Dinamo Zagreb : NEC

poruka: 10
|
čitano: 1.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Dinamo Zagreb vs NEC, 3:2

...Dinamo moj zagrebački, stoput ti hvala za ovu divnu zagrebačku noć, bilo je jako dosadno, gledati onih 1:1 na semaforu, te najednom Tulipančići daj nesretni gol preko tulipana, te odjednom muk, nevjerica, šok, ni sam ne znam moj Dinamo što sam onda proživljavao, ali ipak nekako sam predosjećao da će mo se ti i  ja, Dinamo opet izvući, pa neće se valjda opet dogoditi, pa nesretno i nespretno izgubimo od nekog tamo kluba koji nam triput zapuca prema golu, ako računamo naš autogol, pa neće li opet valjda ona lešinarska piskarala po raznim medijskim kućama se naslađivati u svojoj notornoj ljudskoj zločestoći sa našim neuspjesima...međutim stiže prvo Boškova bomba, druga danas u ovoj divnoj zagrebačkoj noći, te onda Vrle, stavlja konačno točku na i.

.....slavite moji dragi dinamovci, Boysi, purgeri, svi oni kojima kroz srce teče plava krv( ne mislim na aristokraciju, jel mi nemamo istu više) ovo je naša noć, noć našeg Dinama zagrebačkog, hrvatskog...slavite dragi moji...

Skupljam Kinder-jaja!
16 godina
neaktivan
RE: Dinamo Zagreb vs NEC, 3:2

dinamooooo dinamoooo znaj da mi te volimooo

prvaci!!!!!!!!  

17 godina
neaktivan
RE: Dinamo Zagreb vs NEC, 3:2

Neka malo srece i na nasoj strani. Svaka cast , momci, zasluzili ste pobjedu ...

Pozdrav svim dinamovcima ...

17 godina

Koji preokret, koja golčina!

Svaka čast Dinamo!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
protjeran

Čestitke Dinamu dorbo je igro imali malo sreće (više nesreče) i znanja i pobjedili. Vidi se da je NEC slabija momčad i bilo bi nezasluženo da su pobjedili. Največa opasnost za dinamova vrata bila je obrana dinama i ako se poprave 1000% ide dalje.

17 godina
neaktivan
RE: Dinamo Zagreb : NEC

I kad gubi sve golove zabija Dinamo Smijeh

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina

E da i Boško zabije gol kad nitko nije očekivao. E ono od njega nebi očekivao takav gol. A onaj Carlos(najgori stoper ikad, koma od igrača), bolje da je igrao za njih, onda bi bilo 4:1 SmijehSmijeh

AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
neaktivan
Još samo dobiti Tottenham :D
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
protjeran
Vulgaris kaže...
Još samo dobiti Tottenham :D
 Kako oni igraju Dinamo je još i favorit.
16 godina
neaktivan

mislim da sa tottenhamom vise nema zajebancije.

ipak danas su pobjedili bolto sadva nula, mozda je to pocetak pobjednickog niza!!!

ali dinamo ce ga ubrzo prekinuti!!!

haha

CR7!!! RBK!!! I`m what I am!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice