FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
ExE123 kaže...
antimadridista kaže...

ne sjećam se utakmice koju smo lakše pobijedili,Racing bez udarca na gol cijelu utakmicu,ali ne u okvir goloa,nego uopće po golu. Messi opet sjajan,zabio 2 gola bez da se pošteno oznojio. Samo Pedra nikako neće gol i gotovo,daleko je to od onog Pedrita od prošle sezone.
i nikako mi nije jasno što ovi imaju protiv Busquetsa,čovjek je večeras pretrpio bar 10 oštrih prekršaja,od jednog je mogao doživjeti i lom noge samo tako,sreća pa je sve dobro prošlo.

Zaboravio si Mascherana  po meni igrac utakmnice sam je igra obranu...

ma svi su odradili rutinski,ne sjećam se lakše pobjede na gostovanjima. A sad,da je Mascherano igrač utakmice,neznam baš. Pored onakvih poteza Messija,Cesca i Xavija teško.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Pa što se dešavalo na toj utakmici kad je 6 igrača Racinga imalo žuti karton, od toga 2 žuti u 55. i jedan u 58.? 

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa što se dešavalo na toj utakmici kad je 6 igrača Racinga imalo žuti karton, od toga 2 žuti u 55. i jedan u 58.? 

igrali su preoštro,samo u prvom poluvremenu dva preoštra starta,onaj na Busquetsu je bio stvarno preoštar,mogao mu je slomiti nogu samo tako,a igrač koji ga je skrivio nije dobio drugi žuti karton. Ma cijelu utakmicu Racing katastrofa,ništa nisu pokazali osim da imaju dobre kosilice :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 20:16 (antimadridista).
16 godina

Budimo realni, penal je mogao i ne sudit. Fabregas je isao na penal i dobio ga, al ruku na srce nije bio. Za mnogo stroze udarce i krsenja u 16-ercu nisu dosudjivani penali. Medjutim najbitnija su tri boda.{#}

Vidim da vam se @antimadridista uvukao pod kozu.

Barcelona FC
15 godina
x18x05x kaže...

Budimo realni, penal je mogao i ne sudit. Fabregas je isao na penal i dobio ga, al ruku na srce nije bio. Za mnogo stroze udarce i krsenja u 16-ercu nisu dosudjivani penali. Medjutim najbitnija su tri boda.{#}

mogao se suditi a i nije trebao,igrač Racinga izgubio je korak za Cescom,odgurnuo ga je i Cesc je pao. Prema komentatoru na Areni,penal je bio čist,ali naše komentatore ne treba baš opzbiljno shvaćati :D

evo i prekršaj na Busquetsu,izgleda da je igrač Racinga dobio žuti karton,nisam vidio kad je bio prijenos,ali je stvarno preoštro,sreća pa je sve prošlo u redu:

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 20:22 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

mogao se suditi a i nije trebao,igrač Racinga izgubio je korak za Cescom,odgurnuo ga je i Cesc je pao. Prema komentatoru na Areni,penal je bio čist,ali naše komentatore ne treba baš opzbiljno shvaćati :D

evo i prekršaj na Busquetsu,izgleda da je igrač Racinga dobio žuti karton,nisam vidio kad je bio prijenos,ali je stvarno preoštro,sreća pa je sve prošlo u redu:

Obojica su bili u naletu tako da penal je prestrogo dosudjen.

Bilo i proslo, neka smo mi pobjedili.

Barcelona FC
15 godina
FC Barcelona
eto i penal pa prosudite:
16 godina
antimadridista kaže...
eto i penal pa prosudite:

Možda nije toliko grub prekršaj, ali očigledan je namjeran rad rukom s ciljem da se fabregasa obori.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, frajer nije išao ni na loptu ni za loptom... samo na Fabregasa.

15 godina
FC Barcelona
Messi je večeras zabio 50.gol u sezoni. Samo za usporedbu,u cijeloj prošloj sezoni ih je zabio 53,a gdje smo još od kraja sezone...
Još samo 5 golova do titule najboljeg strijelca u povijesti kluba,a "čovjek" ima 24 godine. Čovjek je pod navodnicima jer nisam točno siguran što je on,jeli ljudsko biće uopće :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 21:04 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Evo mala usporedba: 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
sinister_axe kaže...

Evo mala usporedba: 

I onda se čudite kad pišemo u ovoj temi?

Bravo, našao si simulaciju pepea koji nema pojma glumit za razliku od oskarovaca ville, busquetsa, pedra, sancheza, alvesa. Ne znam kad je simulirao u cijeloj karijeri osim protiv barcelone. Očito mu je to jedini način da se ispuše za simuliranja barceloninih igrača,a  da im ne mora polomit noge.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 14:17 (Iggx).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pepeova budućnost je Hollywood... il bar brazilske/portugalske/španjolske sapunice... xD

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ajde bussi,pedro i alves znaju ponekad odsimulirat,ali pobogu VILLA?ALEXIS?

samo da pitam sta je sa RONALDOM????DIVE MARIOM????MARCELOM????

16 godina
Logigamer kaže...

ajde bussi,pedro i alves znaju ponekad odsimulirat,ali pobogu VILLA?ALEXIS?

samo da pitam sta je sa RONALDOM????DIVE MARIOM????MARCELOM????

Hahaha, nisam se ovako nasmijao dugo.

I mascherano sorry njega sam zaboravio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 14:27 (Iggx).
17 godina

Svi nogometaši su 3.14čkice i točka. {#}

Niti jedan danas nije muškarčina koji će se ustati nakon nekog malo jačeg (teatralnijeg) pada. Bussi, Pedro, Di Maria, Ronaldo tu prednjače. I jedni i drugi padaju čim ih vjetar "pokosi", nitko nije ni bolji ni lošiji u glumi.

Najjači su mi kad se kao malo potuku, ovaj ga pukne u prsa, a lik padne i drži se za glavu kao da ga je metak pogodio. A kad vide krv neću ni pričati šta bude {#}

Gadi mi se to, treba uvesti gledanje snimki nakon tekmi i kažnjavati sve koji simuliraju sa utakmicom neigranja.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo nije simulacija pepea nikakva ovo je namjeran start messia na njega osveta vjerovatno za ono gazenje u prvoj utakmici:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ovo nije simulacija pepea nikakva ovo je namjeran start messia na njega osveta vjerovatno za ono gazenje u prvoj utakmici:)

Ti si corav .... vidd na 10 sekundi pokrije rukom glavu i krajickog oka gleda doalzi li sudac nako sta je viido nastavi se valjat .................

Mes que un club!
16 godina
ExE123 kaže...
carcharodon kaže...

Ti si corav .... vidd na 10 sekundi pokrije rukom glavu i krajickog oka gleda doalzi li sudac nako sta je viido nastavi se valjat .................

Faul je bio. Messi ga je pokupio, čak se ni on nije bunio. Ali istina, pepe je malo pretjerao, simulirao-glumio nazovi to kako hoćeš.

16 godina
FC Barcelona

Pa usporena snimka pokazuje da nema gotovo nikakvog kontakta. Šta ga je sa elektromagnetskim zaštitnim poljem odnio?

Uostalom ne vidim problem i što se ti imaš ljutiti, nije kao da sam postao video u Realovoj temi. Ovim videima sam samo htio pokazati kako ti igrači reagiraju na istu situaciju i mislim da zbilja nema smisla braniti CR-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:26 (sinister_axe).
14 godina
neaktivan
Iggx kaže...
ExE123 kaže...
carcharodon kaže...

Faul je bio. Messi ga je pokupio, čak se ni on nije bunio. Ali istina, pepe je malo pretjerao, simulirao-glumio nazovi to kako hoćeš.

Na što da se buni kad budala simulira carski..Nije Messi ko Ronaldo da skače i cmolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:14 (Đapa club).
16 godina
Đapa club kaže...
Iggx kaže...
ExE123 kaže...
carcharodon kaže...

Na što da se buni kad budala simulira carski..Nije Messi ko Ronaldo da skače i cmolji.

Pepe simulira carski loool. 

16 godina
sinister_axe kaže...

Pa usporena snimka pokazuje da nema gotovo nikakvog kontakta. Šta ga je sa elektromagnetskim zaštitnim poljem odnio?

Uostalom ne vidim problem i što se ti imaš ljutiti, nije kao da sam postao video u Realovoj temi. 

Koja usporena snimka? Na ovoj se baš i ne primijeti da nije bilo kontakta. 

Tko je rekao da se ja ljutim? Boli mene briga šta ti stavljaš i pišeš, samo ste smiješni kad se bunite što pišemo ovdje, a stavljaš video koji nema nikakve veze s barcelonom (2.)

Jel mogu spojit dva komentara u jedan bez moderatora? Zaboravio sam višestruko citirat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:19 (Iggx).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Covjek ne simulira faul jel  ste igrali kad nogometa vi????????

Ovo je cisti faul ciscenje  i nema dileme faul za zuti,jedino sto pepe ovdje radi je glumi da je faul teze prirode nego sto je

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

Uostalom ne vidim problem i što se ti imaš ljutiti, nije kao da sam postao video u Realovoj temi. 

Tko je rekao da se ja ljutim? Boli mene briga šta ti stavljaš i pišeš, samo ste smiješni kad se bunite što pišemo ovdje, a stavljaš video koji nema nikakve veze s barcelonom (2.)

Jel mogu spojit dva komentara u jedan bez moderatora? Zaboravio sam višestruko citirat {#}

Ok, ako video nema veze s Barcelonom ali (1.) nema s Realom. Uostalom zašto uopće navraćate u ovu temu. Ja niti jednom nisam otišao u vašu niti sam je ikad čitao jer me nije briga što imate za reći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:29 (sinister_axe).
16 godina
sinister_axe kaže...
Iggx kaže...
sinister_axe kaže...

Ok, ako video nema veze s Barcelonom ali (1.) nema s Realom. Uostalom zašto uopće navraćate u ovu temu. Ja niti jednom nisam otišao u vašu niti sam je ikad čitao jer me nije briga što imate za reći.

Kako nema veze s realom? U oba videa je r.m., a u jednom barcelona. Navraćam jer i tvoji istomišljenici dolaze i komentiraju u onoj temi. Ako te nije briga šta imamo za reći ignoriraj me i to je to. Imaš tu opciju i na forumu.

16 godina
FC Barcelona

Ali ja ne želim ignorirati ljude, pogotovo ne u ovoj temi. Ja ne vidim u čemu je problem, CR loše postupi i vi ga branite? Ova tema je FC Barcelona i normalno je da ćemo Barcine igrače dizati u nebesa (pa čak i na račun drugih). Da vi u Realovoj temi pišete da je Messi ne znam šta ne bi me bilo briga jer vi ste navijači Reala, pa naravno da nećete voljet igrače Barcelone.

15 godina
FC Barcelona

Koliko je ova tema postala odvratna. Nisam bio dva dana ovdje i vidim da imam za čitati deset stranica. Ali čega? Vaših prepirki. Ovdje se više nema što korisnog za pročitati. Sramota.

15 godina
FC Barcelona

hebalo vas simuliranje. Simulira se u svim klubovima, i to mi se gadi i prešlo je svaku mjeru. U Barci prednjače Busquets i Alves,dok su kod Reala to Ronaldo i Di Marija,kod Uniteda Evra i Rooney,i da ne nabrajam sad dalje. Ne trebamo se sad i radi toga svađati.To je postalo odvratno i nepodnošljivo za gledati,ali sam primejtio kao da se ove sezone nekako smanjio broj simuliranja u odnosu na prošlu godinu. Ali jedna stvar mi nikako nije jasna,čemu spominjanje Pedra u tom kontekstu,ja se sjećam da je odglumio jednom,u onoj utakmici protiv Reala,i nikad više,a pratim svaku utakmicu Barcelone. Sad će on morati cijelu svoju karijeru trpiti te uvrede na račun toga zbog toga što je jednom to napravio. Busquets je druga priča,on to radi malo češće,ali Pedro mi nikako ne spada u kategoriju "glumaca".
Ovo gore što ste stavili ovaj video,to je bio start "osvete" Messija na Pepeu,prekršaj je bio,ali je Pepe dobrano pretjerao,prošle sezone on nije glumio,ali je ove sezone počeo,dok se Ronaldo primirio što se tiče toga,imam takav dojam.

Najgore od svega je što je to postalo kao "normalno" da se baciš na minimalan kontakt. Ili ono kad igrač padne na pod,i uzme loptu u ruke prije nego sudac uopće dosudi prekršaj. Ja bi za takve stvari odmah davao žute kartone.

Nogomet je općenito postao sport u kojem igrači misle da su "uhvatili Boga za bradu". Pa nedavno sam npr.pratio baš na jednoj utakmici,i onda tek shvatio koliko su te stvari zapravo česte u današnjem nogometu,na svaki aut igrači "kradu" po 5 metara,i to je kao normalno. Katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 17:33 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Covjek ne simulira faul jel  ste igrali kad nogometa vi????????

Ovo je cisti faul ciscenje  i nema dileme faul za zuti,jedino sto pepe ovdje radi je glumi da je faul teze prirode nego sto je

Ne cjeli život bavim se baletom, ali nema neke razlike..{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice