FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
ako damo 120 za dembelea onda smo stvarno idioti.

Ma dosta je 70 plus Gomes, ili Arda. . . .  Ako bude nesto od momka, kako govore za njega, za dvije sezone kad bude kostao 180, onda ces plakat kako smo imali glupu upravu.

Katalonac_HR
13 godina
protjeran
dembele ne vrijedi vise od 70mil eura.
13 godina
protjeran
nasi idioti ne znaju pregovarat, nemaju muda, ja da vodim pregovore ponudio bih im 70mil eura, ako odbiju, zadnja ponuda bi bila 75mil eura, ako i to odbiju dogovorio bih se s dembeleom da se cijelu polusezonu pravi da nije u formi, nakon toga bih im ponudio 55mil eura i prihvatili bi, a onda bih dembeleu dao 10mil eura bonusa za glumu.
13 godina
protjeran
nasi idioti ne znaju pregovarat, nemaju muda, ja da vodim pregovore ponudio bih im 70mil eura, ako odbiju, zadnja ponuda bi bila 75mil eura, ako i to odbiju dogovorio bih se s dembeleom da se cijelu polusezonu pravi da nije u formi, nakon toga bih im ponudio 55mil eura i prihvatili bi, a onda bih dembeleu dao 10mil eura bonusa za glumu.
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

svaka cast uspio si nadmasit evil accessa,a to je jako tesko

13 godina
protjeran
najlakse je srati bez argumenata.
12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
kexzoR kaže...

Ma dosta je 70 plus Gomes, ili Arda. . . .  Ako bude nesto od momka, kako govore za njega, za dvije sezone kad bude kostao 180, onda ces plakat kako smo imali glupu upravu.

Iako po meni treba uzet top igrace za sredinu, i tu sipat lovu. Obrana je vise manje dobra, ako trojka u centru bude dovoljno fizicki jaka da istrpi presing kojem se svi nadamo, onda ce Deulofeu bit mila majka na LW poziciji.  Trebalo je uzet Veratija i tu je po meni najveca greska, trebalo je to forsirat. PSG nas je zajebo samo tako.  Sto vi mislite ova sva osvajanja reala zadnje vrijeme, da je to donio trozubac u napadu, ronaldo i benzema, ili onaj konj bale. Ma kakvi, njihov centar je to osvojio, plus bekovi.  A tap in golove bi i munir zabijao, iako mi se povrace kad ga vidim nazad.

Svidja mi se razmisljanje Valverdea da necemo vise samo pricati o trozupcu, i samo cekat njih da nesto naprave, nego da cemo pricati o momcadi. To bi bilo fino, ali sa Rakiticem, Ardom, Rafinjom, Gomesom, i Iniestom kojeg ce trebat dozirat vise nego do sad, jako tesko. Zivi bili pa vidjeli.

Katalonac_HR
14 godina
barcaINTER kaže...
kexzoR kaže...

Hajdemo realno, pa mi iskreno kaži, kome igrač koji se NIJE BAŠ nešto dokazao u Barceloni vrijedi oko 50 milja €-ura ?!?! 

Ustvari, možda bi i u nekim ligama i mogao biti vrhunski igrač, ali koji bi klub u takvoj ligi imao takve novce ?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Iskreno iako bih volio da dođu i Coutinho i Dembele cifre koje se spominju su bolesne. Ajde Coutinho već sezonama igra na visokom nivou i pokazao je da je klasa pa tih 100-120 milijuna u današnje vrijeme i nije puno, ali da jedan Dembele koji je odigrao jednu solidnu sezonu u Borussiji vrijedi 120-150, malo bezobrazno. Ali kao što sam rekao Neymarov transfer je bio samo prekretnica u nadolazećim vremenima. Bit će nemoguće kupiti prosječnog igrača ispod 70-80 milijuna.

Uglavnom naši moraju nekog dovest pa neka ipak daju te novce za ovu dvojicu ako se pokažu dobrima nećemo puno zažaliti. I ne sviđa mi se što su veznjaci ispali iz priče, ostat ćemo na istom veznom redu i opet ćemo imati velikih problema u iznošenje lopte kao i tranziciji.
15 godina

Obavezno nam trebaju veznjaci. Messi se opet vraćao na sredinu terena i uzimao loptu. Iniesta, Rakitić i Buskec ne mogu igrat zajedno.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
Idemo, idemo, opaaa
13 godina
protjeran
nasi idioti su trebali dovesti coutinha i dembelea prije prodaje neymara, ustedili bi sigurno 70,80mil eura.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene samo zanima potpisivanje Serija iz NIce. Mislim cak da je bolji i od VErattija. Ovo ostalo o tom po tom.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dembele je blizu, ne mogu virovat.

Katalonac_HR
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
najlakse je srati bez argumenata.

kexzoR kaže...
nasi idioti su trebali dovesti coutinha i dembelea prije prodaje neymara, ustedili bi sigurno 70,80mil eura.

8 godina
neaktivan

Od istog tima Zubizareta i ostali doveli u apsolutnoj tisini suareza za male malih 70 miliona i sviju nas iznenadili, a ovi ne mogu Kutinja ispod 100 dobit, a kamoli jebenog Dembelea koji realno ne kosta vise od 60 sada nakon transfera pogbe i nejmara. Apsolutno su nesposobni za bilo sta. 

Sve su prilike da ce se osramotit ko nikad, pa samim tim i Barcelonu kao klub. I sto je najgore, na kraju ce spiskat 250 miliona nizasta, i barcelona ce krenuti nizbordo ko Mancester, ako vec nije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 2:38 (Barcelonista).
14 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Od istog tima Zubizareta i ostali doveli u apsolutnoj tisini suareza za male malih 70 miliona i sviju nas iznenadili, a ovi ne mogu Kutinja ispod 100 dobit, a kamoli jebenog Dembelea koji realno ne kosta vise od 60 sada nakon transfera pogbe i nejmara. Apsolutno su nesposobni za bilo sta. 

to je isto kao da ja tebi kazen da si nesposoban zato jer ne mozes nabavit novi ferrari direktno iz tvornice za 20k kn

mislin niste mi jasni vi sta pricate o upravi u stilu ''ne mogu dovest tog i tog za te pare'',sta vi mislite da je jedina poanta liverpoola dortmunda i koga sve ne da daju barci svoje najbolje igrace za sta manje para?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 4:03 (Logigamer).
10 godina
Logigamer kaže...
Barcelonista kaže...

to je isto kao da ja tebi kazen da si nesposoban zato jer ne mozes nabavit novi ferrari direktno iz tvornice za 20k kn

mislin niste mi jasni vi sta pricate o upravi u stilu ''ne mogu dovest tog i tog za te pare'',sta vi mislite da je jedina poanta liverpoola dortmunda i koga sve ne da daju barci svoje najbolje igrace za sta manje para?

Glup ti je primjer. Naravno da su nesposobni.

Sve igrace koje sad zele dovest su mogli prije uzet za puno manje novca, prvi Dembele PRVI, dalje necu ni nabrajat.

Proslo ljeto kupovina igraca im je bila kiks nad kiksevima.

Sredinu ne rijesavaju, dovode neke polovnjake za velike cifre, prodaju djecu iz la masie, nisu jos nista prodali ni kupili osim Semeda a dani idu, dolazi i utakmica s realom u nedjelju, rjesavaju u zadnji cas i to pod upitnikom.

Vrhunac ce im bit ovaj rok koji ce napravit sramotu od kluba ili ce kupit Dembela i Coutinha za +220M a mogli su ih dobit skupa za 140 prije koji mjesec. Ali dobro barem ce kupiti ono sto valja i bit ce im oproseno. Do sad? Nula bodova.

I jos previse gluposti koje ne zelim ni nabrajat. Ima tu puno toga samo ti izgleda nisi bas upucen ili si novi. 

Vjerovatno ce se izglasati nepovjerenje za ovu upravu. 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 5:29 (el.šef).
15 godina

Bartomeu je rekao da neće sve ići za transfere, tako da se može očekivati samo jedan igrač od 100mil.

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
Alo dečki pa zaboravili ste na Iniga Martineza.

Dakle uzimamo nekog za 70 milja...u danasnjem nogometu ta cifra bi se platila za Illaramendija..
11 godina
Odustali su od Iniga...
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav loš potez Barce. Nisu isli odmah po igrace koji su htjeli i sada kad su prodali Neymara svi znaju da imaju novaca i samo ce natjerat Barcu da mora podebljati ponudu i pretplatit ce svakoga od njih.

artuditu
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Inigo je skrtiran očito da svi novci idu na Dembelea i Coutinha...

Bolje platiti svakog od njih po 100 miliona pa čak i više nego dovesti 3 pacijenta poput Gomesa,Arde i Paca za 120 miliona...

Dembele ispred sebe ima još 10 godina igranja na vrhunskoj razini i ako bude flop sezonu 2 opet je jako mlad ima 22 godine može ga se prodati za još veće novce...

Coutinho je vejrovatno najbolji vezni u PL momak je čudo,ali on ima 25 godina a najveći problem su njegove ozljede...Neznam koliko je to pametno...

Ja sam zadovoljan sa Serijem,Dembeleom i Iningom.

Ako se jmože Coutinho dovesti za nekih 100-110 miliona onda može...Sve iznad toga je previše...

This time next year we'll be millionaires
11 godina
150 milijuna za dembelea je previše, 22 godine, tu cifru opravdavaju igrači poput messija, ronalda, neymara i njima sličnih, dembele za sad ne...
11 godina
Pardon, dembele ima 20 godina, 15. svibnja 1997. godine
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nemamo puno opcija...Vjerujem da on može biti najbolji igrač na svijetu uz Mbappea za 5 godina...

Treba pokupovati sve što se može ove godine jer dogodine , cijene samo rastu...Dembele,Coutinho,Seri i mirni smo par godina...

11 godina
Slažem se apsolutno s navedenim igračima, samo sam htio istaknut da je 150 abnormalno visoka cijena za takvog igrača, vidjet ćemo što će biti...

Iskreno se nadam da, u slučaju da barca nikoga ne dovede do 1.9., će se raspisat peticija protiv sadašnje uprave jer ovo je debilizam teški
11 godina
protjeran
Čemu toloko pesimizma..u roku od tjedan dana mislim da ce sve biti gotovo.
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako je simpaticno vidjeti navijace barce kako zazivaju kupnju igraca od 100+ milijuna. Welcome to the dark side. Muhahhahahhahahahahahaaaaaaa

...
11 godina
Nikakav pesimizam, samo kažem da u tom slučaju dođe do toga i toga, nisam rekao da neće, ima razlike šefe......
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice