričati o tome,iako nema razloga.

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

da,ali koliko ja znam mi ovdje pričamo o Mourinhu koji stalno govori o sucima i o utakmicama koje uopće nisu njegova stvar,već i ptice na grani znaju kakav je on čovjek,na stranu njegove trenerske sposobnosti. I osim toga,nikad nisam vidio da je Pep niti itko iz Barcelone govorio o sucima ni kad je u pitanju Barca,a kamoli kad su u pitanju utakmice koje se ne tiču Barcelone.

Samo su iz barcelone dizali pobunu prije par tjedana jer je prvenstvo namješteno. Nakon tog sasvim slučajno real kiksa dvije utakmice i to sudci zeznu dosta stvar. Pola momčadi bude isključeno itd. itd. 

Ne, nisu imali nikakav utjecaj niti je išta izašlo iz njihovih usta.

15 godina
Iggx kaže...

Samo su iz barcelone dizali pobunu prije par tjedana jer je prvenstvo namješteno. Nakon tog sasvim slučajno real kiksa dvije utakmice i to sudci zeznu dosta stvar. Pola momčadi bude isključeno itd. itd. 

hahaha ti si smiješan! Tko je to iz Barcelone govorio da je prvenstvo namješteno? I u kojim to utakmicama je Real kiksao zbog grešaka sudaca? Misliš na onu utakmicu u kojoij nisu suđena 2 penala za Villarreal?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:07 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Ne sjećam se da je Pep komentirao. Igrači da, ali Pep ne. (ispravi me ako sam u krivu)

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

hahaha ti si smiješan! Tko je to iz Barcelone govorio da je prvenstvo namješteno? I u kojim to utakmicama je Real kiksao zbog grešaka sudaca? Misliš na onu utakmicu u kojoij nisu suđena 2 penala za Villarreal?

Šta se ti praviš glup? Pique i tri točke, bojkotiranje španjolskog nogometnog saveza (odnos sudaca prema barceloni, a drukčiji prema realu), komentari u španjolskim medijima. Vršili su pritisak dok nisu dobili šta su htjeli. Da, mislim na te utakmice koji ti pratiš od prve do zadnje minute jer očito  imaš problema kad je u pitanju r.m  

15 godina
Iggx kaže...

Šta se ti praviš glup? Pique i tri točke, bojkotiranje španjolskog nogometnog saveza (odnos sudaca prema barceloni, a drukčiji prema realu), komentari u španjolskim medijima. Vršili su pritisak dok nisu dobili šta su htjeli. Da, mislim na te utakmice koji ti pratiš od prve do zadnje minute jer očito  imaš problema kad je u pitanju r.m  

da,Piqueove tri točke na Twitteru su izravno utjecale na stvari u prvenstvu i u savezu. Ne preuveličavaj stvari,nitko iz Barcelone nije rekao da je prvenstvo "namješteno" kako si ti naveo. I da,dobili su što su htjeli jer Real u tim utakmicama nije bio pravi,prvu utakmicu su kiksali na domaćem terenu iz slobodnjaka u 90.minuti. Jel su i tad suci bili krivi? ili u onoj drugoj što nisu sudili 2 penala za Villarreal? i da,pratim neke utakmice Reala jer izravno utječu na to hoće li klub za koji navijam biti prvi ili ne. Jeli to neki problem,jer sam siguran da i ti znaš pratiti utakmcie Barcelone?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:18 (antimadridista).
14 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

Iggx nemoj se praviti previše pametan.

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

ne preuveličavaj stvari,nitko iz Barcelone nije rekao da je prvenstvo "namješteno" kako si ti naveo. I da,dobili su što su htjeli jer Real u tim utakmicama nije bio pravi,prvu utakmicu su kiksali na domaćem terenu iz slobodnjaka u 90.minuti. Jel su i tad suci bili krivi? ili u onoj drugoj što nisu sudili 2 penala za Villarreal? i da,pratim neke utakmice Reala jer izravno utječu na to hoće li klub za koji navijam biti prvi ili ne. Jeli to neki problem,jer sam siguran da i ti znaš pratiti utakmcie Barcelone?

Istina, nitko nije rekao da je prvenstvo namješteno. Samo su rekli i davali naznake da se čudne stvari događaju pa nek sami zaključimo šta je. Od tog pritiska bez obzira na neriješene rezultate sudci su bili znatno oštriji prema real madridu. Spomeni šta se sve dogodilo u obje utakmice, a ne pričaj gluposti i izvodi dijelove samo. Ne, ne pratim utakmice barcelone, nisam budala gubit vrijeme na to. Pogledam jedino kad je liga prvaka na tv-u, a smatrao bih se poremećenom osobom kad bi pratio klub koji ne volim preko streama

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:24 (Iggx).
16 godina
Tomy Lee kaže...
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

Iggx nemoj se praviti previše pametan.

Neću više obećavam, od sad ću se pravit glup kao i svi vi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:22 (Iggx).
15 godina
Iggx kaže...

Istina, nitko nije rekao da je prvenstvo namješteno. Samo su rekli i davali naznake da se čudne stvari događaju pa nek sami zaključimo šta je. Od tog pritiska bez obzira na neriješene rezultate sudci su bili znatno oštriji prema real madridu. Spomeni šta se sve dogodilo u obje utakmice, a ne pričaj gluposti i izvodi dijelove samo. Ne, ne pratim utakmice barcelone, nisam budala gubit vrijeme na to. Pogledam jedino kad je liga prvaka na tv-u, a smatrao bih se poremećenom osobom kad bi pratio klub koji mrzim preko streama

pogledaj svoj prvi komentar,u njemu si naveo kako su u tim utakmicama suci oštetili Real,a nisi naveo ta 2 penala za Villarreal. Toliko o izdvajanju dijelova. A ovo zadnje,iamam MaxTV sa Spotskim paketom pa pratim dosta utakmica,između osatlih i Španjolsku ligu.

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

Istina, nitko nije rekao da je prvenstvo namješteno. Samo su rekli i davali naznake da se čudne stvari događaju pa nek sami zaključimo šta je. Od tog pritiska bez obzira na neriješene rezultate sudci su bili znatno oštriji prema real madridu. Spomeni šta se sve dogodilo u obje utakmice, a ne pričaj gluposti i izvodi dijelove samo. Ne, ne pratim utakmice barcelone, nisam budala gubit vrijeme na to. Pogledam jedino kad je liga prvaka na tv-u, a smatrao bih se poremećenom osobom kad bi pratio klub koji mrzim preko streama

pogledaj svoj prvi komentar,u njemu si naveo kako su u tim utakmicama suci oštetili Real,a nisi naveo ta 2 penala za Villarreal. Toliko o izdvajanju dijelova. A ovo zadnje,iamam MaxTV sa Spotskim paketom pa pratim dosta utakmica,između osatlih i Španjolsku ligu.

Zato što nisu bila dva penala, već jedan.Ukupno gledajući real je više oštećen.

I nemoj plz opet raspravljat o tim penalima jer si već jednom argumentirano (lol) objasnio svoje mišljenje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:28 (Iggx).
15 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

Zato što nisu bila dva penala, već jedan. Ne želim se opet raspravljat s tobom o tim "penalim", a ukupno gledajući real je više oštećen

da,kao i cijelu ovu sezonu. Jednostavno mi se vrti u galvi od svih tih dosuđenih penala za Realove protivnike. Kako te uopće nije sram pričati o sucima u španjolskoj ligi u ovoj sezoni?

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

Zato što nisu bila dva penala, već jedan. Ne želim se opet raspravljat s tobom o tim "penalim", a ukupno gledajući real je više oštećen

da,kao i cijelu ovu sezonu. Jednostavno mi se vrti u galvi od svih tih dosuđenih penala za Realove protivnike. Kako te uopće nije sram pričati o sucima u španjolskoj ligi u ovoj sezoni?

Bilo bi me sram da navijam za barcelonu koliko ste pomoći imali zadnji četiri-pet godina

15 godina
Iggx kaže...

Bilo bi me sram da navijam za barcelonu koliko ste pomoći imali zadnji četiri-pet godina

ajde mi nabroji sve te prednosti koje smo imali,ali gledaj i jednu i drugu stranu,odnosno štete i na račun Barce i na račun protivnika. Baš da i to vidim.

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

ajde mi nabroji sve te prednosti koje smo imali,ali gledaj i jednu i drugu stranu,odnosno štete i na račun Barce i na račun protivnika. Baš da i to vidim.

Uzmi odvrti zadnji par stranica imaš negdje članke i iz medija. Ja ti neću vadit ništa iz par razloga. Ne bi bilo pošteno od mene da pišem samo situacije kojih se sjećam bez dokaza, a baš i nemam vremena tražit svaku situaciju na internetu. Neki od nas i rade. Uostalom već sam ti par puta rekao da neću gubit vrijeme na tvoje "zahtjeve", jer kad god sam napisao argumente s dokazima i potrošio svoje vrijeme, dobio sam odgovor da su to laži ili sam bio jednostavno ignoriran. Ako ti imaš zapisuj si sam na papir pa ćeš shvatit o čemu govorim (iako vjerujem da znaš i ovako), a očito imaš kad stigneš gledat i utakmice real madrida.

15 godina
Iggx kaže...

Uzmi odvrti zadnji par stranica imaš negdje članke i iz medija. Ja ti neću vadit ništa iz par razloga. Ne bi bilo pošteno od mene da pišem samo situacije kojih se sjećam bez dokaza, a baš i nemam vremena tražit svaku situaciju na internetu. Neki od nas i rade. Uostalom već sam ti par puta rekao da neću gubit vrijeme na tvoje "zahtjeve", jer kad god sam napisao argumente s dokazima i potrošio svoje vrijeme, dobio sam odgovor da su to laži ili sam bio jednostavno ignoriran. Ako ti imaš zapisuj si sam na papir pa ćeš shvatit o čemu govorim (iako vjerujem da znaš i ovako), a očito imaš kad stigneš gledat i utakmice real madrida.

da,ja imam 19 godina i drago mi je da imam nešto slobodnog vremena. Neznam uopće čemu spominjanje koliko tko ima slobodnog vremena,ali dobro. Ja sam ti sad dao "zahtjev" kako ti kažeš koji si ti ignorirao i okrenuo neku priču o slobodnom vremnu jer znaš da nisi u pravu,nisi u pravu nimalo,pa se izvlačiš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:44 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

da,ja imam 19 godina i drago mi je da imam nešto slobodnog vremena. Neznam uopće čemu spominjanje koliko tko ima slobodnog vremena,ali dobro. Ja sam ti sad dao "zahtjev" kako ti kažeš koji si ti ignorirao jer znaš da nisi u pravu,nisi u pravu nimalo,pa se izvlačiš.

Kako nema veze. Treba mi najmanje pola sata da ti izvadim, a bio je sličan članak i na goal.com čini mi se neki dan. Meni pola sata gubljenja vremena znači puno u jednom danu. Ajde da će to ostaviti neki učinak, ali opekao sam se već dva put. Ako ti nešto znači smatraj da nisam u pravu {#}

15 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

da,ja imam 19 godina i drago mi je da imam nešto slobodnog vremena. Neznam uopće čemu spominjanje koliko tko ima slobodnog vremena,ali dobro. Ja sam ti sad dao "zahtjev" kako ti kažeš koji si ti ignorirao jer znaš da nisi u pravu,nisi u pravu nimalo,pa se izvlačiš.

Kako nema veze. Treba mi najmanje pola sata da ti izvadim, a bio je sličan članak i na goal.com čini mi se neki dan. Meni pola sata gubljenja vremena znači puno u jednom danu. Ajde da će to ostaviti neki učinak, ali opekao sam se već dva put. Ako ti nešto znači smatraj da nisam u pravu {#}

pa onda mi copy-pasteaj bar taj članak. Usoatalom,sam si govorio o nekoj "povlaštenosti" zadnjih godina,onda to i argumentiraj.Živo me zanima što piše i pišu li obe strane iz tih utakmica,i greške na štetu i jednih i drugih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:45 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

uhhh... jos jedan isfrustrirani tinejdzer {#}

antimadridista, kak ti se da natezati s takvima?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice