FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Meni se ne sviđa taj njegov način. Svaka lopta ide u nazad, uopće ne pokušava ništa prema naprijed.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Braida je jučer gledao Bayern i Dortmund a navodno je pratio 3 igrača a to su Gundogan,Reus i Weigl...Trenutno mi samo Reus ima nekog smisla buduči da je sredina odlično popunjena a bome Reus je izjavio nedavno da ne namjerava otići u Barcu ili Real gdje bi sjedio na klupi...Spominje se Alaba ali to je nemoguće izvesti i PSG-u jer mislim da bi Alaba mogao ostati još dugo godina u Bayernu...

Tko zna možda je gledao Hummelsa ili Boatenga...?Zna se da je Boateng odbio ponudu Barcelone prošle sezone a Hummels se svako ljeto spominje...

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Braida je jučer gledao Bayern i Dortmund a navodno je pratio 3 igrača a to su Gundogan,Reus i Weigl...Trenutno mi samo Reus ima nekog smisla buduči da je sredina odlično popunjena a bome Reus je izjavio nedavno da ne namjerava otići u Barcu ili Real gdje bi sjedio na klupi...Spominje se Alaba ali to je nemoguće izvesti i PSG-u jer mislim da bi Alaba mogao ostati još dugo godina u Bayernu...

Tko zna možda je gledao Hummelsa ili Boatenga...?Zna se da je Boateng odbio ponudu Barcelone prošle sezone a Hummels se svako ljeto spominje...

Po meni sredina nije odlicno popunjena. Mislim da nemamo zamjenu za iniestu, takvog tipa igraca. 
Igraca koji moze povuci, driblinzima proci 2-3 igraca, podvalit loptu u svakom trenutku. 
za iniestu pravuu zamjenu nemamo. A mislim da bi trebali traziti nekog mladog igraca koji ce uz iniestu
malo uciti, a uskoro ga i zamjeniti. 

12 godina
protjeran
danny_2 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Po meni sredina nije odlicno popunjena. Mislim da nemamo zamjenu za iniestu, takvog tipa igraca. 
Igraca koji moze povuci, driblinzima proci 2-3 igraca, podvalit loptu u svakom trenutku. 
za iniestu pravuu zamjenu nemamo. A mislim da bi trebali traziti nekog mladog igraca koji ce uz iniestu

A iskreno ne vidim nikog da bi to mogao učiniti...Nisam odavno gledao Gundogana , ali znam da nije igrač tipa Iniesta nego više kao Rakitić...Odličan pas , promejna strane , slična tjelesna građa , stil...Uglavnom nema igrača koji bi ga mogao zamjeniti a i ne vidim nekog mladog igrača na toj poziciji koji bi mogao biti vrhunski igrač...Ne spominjem Tielmansa jer on nije igrač za naš sistem.

15 godina
neaktivan
danny_2 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jedina prava zamjena za Iniestu je Verratti, ali čisto sumnjam da će doći u Barcu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Nemojte ovo shvatiti kao da govorim iz subjektivne perspektive Hrvata, ali zbilja mislim da je Kovacic dosta slican Iniesti i Verattiju. Problem je sto je on na krivoj strani Spanjolske :D

Treba vidjet, u Engleskoj se pojavio veliki broj mladih veznjaka koji su zbilja odlicni
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidjet cemo...Kovacic je dobar ali nekako je plah , mislim da bi ga velik eutakmice pojele...Verratti je zadnji vezni i jedno bi umjesto Busqetsa mogao igrati , ili možda Rakitića ali nije tip igrača kao Iniesta.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Navadno Barca hoće ovog mladog igrača iz Francuske...Ousmane Demebele...Kakav igrač ljudi moji a ima 18 godina...Jučer dao hattirck...

Ovog se mora kupiti.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde skupimo pare, sto se ceka......

Katalonac_HR
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako pricamo o veznjacima iz Engleske po meni najbolji izbor su Ozil kojeg bi bilo gotovo nemoguce dovesti,zbog njegove proslosti,a i glavni je igrac Arsenala,tesko da bi ga dali,ali po meni jos isplativiji igrac Barkley iz Evertona,decko ubija,ima sve,pas,dribling,snagu,u top 3 veznjaka na Otoku

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Ako pricamo o veznjacima iz Engleske po meni najbolji izbor su Ozil kojeg bi bilo gotovo nemoguce dovesti,zbog njegove proslosti,a i glavni je igrac Arsenala,tesko da bi ga dali,ali po meni jos isplativiji igrac Barkley iz Evertona,decko ubija,ima sve,pas,dribling,snagu,u top 3 veznjaka na Otoku

ne treba nam nitko u vezi :D,mozda tek za 2 sezone ce trebati.

15 godina
FC Barcelona

Dovesti Laporte-a sljedeće ljeto je nešto što se mora napraviti. Puyol je njegov agent tako da to vidim kao neku prednost za nas. Što se tiče veznjaka, meni je oduvijek Verratti prva opcija iako je to gotovo nemoguće. Sve ispod tog nivoa nema smisla jer Barca već ima odlične veznjake. Rakitić je dosta podcijenjen jer ljudi prate samo ono što igrači rade s loptom u nogama, a ne ono što rade bez lopte. On je neumoran radnik i puno pomaže ekipi u fazi obrane.

Sljedeće ljeto promovirati Sampera u prvu ekipu i mirni smo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 15:16 (antimadridista).
17 godina
Teško za Laportea.

Baskijski klubovi jako teško podnose transfere prema Kataloniji :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
FC Barcelona

Vjerujem da se uz Rafinhu koji vec trenira sa prvim timom i Sergi Robertom koji je explodirao ovu sezonu + Samper koji ce biti promovisan u prvi tim, nema razloga za praviti dodatnu guzvu u timu ako se dovede dodatni vezni igrac..

10 godina
neaktivan

Ti igraci koje si naveo nisu konstantno na najvecem levelu i igraju dosta promjenjivo, izuzev Sergi Roberta iako i on treba dvije stepenice iznad trenutne forme. Mislim da ce ipak jedna velika Barcelona ciljat na skupi transfer ovo ljeto, vjerovatno sredina i napadac, mozda jedan obrambeni. Sredina, tip igraca kao Iniesta koji ce drzat vezu narednih generacija..To bi mogao biti Verratti ili Pogba koji je malo drugaciji, siguran sam da uprava ima u planu nekoga tko je medju najboljim veznim igracima ili neku veliku nadu koja u buducnosti obecava. Ja bi osobno volio Verratia ali tesko. Vidjet cemo u prijelaznom ali sigurno ce biti neka bomba ovoga ljeta, jos ako uracunamo da ekipa rusi sve pred sobom i ako zele tako nastavit moraju se malo i pojacat. Najvise 2 do 3 nova igraca, sredina,napad i obrana.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da bi to ovako moglo izgledati...

Napad : 1. Mahrez 2. Nolito 3.Dembele

Dosta se piše o Mahrezu , Ranierri je psominjao da Mahrez neće igrati ako bude u toku sezone razmišljao o Barci , a da na ljeto može ići...Nešto u tom smislu.Još je Mahrez navijač Barce...

Nolito mi više nije opcija N0.1 jer ipak ima 30 godina , a na ljeto se može naći bolji igrač...

Dembele...Barca ga prati 2 godine , izjavio je da mu je san igrati u Barci...17 nastupa 9 golova 3 asistencije , a ima tek 18 godina...Odlična kupovina bi to bila ali pitanje  bi bilo kloiko mu vremena treba da se uklopi.

Ovo su igrači koji se najviše spominju po medijima, a ne moje želje da nebi bilo kasnije...

Sredina:
Denis Suarez se vraća sa posudbe ito će biti jedina promjena u sredini...Verratti nedavno potpisao novi ugovor , izjavio da želi do kraja karijere ostati u PSG-u...Nema ništa od njega...Od osatlih nema baš nekih rješenja osim preskupog Pogbe koji se ne uklapa u Barcin trenutni sastav osim možda na Rakitićevom mjestu gdje bi bio odličan ali nema potreba za promjenom...

Obrana :

Stoperi : Laporte ili Marqinhos.  Lijevi bek : Marin 

Antimadrista je objasnio gore za Laportea...Dobar igrač ima već oko 100 nastupa u Španjolskoj , ima 22 godine...Problem bi mogao biti Manchester City i Guardiola ali ako ga Barca ćeli plus Puyol mislim da je to gotova stvar.

Marqinhos ide iz PSG-a na kraju sezone, pretpostvljam za 25-30 miliona eura...Neznam za njega baš, slab je dosta fizički,ali je brz...Igra desnog beka i stopera ito mu je jedina prednost u odnou na Laportea...

Za lijevog beka mislim da bi mogao doći Marin iz Villreala...Inače igrač 97 godište , koji je standrdan ove sezone u Villrealu u zadnje vrijeme.

Bartra ide vjerovatno , plus Vermalene , stoper se mora dovesti...Prodati Sandra i dvojicu navedenih za za 20-ak miliona plus 65 miliona predvidenih...Imas oko 90 miliona eura što bi pokrilo Laportea i Mahreza bez problema.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Vidjet cemo...Kovacic je dobar ali nekako je plah , mislim da bi ga velik eutakmice pojele...Verratti je zadnji vezni i jedno bi umjesto Busqetsa mogao igrati , ili možda Rakitića ali nije tip igrača kao Iniesta.

Primarna pozicija mu je centralni vezni, a po potrebi može i defenzivnog i napadačkog ili ti cam. Dečko je maestro s loptom.

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Primarna pozicija mu je centralni vezni, a po potrebi može i defenzivnog i napadačkog ili ti cam. Dečko je maestro s loptom.

Njegov stil igre sve govori...Uvijek je ispred 2 stopera. Znači na Busqetsvom mjestu. Recimo kao Pirlo.Uvijek ispred stopera i dijeli lopte.Tako igra i Verrati.Istina za ostalo.Dabda došlo do toga da on igra na Iniestonom jestu ali čisto sumnjam.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mahrez u Barci..Svaka cast njemu i Lečisteru, ali smatram da nam takav igrač ne treba. Rađe potraziti klasicnog napadaca, 30ish koji ce znat da mu je mjesto na klupi i ulaziti kad bude potrebno i u tih 10-ak minuta ce se od njega traziti maksimum. A imamo i Ardu koji ce se morat jos uigrat jer sjetite se da ni Neymaru nije islo u 1. sezoni

artuditu
12 godina
protjeran
A ima kup utakmica nisu ni oni roboti...Zapravo je čudo da se samo Messi ozlijedio jer igraju svaku utakmicu...20-30 miliona nije puno za Mahreza jer Celta traži 18 za Nolita.
12 godina
protjeran
Godišnje Barca odigra 60ak utakmica i sigurno ima mjesta za igrača kao Mahrez u nekim utakmicama...mislim da bi bilo dobro odmoriti Suareza ili Messija poslije Arsenala i Villareal da budu odmorniji za El Clasico.Bit će dana kad CD liga biti neizvjesnija a onda će trebati takav igrac.
13 godina
protjeran
Real madrid je presmijesna ekipa,nemaju nikakve akcije,samo pucaju s 30,40 metara
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Salah je zanimljiv igrac,jako brz,dobar dribling,ali danas ocajna realizacija,imao 2 cista zicera...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čim malo jača momčad naleti na Real, Real ispada.

10 godina
neaktivan

Jedino sta taj igrac ima je sprint i to je to. Muha bez glave.

13 godina
barcafan12 kaže...

Ovaj Salah je zanimljiv igrac,jako brz,dobar dribling,ali danas ocajna realizacija,imao 2 cista zicera...

jedan izrazito ogranicen igrac. Prosprintat moze i to je to od njega... pregled igre, udarac itd su nula bodova. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
barcafan12 kaže...

jedan izrazito ogranicen igrac. Prosprintat moze i to je to od njega... pregled igre, udarac itd su nula bodova. 

Baš to. Brz je i to je to. Njegova igra se svodi na sprintanje inače strašno limitiran.

12 godina
protjeran
Barca opasno prati Alabu, zele ga dovesti a ako uspiju u tome onda ima svaka čast.Kompletan igrač igra 3-4 pozicije ne može bolje.

Dembele bi mogao doći ništa od Gundogana koji ude u City a bome ni Mahreza koji je primio već 2 ponude sa kojima se Barca ne može boriti budući da je prioritet stoper.
13 godina
Jack Sparrow kaže...
SimeKZ kaže...
barcafan12 kaže...

Baš to. Brz je i to je to. Njegova igra se svodi na sprintanje inače strašno limitiran.

Pratim Seriu A posto navijam za Milan... pa znam. Nije on bzvz poslan out iz Fiorentine, samo sta je Roma tolika olupina od kluba postala da sve skupljaju sta netko baci. Onog Dzeku da je zamijenit metlom ta metla bi jucer Realu hladno stavila 2 komada. Velika sreca Reala da je naletio na toliko losu ekipu kao sta je Roma.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...

Pratim Seriu A posto navijam za Milan... pa znam. Nije on bzvz poslan out iz Fiorentine, samo sta je Roma tolika olupina od kluba postala da sve skupljaju sta netko baci. Onog Dzeku da je zamijenit metlom ta metla bi jucer Realu hladno stavila 2 komada. Velika sreca Reala da je naletio na toliko losu ekipu kao sta je Roma.

Ma i ja pratim, ali nije ga ništa Fiorentina izbacila nego je bio tamo na posudbi od pola godine, ali u međuvremenu ga je kontaktirao Inter koji ga je htio dovesti besplatno jer je liku završavao ugovor u Chelseau. Fiorentina se trgala za njega i čak namjeravala tužiti Inter jer su kontaktirali igrača pod ugovorom. Nakon toga je uskočila Roma koja mu je ponudila više pa je ošo tamo.

Lik je bljesnuo u Fiorentini, ali sad pokazuje zašto ga Chelsea nije zadržao. Lik je jedino brz, a sve ostalo li-la. Pa čiste zicere promašuje i to neke koji su prazni gol. Uglavnom prosjek igrač koji se izvlaći na brzinu. Roma u zadnje vrijeme samo krila kupila imali ih na bacanje, dobro pa su ih pola sad rasprodali ili posudili okolo. Još u talijanskoj ligi ga ide ali kad dođe neki jaći klub odmah se pokazuju sve njegove mane, lika bolji igrači zatvore i ne može ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 12:52 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice