FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umtiti (Lyon): "Staying or leaving, everything is possible. But, honestly, now I'm focused on the Euro. After that, I'll talk with my club."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da će se do kraja prijelaznog roka riješiti Douglasa,Adriana,Vermalena i/ili Mathieua.To su sve igrači koji primaju plaću, a nisu skupili ni 5 nastupa,izuzev Mathieua,ali i on je već prilično star,a treba pomladiti ekipu...ako je Umtiti riješena stvar,ja bi volio da kupe još jednog stopera,tipa Bailly,i tako bi dobili 2 vrhunska mlada stopera koje uz Piquea i Maschea možeš rotirati i raditi svakakve kombinacije...pošto ni situacija sa Vidalom nije sigurna,vjerujem da će se naći i zamjena za tu poziciju,najviše bi volio Bellerina ali to je skoro nemogući scenarij,ima tu podosta potencijalnih igrača,još ćemo sve vidjet...Suarez je isto praktično gotova stvar,može odigrati i u vezi i u napadu na krilu,tako smo praktično pokrili 2 pozicije sa njim,slično ko i sa Umtitijem. Nadam se da će Barca kvalitetno odraditi ovaj prijelazni rok,napokon da dobijemo i kvalitetnu klupu pored startnih 11 kao što netko reče,jer nas je upravo kratka klupa koštala izgubljenih bodova i trofeja.

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Nez meni je nekako broj 11 prirastao srcu... 

Tebi je i fašistička diktatura prirasla srcu izgleda. Uvijek kažem, navijači Reala obožavaju pričati o povijesti, a o njoj pojma nemaju.

Pa i nije mi bas nesto prirasla srcu s obzirom da vam je izgradila stadion al ajde... 

Umtiti najednom najbolji obrambeni na svijetu hahahah

Joj daj prestanite me citirat jer dobijam notifikacije pa mi je neodoljivo otic pogledat sta se radi.... 

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Na današnji dan, prije točno godinu dana, FC Barcelona osvojila je svoj peti naslov europskog prvaka pobjedom u Berlinu nad Juventusom rezultatom 3-1. Strijelci za Barçu bili su Rakitić, Suárez i Neymar. Katalonska ekipa tako je po drugi put u svojoj trofejnoj povijesti osvojila sva tri trofeja u istoj sezoni (Ligu, Kup i Ligu prvaka).

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Umtiti (Lyon): "Staying or leaving, everything is possible. But, honestly, now I'm focused on the Euro. After that, I'll talk with my club."

Klasična priča svake godine.Nitko nikad ništa ne govori dok stvar nije rješena.

Što se tiče njega po meni vrhunski.Mlad potencijal kompletanigrač brz,jak i dobra tehnika.A za postavlljanje i čitanje igre ćemo vidjeti ubrzo.

Vidal nigdje ne ide, jer nema boljih opcija na tržištu jer je cilj ove sezone poboljšati pozicije stopera,napadača, i lijevog beka.A desni bek tek dogodine.

Suarez je pitanje vremena samo kad će objaviti transfer.Vidjet ćemo koliko će pružiti, nadam se da će donijeti svježinu u sredini koje nam je falilo ove sezone.

Nadam se iskreno i dolasku Nolita koji ppokazuje da je klasa , a za 15 miliona njega ili Pereza iz Deportiva se mora dovesti.

Mislim da se još jedanstoper neće dovoditi jer nije ni potrebno imati 5 stopera jer smo vidjeli da Bartra,Mathieu i Vermalen nisu odigrali sve skupa 15 utakmica.

Što se tiče odlazaka,Mascherano i Mathieu neidu nigdje.

Vermaelen ide nazad u Englesku,Douglas makar na posudbu,Adriano nadam se da dolazi u Lazio jer on nema više što pružiti Barci.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Heh, da imaš Coutinha ne bi ga držao na klupi. Problem bio onda nastao u tome tko će zamjeniti njega i tako u krug.

Mislim da je sa zdravim Rafinhom, Turanom i Robertom situacija super rješena. Busquetsa može zamjeniti Suarez, Rakitića Roberto, a Iniestu Turana. Rafinha sve njih i Neymara.

Bolje da se uloži u stopera, ili desnog beka i zadržati Vidala na klupi.

To tebi super rijesena situacija?
Ti kazes da suarez moze zamjeniti busquetsa. U kojoj bajci bi to moglo biti?? Suarez je ofenzivni
vezni, cak i krilni igrac. A ti bi njega stavio mjesto busquetsa na zadnjeg veznog???
Turana smo vidili prosle sezone i potpuno je podbacio. Naravno postoji mogucnost
da ove sezone proigra, ali nekako sumnjam da je ovaj Barcin stil za njega i da ce biti ono
sto se mi nadamo. Da li on moze zamjeniti iniestu, jako sumnjam. Iskreno bi volio suareza viditi na
iniestinom mjestu, da se njih dvojicu rotira, pa da vidimo da li bi suarez bio dugorocno rijesenje
za to mjesto. 

Nakon ozljede, od rafinhe ne znamo vise sta ocekivati. Na zalost ozljedio se u najgore vrijeme
za njega, bas kada se poceo probijati i napredovati. Koliko god mislite da se on oporavio je istina,
ali nakon takih ozljeda neki igraci se pogube.  Dakle treba viditi ovese zone koliko on moze dati

i kako ce se nastaviti razvijati. Sto se tice da rafinha moze zamjeniti Neymara. Ne vjerujem.

Da moze ga staviti da igra na njegovom mjestu, ali to je krpanje, a ne kvalitetna zamjena za 
neymarovu poziciju. Prije bi denis suarez mogao na neymarovo mjesto nego rafinha.

I onda imamo roberta, decka koji je najvise mozda napredovo,
ali nekako igrac koji je dobar na puno mjesta i puno ga se rotira (na 2-3 pozicije) tesko postane

vrhunski igrac jedne pozicije. Decka treba ustaliti u sredini i naci mu pravu ulogu, ovako to nije to.
Previse mjenjanja.  I tako od svih nabrojenih igraca nemas zapravo ni jednog igraca za kojeg mozes 
ocekviati da ce zamjeniti nekoga od busija, rakitica ili iniestu i da ce kvaliteta igre ostati na razini.
Prosle sezone cim jedan od prva 3 igraca nije igrao kako treba u sredini imali smo velikih problema.
U Turana nekako ne vjerujem, ali ako ostane nadam se da ce me demantirati.
U svakom slucaju meni sredina nije super rijesena, popunjena je, ali koliko kvalitetno ostaje dvojbeno.

Slazem se s tobom da nam treba stoper i desni bocni. Umtiti bi mogao biti rijesenja za stopera, a ujedno

alternativa za albu. Za desni bok mislim da moramo dovesti pravo rjesenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 4:06 (danny_2).
17 godina
Suarez u Villarealu igra isto ono što i Rakitić u Sevilli.

Vidjeli smo da Rakitić u Barci nije onaj iz Seville, tako neće biti ni Suarez. Nijedna momčad nema 3 playmakera.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
Suarez u Villarealu igra lijevo krilo
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Suarez u Villarealu igra isto ono što i Rakitić u Sevilli.

Vidjeli smo da Rakitić u Barci nije onaj iz Seville, tako neće biti ni Suarez. Nijedna momčad nema 3 playmakera.

Ne mora on bit onaki kao u villarealu, ali suarez nije defenzivni vezni koji bi igrao 
mjesto busquetsa. A ti mislis da Barca ima 3 playmakera i koja su to??

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 13:02 (danny_2).
17 godina
Pa Iniesta, Messi i onda bi još D. Suarez.

Rakitić je bio play u Sevilli, više nije.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Glavne mete i njihove alternative za ovaj prijelazni rok:

LATERAL DERECHO

Aunque Robert dijo que en principio se contaba con Sergi Roberto y Aleix Vidal para el carril derecho, lo cierto es que el Barça está atento al mercado en esa posición:

• Joao Cancelo: el Valencia ya conoce el interés azulgrana por un jugador de 22 años que viene progresando mucho en los últimos meses.
  • Jonny Castro: el jugador del Celta puede jugar en ambas banda y gusta mucho al Barça. Luis Enrique lo conoce perfectamente de su etapa en Vigo.
  • Mariano Ferreira: el brasileño, otro producto 'made in Monchi', estaría encantado de vestir de azulgrana y el Barça lo tiene en su agenda.

LATERAL IZQUIERDO

• Guerreiro: el portugués -nacido en Francia-, que milita en el Lorient, ha 'explotado' en los últimos meses gracias a su zurda de oro. El problema es que hay mucha competencia para atarlo.
  • Wendell: el brasileño del Leverkusen tiene un estilo muy alegre que recuerda al de Alves y Marcelo, pero su incorporación no bajaría de los 20 'kilos' tras su gran temporada.
  • Blind: el holandés no cuenta para Mourinho en el United y saldrá este verano. Puede actuar tanto de central como de lateral, pero no es opción prioritaria para el Barça.

CENTRAL

INTERIOR

EXTREMO

• Nolito: el número uno de la lista para Luis Enrique, que ya lo quiso en el último mercado de invierno. El culebrón todavía podría tener un final feliz para el jugador, que desea volver a vestir de azulgrana.
  • Sané: el delantero del Schalke tiene una potencia espectacular y su precio ya rozaría los 30 millones de euros. Solo tiene 20 años pero los grandes de Europa ya han fijado sus ojos en él, entre ellos, el Barça.
  • Juan Mata: la llegada de 'Mou' a Old Trafford complica su continuidad y es un jugador que siempre ha gustado al Barça, que tiene al extremo en la lista de futuribles.

DELANTERO CENTRO

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Leo Messi je dobio presudu protiv promadridskog magazina "La Razón", u kojem su se prije više od godinu dana pisale neistine o Argentincu u članku nazvanom "Sonatina", autora Alfonsa Ussíe. Sud je isti članak nazvao "nepotrebnim i irelevantnim", te je naložio madridskom magazinu da plati odštetu u visini od 64 590 eura. Isti novac Leo Messi će uplatiti u humanitarne svrhe organizaciji "Liječnici bez granica".

Nogometaš Celte Vigo Jonathan Castro Otto (22), poznatiji kao Jonny, na listi je želja Luisa Enriqea kao potencijalna zamjena za Danija Alvesa.

Ignacio Abeledo (20) prvo je pojačanje Barcelone B. Sada već bivši nogometaš Betisa igra na poziciji lijevog krila.

Kako navode talijanski mediji Adriano je sve bliže prelasku u Lazio. Navodno, pregovori su u toku.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
12 godina
protjeran
Vjeruj mi imamo u mi ostali Barca Balkan na fb-u

Inače Barca je bila blizu potpisa Bailya za 25 miliona ali su odustali.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Budale,na kraju će dovesti nekog žnj...isto tako navodno je Las Palmas odbio 4 milijuna za onog dečka Lemosa ako se ne varam,kao premala im ponuda.A šta bi da im daju 30 milijuna.Točno što sam rekao,kad Barca ili Real kupuju svi vrijede ko suho zlato...No nadam se da će prvo Umtitija potpisat,čini mi se kao najkvalitetniji od svih ovih što se spominju,čak bi prije njega volio nego napuhanog Marqinhosa,a čini se da su i od Laportea/Stonesa odustali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 16:58 (barcafan12).
12 godina
protjeran

Navodno Enrique blokira transfer Umtitija jer misli da se neće uklopiti.

Navodno pada razmjena Mariano-Dogulas plus neki novci.

Nije loš Mariano niti malo pokazao je to u Sevilli, ali mislim da ima boljih opcija.Ali opet bolje da imamo njega i Vidala na beku nego samo Vidala i Roberta kao zakrpu.

Opet se onaj klaun Marqinhos dovodi kao prva opcija, jer je i sam rekao da može vrlo lako napustiti PSG ali da neće dok je Copa ništa govoriti.

Po meni vrlo precjenjen kad se sjetim kako ga je Suarez bacao ko malo dijete.Lik igra stopera ima 35 kg.Jao nama ako nam on dođe.

Baily je bio vrlo blizu potpisa navodno su se naši predomislili.25 miliona eura.

Stvarno se nadam da to nije zbog Marqinhosa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 21:05 (Boixus Nois PS).
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa Iniesta, Messi i onda bi još D. Suarez.

Rakitić je bio play u Sevilli, više nije.

Messi nije playmaker. Znam da se on izvlaci i glumi playmakera. Naravno vrhunski je igrac
sa fantasticnim pregledom igre i odigravanjima, ali on nije playmaker i nebi trebao to igrati.
Pa vidi se jasno da kad se messi izvlaci na veznoga i igra kao taj neki playmaker da nam desna
strana napada prazna, totalno neopasna i ona se stvara guzva u sredini. Naravno messi ce odigrati
odlicne lopte, asistirat ce, ali Barca vise gubi njegovim povlacenjem iz napada u vezu nego sto dobiva.
Messi mora igrati tog klrilnog napadaca, te time razvlaciti protivnicku obranu i dati prostora veznim igracima
da igraju. Njegovo povlacenje u vezu tusi igru, usporava igru i stvara guzvu te smo manje opasni nego kada
je on u napadu. A da ne kazem da svojom, slabom trkom kada igra veznog jos dodatno pravi pomutnju.
Nek messi jos bude kmrilni napadac, a on sa krila moze razvuci obranu, predriblati, zabiti i jos asistirati.
Kada je u vezi, onda dosta problema imamo sa desnom stranom napada. Dakle messi nije playmaker, 
iako ima vrhunkse sposobnosti za odigravanje. Ali on nije igrac koji ce kao iniesta u vezi diktirati tempo
i igru svojom kvalitetom, vizijom i trkom. Ili kao sto je to xavi radio. Messi proigrava, ali i usporava i pravi guzvu.
Uostalom ako bi se suarez rotirao sa iniestom onda nebi imali 2 playmakera u isto vrijeme. 
A da ti kazem da to i postaje Barcin veliki problem, manjak pravog playmakera u sredini u onim trenucima kada iniesta
vise ne moze. Tada iniesta pada trkacki, ali i organoizacijski. Tu nama treba neko ko ce polako se rotirati i poceti preuzimati 
iniestinu ulogu. A mi takog iggraca osim inieste trenutno nemamo. Tako da ti je potpuno pogresna teza 
kako imamo 3 playmakera i kako je to previse, kad je problem da nemamo pravog playmakera koji ce voditi i diktirati igru
kada iniesta ne ne bude mogao i kada ga bude trebalo odmarati. Jer iniesta je jedini takav igrac. 
Dakle imamo samo iniestu kao tog playmakera koji vodi igru. I mislim da bi trebali tu traziti pojacanje
koje ce kada in iesta bude odmarao dati Barci potrebnu kvalitetu. Od svih igraca veznih koje imamo ni jedan
nije taj tip, mozda bi se suarezu tu trebala pruziti prilika za to mjesto. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 21:54 (danny_2).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno nisam za tog Mariana,znam da nije loš,ali realno 29 godina ima,šta će nam.Iskreno nadao sam se da će Alvesa zamijeniti jednim vrhunskim igračem,ali ipak ništa od toga

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Iskreno gadilo mi se ove godine gledati Messija u sredini jer nije mogao stojati na nogama od umora a protiv Atletica i njegovih zvijeri kojitrče 15km po utakmici bili smo osuđeni na propast.

Inače brine me jedna stvar a to je što imamo dosta starih igrača u ekipi a pogotov u obrani i ne vidi se kraj kupovanju poluigrača i zakrpa.

Pique 29,Vermaelen 29, Mathieu 32,Mascherano 32,Alba ajde može proći.Još sad ako se dovede Mariano koji ima 29 godina onda stvarno...

Iskreno i bojim se scenraija u kojem dovode samo Lemosa koji je totalno ne provjeren igrač u velikom klubu.Ako će ga dovesti u paru sa Umtitijem ili Bailiyem ili nekim tećim ok ali samog nema smisla.

17 godina
Song nazad u klubu
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Danas svoj 32. rođendan slavi Javier Mascherano. Ovim putem sve najbolje želimo El Jefecitu!

Mediji u Sevilli koji su bliski istoimenom klubu tvrde da je postignut dogovor između FC Barcelone i FC Seville koji bi poslao Douglasa put Seville, a Mariana u Barcelonu. Naravno, Barça bi morala platiti određenu odštetu, koja ne bi trebala biti prevelika, s obzirom na godine igrača (29) te da ga je Sevilla platila "samo" 3,5 miliona eura.

17 godina
hahah ne moraš C/P radit s Barce Balkan, jedan admin je isto na forumu
12 godina
Mitch kaže...
hahah ne moraš C/P radit s Barce Balkan, jedan admin je isto na forumu

nisam to znao, koji?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo United kupio Baillya za 30 milijuna funti...Neka samo oni čekaju,e pa da vidimo koga će sad dovesti glupani glupi.

15 godina
FC Barcelona

.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Evo United kupio Baillya za 30 milijuna funti...Neka samo oni čekaju,e pa da vidimo koga će sad dovesti glupani glupi.

Barca se trenutno ne ponasa kao veliki i ozbiljan klub. Veliki klubovi odluce i dovedu igraca.
Barca samo ceka, a ni sama ne zna sta ceka. Moram reci da puno krivice tu ide i na Lucha, nekak sam lik
ne zna sta bi. Umtiti mu ne valja, Baily mu ne valja, a za marquinhosa zapeo, a na kraju bi bas marqunhos mogao
biti promasaj, ako ga se dovede. Vec neko vrijeme mi lucho ne izgleda kao ozbiljna osoba za trenera Barce. 
I sad onda dovodi se opet igrac koji je skoro u 30-oj godini, taj mariano. Poterat i lucha u pm i njegove ideje,
sta oce staracki dom napravt.

10 godina
FC Barcelona

Ako uprava nastavi dovodit igrace od 29 godina ne pise nam se dobro, mogli bi zavrsit ko Milan..

17 godina

Kažu da će mijenjat Douglasa za Mariana, dakle bit će zamjena Vidalu

edit - Enrique je lambada, trener bez autoriteta i meni osobno kao sto sam sto puta govorio nije dobar trener, zamjenama se nikad nije iskazao, defanzivnim tranzicijama takoder...ovo ostalo imam osjecaj kao da su igraci sami uigrani

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 17:03 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma žalosno,već mi ubijaju volju za gledanjem iduće sezone,obrana pa i sredina donekle vape za mladom snagom,a oni dovode igrače od 29-30 godina.Dok se oni premišljaju šta i koga žele,drugi klubovi pokupuju sve šta valja,i onda se mi moramo zadovoljit nekim prosječnim igračima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 17:11 (barcafan12).
12 godina
protjeran
Ljudi ako Baily vrijedi 40 miliona eura onda Hummels vrijedi 200.

Kakav Baily za te novce ga nebih nikad doveo
17 godina
Najjace je sta Unitedovi fanovi misle da je vrhunski stoper, imaju vec 3 bolja stopera na klupi od njega.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice