FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
ATJLučko kaže...

Jednom prilikom, ustvari prekonekoliko puta, sam čuo onu tezu;"najveći su klubovi oni, koji i kada loše igraju, pobjeđuju! Kako tako, ali ipak pobjeđuju!" 

I zašto onda u tvojim prepotentnim postovima i dalje blatiš Barcelonu koja pobjeđuje i kada loše igra?

14 godina
Hrvek1909 kaže...
ATJLučko kaže...

Jednom prilikom, ustvari prekonekoliko puta, sam čuo onu tezu;"najveći su klubovi oni, koji i kada loše igraju, pobjeđuju! Kako tako, ali ipak pobjeđuju!" 

I zašto onda u tvojim prepotentnim postovima i dalje blatiš Barcelonu koja pobjeđuje i kada loše igra?

Dragi kolega, sa vama ću ubuduće nastaviti komunicirat kada naučite čitati sa razumijevanjem! 

U ovoj sezoni, Real Madrid nije izgubio niti jednu utakmicu, sve je pobijedio ili odigrao egal, dočim je Barcelona gubila i sa hendikepom! 

A main misao mojih postova da je Keilor Navas u prvenstvu do danas primio samo dva gola, koliko ih je Barcelona primila samo jučer, i to sa drugim golmanom, a pitanje je koliko bi ih popili sa TerŠtegenom, u tome zecu leži grm, samo vi kolega od drveta ne vidite šumu!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dragi kolega, sa vama ću ubuduće nastaviti komunicirat kada naučite čitati sa razumijevanjem! 

U ovoj sezoni, Real Madrid nije izgubio niti jednu utakmicu, sve je pobijedio ili odigrao egal, dočim je Barcelona gubila i sa hendikepom! 

A main misao mojih postova da je Keilor Navas u prvenstvu do danas primio samo dva gola, koliko ih je Barcelona primila samo jučer, i to sa drugim golmanom, a pitanje je koliko bi ih popili sa TerŠtegenom, u tome zecu leži grm, samo vi kolega od drveta ne vidite šumu!

Džaba se tebi kur*it što Real nije izgubio niti jednu utakmicu kad imamo jednako bodova, makar Barcelona gubila sa hendikepom ;)

16 godina

Smeta vam kad pobjedimo ili pak kad izgubimo. Šta uopće tražite u ovoj temi? 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Problem je sto smo primili gol.Moramo biti kao Real.Trebali smo osatti 0-0 jer je ipak vaznije neprimiti gol nego pobjediti sa 3 gola razlike.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
FC Barcelona

ma znaš "jadni" real, u ovoj sezoni sa novim trenerom pa im je to isprika, a barca je zato saaaamo osvojila sve sto se moglo osvojit u prošloj 1. sezoni sa enriqueom

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
x18x05x kaže...

Problem je sto smo primili gol.Moramo biti kao Real.Trebali smo osatti 0-0 jer je ipak vaznije neprimiti gol nego pobjediti sa 3 gola razlike.

Kolega Boksić, koji ste trenutno ono na tablici, kada se pravite već "tako" pametni?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Sezona je jos daleko od kraja, nije mi namjera bila osporavati neciji uspjeh/neuspjeh...

Ja sam samo reagirao na gluposti gdje se velica jedan Van Persie kao objektivni promatrac i htio ukazati na dvostruke standarde koje imate po pogledu penala i Ronalda jer se vas Neymar jucer bacao kao da obara rekord u skokovima u dalj...

Da je realno i da je Real bio malo pametniji sad bi vec imao solidnu bodovnu prednost, ovako si je opet sam kriv sto su mu 2 kluba pod petama...
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Sezona je jos daleko od kraja, nije mi namjera bila osporavati neciji uspjeh/neuspjeh...

Ja sam samo reagirao na gluposti gdje se velica jedan Van Persie kao objektivni promatrac i htio ukazati na dvostruke standarde koje imate po pogledu penala i Ronalda jer se vas Neymar jucer bacao kao da obara rekord u skokovima u dalj...

Da je realno i da je Real bio malo pametniji sad bi vec imao solidnu bodovnu prednost, ovako si je opet sam kriv sto su mu 2 kluba pod petama...

Ajde nemoj biti zadt cijeli zivot.Juer je trebao biti jos jedan penal na Neymaru...

Nije problem u penalima kad su regulrano dosudeni nego kad su poklonjeni.Ali vidim da je tebi i Luckom to pretesko za shvatiti pa se neisplati objasnjivati.

15 godina
fakEEE kaže...

Hahah kako ga sereš, oba penala čista kao suza, a trebao je biti suđen i treći koji je bio još očitiji. Samo zato što je netko srušen u šensaestercu, ne mora automatski značiti da pada olako kao Ronaldo. Iako i Neymar zna ponekad, ali to jučer nije bio slučaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 21:04 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najviše uspešnih driblinga ove sezone u Primeri (gledajući Barcine i Realove igrače):

Messi - 39
Neymar - 30
Marcelo - 17
Sergi Roberto - 14
Cristiano - 13

Sergi Roberto veliko pojacanje ove sezone.Bio sam njegov kriticar mozda i najveci ali tako je moralo biti jer je igrao lose.Ali bome ove sezone je fantastican.Fizicki i trkacki jako mocan,pas na nivou driling takodjer...Jos je dao bitan gol protiv Leverkusena...Ako ovako nastavi mogli bi smo vidjeti vezu sa njim u pocetnoj postavi.

David Villa potvrdio da je razgovarao sa Barcom i ostaje još njegova odluka.

Robin Van Persie dao gol iz slobodnog u pobjedi Fenera.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Auu kad bi Villa dosao,najdrazi mi je igrac koji je ikad dosao u Barcu,prava legenda,i steta sto su ga ozljede usporile,mislim da bez obzira na godine jos uvijek moze ponuditi dobre partije,taman nam takav rasni strijelac treba da se mijenja sa Suarezom,bas bi volio da dođe...a sto se tice Van Persia ne znam sta reci,iskreno nikad nisam bio njegov ljubitelj ali sto je je,covjek isto zna zabiti golcine iz nicega,odlican udarac,fizicki jak,a ne znam ako Barca vidi u njemu nesto valjda bi i bio dobar...sve u svemu mislim da nam treba jedan tako iskusniji igrac,koji je spreman ulaziti s klupe,a s obzirom na budzet koji imamo mislim da su ovo realne i ostvarive opcije,jos pogotovo ako Sandro ode svakako treba jos jedan napadac

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da slazem se sa svime.Evo sad se spominje i Radamel Falcao.

16 godina

Kako je samo slab taj real.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 14:10 (x18x05x).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona je prošle sezone osvojila bezbroj puta više liga prvaka od Reala, Bayerna i svih ostalih zajedno... Uzimanjem kratkog vremenskog razdoblja moguće je napraviti besmislenu statistiku koja ne služi ničemu osim što prikaže bilo koji klub u dobrom svjetlu. Očito je da je ova statistika pravljena za Barcu pa se uzeo dio prošle sezone da ne izgledaju tako loše sada. Ne vidim da piše kako je zabila 17 golova i primila 11, a Bayern zabio 30 i primio 4.

12 godina
protjeran
Lavezzi je bio u Barceloni danas i potpisao 3 godišnji ugovor.Gazzeta sport.

13 godina
FC Barcelona

Puno bolja opcija nego Van Persie... brz, prodoran... u paru sa Suarezom i Neymarom bi to moglo odlicno izgledat. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Službeno: Prvi El Clasico ove sezone će biti odigran 21. Studenog u 18:15.

Yaya Toure: "Messi isn't obsessed with abs or fitness, always trains with the ball. He was born to change football... A genius, a legend."

Yaya Toure: "Messi or Ronaldinho? Both are great, but Messi is a genius . Ronaldinho is a magician, but honestly he is nowhere near Messi."

Yaya Toure: "Playing alongside Messi is the best, playing against him is the worse."

Yaya: " Last year in the dressing room Messi jokingly said he will nutmeg me. Saw him nutmeg 2 of my teammates & thought he'd do it to me."

Yaya: "Whenever he came near me I screamed inside "please not me, don't nutmeg me". I was afraid he'd embarrass me infront of my family."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 18:43 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nema niti na gazette a niti na transfermarktu, čisto sumnjam, kome vjerovati..

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nema niti na gazette a niti na transfermarktu, čisto sumnjam, kome vjerovati..

Barca stuff na twiterru to napisala.A to je najkvalitetnija stranica sa podatcima o Barci,tako da nevjerujem da je izmisljena tek tako.

Mala ispravka,nije bio Lavezzi nego njegov agent i vjerovatno su potpisali neki predugvor jer je slobodan tek od sijecnja 2016 godine.

O ovome vidim pise se i na sport.es i na mundu tako da mislim da ovo nije klasicna medijska patka.

Odlican igrac,dosta brz,igra lijevo krilo pretezno,ima dobru tehniku..Nije u nekoj formi , ali vidim da mu je minutza ocajna...10 minuta po utakmici mu je prosjek.

EDIT

Cini se da Lavezz ostaje do ljeta u PSG-u.Znaci i dalje su Villa i Van Persie opcije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 23:51 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao što sam rekao, ništa od toga, a Villa se sigurno neće vraćati, a uzimati rvpa bi bila još gora opcija.

16 godina

Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Bartra, Alba, Mascherano, Busquets, Sergi Roberto, Munir, Luis Suárez i Neymar.

Igrat će u žutim dresovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 19:55 (x18x05x).
13 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Bartra, Alba, Mascherano, Busquets, Sergi Roberto, Munir, Luis Suárez i Neymar.

napokon rakitic se nalazi tamo gdje mu je i mjesto <3

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lavezzi navodno potpisao, dolazi idućeg ljeta kao besplatan igrač, plaća 4 mil eura.

Dobar je to ulov za grijanje klupe, jer ozbiljno imamo najslabiju klupu od elitnih klubova, pošto dolazi za džabe, ali moramo se okrenut nekim mlađim igračima.

Enrique tražio od uprave da iskešira 40 mil eura za Pjanića koji je u životnoj formi u Romi

16 godina
Hrvek1909 kaže...

Lavezzi navodno potpisao, dolazi idućeg ljeta kao besplatan igrač, plaća 4 mil eura.

Dobar je to ulov za grijanje klupe, jer ozbiljno imamo najslabiju klupu od elitnih klubova, pošto dolazi za džabe, ali moramo se okrenut nekim mlađim igračima.

Enrique tražio od uprave da iskešira 40 mil eura za Pjanića koji je u životnoj formi u Romi

Barem je Lavezzi iskusan i zna šta će sa loptop, dok ova naša klupa sve nešto jadno.

Pjanić je novi Juninho, kako zabija te slobodnjake.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima li kraja ozljedama, još jedan veznjak ode..

16 godina
Držmo fige da nije ozbiljnija ozljeda. Kako stvari stoje do nove godine nećemo imati ni klupu koliko se ovi ozljeđuju.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smrdljive ozljede, pa kad će stat jbt.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 21:17 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

kako da opet osposobim sopcast kada pise da je channel offline ?

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

kako da opet osposobim sopcast kada pise da je channel offline ?

Ne možeš ako je channel offline.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice