FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.851.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

legenda :D

ali kako je samo došao do lopte {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 21:27 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Ljudi, evo vam jedan lijepi wallpaper: http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans/news/n4/img/FCB_partit_bernabeu_2011-12.jpg . Uživajte!

Antimadridista, kako mi je žao što Messi nije dao one škarice. Još je samo nedostajao njegov gol. No, bit će u finalu, nadamo se. Kad je finale, u nedjelju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 22:00 (jurica_m).
15 godina
Re: FC Barcelona
jurica_m kaže...

Ljudi, evo vam jedan lijepi wallpaper: http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans/news/n4/img/FCB_partit_bernabeu_2011-12.jpg . Uživajte!

Antimadridista, kako mi je žao što Messi nije dao one škarice. Još je samo nedostajao njegov gol. No, bit će u finalu, nadamo se. Kad je finale, u nedjelju?

u nedjelju,11.30h.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sutra operacija ceka Villu....  Sretno majstore

Mes que un club!
16 godina
antimadridista kaže...
Abomb kaže...

meni je osobno Neymar antipatican. Ima mi nekakav CR karakter, koji nebi pasao barci. Vise bi se uklopija u reala po meni. ima talenta, al karakterno se jednostavno nebi uklopija u relativno mirne barcelonine igrace.

evo o ovome sam govorio. Gdje si ti to vidio da se on ponašao tako umišljeno ili da je jednu krivu izjavu dao? Stvarno neznam zašto imate takve predrasude prema njemu,jer dokaza da je umišljen i da se tako ponaša sigurno nemate.

nez ostavlja mi takav dojam.kazem ostavlja mi takav dojam. mozda je stvarno dobar, al nisam ni to jos nigdje vidija :-)

BTW ima dobar friz.

15 godina
FC Barcelona

Najviše me iritira kad netko zove C. Ronalda CR7 ili CR itd. Što vam je to?? Kaj ste njegovi manekeni što ga tako potpisujete?

16 godina
jurica_m kaže...

Najviše me iritira kad netko zove C. Ronalda CR7 ili CR itd. Što vam je to?? Kaj ste njegovi manekeni što ga tako potpisujete?

nisan nikad skuzija odakle ovaj 7 na kraju? koja je shema sa tim?

Liga prvaka izvlacenje tko ce bit?

Napoli, CSKA, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit

kako se god izvuce, bit ce cini mi se dobro..

14 godina
neaktivan
Abomb kaže...
jurica_m kaže...

nisan nikad skuzija odakle ovaj 7 na kraju? koja je shema sa tim?

Liga prvaka izvlacenje tko ce bit?

Napoli, CSKA, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit

kako se god izvuce, bit ce cini mi se dobro..

7 je broj godina koliko neće osvojit primeru i LP. xD

Ma to mu je broj dresa, ne. :D

16 godina
FC Barcelona

aaaaaaaaaaaa

vidi stvarno...

LP:

Leverkusen - barcelona

15 godina
FC Barcelona

Barcelona je izvukla Bayer Leverkusen u osmini finala LP.

16 godina
antimadridista kaže...
jurica_m kaže...

u nedjelju,11.30h.

Na kojem programu če biti prijenos finala svjetskog klubskog prvenstva?

Ako neko zna neka posta u temi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 12:25 (amater_2).
15 godina
amater_2 kaže...
antimadridista kaže...
jurica_m kaže...

u nedjelju,11.30h.

nisam siguran,ali mislim da će biti na Eurosportu 2,tamo je bilo i polufinale.

17 godina
antimadridista kaže...

Barcelona je izvukla Bayer Leverkusen u osmini finala LP.

lagan prolaz...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
amater_2 kaže...
antimadridista kaže...
jurica_m kaže...

u nedjelju,11.30h.

nisam siguran,ali mislim da će biti na Eurosportu 2,tamo je bilo i polufinale.

eurosport 2, nedjelja 11.30

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da ce ove godine  Barca sve da od sebe da dode do finala LP jer je to zelja Davida Ville za Božić..... Ovo je jos vise motiva da doguramo do finala {#}

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

LOL ja ga mogu zvati kako god hoću, CR jer mi se ne da pisati Cristiano Ronaldo, Messi je puno brze i lakse napisati sa mobitela, isto kao sto neces napisati Call of Duty nego COD, LOL!

ExE123 kaže...

Mislim da ce ove godine  Barca sve da od sebe da dode do finala LP jer je to zelja Davida Ville za Božić..... Ovo je jos vise motiva da doguramo do finala {#}

I meni je želja 1000 €  na računu, to nema nikakve veze

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

I meni je želja 1000 €  na računu, to nema nikakve veze

Kakva je ovo usporedba?

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
FC Barcelona
Ma pusti ga,navijač Reala pa se naživcira kad spomeneš Barcu i Ligu Prvaka,i odmah napiše komentar koji nema veze s ničim.
A ono što je najgore je to što moderatori kao da ne žele gledati ovu temu,mislim da ima 20-ak stranica spama navijača Reala,a uvijek prijavljujem postove,a koliko vidim,nikad se ne brišu,dok je u "njihovoj" temi potpuno druga situacija.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ma pusti ga,navijač Reala pa se naživcira kad spomeneš Barcu i Ligu Prvaka,i odmah napiše komentar koji nema veze s ničim.
A ono što je najgore je to što moderatori kao da ne žele gledati ovu temu,mislim da ima 20-ak stranica spama navijača Reala,a uvijek prijavljujem postove,a koliko vidim,nikad se ne brišu,dok je u "njihovoj" temi potpuno druga situacija.

Još jednom LOL, kakve veze ima to što je to želja Davida Ville, misliš da će im drugi pustiti da osvoje LP samo zato što im je igrač ozlijeđen? Pa i drugi će stisnuti još više. LOL

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kakve su to gluposti,. jednostavno to im može biti kao još jedan manji poticaj, motiv da daju sve od sebe za suigrača. Tko je išta pričao o puštanju od strane drugih,ili novcu.

Nije ti ovo Real Madrid.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ok

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
antimadridista kaže...

Još jednom LOL, kakve veze ima to što je to želja Davida Ville, misliš da će im drugi pustiti da osvoje LP samo zato što im je igrač ozlijeđen? Pa i drugi će stisnuti još više. LOL

Crnis se........

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis Alejandro Sánchez

...David Villa će nedostajati, ali ovaj gore ga je već i prije ozlijede počeo lagano gurati iz početne postave, strašan igrač...

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
15 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Alexis Alejandro Sánchez

...David Villa će nedostajati, ali ovaj gore ga je već i prije ozlijede počeo lagano gurati iz početne postave, strašan igrač...

odličan igrač, kada Barci netko nedostaje, klupa popuni prazninu...

15 godina
FC Barcelona

Ima kakav link za live stream?

15 godina
Jack Black kaže...

Ima kakav link za live stream?

Evo: http://livefootball.ws/6227-santos-barselona.html

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

jednostavno su najbolji...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Setnja u parku.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesam ja ovo dobro vidio da je posjed lopte za Barcelonu 74%?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od pocetka sezone niti jednom nisu startali sa istom jedanaestoricom. Pa ti vidi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice