Neymar je rekao da nigdje ne želi, kakav Utd čovječe....
A ako se Katalonija odcijepi od Španjolske, koliko sam čitao, vrlo je vjerojatno da idemo u Francusku ligu ali opet, pa propala bi Španjolska liga.
Najbolje da bi propala...
Neymar je rekao da nigdje ne želi, kakav Utd čovječe....
A ako se Katalonija odcijepi od Španjolske, koliko sam čitao, vrlo je vjerojatno da idemo u Francusku ligu ali opet, pa propala bi Španjolska liga.
Najbolje da bi propala...
Što ako se to dogodi : Neymar otiđe u Manchester United?
Neymar još nije potpisao novi ugovor s Barcelonom jer misli da neće postati najbolji nogometaš svijeta pokraj Messija. Zato razmišlja da u budućnosti potpiše za nekog od velikana, možda i United koji ga najviše želi
Ako Katalonija postane nezavisna:
http://www.goal.com/hr/news/6940/%C5%A1panjolska/2015/09/27/15669632/%C5%A1to-nas-o%C4%8Dekuje-ako-se-katalonija-odcijepi-bez-barcelone-u?ICID=HP_BN_1
IZVOR: Goal.hr
Dok je Messija nikad i nigdje nece postati najbolji,tek odlaskom Messija u mirovinu eventualno,a i ti izvori Goal.com su ala 24 sata i slicno...i sam je izjavio da mu je oduvijek san bio igrati za Barcu i potpisivanje novog,boljeg ugovora je samo pitanje vremena
Villani (Argentina NT Doctor): "I know Leo for years and he might even be back sooner, as he goes mad when he can't play and he's a real pro." 
Što ako se to dogodi : Neymar otiđe u Manchester United?
Neymar još nije potpisao novi ugovor s Barcelonom jer misli da neće postati najbolji nogometaš svijeta pokraj Messija. Zato razmišlja da u budućnosti potpiše za nekog od velikana, možda i United koji ga najviše želi
Ako Katalonija postane nezavisna:
http://www.goal.com/hr/news/6940/%C5%A1panjolska/2015/09/27/15669632/%C5%A1to-nas-o%C4%8Dekuje-ako-se-katalonija-odcijepi-bez-barcelone-u?ICID=HP_BN_1
IZVOR: Goal.hr
Nedaj Boze da Barca ode u drugu ligu, tu nitko nije na dobitku... Ni Barca, ni La Liga, ni Real ni Uefa ni nitko... A najmanje mi ljubitelji pravog nogometa....
Neymar bi kao i Bale u nekim drugim klubovima definitivno bili vode i tamo najbolji pojedinci, ali dok je Messia i CRa na velikoj sceni tesko da ce itko preuzeti titulu najboljeg nogometasa....
Btw. ono sto je rekao R. Carlos je glupost, mozda je mislio da je Neymar najbolji brazilski nogometas trenutno jer sve drugo je mlacenje mrtvog magarca....
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
To i ja kažem, samo se sranje izrodi iz toga.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Pa znam, vidio sam da su rekli da će početkom 11 mjeseca krenuti sa loptom.
ako se Katalonija odvoji i postane zasebna država zar nece svejedno nastojati španjolska liga i uefa da ih zadrži u natjecanjima kojima sada jesu jer se priča da neće moć ni u ligu prvaka, a ovo sa francuskom ligom mi čak i ne zvuči loše, al nije to to. Mora Real gledat nekome u leđa
ako se Katalonija odvoji i postane zasebna država zar nece svejedno nastojati španjolska liga i uefa da ih zadrži u natjecanjima kojima sada jesu jer se priča da neće moć ni u ligu prvaka, a ovo sa francuskom ligom mi čak i ne zvuči loše, al nije to to. Mora Real gledat nekome u leđa
Pa gledat ćemo Atletico Madridu.
Govorimo o hipotetskim stvarima, ali normalno bi bilo da španjolski nogometni savez ne dopusti da Barca jednostavno ode samo tako. Pa ne pričamo tu o nekom malom nebitnom klubu. Primera bi izgubila previše na atraktivnosti i zanimljivosti. Mislim da država samo plaši katalonce da će Barca biti izbačena kako bi spriječili razdvajanje. Ali na kraju dana nikome nije u interesu da zbog političkih odluka ispaštaju navijači i ljubitelji nogometa.
Vjerovali ili ne: Barcelona je u Ligi prvaka bolja bez Messija, nego s njim!
http://www.goal.com/hr/news/6950/liga-prvaka/2015/09/29/15827782/vjerovali-ili-ne-barcelona-je-u-ligi-prvaka-bolja-bez
Izvor: Goal.com
A danas moramo pobijediti Leverkusen!!
Vjerovali ili ne: Barcelona je u Ligi prvaka bolja bez Messija, nego s njim!
http://www.goal.com/hr/news/6950/liga-prvaka/2015/09/29/15827782/vjerovali-ili-ne-barcelona-je-u-ligi-prvaka-bolja-bez
Izvor: Goal.com
A danas moramo pobijediti Leverkusen!!
ne smijemo ih podcijeniti,imaju solidnu ekipu!
Dobar je bayer, calkanoglu, bellarabi,hernandes, solidna ekipa i potencijalno opasna, puno bolje nego prije par sezona kada smo ih nabili.
I zaboravio sam Lena, odličnog mladog golmana.
Barça: Ter Stegen; Alves, Pique, Mascherano, Mathieu; Busquets, Iniesta, Rakitić; Sandro, Suarez, Neymar.
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Hebote prvo Raketa omaši sa 5 metara glavom, sad Sandro.. dobar start
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ne bih me cudilo da sledeci gol Ter Stegen primi iz auta...
to je tak kad copraš
Čist gol Suareza i Mathieua, pa nije golmanova dužnost pokrivat prvi kut pri korneru
naša golmančina
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ter Stegen pokusava biti Neuer? Koliko puta je izletio do sad nije normalno, sreca da smo samo jedan gol primili. Napad katastrofa, bez ikakve ideje, nadam se da cemo se podignuti u drugom pol..
Ovo ne lici na nista,samo u par navrata neke akcije ali nista posebno,Bayer 5 puta bolji,konkretniji,opasniji...sto se tice gola,koliko je Stegenov toliko je i od stopera,jos je i spasio 2 cista gola,tako da mu se ne moe previse zamjeriti,ali igra je katastrofa,toliko netocnih dodavanja,Barca ne moze iznijeti loptu do centra,kao da su se zamijenile uloge...jedino je Neymar nesto pokusavao kroz prodore i par dobrih lopti,ostalo 0,ovog Alvesa nema smisla vise drzati,kao da je krilni napadac a ne bek,nema ga nigdje u obrani,prolazi se kako ko hoce,isto na drugoj strani s Mathieum,Alba je bez noge bolji od njega...ma ne znam,tek je pocetak sezone,ali stalne povrede,pogotovo Messijeva,jako losa obrana,Ter Stegen...bojim se da ovo nece biti uspjesna sezona,nakon sto se sve osvoji potrebno je osvjeziti ekipu drugim igracima zeljnim pobjeda i trofeja,ova ekipa to trenutno nema,mislim i FIFA je tu doprinijela svojom zabranom ali eto ne djeluju mi motivirano nekako...nadam se da ce se Ardom i Vidalom nesto promjeniti u igri,jer ovo trenutno izgleda zabrinjavajuce
Dok se oni svi oporave i dok ovi dobiju dozvolu da mogu nastupit, mi ćemo debelo kaskati za prvim u ligi a u ligi prvaka ni grupu nećemo proći. Jer ovo je očajno, jadno. totalno negledljivo.
Iniesta se izgleda povrijedio.
Kako lijepa utakmica, Messija nema, Iniesta traži zamjenu.. perfekt
Neymar se drži za kvadriceps i pokazuje prstom zamjenu, IMA LI KRAJA?!
Ja ne znam da li moze da se odigra bezveznija utakmica od ovoga sto mi igramo veceras,ovako bi Barca B igrala.
koja je uloga naseg veznog reda kad stoperi pokusavaju voditi nasu igru?
Tek sad se vidi da je Xavi taj koji je držao Barcu..
Ove umišljene zvijezdice tek sad pokazuju pravo lice, totalno su izgubljeni.