FC Barcelona prvak!!!

poruka: 7
|
čitano: 1.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona prvak!!!

Evo Barca je uzela i drugi naslov od moguća tri još ostaje liga prvaka. U sinočnoj utakmici Real Madrid je poražen od Villarreala sa 3:2, što je Barci dovoljno ima prednost od 8 bodova, a ostalo je još dva kola.

Barca!!! Barca!!!Barca!!!

16 godina
neaktivan
RE: FC Barcelona prvak!!!

BARCA!!!!! veliki fan san barcelone i naravno zasluzeno su osvojili i jos je gol razlika savrsena preko 100 golova su zabili =) jos ce lagano rijesit manchester u finale lige prvaka .....ali steta sto ne igra dani alves i eric abidal...vise mi je zao zbog alvesa nego ovoga abidala jer abidal nezna igrati....jos sam sretniji jer ce doci ribery na ljeto bar tako govore......danas barcelona dobiva mallorcu 3-0 i sve je rijeseno...daj Boze da dobiju to sam igrao na kladionici :D

PREMIER LEAGUE=Manchester United

La liga primera=BARCA!!!

Hnl=dinamo

francuska=mozda osvoji bordeaux

serie a=inter obranio naslov

bundes liga=wolsburg bi mogao osvojiti jer bayern je smece od kluba...

BARCA!! :D

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina

Jos liga prvaka i bit ce to sezona iz snova :-)

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
Logitech Gaming kaže...

BARCA!!!!! veliki fan san barcelone i naravno zasluzeno su osvojili i jos je gol razlika savrsena preko 100 golova su zabili =) jos ce lagano rijesit manchester u finale lige prvaka .....ali steta sto ne igra dani alves i eric abidal...vise mi je zao zbog alvesa nego ovoga abidala jer abidal nezna igrati....jos sam sretniji jer ce doci ribery na ljeto bar tako govore......danas barcelona dobiva mallorcu 3-0 i sve je rijeseno...daj Boze da dobiju to sam igrao na kladionici :D

PREMIER LEAGUE=Manchester United

La liga primera=BARCA!!!

Hnl=dinamo

francuska=mozda osvoji bordeaux

serie a=inter obranio naslov

bundes liga=wolsburg bi mogao osvojiti jer bayern je smece od kluba...

BARCA!! :D

Da da neka, neću puno dobia san puno kartona na račun reala i barce, al nije bitno.
Najbolji smo samo fali taj još jedan trofej i sezona iz snova je tu, a oni abidal kako si već reka
nikako da me zadovlji,  alves je bia previše nervozan onu utakmicu nije mu to tribalo,
 drag mi je pique igra ko lud i još samo da se niko ne ozljedi i da svi budu zdravi
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona prvak!!!

a, bas si morao otvarat temu.

的下跌不會好
17 godina
FC Barcelona prvak!!!

Barca!!! Dva u naslova u đepu a treći osvajaju 27.

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
16 godina
neaktivan

idemo baraca!!!!!!!!!!!!!!

iznad svih barcelona

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice